kızlarrrr biz geldiiiikkkkk :) minik prensesim dünyaya geldi.dünyanın en güzel duygusu yemin ederim.Allah'ım kalanlara yardım etsin.çok duramayacağım.en yakın zamanda doğum hikayemizi yazıcam.ama rahatız.epidural anestezi ile doğdu bebeğim.şuan dikişlerim de iyi sayılır.tek sorunum göğüs uçlarım feci çatladı ve emerken zorlanıyoruz.kızım da çok uykucu.normalde bişeyi yoktu dün bilirubin 9a çıktı bi anda.sabah taburcu ettiler ama 2 gün sonra tekrar bakmamız lazım dediler.uykucu olduğu için çok çok emziremiyorum bide yaralar malumneyse hepiniz öpüldünüz.geçmişi çok okuyamadım ama STZMN merak ediyorum seni de...görüşmek üzere arkadaşlar...
canımmmm demek yavruna kavustun maşallah ALLAH uzun sağlıklı omurler versın kızına.benımde sıkıntılarımı stresımı ALLAH gördü bugun kontrolde 31ıne kdr beklemenın anlamı yok dedı ıster bugun ıster yarından sonra(nobetcıymıs) yapalım doğumu dedı nasıl ıcıme su serpıldı bılsen canım.benımde aklım sende guzel guzel haberlerle dön aramızda 4gun mu oluyor sımdı? tavsıyelerını beklıyorum bende memiilerm çatlıcak dıye korkuyorum normalde bıle uçlarını elleddgmde acırlar bıde oğlum emince ayyy kıyamam.fotograflarını gonder olurmu .. prensesine de çarsamba aksamı bir prens getırıyorum layık görursen annesi :)