canım evet bıberon cok rahatlarına gidiyor. ama aklınızda olsun az akışlı kaucuk bıberon ucu anne memesini unutturmuyor. he dunden berı bebelac ac almiron kullanıyorum. daha bır değişiklik gormedim kızımda. yok gormedım desem yalan kendi kendine gunde 4 kere kakaya başladı ama çok illet bir mama, yağlımıdır nedir, o yuzden her kullanımda deterjan kullanmak zorunda kalıyorum bıberonu temızlemek için. normalde eczaneler elınde tutmuyor ama sipariş verince gun içerisinde getiriyorlar hemen, 19 tl ye aldım ben.
ama tesaduf müdür nedir yoksa bebelactanmıdır kızımda ıkı gundur ciddi karın ağrısı va. hanı o gaz ıkınmaları varya onlardan baska bısey bu anlıyorum yanı cidden ağrıdığını. ama dediğim gibi yırtılmada olmuş olabilir.
doktorlar ınsanı cok yanıltıyor yahu,daha kendi aralarında anlaşmıs değillerki, okadar cok yerde okudumkı, kimi fitil öneriyor,kimi zeytinyağ. ben her ıkısınıde kullandım ıkısıde işe yaradı. ama zeytin yağını kulak cubuğu ıle değil, kağıt peceteyı kucuk rulo gibi kıvııp çok az soktum poposuna :) o anda elime mıçtı eşşek ama sağlık olsun tabı.
birisinin doktoruda her mama verısınde içine yarım çay kaşığı zeytınyağı at demiş. ben bunu ıkı gun yaptım ama sonra aklıma yatmadı kestım. he bırde benım dr fitili kesinlikle yarım verdırıyor ve hatta enindende biraz yontuyorum cunku gozume çok kalın gozukuyor. ben şimdi o sitenin hangisi olduğunu bulmaya çalışıp sana özelden atarım canım.
canım sarılığın mama ile bir alakası yokkı, ama şu var kandakı sarılık maddesi adı neydi bilimummu ne :) kaka ile atılıyor dısarı, yanı mamadan ziyade bebeğe bol bol kaka yaptırmalısın. ya yazık çok uzuldum o bebişe nasıl takmışlar sondayı
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
(((
bak buda acayıp bazı doktorlarda bu kadar kucuk cocuğa sondamı takılır dıyorlar
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
ne iş bu ıkılem ben anlamadım bi türlü. boşunamı yapmışlar o poşeti canım.dikkat etsinlerde kaptırmasınlar bır zahmet mikrop.
canım tek meme miş 15 dk. sonra gazını cıkartıcan öbur memenı 15 dk emdiricen ama ben hıc bır annenın bunu yapabildiğine inanmıyorum:))) çunku cocuk uyuyor zaten onun gazıda uyurken cıkmıyorkı gazı cıkartıp ıkıncı memeyı tutturasın. offf bu gazlar off
oh oh ıyı gezmıssınız:) maşallah. canım o uyku olayı ıkı gundur bızdede var ne olduysa bızım kıza ıkı gundur değişmeye basladı heralde donem donem bunların huyları. ıkınmadan zıyade bı kıpır kıpır haller var , eller ayaklar hep kıpırdıyor ınleme tarzı sesın yanında. uykusunuda alamıyor o yuzden hep huysuz.
biraz once banyo yaptırdım doyurdum ama yok anam benım kızın rahatlamaya hıc nıyetı yokkı.