ayyy kızlar sizleri acayip özlüyorum...çoook ama çoook değişken yapıda benim kızzzzzzz...
bigün sürekli uyuyor bi gün paso ağlıyor uyumuyorrrrrrrrr...40ımız çıkıyor yarın ama ben delirmek üzereyim...dün annem gelmedi tüm gün yalnızdım,bi ara eşime ben intihar etmek üzereyim diye mesaj attığımı hatırlıyorum....1 saat sonra da eşimden yaşıyormusun diye mesaj geldiğini:)
çalışmayı bu kadar özleyeceğimi düşünmezdim...bugün bebişi emzirip anneme sattım ..2 saat okula gittim ,öğretmen arkideşlerle sohbet...kurul toplantısı varmış...kurul toplantısının bu kadar hoşuma gideceğini hiç düşünmezdim hehe:)
bu haftasonu 1.ay kontrolümüz vardı...kuzum 3260 - 50 cm doğmuştu... 4430 - 55 cm olmuş maşallahhhhh...allaha şükür süt derdimiz yok..emiyor agresif topcanım(eşimle kendisine taktığımız son isim
![Stick Out Tongue :P :P](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk21.gif)
)...USG kalça kontrolümüz yapıldı...hepatit aşısının 2.dozu da vuruldu...benim kızda da konak problemi oldu...badem yağı ve konak tarağı bi de doktorum mustelanın yeni doğan bebişler için konak önleyici şampuanıyla bu olayı da aşacağız umarım...isilik hala sorunumuz...özellikle boyun bölgesi mahvolmuş durumda kuzumun....sürekli yıkama,yakası çok sıkmayan şeyler giydirmeye çalışıyoruz ama geçmedi...ona da mustelanın bi ürününü verdi bakalım anca dün aldık..kullanmaya da bugün başladıkkkkkkkkkk...gözlerinde kayma bizde de arada oluyor ben de panikledim sordum ..yeni doğan bebişlerde normalmış...göz muayenesi 1 yaş veya sorun gözlemlenirse 6.ayda da yapılabiliyormuş...
yalnız benim kafamı bişey karıştırdı...
doktor 2.ay kontrole 3 aşı birden yapılacağını söyledi..
BCG(verem)
pentaxim(Difteri, tetanoz, boğmaca, polio ve invaziv Hib enfeksiyonlarına (menenjit, septisemi vb.)
prevenar(zatüre)
kontrollere giden arkadaşlar size de böyle mi dendi??
aynı günde 3 aşı...ne hale gelir bu çocuk yaa?
verem aşısı zaten ağır...3 gün yıkanamıyor..çocuğun kolunu deliyorlar resmen offfffffffff...şimdiden stresteyim ben...
bi de verem aşısını sizin doktorunuz mu yapıyor veya yapacak..yoksa verem savaş dispanserine mi yönlendiriyor?? benim arkideşlerim hep dispanserde yaptırmış,onu da anlamadım...yardımmmmmmmmmmmmmmm???
yeni doğumları tebrik ediyorum...sizleri ve bebişlerinizi öpüyorummmmmmmmmmmm
(bu arada efsung ,yazmıyor olsam da arada okuyorum bilgin olsun hehe)