genel anestezi ile sezeryan olan anneler ne kadar sonra uyandınız odanızda mı ameliyathane de mi uyanılıyor?uyandıgınızda çok ağrı var mıydı hemen kendinize gelebildiniz mi?benim gidişat sezeryana doğru ilerliyor yardımcı olur musunuz 38+6 sezeryan için erken mi
canım çok geçmiş olsunmrb arkadaslar
uzun zamandır gıremıyorum
1 haftadır hastanelerdeyız oglumun gozunde ve tenındekı sarılıklar pek gıtmedı azda olsa var
dr larda bazı testler yapılması gerek dedı
3 gun arka arkaya kan aldılar bebegımden tam 8 tup
3 tanesını her hastane yapmıyomus acıl yaptırın dedı bızde ozelde yaptırdık normlade 250 falan tutuyodu ındırımımızle 200 tuttu
7 testten 5 cıktı cıkan testlerde bı sorun yok
sadece hafıf sarılık varmıs buna uzamıs sarılık yada anne sutu sarılıgı dedıler
bebegımın kılo alımı ve emmesınde problem olmadıgından dolayı bı sorun olmayacagını soyledı dr
bıde sadece kandakı mıkroplarla savasan hucrelerı dusukmus
kalabalık ortama sokmayıjn opmeyın ellerınızı yıkamadn bebegı tutmayın dedı dr buna dıkkat edın dedı
dıger testler carsamba gunu cıkacak
1 hafta her gun hastaneye gıtmek yetmıyomus gıbı bırde oglum huysuzlastı gece gunduz uyumaz bagıra bagıra sesı kısılacak dıye korktum
ama ole bole deıl cok kotu gunlerdı hamdolsun sımdı daha ıyı oglusum,
su dıger testlerde guzel cıkarsa butun sıkıntılarım bıtecek
ama cok korktum cocugumda bısey cıkacak dıye
mrb arkadaslar
1 haftadır hastanelerdeyız oglumun gozunde ve tenındekı sarılıklar pek gıtmedı azda olsa var
3 tanesını her hastane yapmıyomus acıl yaptırın dedı bızde ozelde yaptırdık normlade 250 falan tutuyodu ındırımımızle 200 tuttu
bebegımın kılo alımı ve emmesınde problem olmadıgından dolayı bı sorun olmayacagını soyledı dr
kalabalık ortama sokmayıjn opmeyın ellerınızı yıkamadn bebegı tutmayın dedı dr buna dıkkat edın dedı
1 hafta her gun hastaneye gıtmek yetmıyomus gıbı bırde oglum huysuzlastı gece gunduz uyumaz bagıra bagıra sesı kısılacak dıye korktum
mrb arkadaslar
YAHU SINIR OLDUM.. zor uyuttum sancıdan oğlumu.kaygana geldı uyuyan cocugu aldı omzuna töbe töbe..fazla oturmadan gidecek ya seveyım de gideyım hesabında heralde
dün banim kaygana ne yaptı dersin aldı uslu uslu etrafa bakınan çocuğu eline ağlamaya başlayınca yukarı doğru atıp yere eline yaklaştıkça tekrar poposuna vurup vurup havalandırdı çocuğu bişey de diyemedim 4-5 kere yaptıktan sonra alayımda emzireyim ben onu diye aldım elinden.. eşimde yanında oturuyo göz kaş işareti yapıyorum oda öküz gibi bakıp duruyo anlamadı ne yaptığımı2 haftalık çocuk başını kolunu tutamıyo hiç hoppala yapılırmı yaaa...
kızlarr br sorum var ? benım carsamba gunu doktor kontrolum var rahıme bakıcaz demıstı toplanmısmı eskı halını alıyormu dıye.(22 gunluk oluyoruz ogun).merak ettıgım dıyorum acaba alttan mı bakar? ben sezaryan oldum hamılelııgın baısından doğuma kadar hıc alttan muayne etmedı benı.sımdı ağda,jilet muhabbetını okuyunca aklıma geldı:) nasıl muayne olucam sızce? ağda yapamam dikişlerim açılıverır mazallah ee jilette hiç ıstemıyorum nolcek sımdık
Alttan muayene etmek isterse müsait değilsen yeniden gitmen gerekir ve bunu yaşamaman için bir kereliğe mahsus jilet operasyonu yap derim
guldum vallahı ya aman guselım ne kayganalarımız var ya.dun kaygana bendeydı kayınpeder kayganaya dıyormuskı gıderken muz getır cocuga:) acıl bırsey olup kayınpedere 10dk bakıver demeye gelmıcek demekki :) sanırım senınle doğumlarımz peşpeşe olmus senın kuzun 17 gunluk sanırım benım kı de 19.24 agustosta doğdu bnm paşam:)
Kanamam var dersen karnından bakar:)). Ben 5. Gün gitmiştim. O zaman mecbur üstten bakmıştı. Sonra 40unuz çıkınca gelirsin demişti. Ben 42. Günde gittim, o zaman da regl olmuştum, alttan bakacaktı ama üstten bakmak zorunda kaldı. Sonuçta öyle de görebiliyor.kızlarr br sorum var ? benım carsamba gunu doktor kontrolum var rahıme bakıcaz demıstı toplanmısmı eskı halını alıyormu dıye.(22 gunluk oluyoruz ogun).merak ettıgım dıyorum acaba alttan mı bakar? ben sezaryan oldum hamılelııgın baısından doğuma kadar hıc alttan muayne etmedı benı.sımdı ağda,jilet muhabbetını okuyunca aklıma geldı:) nasıl muayne olucam sızce? ağda yapamam dikişlerim açılıverır mazallah ee jilette hiç ıstemıyorum nolcek sımdık
Canım hepsini buzdolabında cozdurebilirsin, cozuldukten sonra içireceğin kadarını isit, geri kalan buzdolabında 24 saat durabilir, ama kesinlikle tekrar dondurmaman lazım.muz mu :)) şaşırmıyorum valla böyle şeylere nasıl çocuk bakmış bunlar bilmem.. ablamın kayganası ablam doğum yaptığı akşam yanında refakatçı olarak kaldı ve yenidoğmuş bebeğe ablam uyurken çay içirmiş sakinleşsin diyetabi ablam bunu duyduğunda iş işten geçmişmiş :))
evet doğumlarımız arka arkaya oldu seninle.. 17 günlük olduk bugün. banyo yaptık..
sütlerinizi sağıp saklama poşetlerinde buzluğa nasıl istifliyosunuz kızlar? yani kullanacağı kadar cc de mi bir poşete koyuyosunuz yoksa biriktirip poşetin büyük kısmını doldurup öylemi nofrosta koyuyorsunuz eğer böyle yapıyorsanız kullanacağınız zaman nasıl tüketeceksiniz lakin bebek bir kerede 120 cc içemez çözülüp bekleyince içilebilirmi?
tam sap seninkiler yaaadün banim kaygana ne yaptı dersin aldı uslu uslu etrafa bakınan çocuğu eline ağlamaya başlayınca yukarı doğru atıp yere eline yaklaştıkça tekrar poposuna vurup vurup havalandırdı çocuğu bişey de diyemedim 4-5 kere yaptıktan sonra alayımda emzireyim ben onu diye aldım elinden.. eşimde yanında oturuyo göz kaş işareti yapıyorum oda öküz gibi bakıp duruyo anlamadı ne yaptığımı2 haftalık çocuk başını kolunu tutamıyo hiç hoppala yapılırmı yaaa...
vkızlar bi kaç sorum var
1. banyo suyunu hastaneden çıkarken 15 gün içme suyu kullanın dediler bende ilk aşı tamamlanıncaya kadar damacanadan yıkadım
siz neyle yıkıyorsunuz hangi suyla
2. dr.muz 1 ay tırnak kesme demişti dün sormayı unutmuşum
tırnaklarınızı kestinizmi kesmediyseniz ne zaman keseceksiniz
kızmın vucudunda kabartılar var dr muhtemelen hormonaldir dedi ama yünede bi inek sütü diyeti yapıp takip et dedi foto ekliyorum sizde de oluyomu dr nuz ne dedi ?
haa dün aylık kontrolümüz vardı 54cm ve 4000 gr olmuşuz
Eki Görüntüle 254708 Eki Görüntüle 254709
tam sap seninkiler yaaa(
kusura bakmıyosun dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?