Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim valla sizinkiler sabah nesesi niyetine cok komikler hakkaten sen yazda cem yilmaza yolla adam nasiplensin :))) memlekettede kiza 40 i cikana kadar baktik diycekler millete karsi :))) ahhh ahhh bilirim benimkidenboyleydi de 2 tartisma topalardi valla suan iyiyiz babami yolladim zaten sikintidan baska bisey degildi simdi kaygana gelecek 10 gune kadar bakalim napicaz onla umarim k.peder kalmaz gider :???Bilmiyorum bende iki tarafta böyle yan gel yat osman modunda olunca ve ablamın kayganasıda ona karşı ilgisiz olunca zamane anaları böyle oluyo demkki diye genelleme yapıyorum ister istemez :) dün komşular geldi ben hizmetlendim anamla danam hastanedeydiler.. eve gelince söyledim komşular geldi kıvanç uyumadı yoruldum dedim babam diyoki " deseydin annem rahatsızdı hastaneye gittiler kusura bakmayın diye idare etseydin" diyo.. bide elaleme karşı onları korumaya çalışmak içinde uğraşmam lazım sanırım :26:dün hastaneden geldikten sonra baktım ikiside tv karşısında horuldamaya başladılar dışarıda yemek yemişler bana da paket yaptırmışlar annem "damat ne yicek yemek yok " diyo ama kalkıp bişeyler hazırlayım demiyo " napsın yumurtaya talim" dedim hiç sesini çıkarmadı baktım uyumuşş... bu arada bebeğim uyuduğunda uyandır yahu sürekli uyutma bakınsın biraz diyolar uyanınca mızıldayınca ilgilenelim demiyolar.. neyse gidin demem için psikolojik baskı uygulanıyor sanki üzerimde.. gitmeyi çok istiyolar.. az önce bir makine çamaşırı astım eşim sen niye asıyosun annen gelince asardı diyo dedim ne asacak doktor bi çaydanlık bile kaldırmayacaksın demiş bi sepet çamaşırı hayatta kaldırmaz aslında kaldırır da babam dikkat et kendine fizik tedavi görüyosun otur olduğun yere der..
bunlar ben hamleykende gelmişlerdi karnım burnumda hizmet ettim anamın ayağı şiş.. doktor ayağını uzat demiş buz koy demiş.. madem rahatsızsın otur evinde ne gezmeye geliyon? babam bunu bıraktı bana gitti bursaya düğüne düğün sonrası orda kaldı 2 hafta tatil yaptı akrabalarının yazlığında..
neyse......................... şu kırkımız çıksında tatile gitmek istiyorum ama küçücük bebekle tatile çıkmak ne kadar akıllıca olur bilemiyorum cesarette edemiyorum.. kızlar siz çıkıcakmısınız tatile? biz çok bunaldık eşimle yahu.. eşim işyerinde çalışıyo akşam geliyo bizimkilere hizmet ediyo.. çay doldur damat çay koydunmu damat.... babamın yaptığı tek şey evi süpürüp silmek onun dışında sağolsun 3lü koltuğu hiç soğutmaz..
al bendende okadar canım. sankı kolunu bacağını kopartmıssın gıbı ağlıyor, meme veıyorum almıyor ama o an bıberonu azına dayadımmı övvv dıye bır ses cıkartıyor cuk cuk ıcıyor sankı ağlayan o değilmiş gibi. ama ıkı gundu daha değişik benımkısı, bu sefer ıkınırken ağlamaya basladı. eller ayaklar hep kıpır kıpır bellıkı va bır rahatsızlığı. bır gun kaldı dr kontrolumuze. goucez bakalım.
canım sağ tabı sağmamak olurmu. bız makınalardan bahsedıyoruz. elle sağmanın hıc bır zararı yok yada manuel pompa ıle. amaaannnn zaten bu doktorlar hangı konuda anlasıyorkı bu konuda anlaşsınlar. benım kendı dr da pompaya karsı kesınlıkle sağacaksan elle dıyor.
canım bu donemde hepsı aynı seyleri yaşıyor.
dun teseduf bır sıteye gırdım orda d açıklamış.
oncelıkle beslendıkten sonra uyusa bıle kesınlıkle gazını cıkartın dıyor. belkı o uyuyor dıye kıyamıyabılırsınız ama o sıze kıyıp canınıza okucak sancısı geldığınde dıyor.
bırde sey demıs ıkınma ıcın. kaın kaslarını kastıklarında bılmeden popiş kaslarınıda kasıyorlarmıs o yuzden gaz yada kaka yaparken zorlanıyorlarmıs. o zaman ıste yuzde doksanında yırtılma oluyormus![]()
Bilmiyorum bende iki tarafta böyle yan gel yat osman modunda olunca ve ablamın kayganasıda ona karşı ilgisiz olunca zamane anaları böyle oluyo demkki diye genelleme yapıyorum ister istemez :) dün komşular geldi ben hizmetlendim anamla danam hastanedeydiler.. eve gelince söyledim komşular geldi kıvanç uyumadı yoruldum dedim babam diyoki " deseydin annem rahatsızdı hastaneye gittiler kusura bakmayın diye idare etseydin" diyo.. bide elaleme karşı onları korumaya çalışmak içinde uğraşmam lazım sanırım :26:dün hastaneden geldikten sonra baktım ikiside tv karşısında horuldamaya başladılar dışarıda yemek yemişler bana da paket yaptırmışlar annem "damat ne yicek yemek yok " diyo ama kalkıp bişeyler hazırlayım demiyo " napsın yumurtaya talim" dedim hiç sesini çıkarmadı baktım uyumuşş... bu arada bebeğim uyuduğunda uyandır yahu sürekli uyutma bakınsın biraz diyolar uyanınca mızıldayınca ilgilenelim demiyolar.. neyse gidin demem için psikolojik baskı uygulanıyor sanki üzerimde.. gitmeyi çok istiyolar.. az önce bir makine çamaşırı astım eşim sen niye asıyosun annen gelince asardı diyo dedim ne asacak doktor bi çaydanlık bile kaldırmayacaksın demiş bi sepet çamaşırı hayatta kaldırmaz aslında kaldırır da babam dikkat et kendine fizik tedavi görüyosun otur olduğun yere der..
bunlar ben hamleykende gelmişlerdi karnım burnumda hizmet ettim anamın ayağı şiş.. doktor ayağını uzat demiş buz koy demiş.. madem rahatsızsın otur evinde ne gezmeye geliyon? babam bunu bıraktı bana gitti bursaya düğüne düğün sonrası orda kaldı 2 hafta tatil yaptı akrabalarının yazlığında..
neyse......................... şu kırkımız çıksında tatile gitmek istiyorum ama küçücük bebekle tatile çıkmak ne kadar akıllıca olur bilemiyorum cesarette edemiyorum.. kızlar siz çıkıcakmısınız tatile? biz çok bunaldık eşimle yahu.. eşim işyerinde çalışıyo akşam geliyo bizimkilere hizmet ediyo.. çay doldur damat çay koydunmu damat.... babamın yaptığı tek şey evi süpürüp silmek onun dışında sağolsun 3lü koltuğu hiç soğutmaz..
canım evet bıberon cok rahatlarına gidiyor. ama aklınızda olsun az akışlı kaucuk bıberon ucu anne memesini unutturmuyor. he dunden berı bebelac ac almiron kullanıyorum. daha bır değişiklik gormedim kızımda. yok gormedım desem yalan kendi kendine gunde 4 kere kakaya başladı ama çok illet bir mama, yağlımıdır nedir, o yuzden her kullanımda deterjan kullanmak zorunda kalıyorum bıberonu temızlemek için. normalde eczaneler elınde tutmuyor ama sipariş verince gun içerisinde getiriyorlar hemen, 19 tl ye aldım ben.Canim valla sizinkiler sabah nesesi niyetine cok komikler hakkaten sen yazda cem yilmaza yolla adam nasiplensin :))) memlekettede kiza 40 i cikana kadar baktik diycekler millete karsi :))) ahhh ahhh bilirim benimkidenboyleydi de 2 tartisma topalardi valla suan iyiyiz babami yolladim zaten sikintidan baska bisey degildi simdi kaygana gelecek 10 gune kadar bakalim napicaz onla umarim k.peder kalmaz gider :???
Tatil bende ck istiyorumds cesaret edemiyorum vallan;(
Canim hangi site bu ozelden de msj atabilirsin
Benim kizda iki gundur meme almak istemiyor zoruna gidiyor biberon rahat geliyo galiba sagip verince cokcok aliyo cunku
Bu ikinma bizimkinde de basladi insallah yirtilma olmaz dun kaka yapmadi bugun bekliyorum artik yapsin diye
Canim bebelec ac kullaninca yorumlarini yazarmisin merak ediyorum
İde benimki mamayi nerdeyse 1 saatte iciyor yaydira yaydira canimiz cikiyor conformille aptamil 1 bazen o bazen digerini veriyirum ben
canım sarılığın mama ile bir alakası yokkı, ama şu var kandakı sarılık maddesi adı neydi bilimummu ne :) kaka ile atılıyor dısarı, yanı mamadan ziyade bebeğe bol bol kaka yaptırmalısın. ya yazık çok uzuldum o bebişe nasıl takmışlar sondayıoff gece düzgün uyumadı oğlum yaa ne biçim şeymiş bu. ıkın ıkın bi çıkmadı kakası arada gaz çıkarıyo ama önceden bi gaz çıkardımı maşallah bütün odalardan duyulurdu dünden beri sinek vızıltısı bile fazla ses çıkarır o kadar sessiz sadece popusunu ellersem emzirirken falan pıt pıt diye elime geliyo o kadar. acaba kakayla ilişkisi varmı??
bide sarılığı için mamayı denedim ve biberonla verdim kaşığı istemedi kafasını öle bi çeviriyoki kırılacak nerdeyse. bende dediğim gibi biberon verdim 2 kere ama bizimki maşallah memeden vazgeçicek gibi değil üstüne de 3 kere emzirdim gayet memnun bi şekilde emdi
ve dikkat ettiğim cidden azda olsa bi azalma gördüm sarılığında
doktora sormadan vermek istemiyodum ama kızkardeşimin ve oğlunun çektiklerin biz çekelim istemedim. idrar testi için mikrok bulaşamasın diye sondayla aldılar idrarını poşette mikrop olabilirmiş ellediğimiz için. düşünün 2 haftada 2 kere sondayla idrar aldı doktoru o minicik çocuk çığlık çığlığa hastaneyi yıkıyodu. elleri delik deşikti test yapmaktan artık o kadar iğneyle deldilerki kan fışkırdı bi keresinde hem yiğenim hem annesi kan içinde kaldı. doktoruda artık damarları gevşedi aynı yerden kan almaktan dedi. 2.5 ay geçmemişti sarılığı doktoru ondan derin araştırmaya girdi. sonra dediğim gibi internetten tesadüfen bulmuştum mamayla sarılığı düşebildiğini ve yeğenimde 1 günde düşmüştü ki onun yüksek sarılığı vardı.
canım tek meme miş 15 dk. sonra gazını cıkartıcan öbur memenı 15 dk emdiricen ama ben hıc bır annenın bunu yapabildiğine inanmıyorum:))) çunku cocuk uyuyor zaten onun gazıda uyurken cıkmıyorkı gazı cıkartıp ıkıncı memeyı tutturasın. offf bu gazlar offKizlar han 15 dk emzirdiknfalan diyosunuz ya tek meme mi yoksa cift mememi 15 dk olan
selamlar kızlar
4.30 dan beri saatte bir kalktım saat 8 den beride bu saate kadar uyumadı şimdi uyutabildim normal mi yaaaaa çok yoruldum
onun dışında iyiyiz çok şükür dün taksim beyoğlu ortaköy gezdik kızımla oğlumla baya iyi geldi şimdi de biraz uyuyabilirsem süper olur:)
efsung canım benim oğlumda her emişinde bir göğsümden 15 dk falan emiyor yani saat tutmuyorum da o kadar herhalde bidaha ki emmesinde diğer göğsümü veriyorum
işte aynen benimki de öyle sürekli kıpır kıpır mırıl mırıl hep ses çıkarıp huysuzlanıyor ve bende uyuyamıyorum:Scanım evet bıberon cok rahatlarına gidiyor. ama aklınızda olsun az akışlı kaucuk bıberon ucu anne memesini unutturmuyor. he dunden berı bebelac ac almiron kullanıyorum. daha bır değişiklik gormedim kızımda. yok gormedım desem yalan kendi kendine gunde 4 kere kakaya başladı ama çok illet bir mama, yağlımıdır nedir, o yuzden her kullanımda deterjan kullanmak zorunda kalıyorum bıberonu temızlemek için. normalde eczaneler elınde tutmuyor ama sipariş verince gun içerisinde getiriyorlar hemen, 19 tl ye aldım ben.
ama tesaduf müdür nedir yoksa bebelactanmıdır kızımda ıkı gundur ciddi karın ağrısı va. hanı o gaz ıkınmaları varya onlardan baska bısey bu anlıyorum yanı cidden ağrıdığını. ama dediğim gibi yırtılmada olmuş olabilir.
doktorlar ınsanı cok yanıltıyor yahu,daha kendi aralarında anlaşmıs değillerki, okadar cok yerde okudumkı, kimi fitil öneriyor,kimi zeytinyağ. ben her ıkısınıde kullandım ıkısıde işe yaradı. ama zeytin yağını kulak cubuğu ıle değil, kağıt peceteyı kucuk rulo gibi kıvııp çok az soktum poposuna :) o anda elime mıçtı eşşek ama sağlık olsun tabı.
birisinin doktoruda her mama verısınde içine yarım çay kaşığı zeytınyağı at demiş. ben bunu ıkı gun yaptım ama sonra aklıma yatmadı kestım. he bırde benım dr fitili kesinlikle yarım verdırıyor ve hatta enindende biraz yontuyorum cunku gozume çok kalın gozukuyor. ben şimdi o sitenin hangisi olduğunu bulmaya çalışıp sana özelden atarım canım.
canım sarılığın mama ile bir alakası yokkı, ama şu var kandakı sarılık maddesi adı neydi bilimummu ne :) kaka ile atılıyor dısarı, yanı mamadan ziyade bebeğe bol bol kaka yaptırmalısın. ya yazık çok uzuldum o bebişe nasıl takmışlar sondayı(((
bak buda acayıp bazı doktorlarda bu kadar kucuk cocuğa sondamı takılır dıyorlarne iş bu ıkılem ben anlamadım bi türlü. boşunamı yapmışlar o poşeti canım.dikkat etsinlerde kaptırmasınlar bır zahmet mikrop.
canım tek meme miş 15 dk. sonra gazını cıkartıcan öbur memenı 15 dk emdiricen ama ben hıc bır annenın bunu yapabildiğine inanmıyorum:))) çunku cocuk uyuyor zaten onun gazıda uyurken cıkmıyorkı gazı cıkartıp ıkıncı memeyı tutturasın. offf bu gazlar off
oh oh ıyı gezmıssınız:) maşallah. canım o uyku olayı ıkı gundur bızdede var ne olduysa bızım kıza ıkı gundur değişmeye basladı heralde donem donem bunların huyları. ıkınmadan zıyade bı kıpır kıpır haller var , eller ayaklar hep kıpırdıyor ınleme tarzı sesın yanında. uykusunuda alamıyor o yuzden hep huysuz.
biraz once banyo yaptırdım doyurdum ama yok anam benım kızın rahatlamaya hıc nıyetı yokkı.
kızlar bir kaç gündür sezeryan dikiş yerinde kızarma sızlama vardı 22 gün oldu ameliyat olalı bugün köşesinden iltihap akti doktoru aradım hemen gel dedi gittim ve baktı çok değil dedi sıktı pansuman yaptı her gün pansuman çarşambaya kadar antibiyotik kullanacağım çarşamba kontrole gideceğim ama doktorum da yok offf çok yordum kendimi hiç dikkat etmedim bayram aralığı gelen giden sinirlerim de harap oldu umarım başıma yeni bir sıkıntı çıkmaz. şu mübarek günde rabbim hepimize ve evlatlarımıza sağlık versin zaten uyumayan çooook gazlı bir kızım var dün bio gaia diye bir damla aldık arkadaş tavsiyesiyle içeriğinde sadece probiyotik bakterileri var o çok faydasını görmüş bakalım dün biraz rahatladı gibi zinco pek fayda etmemişti
canım evet bıberon cok rahatlarına gidiyor. ama aklınızda olsun az akışlı kaucuk bıberon ucu anne memesini unutturmuyor. he dunden berı bebelac ac almiron kullanıyorum. daha bır değişiklik gormedim kızımda. yok gormedım desem yalan kendi kendine gunde 4 kere kakaya başladı ama çok illet bir mama, yağlımıdır nedir, o yuzden her kullanımda deterjan kullanmak zorunda kalıyorum bıberonu temızlemek için. normalde eczaneler elınde tutmuyor ama sipariş verince gun içerisinde getiriyorlar hemen, 19 tl ye aldım ben.
ama tesaduf müdür nedir yoksa bebelactanmıdır kızımda ıkı gundur ciddi karın ağrısı va. hanı o gaz ıkınmaları varya onlardan baska bısey bu anlıyorum yanı cidden ağrıdığını. ama dediğim gibi yırtılmada olmuş olabilir.
doktorlar ınsanı cok yanıltıyor yahu,daha kendi aralarında anlaşmıs değillerki, okadar cok yerde okudumkı, kimi fitil öneriyor,kimi zeytinyağ. ben her ıkısınıde kullandım ıkısıde işe yaradı. ama zeytin yağını kulak cubuğu ıle değil, kağıt peceteyı kucuk rulo gibi kıvııp çok az soktum poposuna :) o anda elime mıçtı eşşek ama sağlık olsun tabı.
birisinin doktoruda her mama verısınde içine yarım çay kaşığı zeytınyağı at demiş. ben bunu ıkı gun yaptım ama sonra aklıma yatmadı kestım. he bırde benım dr fitili kesinlikle yarım verdırıyor ve hatta enindende biraz yontuyorum cunku gozume çok kalın gozukuyor. ben şimdi o sitenin hangisi olduğunu bulmaya çalışıp sana özelden atarım canım.
canım sarılığın mama ile bir alakası yokkı, ama şu var kandakı sarılık maddesi adı neydi bilimummu ne :) kaka ile atılıyor dısarı, yanı mamadan ziyade bebeğe bol bol kaka yaptırmalısın. ya yazık çok uzuldum o bebişe nasıl takmışlar sondayı(((
bak buda acayıp bazı doktorlarda bu kadar kucuk cocuğa sondamı takılır dıyorlarne iş bu ıkılem ben anlamadım bi türlü. boşunamı yapmışlar o poşeti canım.dikkat etsinlerde kaptırmasınlar bır zahmet mikrop.
canım tek meme miş 15 dk. sonra gazını cıkartıcan öbur memenı 15 dk emdiricen ama ben hıc bır annenın bunu yapabildiğine inanmıyorum:))) çunku cocuk uyuyor zaten onun gazıda uyurken cıkmıyorkı gazı cıkartıp ıkıncı memeyı tutturasın. offf bu gazlar off
oh oh ıyı gezmıssınız:) maşallah. canım o uyku olayı ıkı gundur bızdede var ne olduysa bızım kıza ıkı gundur değişmeye basladı heralde donem donem bunların huyları. ıkınmadan zıyade bı kıpır kıpır haller var , eller ayaklar hep kıpırdıyor ınleme tarzı sesın yanında. uykusunuda alamıyor o yuzden hep huysuz.
biraz once banyo yaptırdım doyurdum ama yok anam benım kızın rahatlamaya hıc nıyetı yokkı.
ya biliyomusunuzoğlumda 3 günüdr kakasını günde 1 kez yapıyor.akşama kadar ıkın ıkın mosmor oluyor yazık.ve benim oğlum bol mikterda kötü kokulu köpük kıvamında yapmaya başladı.araştırdım gazlı kakaymış.zavallım yaa aşırı gazlı bi bebek.çığlık çığlığa.emerken çok hava kaçıyor ağzına sanırım .ığlık .ığlığa.biberonla mama veriyoruz susuyor.( mamaya bağımlı olduk iyice...çok üzülüyorum valla..sütüm az maz var emse bide çok gelecek ama emmiyor işte.eşimd e bu konuda hiç destek değil hemen zorlama çocuğu,yorma çocuğu hadi mam yap diyor.mamayı dayıyoruz çocuğa.aslında mama sonrasında daha çok gaz yapıyor ama geld e anlat işte.. :
( canım çok sıkkın valla..koltuk altımda da minik bir beze var epeydir.bayramda anneme söylemiştim şimdi geldi tekrar dr git diye.yarın a randevu aldım bakalım.annem çok korkuyor bizim ailede göğüs kanseri bay avrada..Allah korusun inş bişey yoktur..gidelim de içimz rahat etsin inş..
Bilmiyorum bende iki tarafta böyle yan gel yat osman modunda olunca ve ablamın kayganasıda ona karşı ilgisiz olunca zamane anaları böyle oluyo demkki diye genelleme yapıyorum ister istemez :) dün komşular geldi ben hizmetlendim anamla danam hastanedeydiler.. eve gelince söyledim komşular geldi kıvanç uyumadı yoruldum dedim babam diyoki " deseydin annem rahatsızdı hastaneye gittiler kusura bakmayın diye idare etseydin" diyo.. bide elaleme karşı onları korumaya çalışmak içinde uğraşmam lazım sanırım :26:dün hastaneden geldikten sonra baktım ikiside tv karşısında horuldamaya başladılar dışarıda yemek yemişler bana da paket yaptırmışlar annem "damat ne yicek yemek yok " diyo ama kalkıp bişeyler hazırlayım demiyo " napsın yumurtaya talim" dedim hiç sesini çıkarmadı baktım uyumuşş... bu arada bebeğim uyuduğunda uyandır yahu sürekli uyutma bakınsın biraz diyolar uyanınca mızıldayınca ilgilenelim demiyolar.. neyse gidin demem için psikolojik baskı uygulanıyor sanki üzerimde.. gitmeyi çok istiyolar.. az önce bir makine çamaşırı astım eşim sen niye asıyosun annen gelince asardı diyo dedim ne asacak doktor bi çaydanlık bile kaldırmayacaksın demiş bi sepet çamaşırı hayatta kaldırmaz aslında kaldırır da babam dikkat et kendine fizik tedavi görüyosun otur olduğun yere der..
kızlar bir kaç gündür sezeryan dikiş yerinde kızarma sızlama vardı 22 gün oldu ameliyat olalı bugün köşesinden iltihap akti doktoru aradım hemen gel dedi gittim ve baktı çok değil dedi sıktı pansuman yaptı her gün pansuman çarşambaya kadar antibiyotik kullanacağım çarşamba kontrole gideceğim ama doktorum da yok offf çok yordum kendimi hiç dikkat etmedim bayram aralığı gelen giden sinirlerim de harap oldu umarım başıma yeni bir sıkıntı çıkmaz. şu mübarek günde rabbim hepimize ve evlatlarımıza sağlık versin zaten uyumayan çooook gazlı bir kızım var dün bio gaia diye bir damla aldık arkadaş tavsiyesiyle içeriğinde sadece probiyotik bakterileri var o çok faydasını görmüş bakalım dün biraz rahatladı gibi zinco pek fayda etmemişti
anim bazi bebeklerin karacigerleri anne sutunu iyi ememiyomus ondan sarilik dusmuyomus mama verildiginde karaciger onu emiyo ve sarilik degeri dusuyo tekrar anne sutu alinca o deger yukselmiyo tekrar. bende bu sebeple verdim mamayi. bide 2 gundur kaka yapamiyo oglum tam atamadi sariligi ikina ikina kivraniyo((
Arkadaslar,
Hepimiz gaz sancisi ve kaka problemi ile ugrasiyoruz. Bunlardan hangisini daha basarili buluyorsunuz? Duzenli olarak agri gaz olsada olmasada veriyor musunuz?
Ayse Oner'in gaz giderme egzersizlerini yapiyorum fakat bazen basarili bazen de basarisiz oluyoruz ama gaz hep var!!! Bu gaz olayi 3 ayda gecmeyecekmis gibi gorunuyor sanki...Hepimiz 3 ay sonrasini bekliyoruz ama...
![]()
selam kızlar nasılsınız dicem ama cevabını biliyorum sankim :) uykusuuz yorguun halsiizz... böyle uzar gider şikayetler ama onlar için herşeye değer
sürekli takipdeyim aslında sizi okuyorum ama kerem den fırsat olmuyo yazmaya fazlaben izmirde annemlerdeyim hala kociş gitii yine malesef bu sefer oğluşum var artık yanımda . aslında yalnız olmayı ewimde olmayı çok özledim . kimsenin bana pek yardımcı olduğu yok eşim burdayken geceleri o bakıyodu ne güzel dinlenme imkanım oluyodu annemle babam sağolsunlar ilgileniyolarda daha keremi bırakıp hiç dışarıya çıkmadım nereye gitsem uyuyo bile olsa onuda götürüyorum .
az önce hepatit b nin ikinci aşısını vurulduk banada öyle dedi ebe bidahaki ay 3 taneymiş aşılarımız . size birşey sorucam klaça ultrasonunu yaptıran varmı aranızda özelde mi yaptırdınız yoksa devlet hastanesindemi merak ettim de özelde 90 tl istediler devlet aynı işlemi ücretsiz yapıyomuş ta beni bilgilendiriminiz nasıl birşey ?
öpüyorum sizi tospişim uyandı ben kaçaaarr :)
kızlar yenı bırsey öğrendim. doktorun yazdığını buaya dırek kopyalıyorum.
Bebekler, 1 aylık civarında, bir "zor kaka yapma" devresine girerler...Bu devre 20 gün kadar sürer..Çok ıkındığında, zeytin yağına batırılmış kulak çubuğu ile poposunu uyarın.
evde sabsimplex var ama jıç vermedim.Karıştırmak istemıyorum çok.Biz 3*1 neo baby kullandık 3 hafta çok da rahatsız sayılmazdık.Şİmdi muskat ı veriyorum gunde bır kez ,o yuzden neo babyı 2*1 yaptım.Bır arta vermeyeyim düzenlı dedim baktım zorlanıyor vazgeçtim.Neo baby de çörek otu yağı var.Yalan olmasın çörek otu ile ilgili hadisler var diye bılıyorum,ölümden gayrı her derde deva dıye.kakaya gelınce bız genelde gunde bır yapıyoruz tam yapıyoruz,bebekten bebeğe değişiyor sanırım bu.Arkadaslar,
Hepimiz gaz sancisi ve kaka problemi ile ugrasiyoruz. Bunlardan hangisini daha basarili buluyorsunuz? Duzenli olarak agri gaz olsada olmasada veriyor musunuz?
Ayse Oner'in gaz giderme egzersizlerini yapiyorum fakat bazen basarili bazen de basarisiz oluyoruz ama gaz hep var!!! Bu gaz olayi 3 ayda gecmeyecekmis gibi gorunuyor sanki...Hepimiz 3 ay sonrasini bekliyoruz ama...
![]()