2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bikaç sorum olucak..daha doğum hikayemi bile yazamadım ama inanın çok yoğun geçiyo..bebiş çok yoruyo çok.
bebeğim gözlerini şaşı yapıyo
sürekli yan yatıyo kafası arkaya doğru uzadı artık.düz yatırıncada kusar boğulur diye korkuyorum
hergün kusuyo..bikaç defa bazen yoğun bazen az az
uykusunda zorlanıyo ve kıpkırmızı oluyo
hergün günde 3-4 kez hapşırıyo.dün ve bugünde 1 defa öksürdü
sizinkilerde oluyomu

ayy kızlar herşeyi takıyorum ben yaa..bide ona bişey olucak korkusu beni çok yıpratıyo..sizde benim gibi çok düşkünmüsünüz.uykuda falan seyrediyorum artık..

yarın bebısımı doktro goturuyorum bayanlar dıl altı problemı var ememiyor duzgun bu yuzden mama verıyordum ama mamaya cok alısmadan mememı bırakmadan kestrmemız lzım cunku guzel ememıyo 1 saat memede emerek kalıyor memeden ayrıldıgı zaman aglıyor doymuyor bu yuzden mama verıyordum mamayla kılo aldı ama sutum cekılmeden hemn kestırelım dedık yarın gıdıyoruz yarım saatlık bı operasyonmus dıl bolgesı uyyusuyomus kesılıyomus bırazda beklwtıyorlarmıs kanama takıbı ıcın off nasıl kestrıcem ıcım gıdıdek bılıyorumm :((( ama olamsı lazım hem annesutu ıcın hemde gec konusma yaparmıs :((

Kizlaar bu 1.ay asisi ates vs yapiyormu bide asi sonrasi banyo 1-2 gun yasakminserbestmi ona gore gitmeden yikayayim kizimi

canım biz aşımızı vurdurduk ateş olmadı hiç.bana yıkanma ile ilgili birşey de demediler ya ben yıkadım zaten her gece yıkıyoruz yatırmadan.verem aşısından sonra yıkanmıyor yiğenimi 3 gün yıkamamıştık.

kızlar bikaç sorum olucak..daha doğum hikayemi bile yazamadım ama inanın çok yoğun geçiyo..bebiş çok yoruyo çok.
sürekli yan yatıyo kafası arkaya doğru uzadı artık.düz yatırıncada kusar boğulur diye korkuyorum
sizinkilerde oluyomu

ayy kızlar herşeyi takıyorum ben yaa..bide ona bişey olucak korkusu beni çok yıpratıyo..sizde benim gibi çok düşkünmüsünüz.uykuda falan seyrediyorum artık..

canım yazdıklarının çoğu bizde de var:61: gözlerini artık öyle yapmıyor daha dikkatli bakıyor.yan yattığı için kafası aynı durumda ama yan yatmaya alıştı artık kendi yan dönüyor.arada öksürüyor hapşırıyor yani yazdıklarından sadece kusma işi bizde yok :1:

Kızlar selam,

kızımı banyo yaptırdık,emzirdim ve uyuttum. Uzun zamandır yazamadım.

Geçen gün anneme gittik, sabahtan geceye kadar ordaydık. Eve gelince kızım sabaha kadar uyumadı. Dün de huzursuzdu. Bugün normale döndü.Evi yabancıladı diye düşündüm. Sizde de oldumu böyle bişey?

Bu arada pazartesi günü sağlık ocağında kontrolümüz vardı. Kilomuz 3200 olmuş 19. günde. Boyumuz 55 cm çıktı. Çok fazla uzun dedim hemşireye. Tekrar ölçtü ama 55 cm dedi. Bu kadar uzaması normal mi. İlk doğduğunda boyu 48,5 cm kilosu 2538 gr dı... 9 günde 500 gr almış. Normal mi sizce?

Sizin minikler kaç kilo almış?

My little sun shine;

canım doğum yapmışsın. Tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün. İyisindir umarım... Minişini öp benim yerime...

kızlar kanguru en erken ne zaman kullanılabılır acaba bılen varmı? hanı kısa yuruyusler ıcın lazım bana ne zaman kullanabılırım?

biz dogdugundan beri kullaniyoruz canim cok seviyor.

Biz de dr kontrolu saglik ocagi ziyret ediyoruz gezmek yok :( esim cok karsi cikiyor mikrop kapar diye dr muzda cok gezme 40 cikincaya kadar deyince esim iyice arka buldu kendine bende ancak eczane markete gidiyorum tutsak hayati valla arabamds dun bozuldu kardesimdeydi yarina amire gidcek artik haftya cikarim heralde valla ozeniyirym sana cumartesi ilk ay muayenemiz var bakalim biz ne olmusuz ;))) pazar gunu esimin arkadasi davet etti ama bakalim asida olucak elis durumuna gore belki gideriz mangala :)
Annem simdi yanimda ya bi 10 gune gidecek kayinvalidem gelecek bakalim onla nasil anlasicaz duzenimiz ne olacak insallah sorun yasamayiz annem de dua edip duruyor sana iyi bakarmi yemek yaparmi fapan diye endise ediyor etmezse rezil oldugumun resmidir valla o gnler gelsinde yazarim size :)))
Haa kizim hic uyumadi bende uyumadim simdi uymaya calisicam bakalim 11 e kadar :(

oyy kiyamam. valla ben mikroplara alistirmak istedim cok steril buyutmak istemiyordum. zira ben oyle buyudugum icin:))ama korkmuyorumda degil bazen, asiri oluyor herkes bize bakiyor delimi bu bu kadarcik bebegi konsere getirmis diye. canim doktora gidince yaz bana faceden merak ederim.

Kizlaar bu 1.ay asisi ates vs yapiyormu bide asi sonrasi banyo 1-2 gun yasakminserbestmi ona gore gitmeden yikayayim kizimi

burda asilar 2. ayda basliyor cnm

Kızlar selam,

kızımı banyo yaptırdık,emzirdim ve uyuttum. Uzun zamandır yazamadım.

Geçen gün anneme gittik, sabahtan geceye kadar ordaydık. Eve gelince kızım sabaha kadar uyumadı. Dün de huzursuzdu. Bugün normale döndü.Evi yabancıladı diye düşündüm. Sizde de oldumu böyle bişey?

Bu arada pazartesi günü sağlık ocağında kontrolümüz vardı. Kilomuz 3200 olmuş 19. günde. Boyumuz 55 cm çıktı. Çok fazla uzun dedim hemşireye. Tekrar ölçtü ama 55 cm dedi. Bu kadar uzaması normal mi. İlk doğduğunda boyu 48,5 cm kilosu 2538 gr dı... 9 günde 500 gr almış. Normal mi sizce?

Sizin minikler kaç kilo almış?

canim kucuk dogan bebekler cabuk uzayip kilo aliyorlarmis. bizimkide kucuk dogmustu aynen cok gelisti,

yarın bebısımı doktro goturuyorum bayanlar dıl altı problemı var ememiyor duzgun bu yuzden mama verıyordum ama mamaya cok alısmadan mememı bırakmadan kestrmemız lzım cunku guzel ememıyo 1 saat memede emerek kalıyor memeden ayrıldıgı zaman aglıyor doymuyor bu yuzden mama verıyordum mamayla kılo aldı ama sutum cekılmeden hemn kestırelım dedık yarın gıdıyoruz yarım saatlık bı operasyonmus dıl bolgesı uyyusuyomus kesılıyomus bırazda beklwtıyorlarmıs kanama takıbı ıcın off nasıl kestrıcem ıcım gıdıdek bılıyorumm :((( ama olamsı lazım hem annesutu ıcın hemde gec konusma yaparmıs :((

Gecmis olsun canim biraz cani yanicak ama onun daha rahst olmasi icin
İnsallah sorunsuz kurtulursunuz :)

sizinkilerde oluyomu

canim hapsurma oksurme bunlar normalmis takma fazla bide ona bisey olacak diye kendini helak edip hic bakamazsin ona enerjin kalmaz kendini teskin et ;)

canım biz aşımızı vurdurduk ateş olmadı hiç.bana yıkanma ile ilgili birşey de demediler ya ben yıkadım zaten her gece yıkıyoruz yatırmadan.verem aşısından sonra yıkanmıyor yiğenimi 3 gün yıkamamıştık.
ya bende yikamak istiyorum hergun de annem yazik cocuga diyor ;((
Asi rahat bir asi sanirim sevindim :))

biz dogdugundan beri kullaniyoruz canim cok seviyor.

oyy kiyamam. valla ben mikroplara alistirmak istedim cok steril buyutmak istemiyordum. zira ben oyle buyudugum icin:))ama korkmuyorumda degil bazen, asiri oluyor herkes bize bakiyor delimi bu bu kadarcik bebegi konsere getirmis diye. canim doktora gidince yaz bana faceden merak ederim.

burda asilar 2. ayda basliyor cnm

canim kucuk dogan bebekler cabuk uzayip kilo aliyorlarmis. bizimkide kucuk dogmustu aynen cok gelisti,
Bende alissin mikroba istiyorum da su 40 dan sonra dr lar da diorlar 6 haftalik surec var diye
Dr sonrasi yazarim canim ;)) sende su ticker ini degistir cicim yaa hala hamissin ;)))

Gunaydin kizlar sbah 6:30 dan beri uyumadim kizimin sancisi oldu gene uyuz gazlar rahat vermiyor simdi biraz sizdi bende uyuycam amanher an uyanabilir offf offff w gun oncede bilmeden bezelye yedim yavrum nasil sancilandi anlatamam bi daha bezelyemi aslaaa :(

Aglayarak uyandi buggun yaaa :((

Canım benim bebeğimde küçüktü tutamıyordu, bir hafta hiç emmedi ben de hep sağıp verdim,gerçi benim göğüs ucumm da yoktu hiç tutabileceği:1: sonra silikon meme ucu ile almaya başladı. Sen onu denedin mi??

CNM SİLİKON UCU BEN DE DENEDİM AMA ONU DA KEYFİNE GORE 1 ALİRSA 3 almiyor bizimki.
aynen benimkininde agzi cok kucuktu ve de 3 gun ben yogun bakimdayken biberona alismis. doktorlara diyorum ; anne sutu alsin da nasil alirsa alsin diyorlar
neyse zaten 3-4 ay sonra ise baslicam o zaman hep sagip vermem gerkeecek; 3-4 sikinti cekelim napalim; kizim iyi olsun da.

Şükür sadece bu durumda olan ben değilmişim...Kafayı yemek üzereyim...Kaç saatte bir ne kadar süt içiyor meleğin....Acaba benim ki doymuyor mu??? Uyumuyo çünkü....Saat kaç oldu sabah 7 den beri yeni uyudu.....Mama verdim bu araada uyusun die...Sende durumlar nasıl??

gunduzleri 60 ml yetiyor cnm ; yaklasik 2 saatte bir.
gece yemesi 3-4 saati bulabiliyor o zaman da 80 ml iciyor

canım kayınvalie tarafına sinirden sana yazdım sandım yazmamışım :9: canım ben 1 haftadır sağmıyorum çünkü artık süt neredeyse hiç gelmiyor bazen sadece damlıyor...ortlama 1.5 ay vermiş oldum..şuan sadece mama veriyorum...:50:

cnm bu pompalar bi sure sonra sutu kesiyor diye yazmisti birisi foruma; dogrumu ki acaba.

ben mama ile buyuyen cok cocuk biliyorum kuzenlerden falan. saglik olsun cnm yaa

canım ilk iki kutuyu aptamıl pre aldım, premature ıcın olanlardan değil yanlız adlarından dolayı karısıyor:)
son kutuyu bebelac 1 numara aldım
şimdi bu gun şey denemeye kalktım tum duzenımız bozuldu. kutunun ustunde 2 haftadan sonra gunde 6-7 kere 90ml yazıyor yanı 3 saatte bır denk gelıyor. bende bunu yapayım dedım. içti benım aç :) 90ml, ama uyku problemımız oldu boyle oluncada. sabahtan berı uyumadı, şimdide en son mamasını 15:45 te yedirdim saat 20 oldu ama hala uyanmadı. sanırım sabahtan berı uyumayaşının acısını cıkartıyor. uyandırmayada kıyamıyorumkı. ama bı 10 dakıka daha bekleyıp uyandırıcam. hı bu arada mamdan dolayı asırı gazımız oldu tabı. malum zaten kaka problemıde oluyor ama onu zeytın yağla çözüyoruz:)))) peçetenın ucunu sıvrı yapıyorum zeytın yağına batırıp, popişinin ucunu uyarıyorum o zaman patır patır yapıyor kakişini yawrum. ama anlayamadığım sürekli bir ıkınma halı, uykuda bıle sureklı bır mızıklanma inleme, hanı bunun hepsinin gaz olduğuna ınanmıyorum sanırım bağırsaklara bıraz ağır gelıyor mama. şimdi bebelac ın ac olanından sıparıs ettım eczaneye. aptamılın canformıl maması tadı ığrencmıs. bebelac ac alıcam işte sanırım gaz problemını oyle cozucez. ay gunlerdır mama sitelerınde form larında gezmekten harap oldum ama sanırım gaz ve kaka problemli cocuklara en ıyı gelen mama bebelac ac yeşil kutu.offf gçecek gececek gececekkkkkkkkkkk

ayy benim kizimi anlattin sanki.

napicaz bu kaka problemine; benimki de aynen saatlerce ikinmaktan uyuyamiyor yavrum

z.yagini aktardan saf olanlardan mi aldin cnm? ben de deneyeyim?

mey_little cnm sorma , biz de ayni durumdayiz.

tuvalete bile saatlerce gidemedigim oluyor; 10 gundur yalnizim bir de ben, yanimda kimse yok. uykusuz geceler, gunduz de cocuk uyudukca ufak tefek isimi yapmaya calisiyorum; hic mi hic dinlenemiyorum; banyoya bile 10 dk zar zor giriyorum

esim de belinden bi operasyon gecirdi; bayram boyu yatti, tuvalet disinda kalkmasi yasakti; simdi 2 gundur ise basladi ama aksam geldiginde cok agrisi oluyor hemen yatiyor :-(

Allah hepimizin yardimcisi olsun cnmm

minik cimcimeler icin degerr

only_smile masallah cnm minnosuna, cok iyi kilo almis.

Son düzenleme:
kızlar az önce duştayken böyle tırnak büyüklüğüde kanlı sümük gibi bir şey geldi bu nişan mı oluyor düştüğünü yani geldiğini hissetmedim.pembe kırmızı arası renkte.bu nişan mı nişansa bundan ne kadar sonra doğum başlıyorminimum ve maksimum süresi var mı benim leğen kemiğimde darlık var normal yapıp yapamayacagım kesinleşmedi cmtsi tekrar ölçülecek.eğer bebeğin kilosu ve baş çapı artmışsa ona göre karar verilecek doktor normal deneyebiliriz son anda sezeryan acil gerekebilir dedi son kontrolde.o yüzden bu gelen şeyden şüphelendim.sancım yok kasılmam düzenli değil ara ara ağrı giriyor alttan.zaten günlerdir diş ağrısıyla kıvranıyorum yüzüm şiş antibiotik kullanıyorum

napicaz bu kaka problemine; benimki de aynen saatlerce ikinmaktan uyuyamiyor yavrum

z.yagini aktardan saf olanlardan mi aldin cnm? ben de deneyeyim?[/QUOTE]

yok canım aktardan almadım, aktardakı yağların guvenırlığınden süpheliyim ben. gayet bildiğimiz bir marka sızma zeytin yağını aldım. ama şimdi onuda bıraktım, herşeyı ıkı gun deneyıp bırakıyorum zaten.
dun aksam eşim gelirken bebelac ac almiron u getirmiş. hemen yedirmeye basladım kuzuma ama hemen etkı etmez tabı, bir kaç gun gecmesi lazım. ama cok enteresandır, acaba sizin bebişlerde kendiliğinden gaz cıkartabılıyormu alttan yada üstten?
benımkı ısıne gelince hem alttan hem üstten cıkartıyor patır patır ama anlamadığım peki o zaman bu ıkınmalar ne refleksmı acaba? cunku hanı acı veren bısey olsa mutlaka uyanır uykusundan, kı uyanıkkende yapıyor o ayrı. hanı ıkınsın tamam bısey demedıkte, zorlanmasından dolayı ya popışında yırtılma olursa, yada fıtık. hemen oluşabılıyormus cunku.
cumartesı gunu dr randevumuz var. 1. ay aşısı ve kalça usg si çekilecek. insallah dr sarılığınızda gecmıs derse cok sevınıcem. bırde benım dr mama ve ilaca cok karsı olan bır dr. bana ısrarla emzır demıstı. ama emmıyor ne yapayım acmı kalsın yawrum. bakalım nasıl soylıcem tamamen mamaya gectığımızı,kesın fırcalıcak benı ama napayım hangı anne ister hazır mamayı dımı ama.
kızlar etrafımdakılere acayıp kıl oluyorum ya, loğusalık falan değil bu. hanı birine diyorumkı cok gazlı. cevap hazır oooooooo dur bakalım daha sen ne gordun. daha şu olacak, bu olacak gibi bisürü olumsuz sözler.
yada cok bılmışlıklerden de cok sıkıldım. insanlarımız hala okadar sığ ki ,hala anlayamamışlar her insanın (bebeğin) farklı olabıleceğini.
anlatsam denilen şeyleri dağ olur resmen:))))) neyse çenem açıldı yıne.
eyeszay canım hangi marka kanguru kullanıyorsuni? gunde kaç saat kullanıyorsun?
chıcco nunkını gordum ınternette, 3 pozisyon oluyormus yatar durumuda var yanı. 130 gibi fiyatı var. kullanırmıyım acaba alsammı. ay aldık koca koca arabaları şimdi oyyyyle duruyor yatak odasında bır dunya yer kaplıyor:))))
sizler dr falan gotururken neyle goturuyorsunuz kızlar?
ya bırde benım kız saat başı 60 ml mama yıyor normalmı sızce? vermesem kıyamet kopuyor alimallah, babasına çekmış boğaz konusunda.
kutu uzerınde gunde 7-8 kere 60 ml yazıyor ama bızım saat bası yedırdığımızı dusunursek aman allah. ne olacak halımız boyle bılmıyorum.

merhaba kızlar bizde bugün 13 günlük olduk..benim kızım erken geldi biraz ama 2950 doğdu şuan 2860
gündüzlweri süt sağıp akşamlarıda mama veriyorum .bazen 60 lık bazen 80 lik içiyo..sabaha karşı çok acıkıyo sizdede öylemi oluyo.
bide nasıl giydiriyosunuz camları açmıyoprum sadece oturduğum yer açık çok sıcak:(

ateş fln yapmıyor canım. banyoda yaptırabilirsin. 2.aydaki verem aşısından sonra 3 gün banyo yaptırmamak gerekiyormuş.
bilmeyince recep neylesin acep :))) ehuehuehue nası kafiye ama :))sağol canım :))
CNM SİLİKON UCU BEN DE DENEDİM AMA ONU DA KEYFİNE GORE 1 ALİRSA 3 almiyor bizimki.
aynen benimkininde agzi cok kucuktu ve de 3 gun ben yogun bakimdayken biberona alismis. doktorlara diyorum ; anne sutu alsin da nasil alirsa alsin diyorlar
neyse zaten 3-4 ay sonra ise baslicam o zaman hep sagip vermem gerkeecek; 3-4 sikinti cekelim napalim; kizim iyi olsun da.

gunduzleri 60 ml yetiyor cnm ; yaklasik 2 saatte bir.
gece yemesi 3-4 saati bulabiliyor o zaman da 80 ml iciyor

cnm bu pompalar bi sure sonra sutu kesiyor diye yazmisti birisi foruma; dogrumu ki acaba.

ben mama ile buyuyen cok cocuk biliyorum kuzenlerden falan. saglik olsun cnm yaa

mey_little cnm sorma , biz de ayni durumdayiz.

tuvalete bile saatlerce gidemedigim oluyor; 10 gundur yalnizim bir de ben, yanimda kimse yok. uykusuz geceler, gunduz de cocuk uyudukca ufak tefek isimi yapmaya calisiyorum; hic mi hic dinlenemiyorum; banyoya bile 10 dk zar zor giriyorum

esim de belinden bi operasyon gecirdi; bayram boyu yatti, tuvalet disinda kalkmasi yasakti; simdi 2 gundur ise basladi ama aksam geldiginde cok agrisi oluyor hemen yatiyor :-(

Allah hepimizin yardimcisi olsun cnmm

minik cimcimeler icin degerr

only_smile masallah cnm minnosuna, cok iyi kilo almis.
ya kuzum cok uzuluyorum sana bide çok kızıyorum cevrendekilere
sen bi dunya kan kaybet 3 gün yogun bakımlarda yat dogum bi taraftan bebek bi taraftan senin takatsiz halsiz oluşun bir taraftan valla millette vicdan yok yaa hiç olmazsa 40 ın çıkana kadar annenablan k.validen falan dönüşümlü evinde kalsalardı yemek temizlik yaparklardı gündüz 1-2- saat bebkle ilgilenirlerdi de sende dinlenirdin birazz
valla çok uzuldum yaaa eşinin rahatsızlanmasıda tuz biber olmuş umarım sen iyisindir de dayanbilirsin allah güç kuvvet versin canım sana
sağma olayına da takılma sırf anne sütü alıyor yan egüzel bak bizler mama takviyesi yapıyoruz sağınca azalacaksa sen işe başladığında da azalacak mecburen hiç onu düşünme yani bunca hengamede bi o kaldı zaten
kızını nehirciğide öp benim için :)) ne guzel bir duygu dimi :))) oyyyyy yerim ben bunlarııı yaaa:)))
kızlar az önce duştayken böyle tırnak büyüklüğüde kanlı sümük gibi bir şey geldi bu nişan mı oluyor düştüğünü yani geldiğini hissetmedim.pembe kırmızı arası renkte.bu nişan mı nişansa bundan ne kadar sonra doğum başlıyorminimum ve maksimum süresi var mı benim leğen kemiğimde darlık var normal yapıp yapamayacagım kesinleşmedi cmtsi tekrar ölçülecek.eğer bebeğin kilosu ve baş çapı artmışsa ona göre karar verilecek doktor normal deneyebiliriz son anda sezeryan acil gerekebilir dedi son kontrolde.o yüzden bu gelen şeyden şüphelendim.sancım yok kasılmam düzenli değil ara ara ağrı giriyor alttan.zaten günlerdir diş ağrısıyla kıvranıyorum yüzüm şiş antibiotik kullanıyorum
bence nişan benim dr böyle tarif etmişti :)

yok canım aktardan almadım, aktardakı yağların guvenırlığınden süpheliyim ben. gayet bildiğimiz bir marka sızma zeytin yağını aldım. ama şimdi onuda bıraktım, herşeyı ıkı gun deneyıp bırakıyorum zaten.
dun aksam eşim gelirken bebelac ac almiron u getirmiş. hemen yedirmeye basladım kuzuma ama hemen etkı etmez tabı, bir kaç gun gecmesi lazım. ama cok enteresandır, acaba sizin bebişlerde kendiliğinden gaz cıkartabılıyormu alttan yada üstten?
benımkı ısıne gelince hem alttan hem üstten cıkartıyor patır patır ama anlamadığım peki o zaman bu ıkınmalar ne refleksmı acaba? cunku hanı acı veren bısey olsa mutlaka uyanır uykusundan, kı uyanıkkende yapıyor o ayrı. hanı ıkınsın tamam bısey demedıkte, zorlanmasından dolayı ya popışında yırtılma olursa, yada fıtık. hemen oluşabılıyormus cunku.
cumartesı gunu dr randevumuz var. 1. ay aşısı ve kalça usg si çekilecek. insallah dr sarılığınızda gecmıs derse cok sevınıcem. bırde benım dr mama ve ilaca cok karsı olan bır dr. bana ısrarla emzır demıstı. ama emmıyor ne yapayım acmı kalsın yawrum. bakalım nasıl soylıcem tamamen mamaya gectığımızı,kesın fırcalıcak benı ama napayım hangı anne ister hazır mamayı dımı ama.
kızlar etrafımdakılere acayıp kıl oluyorum ya, loğusalık falan değil bu. hanı birine diyorumkı cok gazlı. cevap hazır oooooooo dur bakalım daha sen ne gordun. daha şu olacak, bu olacak gibi bisürü olumsuz sözler.
yada cok bılmışlıklerden de cok sıkıldım. insanlarımız hala okadar sığ ki ,hala anlayamamışlar her insanın (bebeğin) farklı olabıleceğini.
anlatsam denilen şeyleri dağ olur resmen:))))) neyse çenem açıldı yıne.
eyeszay canım hangi marka kanguru kullanıyorsuni? gunde kaç saat kullanıyorsun?
chıcco nunkını gordum ınternette, 3 pozisyon oluyormus yatar durumuda var yanı. 130 gibi fiyatı var. kullanırmıyım acaba alsammı. ay aldık koca koca arabaları şimdi oyyyyle duruyor yatak odasında bır dunya yer kaplıyor:))))
sizler dr falan gotururken neyle goturuyorsunuz kızlar?
ya bırde benım kız saat başı 60 ml mama yıyor normalmı sızce? vermesem kıyamet kopuyor alimallah, babasına çekmış boğaz konusunda.
kutu uzerınde gunde 7-8 kere 60 ml yazıyor ama bızım saat bası yedırdığımızı dusunursek aman allah. ne olacak halımız boyle bılmıyorum.[/QUOTE]

cumartesi bizimde aylık kontrol usg ve aşımız var :))) senin ki seni emmiyormu yoksa sütünmü yok ben anlamadım emmiyorsa sağıp ver
sütün yoksa zaten mevzu etmeye gerek yok malum
:))
ya slinglere bende takıldım ama kimi iyi kimi kötü diyor bide benim kız yastıkta büyük bizim uyuduğumuz yastıklarda uymaya bayılıyor valla kaldırabilene aşkolsun yastıktan al düz zemine koy anında uyanıyor hiçde sağlıklı değil yastık üstü yamuk yumuk ne yapsam ki:???

herkese selam
coktandır giremedim. Ya bebekle ugrasıyorum yada süt olsun diye bişeyler atıştırıyorum. Bir ay altı günlük olduk bile.. Benim kızım genelde uysaldı emer uyur uyumadığı zaman bakınır sonra kendi kendine tekrar uyurdu. Ağlama nedeni sadece açlıktı.Emince susardı çok gazlıda değildi sanırım. Ama beş gündür deli gibi ağlıyor , uyumuyor , kucağımdan yataga yatırdığım gibi çığlık çığlıga bağırıyordu. Meğerse makatın da çatlak oluşmuş.Şimdi tedavi ediyoruz biraz sakinledi gibi. Sarılığımız hala var hafifde olsa , doktor ölçüm istedi kan ve idrarda enfeksiyona bakıldı. Kanda bişey yok ama idrarda hafif enfeksiyon görüldü. Kullandığım ilaç ishal yaptı. Zaten popo yara ishal eklenince tüm gün kucaktan inmez oldu. Baktım olacak gibi değil doktora dedim ben bu ilacı istemiyorum cocuk mahvoldu . Su ile tedavi ediyoruz bende , bebekte bol su içiyoruz.Beşgüne kadar belki gecermiş.Sonra tekrar tahlil gecmezse bakalım ne olacak.
Bebişler hasta olunca bizimde psikolojimiz bozuluyor , iyi bakamadım , nerde hata yaptım diye. Allah hepimizin yardımcısı olsun....

Back