arkadaşlar benim ameliyatımda küçük bi yara gibi bişiy olmuş ve içinden sarı bi sıvı aktı.sizdede oldumu..yani önemli bişeymidir acaba..
canım benim de olmuştu, kesiğin sadece bir ucunda beyaz dikiş vardi bi iki tane onun olduğu yerden sarı sarı bişeyler aktı bi iki gün, ben de bebegın göbek bagını temızlemek ıcın kullandıgımız alkolle temızledım 2 gün, geçti gitti,iplikler de düştü,hiçbişey olmadı:)sen de temizle istersen korkma bişey olmaz muhtemelen:)
canım benim de olmuştu, kesiğin sadece bir ucunda beyaz dikiş vardi bi iki tane onun olduğu yerden sarı sarı bişeyler aktı bi iki gün, ben de bebegın göbek bagını temızlemek ıcın kullandıgımız alkolle temızledım 2 gün, geçti gitti,iplikler de düştü,hiçbişey olmadı:)sen de temizle istersen korkma bişey olmaz muhtemelen:)
hımm benimki yapıştırm a oldu cnm.dikişte normal demekki :)) şu halimize bakın yapıştırılıyoruz,dikiliyoruz
inanırmısın buraya yazmadan bende aynı şekilde temizledim..e zeki hatunlarız:)sağol tatlım..
bende üşütünce olur dıye duydugum ıcın korktum ınsallah fazla beslendıgı ıcındır allah hepımızın yavrularını korusun ınsallah
ya benimki de yapıştırma sanırım çünkü sadece kesiğin bi ucunda ufak beyaz bi iplik var, sanki sadece bi ucundan iplikle tutturmuşlar geri kalanını yapıştırmıslar, cünkü dikiş izi falan yok, başka iplik de yok, anlamadım ben de:))neler gelmişse başımıza artık :)))
selam kızlar..
annemler gitti kaldık kuzumla başbaşa..
selam kızlar..
annemler gitti kaldık kuzumla başbaşa..
meraba kızlar herkesin keyfi yerindedir inşallah..
cmt kontrolum vardı smear aldılar şu ağız kısmından alınan sanmıştım içten alındı aklım çıktı . şükür temiz çıktı. 2 hafta yasak koydu doktor kuruluk olabilir diye 10 aydır bekliyoruz bekleyelim bakalım
buarada bebişleriniz ortalama kaç saat uyuyo gece en fazla kaç saat uyumasına izin vermek lazım. ben kilo aldıramamıştım bebişe de kaygılanıyorum şimdi.. normalde gündüz hiç uyumaz bugün uyuyo uyandırasım geliyo. ablam da herşeyi dert ediyosun uyusa bi türlü uyumasa bi dert diyo.. ben mi abartıyorum size danışayım dedim günde gece-gündüz ortalama kaç saat uyumalı
gözünaydın cnm...
gözünaydın canım:92:
İyi geceler hanımlar.
Sizlere birşey danışcam. ben kızıma mama takviyesi yapıyorum günde 1 yada 2 kez. Şuan 35 günlük olduk apdemin pre kullanıyorduk maması bitmek üzere mama alcam fakat apdmil 1 mi alsam acaba yoksa prey devam mı etsem. Tecrübeli anneler cevaplarınızı bekliyorum
merhabalar, burun tıkanıklığında sprey kullanıyormusunuz? doktorunuz önerdimi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?