2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr kötü bi haberim var..benim medela bozuldu ( napıcam ben.hepsi burada dan almıştım.bi arayım bakalım ne dicekler.motoru bozuldu.az ses geliyor ve emme yapmıyor malesef.noldu acaba.bikere içine süt kaçmıştı ama çalışmıştı kurutmuştum.çokda lazım bana sütü çoğaltmak için geceleri falan sağmama lazım..manuel pompa alalaım diyor annem.bakalım napıcam..

canım bakırköye gidebilirsen ben orda meydandaki loya iç giyim satan mağazadan aldım..çokta uygundu..kampanya vardı...kompedandada var çeşitli ürünler..hatta bu dediğim mağazaların hemen yanında pasaj var..hamile ..bebe eşyaları satılıyor..orayada bakabilirsin....

canım bende mama + anne sütü sağıp veriyorum..ama çoğunluk mama sütüm öncedende çok fazla değildi..ama iyice azaldı...
bu arada gözün aydın..allah analı babalı uzun sağlıklı ömür versin...

çok zorluk çekmişisn ama bak ne güzel normal doğumunuda yapmışsın....güzel kızınıda almışsın kollarına...

analı babalı büyüsün yavrun uzun ömürlü olsun inşallah, bide sıra bana gelse artık, sanırım bir ben kaldım

kızalr tebrik ediyorum sizleri Allah analı babalı büyütsün yavrularınızı

kızlar biz bugün bir haftalık olduk. ama hala ben oğlum aaskılı çıtçıtlı badi üzerine uzun kollu giydiriyorum. altını açarken yada üstünü değiştirirken hemen hapşurmaya başlıyo açık kaldı diye. elleri falan soğuyo hzılı hızlı giydiyorum bende. yarım kollu falan giydiremiyorum.

hakkında hayırlısı olsun cnm suan kollarındadır melegın ne güzel masallah

masallah bebegıne gule gule buyut cnm

sende almıssındır bebegını kucagına allah analı babalı buyutsun

bence korkma acılman 3-4 olunca epıdural olursun acısız normal dogurursun
kızlar ben kan sulandırıcı kullandım ve dr um sıpınal ve epıdural yapmak ıstemedı embolı rıskı varmıs
ben epıdural cok ıstemıstım ve ınanın epıdural takılsa kesınlıkle normal dogururdum
acı cekmeden dogurma ımkanı varken neden sezeryan olsunkı
yanı benım fıkrım

masllah kızına cnm hayırlı olsun

cnm hayırlı olsun bebegın ıns sütünde gelır

Aynen bende öyle...Ama terlemiyosa sorun yoktur heralde...Hemen elleri ,ayakları buz gibi oluyo:)))

Bebekler biz ne giyiniyorsak bir fazlasını giyimeliymiş. Biz kısa kollu gıyınıyorsak onlara birde uzun kollu giydirmeliymişiz. Biz sort giyiniyorsak onlar patikli pantolon giyimeliymiş.Askılı veya yarım kollu bady üzerine bir tulum , ayaklarınada kısabir çorap iyi geliyor. Tüm gün ve gece kilimamız 27 derecede çalısıyor. Sıcakta uyusmasını engellemek için.
Kırkı çıkınca artık biz ne giyinirsek onu giyinebilirmiş.Üşüdüğünü eli , ayagı ve burnunun soğukluğundan anlayabiliriz.Banyo sonrası çok hızlıca kurlamalı ve giydirmeliyiz. Emerken terlediyse ince bir tülbentle terini mutlaka silmeliyiz.Çok tatlılar ya Allah hepimizin yavrularını korusun...

Kızlar selam,

17.08.2011 sabah saat 11:33 itibariyle doğum yaptım. 2500 gr 48,5 cm uzunluğunda minnacık şirin kızım oldu.
Doğum hikayemi vakit olunca anlatıcam.Biraz uzunca ve macera dolu.

Bu arada epidural sezeryan oldum, mecburen.

Şimdi gitmem lazım, öpüyorum hepinizi...

Only smile gozunuzaydin canim. Gule gule mutlulukla buyutun bebisinizi...

Arkadaslar Merhaba,

Sistemde bir sorun var sanirim yazdiklarim kayboldu!!!! Zaten kisitli zamanda girmistim...Simdi aklimda kalanlarla yaziyorum.

Yeni dogum yapan arkadaslar gozunuzaydin, gule gule buyutun minik meleklerinizi...

Sulesesli, lutfen uzulme, ben de dahil bircok kimsenin bebisi sarilik oldu, Allah acil sifa versin, cabucak iyilessin minik kuzun.

Gelisimci, bilgi icin sagol canim.

Mgokberk, Minik Gokcenin toparladigina sevindim. Clarissa Ela 2300gr.dogdu ve sonra 2100'e inmisti, bize de 20 cc. mama onerildi. Anne sutu ve 20 cc.mama verdik fakat 10 gunde 200gr.alinca az bulup doktora gittik. Sonra 30'a akabinde 40'a ve 50'ye cikardik. Kilosunu ozellikle yazdim cunku bizden daha fazla cc.alan bebekler var ve normal kiloda dogdular. Biz simdi 3200gr olduk hala normal kiloya ulasamadik yani ama toparlamaya calisiyoruz. Anne sutu de cok fazla yoktu sanirim iyice azaliyor, evvelsi gun bir memeden 10cc'yi zor cikardim, keyfim kacti!
Allah hepimizin bebeklerine saglik versin.

Kızlar nasılsınız gelemiyorum ev dolu,bebek derken fırsat bulunmuyor...Canım sıkkın benim ya Kızım sarılık oldu teyzeleri.Salı dr.a gittik ilk kontrole 15 çıktı.Bugün tekrar gittik düşmemiş 16.7 olmuş Yatış vermedi ama ilaç başladık kuzuma.Allah başka sıkıntı vermesin ama insan üzülüyor,bugün hastane de bayılacaktım nerdeyse soğukkanlılık falan kalamadı bende.Sarı kızım diye seviyorum ben de minnoşumu.Dua edin bize teyzeleri olur mu

Maşallah bebişlerimiz arka arkaya gelmeye devam ediyor. Allah sağlıkla huzurla analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. darısı da başımıza inşallah:)

sezençağla kubra1985 sizlerde sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almışsınızdır şimdi inşallah iyi haberlerinizi bekliyoruz..

sinemx bende beylikdüzünde oturuyorum gürpınara inerken doremi nin fabrika satış magazası var orda güzel gecelikler var fiyatı da uygun bi de torium da ebru da var ama biraz pahalı bi,lgine

oo ne kadar çok komşum varmış ben de Beylikdüzü'ndeyim..

bu arada ben mi göremedim lemontree den haber var mı? bir de sulesiiden...

evet tatlım da bu kan sankı sıvılce patlaması gıbı serçe parmagımın tırnagının yarısı kadar:).patlayan bı sıvılcemde yok ama bılemedım.pazartesı muaynede bellı olur ama sanmıorum ben bısı olsun.zaten doktorun dedıgı gune 11 gun var.bırde 2gundur yuruyus yaptgm zaman kasıklarımn az ustune doğru kramp gırıyor hanı dalağımız sıkıstı derız ya oyle gıbı.

maşallah allah analı babalı buyutsun :))
maşallah allah analı babalı buyutsun :)))))))
yapma yaata bi sor bakalım değişim falan olur belki olmadı pompa kirala medela lactina hastane tipi bende swing vardı ama çok ugrasıyodum lactina kiraladım sen nerdeydin canım istanbulsa sorun yok 24 saat ara getiriyorlar bizde gecen pazar kiraladık
ben burdan kiraladım
Smer A..ama buda varmış googledan ara yinede bulursun bi yerler :)
Anne Sütü Pompası
bende canım sanırım daha çok erken
maşşallah allah analı babalı buyutsun :))
sıkma canını atlatır bunlarıda iyi beslensin atlatıyolar illa anne sütü almasıda gerekmiyor zaten mamada verebilirsin

ahhh canım sorma yaaa bizimde bugun 11. gunumuz kontrolde bi baktık sadece 35 gr almış bebeğim çok uzuldum bende besliyorum sanıyorum yavrumu hep aç kalmış öyle uzuldum ki(( artık sütüm geldimi sütümü yoksa mamayı vericenm yani

selam kızlar doktordan geldik herşey yolunda.. Daha öncede söylediğim gibi 25 ağustosta bebişimize kısmetse kavuşuyoruz sezeryan şeklinide genel sezeryan olarak seçtim daha doğrusu kendi doktorum onu uygun gördü öyle olunca bende onayladım.. Hayırlısı olsun inşallah..

kızlaaar sezencagla doğum yapmış
cagla bilge 3100 gr ve 50 cm olarak dunyaya gelmiş ikisde iyiymiş
maşallah :)))

selam kızlar kızımın sarılığı 9.6 ya düşmüş vücudundaki susuzlukta geçmiş ama eve çıkarmadılar şu anda hastanede ve sadece mama takviyesi yapıyolar benide günde sadece 1 kere emiyo ve bugün çok zor emdi çünkü hemen biberona alışmış çok zorlandım emzirirken bide pazartesi beyin oltrasonu çekceklermiş sarılık zarar verdimi diye moralim çok bozuk anlayacağınız pazartesiye kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum nolur dua edin bi sorun çıkmasın sağlıklı bi şekilde kızım evine gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…