2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canımmmm demek yavruna kavustun maşallah ALLAH uzun sağlıklı omurler versın kızına.benımde sıkıntılarımı stresımı ALLAH gördü bugun kontrolde 31ıne kdr beklemenın anlamı yok dedı ıster bugun ıster yarından sonra(nobetcıymıs) yapalım doğumu dedı nasıl ıcıme su serpıldı bılsen canım.benımde aklım sende guzel guzel haberlerle dön aramızda 4gun mu oluyor sımdı? tavsıyelerını beklıyorum bende memiilerm çatlıcak dıye korkuyorum normalde bıle uçlarını elleddgmde acırlar bıde oğlum emince ayyy kıyamam.fotograflarını gonder olurmu .. prensesine de çarsamba aksamı bir prens getırıyorum layık görursen annesi :)

canım yavruna kavuştun sonuında:)) Allah analı babalı büyütsün

oğlumuz doğduğunda 3080 gr dı hasraneden çıkarken 2940 a düştü 2 gün sonraki kontrolde 3010 olmuştu ondan 2 gün sonra sağlık ocağında 3320 çıktı bende uyardım iki gün önce 3010 gr dı diye hemşirede elbisesi ve bezini 200 gr sayarsak 3100 gr olmuştur dedi bebekler doğduğunda çok hızlı kilo alıyolar falan dedi. bakalım bi dahaki kontrol 1 aylık olduğunda ozaman kaç kilo olmuş olcak

beklenen doğum tarihin kaçtı canım? ben dedim heralde doğuma gitti diye...

gelişimci canım benım SAT a gore 28 agustosta 42 haftam doluyordu.ancak gecenkı muaynemde sat tan 2hafta gerıde bız 31 agustos ta yapalım sezaryanı demıstı.bugunku kontroldede rahıme baskısı oldukca fazlaymıs 31ıne kadar sıkıntıların artabılır ama ben olmıcam dedı hersey guzelken madem sezaryan bız bunu carsamba yapalım dedı cnm

hayırlısı olsun canım..yani yarından sonra doğumu mı giriyorsun artık?

kızlar, işte biz geldik... ama bu sefer hamile olarak değil taze bir anne olarak yazıyorum. tam bir hafta önce kızım dünyaya geldi (doğum hikayemizi az sonra zaten anlatacağım:)). yoğun bir haftadan sonra ancak yazmaya fırsat buldum. zaten bunu anladım ki, türkiyede yeni doğuran bayanın bir gün bile dinlenme fırsatı olmuyormuş hala birisi kapıya çalar diye korkusuyla yaşıyorum:):) ama hepsi geçti ve dün ilk defa eşimle ve kızımla birlikte yalnız kalarak aile duygusunu tadtık.
zaten o minik yavru nasılda tüm hayatımızı değiştirdiğini fark etmeden de geçemedik:):)

ben de bütün akşam foruma girmeyi denedim ama bakım var diyodu o yüzden müjdeli haberi bikeden aldım ama buraya yazamadım.
hayırlı ömürlü olsun. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

ALLAH uzun sağlıklı ömürler versin.bike nın bol bol sütü gelsinde mis kokulu kızınız annesını emsin..

masallah allah analı babalı buyutsun

sana şiddetle katılıyorum insanın hayatında yaşayabileceği tarif edilmez mükemmel bi duygu
küçücük bi varlık tarafından tanınıyor olmak senı emerken yüzüne bakması hatta göğsünde uyurken basını kaldırıp sana bakması tarif edilmez ve herkesın tatması gereken duygular
dün benım dogum gunumdu onceden esım acaba ne alıcak dıye merakla ve heyacnla beklerdım ınanın dün önğme hazıneler serseler oğlum kadar mutlu edemezdi beni
cok güzel anlatmıssın cnm anne olmak insanı şair yapıyo demek[/QUOTE]

ayy çok sevindim...tebrikler...Allah analı babalı büyümesini nasip etsin

selam kızlar

bikesha da doğum yapmış çok sevindim :)
bebiklerimiz hemencik büyüseler de biz de eskisi gibi yazışabilsek :)

gözünüz aydın..çok öutlu oldum..allah uzun sağlıklı ömürler versin....
hikayemi anlatmadan önce beni tebrik eden ve bize güzel dilekler dileyen herkese çok çok teşekkür ederim (bazı alıntıları kaçırmış olabilirim, kusura bakmayın). sizler bu hamilelik sürecinde bana can dostlar gibi oldunuz. hayatta başkasıyla paylaşamayacağım şeyleri sizlerle paylaşıp, dertleştim. özellikle eşimin askerde olduğu süreçte sizle olmak bana hiç yalnız olduğumu hissettirmedi.
"karpuzlarımızı" beraber büyüttük, şimdide umarım bebeklerimizi de beraber büyütürüz

herkese iyi akşamlar.biz doktora gittik bugün iyiyiz çok şükür.ama oğlumun bacakları biraz kısa çıktı 1 hafta kadar.2 haftalık fark olmadıkça takılma dedi doktorumuz.bilen var mı bu durumu?boyu 47 cm.boyla bacak ilgili değil sanırım

Amin...
Bacak boyunu bir sayı ile çarpıp boyunu tahmin ediyorlar. 1 haftalık fark hiç önemli değil canım takılma...Hem daha 36. haftandasın, benim kızım 38. haftada 46cm doğdu:))

Tatlım deep_freez e koysana sağdığın sütleri ileride sütün gelmezse kullanırsın.

canim ne biliyim korkuyorum bayatlarmi diye. yada hani buz olan sey butun vitamini oluyor sora bakteri falanmi ne topluyormus alex dedi. ondan dolayi koymak istemedim.

dene canim mutlaka. isallah sendede ise yarar valla graco. yani doktorda bize o gaz olayinda gazini cikardiktan sonra ona koymamizi soledi bi yarim saat midesi asagida olsun diye ondan koyuyorum ben. ilk basta baska bir pediatrist gelmisti ya bizim eve. mesela o kadin o kadar iyi degildi sanki biz sorduk graco yeni doganlar icin ama biz endiseleniyoruz duz degil diye bebegin kemik yapisini bozarmi diye dedik bize on saat dusunup acaba araya biseyler koyup duzlesekmi demisti falan. simdiki doktorumuz cok iyi. o 30 derece dedi hemen gosterince gracoyu ona koyun dedi.

Tatlım deep_freez e koysana sağdığın sütleri ileride sütün gelmezse kullanırsın.

canim ne biliyim korkuyorum bayatlarmi diye. yada hani buz olan sey butun vitamini oluyor sora bakteri falanmi ne topluyormus alex dedi. ondan dolayi koymak istemedim.

dene canim mutlaka. isallah sendede ise yarar valla graco. yani doktorda bize o gaz olayinda gazini cikardiktan sonra ona koymamizi soledi bi yarim saat midesi asagida olsun diye ondan koyuyorum ben. ilk basta baska bir pediatrist gelmisti ya bizim eve. mesela o kadin o kadar iyi degildi sanki biz sorduk graco yeni doganlar icin ama biz endiseleniyoruz duz degil diye bebegin kemik yapisini bozarmi diye dedik bize on saat dusunup acaba araya biseyler koyup duzlesekmi demisti falan. simdiki doktorumuz cok iyi. o 30 derece dedi hemen gosterince gracoyu ona koyun dedi.

kizlar bu arada kilo olayindan ve boy olayindan bahsetmissin gene paylasiyim. biliosun bizim bebiste hastaneden 2 900 kilo ile cikti. zayif bebekler daha cok kilo alirmis diye duymustum galiba dogru. biz tartimizi yarin falan alicaz eve ama eva yanaklari oyle sisti ole sisko olduki saskinlik icinde bakiyorduk. dun dogumgunumdu insanlar gelince merak ettiler kilosunu cok tombul olmus diye once kuveti tartip sorada evayi kuvetin icine koyup tarttik 4 kusur kilo cikti. bende saskinlik icindeyim ikimizde zayifiz bu kizce acaba tombulmu olucak diye ama durmadan yiyor her 5 dakika. boy konusundada dun gene esimin kuzeni geldi 55 cm dogmus ama boyu cok kisa su anda. bende mesela 51 cm dogmusum cok daha uzunum. o yuzden dogum kilosu boyu onemli degil. he bide komik bi ornek daha var esim 4 kilo ve 62 cm gibi bisey dogmus yatak bulamamislar:)))o simdide uzun ama. bole yani dogum kilosu boyu cokta onemli degil.

Canım benim kızım 2530 gr doğdu. Seninki gibi yani :) Minicik bişey...

15 gün sonra ise iyi, bende üzülmüştüm kilo almamış diye.

Bu arada billubrin değeri 13,5 çıkmış. Tehlike sınırı kaç acaba??

hayırlısı olsun canım..yani yarından sonra doğumu mı giriyorsun artık?

evet canım ınanamıyorum hala yarından sonra ben de mi anne olucam.doktor odasından cıkınca duygularım bırbırıne gırdı annem eşim babam kardesım hepımız hastanede oldgmz ıcın ağlayamadım ya salak oldum.ama eşimle başbaşa olsaydık yola cıkmadan arabamızda oturur sımdı bız anne babamı olyrz dıye konusur duygulanırdık smdı yazarken bıle duygulanıyorum.eşim eve gelırken suprız yapmış kendınce kocaman bır bıberon almıs sımdı fotosunu cekıp sızınle paylasıcam..

meraba kızlar biz de bugün doktora gittik ve benim hala sancım yok 26sında günü doluyor kızımın ve 4 kiloyu geçmiş doktor eğer sancın olmazsa o zamana kadar cuma sabah 8.30da gel sezeryana alacağım dedi 4 kiloyu geçince suni sancı tehlikeli oluyormuş ama ben sezeryan olmak istemiyorum çok korkuyorum sezeryandan

maşallah kızına sağlıkla kucağına alacağın anı düşün.kısmeti neyse o olur belki beklemez gelir stres yapmamaya çalış canım.hem cuma kadir gecesi ne güzel günde doğcak kızın

senin adına çok sevindim canım hayırlı olsun...

maşallah kızına sağlıkla kucağına alacağın anı düşün.kısmeti neyse o olur belki beklemez gelir stres yapmamaya çalış canım.hem cuma kadir gecesi ne güzel günde doğcak kızın

bende öyle düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama yine de korkuyorum saati ve günü belli olunca daha çok stres oluyor sanki insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…