kızlarrrr biz geldiiiikkkkk :) minik prensesim dünyaya geldi.dünyanın en güzel duygusu yemin ederim.Allah'ım kalanlara yardım etsin.çok duramayacağım.en yakın zamanda doğum hikayemizi yazıcam.ama rahatız.epidural anestezi ile doğdu bebeğim.şuan dikişlerim de iyi sayılır.tek sorunum göğüs uçlarım feci çatladı ve emerken zorlanıyoruz.kızım da çok uykucu.normalde bişeyi yoktu dün bilirubin 9a çıktı bi anda.sabah taburcu ettiler ama 2 gün sonra tekrar bakmamız lazım dediler.uykucu olduğu için çok çok emziremiyorum bide yaralar malumneyse hepiniz öpüldünüz.geçmişi çok okuyamadım ama STZMN merak ediyorum seni de...görüşmek üzere arkadaşlar...
kızlarrrr biz geldiiiikkkkk :) minik prensesim dünyaya geldi.dünyanın en güzel duygusu yemin ederim.Allah'ım kalanlara yardım etsin.çok duramayacağım.en yakın zamanda doğum hikayemizi yazıcam.ama rahatız.epidural anestezi ile doğdu bebeğim.şuan dikişlerim de iyi sayılır.tek sorunum göğüs uçlarım feci çatladı ve emerken zorlanıyoruz.kızım da çok uykucu.normalde bişeyi yoktu dün bilirubin 9a çıktı bi anda.sabah taburcu ettiler ama 2 gün sonra tekrar bakmamız lazım dediler.uykucu olduğu için çok çok emziremiyorum bide yaralar malumneyse hepiniz öpüldünüz.geçmişi çok okuyamadım ama STZMN merak ediyorum seni de...görüşmek üzere arkadaşlar...
Selam kızlar,
Okuduğum kadarıyla çoğunuz iyisiniz. Birçok kişi doğum yaptı son birkaç kişi kaldık hatta sanırım en son ben doğum yapacağım. Benim oğlanın gelmeye niyeti yok malesef.Cumartesi doktordaydık 3600 g olmuş FL değerine göre de 53,5 cm bu arada kafa aşağıda ama kanala girmemiş. Hala karnım da kıpır kıpır :))) Ağda yaptıracağım ama ne zaman yaptirsam bilemşiyorum. Tam çıkmadı da genital bölge offf! en büyük korkum sancı çekip çekip sezeryana dönmesi. Eşim de benimle evde. Sürekli dışarıdayız yada evde film falan izliyoruz ama çok sıkıldım evde oturmaktan. Kitap oku tv izle, alışveriş yap bir yere kadar. Nete girdiğimde bir tüerlü
çıkamadığım için fazla girmiyorum. Girip sizleri takip ediyorum ama konular değişmeye başladı :))) artık bebek gazı vs. konuşuluyor benim oğlan da gelse de ben de katılsam. Mıçtı mıçmadı diye))))
allah analı babalı büyütmek nasip etsin tatlım.
Canım hayırlı doğumlar olsun.. Umarım sağlıkla kavuşursun bebeğine. Umarım bana da o sıralar sıra gelir :)))
Tekrar alışır memeye korkma o şimdilik rahata alışmıştır. Ayrıca, sağlığı yerinde olsun da günde 1 defa emsin, boşver.
Hatyırlı olsun canım. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Ayy sonunda! Gerçekten çok bekledi. Beklemek insanı geriyor baya. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip ertsin.
Hee bu yazdıkların bana ilham kaynağı oluyor. Ben de yaklaşık 10 günlük lohusa olarak kuzenimin düğününe gitmeyi planlıyorum ama herkes bana deli gözüyle bakıyor. Bakalım bebiş doğunca zaman ne gösterecek.
Seninle aynı günüz tatlım ama sen hızlı çıktın :)))) Hadi bakalım umarım oğluna sağlıkla kavuşmuşsundur.
Ay ay ay! İşte ben de bundan korkuyorum. Sancı çekip çekip sezeryana kalmaktan. Sezeryandan değil ama sonrası ürkütüyor beni. Umarım sıkıntılı olmaz seninki
Tatlım beni merak etmişsinçok mutlu oldum :))) Kimse merak etmemiştir diyordum. Ama iyiyim saol. Dört gözle oğluşumu bekliyorum :))
Ayy sen de beni merak etmişsin çoookk mutlu oldumhasta mıyım neyim. Ama bu gidişle evde oturmaktan kafayı yiyeceğim. Yok tatlım hala doğuramadım. Eşim dalga geçiyor benimle. Ne beceriksiz çıktın bir çocuk doğuramıyorsun diye :))))))))))
Hadi bakalım hayırlı doğumlar olsun... Allah bir avazda kurtarsın ( sezeryan ama olsun) Rahat bir doğum olur inşallah
gelişimci canım benım SAT a gore 28 agustosta 42 haftam doluyordu.ancak gecenkı muaynemde sat tan 2hafta gerıde bız 31 agustos ta yapalım sezaryanı demıstı.bugunku kontroldede rahıme baskısı oldukca fazlaymıs 31ıne kadar sıkıntıların artabılır ama ben olmıcam dedı hersey guzelken madem sezaryan bız bunu carsamba yapalım dedı cnm
ben de bütün akşam foruma girmeyi denedim ama bakım var diyodu o yüzden müjdeli haberi bikeden aldım ama buraya yazamadım.
hayırlı ömürlü olsun. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
ALLAH uzun sağlıklı ömürler versin.bike nın bol bol sütü gelsinde mis kokulu kızınız annesını emsin..
efsung cnm nasılsın ? elis nasıl ? gunler ne cabul gecıyo dımı cocuk olunca valla bı bakıyom sabah bı bakıyom aksam olmuss
sütten konusmussunuz canım bol bol sıvı su cay vss.. bide benim sütümü rezene acayıp artırdı bıde bulgur pilavı denedım takıp ettım gercekten mükemmel ıyı geldı dene derım
cnm ıns sende yasıcaksın bu duyguları öpüp kolıcaksın yavrunu bıraz sabır adet sancısı gıbı olan sancılar doguma ısaret ın en kıs surede sende dogum yaparsın sağlıkla
QUOTE=Bikesha;20525968]merhaba, ben bikenin eşiyim.
bugün 18.30da ege üniversitesinde normal doğum ile bir kızımız oldu. şu an her şey düzgün. bikenin isteği üzerine haber vereyim dedim. iyi akşamlar.
ayy çok sevindim...tebrikler...Allah analı babalı büyümesini nasip etsin
selam kızlar
bikesha da doğum yapmış çok sevindim :)
bebiklerimiz hemencik büyüseler de biz de eskisi gibi yazışabilsek :)
hikayemi anlatmadan önce beni tebrik eden ve bize güzel dilekler dileyen herkese çok çok teşekkür ederim (bazı alıntıları kaçırmış olabilirim, kusura bakmayın). sizler bu hamilelik sürecinde bana can dostlar gibi oldunuz. hayatta başkasıyla paylaşamayacağım şeyleri sizlerle paylaşıp, dertleştim. özellikle eşimin askerde olduğu süreçte sizle olmak bana hiç yalnız olduğumu hissettirmedi.gözünüz aydın..çok öutlu oldum..allah uzun sağlıklı ömürler versin....
Amin...aayyy hoşgeldiiiiiinnnnn klube :)))
hayırlı olsun canım allah analı babalı buyutsun :)
bizim dr da15 gunde doğum kilosuna ulasmalı dedi ama biraz zor galiba bizim için
evet daha doyurucuymuş hazmı biraz daha zormuş daha tok tutarmış falan
ama acaba kalan süt üstüne süt geldikçe öne gelmezmi yani 1.2. emzirme den sona kalan süt 3. emzirmede ön süt haline gelmezmi ne dersiniz
bende sıcak suyun içinde ısıtıyorum hemen ısınıyor zaten :)
tahin yagı denemedim ama kalkan ve lansınoh denedim olmadı valla şimdi garmastan deniyorum daha çok işe yarıyor gibi geldi
allahım yaaaa çooooooooooooook süüüüüüüüüüüüüüüüt ver hepimize(
Bacak boyunu bir sayı ile çarpıp boyunu tahmin ediyorlar. 1 haftalık fark hiç önemli değil canım takılma...Hem daha 36. haftandasın, benim kızım 38. haftada 46cm doğdu:))herkese iyi akşamlar.biz doktora gittik bugün iyiyiz çok şükür.ama oğlumun bacakları biraz kısa çıktı 1 hafta kadar.2 haftalık fark olmadıkça takılma dedi doktorumuz.bilen var mı bu durumu?boyu 47 cm.boyla bacak ilgili değil sanırım
Tatlım deep_freez e koysana sağdığın sütleri ileride sütün gelmezse kullanırsın.
bende dediğin gibi denyeyim ben gunde 1-2 kez sağıyorum çünkü bi kaç yerde de okumuştum sık sık sağın diye yani 3-4 saatte bir amaaan yaaaa bazen zor geliyor ama kızıma bakınca kıyamıyorum acıkcası :)
graco umarım bizde de işe yarar zira gunduzleri pek uyutamıyorum kuzumu
Tatlım deep_freez e koysana sağdığın sütleri ileride sütün gelmezse kullanırsın.
bende dediğin gibi denyeyim ben gunde 1-2 kez sağıyorum çünkü bi kaç yerde de okumuştum sık sık sağın diye yani 3-4 saatte bir amaaan yaaaa bazen zor geliyor ama kızıma bakınca kıyamıyorum acıkcası :)
graco umarım bizde de işe yarar zira gunduzleri pek uyutamıyorum kuzumu
Canım 4 gün olmuş daha normal bence. Doktor 15 günlükken doğum kilosunu geçmesi lazım demişti. Sizinki kaç kilo doğmuştu canım??
Demek içmedi o şekilde he...sütün tadı mı değişiyor acaba o şekilde?? Belki biraz soğuk kalmıştır canım ben sıcak suun içine koyarak ısıtıyorm...
Canım aslında göğsün sonunda kalan süt daha kıvamlı ve yağlıymış o yüzden göğsü tamamen boşaltın diyorlar. Ben de her emzirmeden sonra sağayım diyorum ama senin gibi üşeniyorum bazen, bazen de bir sonraki emzirmeye süt kalmıyo gibi geliyor göğsümde...
hayırlısı olsun canım..yani yarından sonra doğumu mı giriyorsun artık?
meraba kızlar biz de bugün doktora gittik ve benim hala sancım yok 26sında günü doluyor kızımın ve 4 kiloyu geçmiş doktor eğer sancın olmazsa o zamana kadar cuma sabah 8.30da gel sezeryana alacağım dedi 4 kiloyu geçince suni sancı tehlikeli oluyormuş ama ben sezeryan olmak istemiyorum çok korkuyorum sezeryandan
evet canım ınanamıyorum hala yarından sonra ben de mi anne olucam.doktor odasından cıkınca duygularım bırbırıne gırdı annem eşim babam kardesım hepımız hastanede oldgmz ıcın ağlayamadım ya salak oldum.ama eşimle başbaşa olsaydık yola cıkmadan arabamızda oturur sımdı bız anne babamı olyrz dıye konusur duygulanırdık smdı yazarken bıle duygulanıyorum.eşim eve gelırken suprız yapmış kendınce kocaman bır bıberon almıs sımdı fotosunu cekıp sızınle paylasıcam..
maşallah kızına sağlıkla kucağına alacağın anı düşün.kısmeti neyse o olur belki beklemez gelir stres yapmamaya çalış canım.hem cuma kadir gecesi ne güzel günde doğcak kızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?