evet hava çok sıkıcı gerçektenbenim koca da halı saha maçına gitti, ben de bebişi uyuttum dinlenmeye çalışıyorum işte:)aslında gitmiyim diyip durdu da zorla gönderdim ben, yazık haftada bi bişey yapıyo zaten adamceğiz, onu da engellemiyim dedim:))benim de belki bi arkadaşım gelicek bebişi sevmeye, onu bekliyorum ben de, gelirse diye ortalığı topladım toz vs aldım biraz:) bizimki her an uyanabilir korkusuyla oturuyorum işte:))
iyi akşamlar kızlar..
aşıları konuşmuşsunuz biz olduk verem aşısı ve 2 aşı daha sağ sol bacaktan..çok ağladı yavrum ama ne yapalım iyiliğ iiçin...
biz de ateş yapmadı şükür inşallah siz de de yapmaz bu arada cuma günü de rota virüsü aşısını olduk..
sizler de yaptıracak mısınız ?
anlaşılan kocalar yok benimkide dükkanda:))emzırdım gazını cıkardm verdm babasının yanına.sonra bı poposunu temızledm.gırıstım ütüye.bu arada benm koca gıyındı cıktı.bz her pazar dısarı cıkardık ee artık yavru var bıdee hava cok berbat felakt yagmur var 6-7aydr boyle yagmamıstı.hava guzel olsaydı bzıde cıkarırdı ama mumkun deıl buhavada.bundan sonrada havalar boyle ıgıder bz oğlumla eve kılıtlenırız.bnmkıne ymk ypymmı dedım yok ben 2 saat sonra acıkırım dısarıda yerım aksam geldımıde karnım ac olmaz dedı.bıde dıorkı belkı bu yagmurlu havada otururum bır bırahaneye meyhaeye artık neysee ıste bı kenarda rakım bır kenarda kavurmam bıde elıyle tarıf edıyor:) ohh pazar sana pazar len dedım.bu arada gıttg yerın meşhur bır kavurması var sırf adamlar gtggnden bna yemek nasıp olmadı bayanlar gıdemıyor.dedım bende dunku makarnayı ısıtır yerım.1 tabakcık getırıver o kavurmadan dıorum.:)) anlıyacagınız pazar hava fecii gunduz gunduz lambayı yaktım oylle kapalı hava.oğlum uyanmak uzere benm utu masası ortada.tv acık ama kendı kendıne calısıyor ızleyenı yok..ne boyle bugun ruhum ölecek can çekısıyor galıba
hadı gecmıs olsun sıze.rota vırusu aklımda yok hıc yaptrmalımıyız bılemedım bıraz arastrym.ne ıse yarar nezaman yapılır??
anlaşılan kocalar yok benimkide dükkanda:))
ay ya bende yaktım sabahtan beri ışıklar açık..hem pazarlarıda sevmem benn..
inşllh getririr kavurmayı benimde canım çekti vallaa..
saolasın canım..
rota virüsü 2-3 ay arası yapılıyor diye biliyorum çevremdeki arkadaşlarım yaptırdılar hep doktorum da tavsiye etti.
yaygın bir ishal türüne yakalanmayı önlüyor bildiğim kadarıyla..
araştır canım bir devdoktoruna mutlaka sor derim
ben dalga gecer sekılde getırıver demıstım getrmz oyuzden:)belkı de oraya gıtmemıstr.senn esınde esnaf sanırım dukkanda demıssın de.ben 2 saatte bır emzırdıgımden benmkı 2emmeyı yaptı yatrdm sımdı tabıkı uyumuyor ama cok sızlandı agladı ne derdı vardı bılemedım yatıyor suan.tam gozlerı kapanırken emzık 2dk da bır dusuyor gozler faltaşı gıbı açılıyor.
ozel hastanede yaparlar dımı ozel ası oldgndan? ne kdrmıs 150 dıe duydum
evet esnaf valla okadar alıştımki pazar olmamasına evde kalınca bana geliyolar..seninkide esnaf sanırım
bebekler ya açsa ya altı pisse yada gazı varsa ağlar diyolar ama hepsi normalkende ağlıyo benimki sanırım kucak istiyo alınca susuyoo:84::84:
oyy maşallah oğluna..çok tatlııı....
evet esnaf bnmkıde.bızım dukkan pazarda acık.eleman acıyr bnmkının zaten dukkanda durdg yok kendısınden cok elemanlar duruyor.2-3te gıder 10bucukta gelır.anlıcagn bnmkı genelınde evdedır.ama sabah erken gıtse aksam erken gelse neck ısterdım.malesef onu yapmıor.
bu arada bebısler turlu turlu ne gazı ne kakası ne açlıgı keyıfiide ağlıyorlar bunlar:9
tesekkrler canım.ellerınden öpüyor..ahh tam uyuyordu emzık dusmustu agzından yoklugunu farkettı galıba sızlanıyor yarabbı emzıgı kafasına baglıcam heeeeeeeeeee:))
benimki allahtan sabah erken gidiyo akşam 8 gibi geliyo..gündüz evde erkek olmamasına okadar alışığımki babamda pazarları giderdi bide kalınca uyuyolar ya o sinir ediyo beni
çok alemsindoğru emzik sürekli düşünce tekrar ağzına ver falan hiç bitmiycek gibi aynı şeyler tekrarlanıyoo:))
evin nası sıcakmı kombi nezaman yakıcaksın.ben kararsızn kaldım üstüm şuan ince ama yaksammı diye düşünüyorum
ben aydın da otrym buraya doğal gaz henuz gelmedı.klıma kullanıyoruz.klımayıda arada acıyorum.mesela sabaha karsşı soğuk olyr ben usuyerek uyandgm olyr.kıı burası Aydın.sen eger ıstanbulda falansan buradan kat kat soğuktur orası.ben zonguldaktan gelın geldm buraya.zong havasyla ıstanbu bırdır.oyuzden dedım.gercı sen nerede otryrn bılmıorum ıst uzerınden yorumladım dırek:) suan uzerınde uzun kollu cıtcıtlı ustunede tısort gıydırdım.uzunkllu cıtcıtlı atlet nıyetıne oldu.yorganının ıcınde gordgn gıbı bıde şapka.fazlası terletıyor.burnu yanakları üşümüşşe daha sıkı ustune bısey gecırıveryrm evın.bnmkı cok kusup ustunu ıslattgndan gecelerı ust degstrmeden klımayı acyrm banyo yptrrkn acıyorum boyleyız sımdılık.
canım ben istanbuldayım..
demek baya soğuk oluyo o taraflar..kliman var allahtan bu havalarda kurtarcı gibi olur sana ...şuan senin oğluşun korunaklı canımm:)
benim ev cepheden dolayı çok sıcak oluyo normal zamanlarda aslında gelen ooo ev çok sıcak kombimi yaktın diyo ama yinede bebişim üşür korkusu var her türk anası gibi
bende banyo yaptırıken elektrikli açıyorum ben onu giyidiriken falan kanter içinde kalıyorum bi bakıyorum burnu üşümüşçok komik bu yavrular
o kuzu sımdı uyanacak ve annesının memelerını sömürecek:)msllhhh kuzusunaa çok sekerr bişi bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?