2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sezeryan yapan anneler bu korseler ne zaman kullanılmaya başlanıyor?normal doğum yapan arkadaşım 3.gün baslamıştım dedi ama sezeryanda dikişler varken ı kadar erken olmaz sanırım.

ben 2 haftadır takıyorum ara ara.ama inanılmaz ağrı yaptı bu hafta.dünden beri takmadım.kontrolüm vardı 1 ay sonraya ama gidemedim yarın annem gelsin giderim inş. sorucam dr a benim karnım hal acıyo ve pörsük ve de şiş...

mamnın markası ne canım?

canım ilk iki kutuyu aptamıl pre aldım, premature ıcın olanlardan değil yanlız adlarından dolayı karısıyor:)
son kutuyu bebelac 1 numara aldım
şimdi bu gun şey denemeye kalktım tum duzenımız bozuldu. kutunun ustunde 2 haftadan sonra gunde 6-7 kere 90ml yazıyor yanı 3 saatte bır denk gelıyor. bende bunu yapayım dedım. içti benım aç :) 90ml, ama uyku problemımız oldu boyle oluncada. sabahtan berı uyumadı, şimdide en son mamasını 15:45 te yedirdim saat 20 oldu ama hala uyanmadı. sanırım sabahtan berı uyumayaşının acısını cıkartıyor. uyandırmayada kıyamıyorumkı. ama bı 10 dakıka daha bekleyıp uyandırıcam. hı bu arada mamdan dolayı asırı gazımız oldu tabı. malum zaten kaka problemıde oluyor ama onu zeytın yağla çözüyoruz:)))) peçetenın ucunu sıvrı yapıyorum zeytın yağına batırıp, popişinin ucunu uyarıyorum o zaman patır patır yapıyor kakişini yawrum. ama anlayamadığım sürekli bir ıkınma halı, uykuda bıle sureklı bır mızıklanma inleme, hanı bunun hepsinin gaz olduğuna ınanmıyorum sanırım bağırsaklara bıraz ağır gelıyor mama. şimdi bebelac ın ac olanından sıparıs ettım eczaneye. aptamılın canformıl maması tadı ığrencmıs. bebelac ac alıcam işte sanırım gaz problemını oyle cozucez. ay gunlerdır mama sitelerınde form larında gezmekten harap oldum ama sanırım gaz ve kaka problemli cocuklara en ıyı gelen mama bebelac ac yeşil kutu.offf gçecek gececek gececekkkkkkkkkkk

benim kıza belli olmuyor 3-4 saat uyursa 120 içiyor...1-2 saatte kalkarsa 30-60-90 allah ne verdiyse artık 1 aylıkken bi ara 180 cc içti..benişm kız biraz dengesiz uyuduğu süreye göre değişiyor...

heee anladım demek pek belli olmuyor yanı. bir aylıkken 180 cc maşallah :) demek allah ne verdıyse dayıcaz mamayı he:)))
ben artık sütümü takmıyorum napalım yanı mamada zehır değil ya sonuçta dimi. olaya iyi yönünden bakmaya calışıyorum :) ml çoğaldıkca daha azla uyuyacak.
canım sen hangı mamayı kullanıyorsun? birde gaz problemi yaptımı sende mama, benım kız mamaya gectığınden beri 24 saat bir ıkınma durumunda, dizler karna cekiliyor uykuda bile, arada kendiliğinden pırtlar çıkıyor.
bende bebelac ın ac olanını alıcam yarın, bu gazlı bebekler ıcın olanını, bakalım o rahatlatacakmı kuzumu.

benım eşimde bir hafta izinliydi doğumdan sonra, ama pek yardımı olamadı bana, yanı ıstesede yapamadı cunku emzırmeye calısıyordun o donemler. sonra işe basladı zaten,
şimdi zaten bebeğe tek başına bakmanın zorluğunu yaşarken birde geceleri bebek ağlaması olmasın dıye, bebek mızırdanmaya basladığı zaman çocuğu nasıl kapıp eşimin yanından kaçtığımı bilemez hale geldim. yanlıs anlamayın eşimin bencilliğinden değilde, dinlenmesi lazım sabaha kadar cunkı ısı cok ağır ve dikkat isteyen bir iş, en ufak bir yanlışlığa dikkat dağınıklığına yer yok.
ama şeyı cok güzel yaptım, bayram tatılınde:)))))) bir gün kafayı sıyırmısım:) mirac ıkı gun helak etmiş beni. babamda kalmıstık. eve gelir gelmez miraçı eşimin kucağına verdım. dedim mememi verirsin mamamı verırsın bilemem(tamamen mamaya gecmıstık)
ama ben sabaha kadar yokum :))) sağolsun ıkıletmedı bıle, sabaha kadar cocuğun basında oturmus:) hatta bı ara mama hazırlama macerasını anlattı öldüm gülmekten.
ben o gece sabaha kadar kesıntısız uyudum ama bana sorarsan sadece yarım saat uyuyup uyanmış gibiyım :))) neyse gececek bu gunler dıye dusundukce tesellı buluyorum. şimdi hafta sonunu dort gozle bekliyorum. yıne postayı eşime atıp kendime bir gun ayırmak ıstıyorum.

kızlaaaar yaaa dün fark ettim daha doğrusu ortaya çıktı göbeğimin 4 parmak altında catlaklarım varr (((((((( yeni çıktı ortaya hamişken hiç belli değildi :(((((((

benimki tıkanmaktan ziyade şıpır şıpır akıyor bide sesim kısıldı noldu anlamadım ama geceleri kızımı emzirmeye kalkınca oluyo sanırım geçen gece çok serindi bende terlemişim kalkınca üşütüyorum herhalde kızımda hiç uyumuyo geceleyin emiyo ama sürekli aranıyo uykusuzluktan mahfoldum ablamızda çok kıskanıyo onada üzülüyorum sinirleniyorum dinlemiyo napıcam bilmiyorum ama önümüzdeki hafta okullar açılıyo enazından okula gidicek biraz sakinler bari canı sıkıldı onunda ama napayım yapıcak birşey yok.....

kızlaaaar yaaa dün fark ettim daha doğrusu ortaya çıktı göbeğimin 4 parmak altında catlaklarım varr (((((((( yeni çıktı ortaya hamişken hiç belli değildi :(((((((
benimde varmış canım göbek sönünce farkettim
hee birde unuttum bayanlar d ogum kontrol yontemi olarak spirelden korkuyorum aylık ıgne dusunuyorum ama sute karısıyormu bılgınız varmı ??
karışıyo canım emzirenler spiral ve prezervatif kullanabiliyo sadece doktorum bugün öyle dedi bana
hayırlı olsun canım iyi günlerde büyüt
bursadayım canım. benide alttan muayne etti simir aldı test için bide ultrasonla alttan yumurtalıklara baktı doğum kontrol yöntemlerinden bahsetti ve hamile kalmamam içinde binbir tembih etti bide erken adet görmüşsün dedi ben 42. gün adet gördüm sizler ne zaman gördünüz

Yine tek meme emdik, diğerini sağıyoruz.. Gece gece süper işkence....

sezeryan yapan anneler bu korseler ne zaman kullanılmaya başlanıyor?normal doğum yapan arkadaşım 3.gün baslamıştım dedi ama sezeryanda dikişler varken ı kadar erken olmaz sanırım.

tatlım bana dr önermedi. Karın kaslarını zayıflatıyor dedi. ama illa takacaksan 40 ından sonra tak dedi.Ben takmayı düşünmüyorum. 40 ımdan sonra spor yapacağım.

günaydın kızlar.bebişlerimizin birinci ay sonunda hepatit aşısı var yaptıran oldumu aranızda.ben bugün yaptırcamda bu aşı ateş yapıyo mu?ona göre aşıdan önce ateş düşürücü veriyim diyorum.

biz ptesi olduk cnm ateş yapmıyor 1 ay sonraki aşıda gelmeden önce yarım ölçek verin dedi ...

benim karnımda bi tane bile çatlak yok.zaten bebek pek büyümediği için karnım da hiç büyümemişti.kiloları hep yanlara kalçalara bacaklara aldığım için,yanlarım ve bacaklarımda çatlaklar oluştu kocaman.artık ikinciye kısmet.:)) çatlama potansiyelim kuvvetli, kocaman kırmızı yarıkları görünce anladım :)

bugün 39.haftaya girdim.sabah kalktığımdan beri sanki midem ağrıyo sırtıma bi ağrı vuruyo.rahatsız edici ama sanki bu sancı değil.böyle mi oluyo.ishalim de var bugün aceba onun ağrısı mı vuruyo?

bugün tam 26 günlük olduk ama hala oğlum gözlerinin diplerinde sarılık var. diğer yerlerinde yok bi yüz ve gözlerinde kaldı. kızkardeşiminde oğlunda yüksek sarılık vardı 2.5 ay boyunca hiç geçmemişti. bebği görseniz sapsarıydı. doktorun yapmadığı test kalmamaıştı sonuca ulaşamıyolardı. delik deşik etmişlerdi yeğenimi( sonra ben internetten bakınırken yüksek sarılıkla ilgili bazen anne sütünün sarılığı yükselttiğini okudum bazı doktorlar birkaç gün anne sütüne ara verip mama takviyesi yaptırıyorlarmış. hemen düşüyomuş değer. bizde bunu yeğenimde denemiştik o yüksek değerli sarılık 1 günde gitmişti hepimiz şok içindeydik. ve arada anne sütü verdiğide olmuş kardeşim.
bende diyorum versem mi oğluma sarılığı geçse:26:

mama veren annelere sormak istiyorum bebeklerinizde sarılık varmı?? mama verildiği halde geçmeyen oldu mu??

Coook caan sikici ((
Bende korse aldim drm kulanmamai cok istemedi gunde en fazla 1 saat dedi bende 2 gun denedim rahat etmedim dusunsene daha kizima olaylara surece alismadan rahatsiz edici korse kasti beni oyle duruyor simdi bana 40 tan sonra mekik dedi dr m bakalimyapmak istiyorum ama vakit bulurmuyum

Esimde takiliyor bazen sagim merkezi diye ))) bende de mastit oldu ki sutum cok degildi gne de oldu valla ama ilacsiz masajla falan gecirdim zira dr n vrdigi antibiyotik penisilinli benmde alerjim vardi evde fark ettim icmedim :)))

Ama hala bosaltmiyorum kizima yetmiyo bile sutum mama takviyesi yapiyoruz

Canim ben sezeryan yaptim ama sanki senin dogum baslamis gibi))

Canim biz cumaya 30 gunluk olucaz 3 haftadir mama aliyoruz sariligimiz dusmus 2 hafta once soyledi dr test yaptirsam 5-6 cikar gerek ok dedi zamanla atar onemli degil dedi sende takma bence :)))

bayanlar konu disi olacak ama kusura bakmayin
bugun bir tanidigimiz bebegin mevlutune davet etti,simdi turk adetlerini bilmedigim icin
ne takilacagini, ne hediye alinacagini bilmiyorum. para takarsak ayip olur mu?

bayanlar konu disi olacak ama kusura bakmayin
bugun bir tanidigimiz bebegin mevlutune davet etti,simdi turk adetlerini bilmedigim icin
ne takilacagini, ne hediye alinacagini bilmiyorum. para takarsak ayip olur mu?

genelde kıyafet hediye alınıyor mevlütlerde.çoğu insan yenidoğan kıyafet alıyor ama bence sen kışlık kıyafet alırsan daha iyi olur bence.altın takan da çok oluyor ama malum altın fiyatları uçtu.bu nedenle gram altın ya da para takabilirsin.bebeğin yastığına iliştirirsin.

cok tesekkur ederim canim, gram altin buralarda olmadigi icin ceyrek takmaya karar verdik.esim oyle karar vermis ne yapalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…