selam kızlar nasılsınız valla ben zombi gibi dolanıyorum etrafta geceleri uykusuzluk mahfediyo beni gözlerimin altı mosmor resmen şeklim kaydı o kadar bakımsızımki bıyıklarım bile burmalık oldu nerdeyse
![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
acil kuaföre gitmem gerek ama bu gidişle çooooooooooooookkk zor
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
sabah kayınpederim aradı kayınvalidemle 150 lira yolluyomuş üstünüde biz tamamlıcakmışız çeyrek altın alcakmışız torununa sadece 150 tl para yolluyo yani başkada hiç bişi yapmadı sinirimden ölüyorum sabahtan beri hadi durumu olmasa anlarım ama durumuda iyi ve benim eşim tek oğlu onun bu ilk torunu bumu yani biçtiği değer ona inanın parada altında gözüm yok ama dalga geçer gibi 150 lira yolluyorum demesi çok zoruma gitti yollamasın onuda önemli değil zaten getirincede kayınvalidem kabul etmicem alsın harcasın kendisi çok zoruma gitti çok burda eşimin kuzeni var onlar bile gelinleri doğum yapınca bilezik takmışlar ya o kadar bile değerim yokmuş gözlerinde bunu anlamış oldum bende saf gibi arar sorarım habire babacım nasılsın diye bi daha aramıcamda çok sinirliyim ya
![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
boşveer torunlarına değil oğullarına verdiklaeri değer bu kadar canım salla ::)
senin kayınvalide çoook komik yahuuu :))la dışarı çıktığında sistem nasıl yapıp mı götürüyorsun dışardamı yapıyorsun termos mu aldın ısısını nasıl koruyorsun bi anlatsan bana da lazım bu tecrübeler
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
canım sanan diycem mamay
şimdiki analar danalar kayganalar kayınpederler böyle şekerim.. çok geniş rahat sıkıntısız insanlar.. devir değişti bunlarda değişti.. artık takmıyorum kafama kim nasıl istiyosa öyle davransın diyorum ve kısacası kaba tabirle( afedersiniz ama) ..... den aşağı kasımpaşa diyorum tınnnnnn..... :89: dün anneme dedimki anne kek yapta yiyelim ne dedi dersiniz " o senin işin"
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
sen ben böyle sızlanmadan duruyom diye iyiyim sanıyosun ama hiç öyle değil dedim yaparız yaparız dedi ama bakalım yaparsa yazarım buraya.. babam börek yap diyo kolum ağrıyo diyo.. markete gidelim diyo bacağım ağrıyo diyo.. yürüyüşe çıkalım desen senden önce dışarı çıkıyo neymiş menepozluymuş sıcak basıyomuş içeride