- 27 Haziran 2008
- 3.190
- 329
- 373
kızlar benı de ekler mısınız?
gulay_01_gulay@hotmail.com
kızlar acil cvp verırsenız sevınrıım
rotavirüsü asısı varmıs galıba hemde 3. ayda mı ne yapıylıyomus dogrumu
bana saglık ocagında bole bısey soylemedıler
sizde yaptıran varmı ;?
özel bı asımı? yanı paralımı ?
ilk defa duyuyorum ya saglık ocagında bısey demedıler 3. ay ası yok dedıler kafam karıstı sen nerden duydunkı?
150 tl ımıs damala halınde agızdan yapılıyomus
pnömokok dalan fılan da var bunlar özel asılar saglık ocakları yapmıyor
rotavırusu suan acayıp yaygın hastaneler hata cocuklarla doluymus bende korktum bız 2,5 aylık olduk 4 aylık olana kadar yaptırılıyomus
yan etkılerıde varmıs ne yapsak bılemedım ????
Yokum ben canım face de...
Geleyim bende burda kimse kalmadı.
only_smile82@hotmail.com.. ekler misiniz beni de?
BENİ DE BENİ DE EKLEYİN LÜTFEN redmask-eren@hotmail.com
birkaç kere yazmıştım,face grubuna ekleyebilirmisiniz bilgilerden mahrum kalmaayalım sevdiye_hacioglu@hotmail.com 15 ağustos ta doğum yaptım
herkes faceye gıtmıs kızlar benıde eklermısınız gruba ozlemdemirel@hotmail.com.tr
kızlar benı de ekler mısınız?
gulay_01_gulay@hotmail.com
Daha öncede yazmıştım ama görülmedi sanırım benide face grubuna eklermisiniz selinnklndr@hotmail.com
arkadaşlar benide eklermisiniz face grubuna bu güzel bilgilerden mahrum kalmak istemiyorum sevdiye_hacioglu@hotmail.com...
benide benide
tugkancelik_2@hotmail.comm
estedacım benide eklermisin facee heaven_cennet@hotmail.com cennet kafalı minik kızım 46 günlük:)
kızlar biraz karışık olcak ama hepinizin cevabını buraya yazayım...öncelişkle face girmek isteyenler estedaya özelden msj atsın..o ekliyor...
rota virüsü aşısı 3. ayda yapılıyor..bana hem hastanede hemde sağlık ocağında söylediler..özel bi aşı..devlet karşılamıyor....önemli bi aşı hatta bana sağlık ocağından gün verdiler 24 ekimde eczaneden alıp getir biz burda yapalım dediler..ben daha öncede duymuştum..benim arkadaşımın bebeği çok ağır geçirdi bu hastalığı..hastanede yattı...allah korusun dilim varmıyor ama bu ölümcül bi virüs.....yani bebek ölümleri bile olmuş....geen gün yine radyoda çıktı bunla ilgili bir konuşma..bi araştırın derim....