2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı kolay doğum olsun inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım. darısı bana perşembeye az kaldı. ama bugün ağrım vardı sabah hem de mide bulantım. bakalım biraz daha beklesin kızçem.

Benimde beklediğim melek nihayet geldi 4 kg 52 cm ama beni emmedi bende sütümü sağarak veriyorum tembel biraz memeyi beklemek istemedi hastanede hemşirenin zoruyla ağzına alıp hemen geri bırakıyordu.
Birde fazla tepindiği için canımı çok yakıyordu.
3 kişi uğraştığı halde inatla memeyi almadı benim oğlum sağarak idare ediyorum artık.

allah anali babali buyutsun. ponpan varsa surekli sag canim mutlaka gelir. uyari verir.

Allah analı babalı büyütsün...

Benimkide inatla almıyo..Pompaylada azıcık geliyo

Sanırım paraz gününün rehaveti kimsecikler yok ortalıkta. Doğum yapmış olanlar bebişleriyle...Biz gün sayanlar da burama şu oldu aca ne ayy şimdi karnıma şööle oldu bu ne belirti die merakla araştırmada...Sonra da bebişlerimiz için telaşa düşeceğiz...Rabbim hepimize mis kokulu yavrularımıza kavuşmayı HAYIRLISIYLA nasip etsin. Her geçen gün onları daha da özlüyoruz.........

canım kanguru linkini göndermişsin açamadım ama birazdan tekrar deniycem..çünkü bende kanguru yada şu bebek askıları varya ondan düşünüyorum..gerçi bebek askıları amerikada yasaklanmış...ben bu konuyu tekrar genelde paylaşayım...

canım benim annemde sağolsun çok yardımcı oldu ama dün gitti moralim çok bozuldu..kızımla vakit geçirmeyi öğrenmem gerekecek...annemde elim ayağım olmuştu ama gidince zor oluyor..yani yavaş yavaş bebekle yalnız kalacak gibi görevleri sen üstüne almaya çalış..yoksa çok zor olcak ..birde annem gideceiğim özlerim diye sürekli bebek kucağındaydı...ve ben dün çok zorluk çektim..sürekli kucak istedi....bundan sonra alıştırabilirsem..yatınca almamaya alıştırcam...anneme okdar dedim dayanamadı aldı kucağına..

canım bunu dediğin iyi oldu..tabi ben görmediğim için çok hoşuma gitti..sen birebir gördün yani? ben en iyisi gözümle görerek..elimle tutarak alayım

Doğum yapan arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun ve artık sıra bize gelsin,her yerim ağırıyor dün de hafif sancılar vardı bakalım bugün bir gelişme olacak mı öffff...
hayırlı pazarlar herkeseeee

kızlar ben bebeğimi taşımak için bunlardan düşünüyordum ama dün araştırdım nette amerikada yasaklanmış..daha önce çok faydalı olduğunu duymuştum..şimdi amerikada toplanıyormuş..ben almak istiyordum..bi fikriniz varmı? yada kullanan? bilgilerinizi bekliyorum..

sabah sabah sinirden ağladım.halada yazarken ağlamak gelıyor.bnm dambur dumbur kayınvalıde ve kayınpeder canımı sktılar.bnde snırımı annemden ckrdm yıne of..bırkaç gun once salça yapmaktan söz acıldı bzm kendı memleketmzde boyle bırsey yok kayınvalıde sızede yapayım dedı anneme neyse kayınpeder sabah apartman altına gelmıs annemı almaya.nurdan (kaynvalıdem) oruçlu sen gel de domateslerı doğrayın(anneme dıyor).yahu madem boyle bısey var onceden soylesınler ben bgn halsizim kımıldayamıyorum annemı almakta ne demek.anneme soylendım bnde ısterıstemez sınırım ondan cıktı.sağ kasığım agrıdan sızlıyor cok.sınırden heralde gecede agrıyordu bırde

günaydın herkese;doğum yapan arkadaşlar gözünüzaydın,rabbim sağlık versin bebişlerinize,bizim içinde koklayın sarın bebişlerinizi...sabah yürüyüş yaptım,ılık bir duş aldım bekliyorum,bide telefonum susmuyor,azıcaık geç açsam hastanedemisin yoksa bişeymi oldu diye sorular başlıyo,ben ise bugün bi tuhafım,hem doğsun istiyorum biran önce hemde dışarı çıkınca sanki bebeğimle ayrılacakmışız aramızdaki o özel bağ kopacakmış gibi geliyor,ayy ne biliyim böyle işte yaa...

offf ya..kayınvalidende benim kayınvalideyi görüyorum...kayınvaliden size salça yapayım diyerekten annene yaptırmaya çalışıyorlar...benim annem dün gitti çok üzüldüm ama en azından bu tür şeylerden kurtuldu kadın...benim kayınvalidede bana yada anneme..sen şunu güzel yapıyosun yap..bunu güzel yapıyosun yap deyip iş yaptırtıyor...yani dün hatta bana ( çok saçma ama) sen bulaşık makinesini güzel diziyosun diz dedi..gerçi benim evim ve zaten ben dizmeye başlamıştım...ama böyle milleti aferin delisi yapmış...çok güzel kullanıyor...hatta ben bazen bildiğimide ben bilemiyorum yapamıyorum diyorum ..çünkü elini veren kolunu kaptırıyor...

ayy canım;üzme kendini,bazen bende diyorum nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyolar diye,bizimki uzakta allahtan ama ilgisizliği çok canımı sıkıyor,ne aramak ne sormak var,bu sıcak havalarda yazlık biyere mi gitsem acaba bi evmi bulsam sahil kenarında 1,2 haftalık diyor,doğuma falan geleceği yok,bebek mevlüdü için 1 hafta önceden haber verin geleyim diyor ,annemse kadıncağız herşeyimde yanımda...

Ben sling'i kullaniyorum. Biizm bebek erken dogdugundan biraz kucuk icine ince bir sunger koyduk oyle tasiyoruz, pratik.

Umarim sinir durumlari hafiflemis hatta gecmistir. Simdiden sakin olmak lazim cunku dogum sonrasi insan cok hassaslasip ota, .....oka aglayabiliyor.

Gozunuzaydin, gule gule buyutun.

Gozunuzaydin, gule gule buyutun.

Dugumlenme icin dusta sicak su masaji cok iyi geliyor, tavsiye ederim, gecmis olsun. Sarilgin gecmesine de sevindim.

Gozunuzaydin, gule gule buyutun bebisinizi...

Gozunuzaydin gule gule buyutun Zeynebinizi....

Gozunuzaydin, gule gule buyutun Kerem Bebegi....

ozman sana epy sorum olcak...bu bebektemi aldın ? yoksa daha öncemi kullandın? nerden ve nekadara aldın? kullanışlımı? kaç aya kadar kullanılıyor...şimdiden teşekkürler...

Arkadaslar Merhaba,

Bebekte burun tikanikligina ne verdi doktorunuz?
Biz bebege kisa kollu body ve corap giydiriyoruz. Cereyanda da birakmiyoruz ama burnu tikandi!!! Bazen burnundan ve agzindan sut geliyor, ondan mi tikandi diye dr.a goturduk, iyi sorun yok dedi! Bir burun damlasi verdi ise yaramadi, burun aspiratoru de biizm minik kizin burnuna buyuk geliyor! Otri Bebenin burun aspriratoru daha kucukmus simdi onu ariyoruz. Geceleri daha da hirli bir ses geliyor yarin yine dr.a goturecegiz sanirim, siz de boyle bir sey oldu mu? Bir de bebeklerinize ne giydiriyorsunuz? Pencere acik mi, klima kullanan var mi? Dr. klimayi 26-28 derecede tutabilirsiniz dedi ama bir sure sonra soguk oluyor o yuzden penceriyi acmayi tercih ediyorum, siz de durumlar nasil?

Dogum yapan arkadaslar, gozunuzaydin.

Dogum yapacak arkadaslar, darisi size insallah.

Arkadaslar Merhaba,

Bebekte burun tikanikligina ne verdi doktorunuz?
Biz bebege kisa kollu body ve corap giydiriyoruz. Cereyanda da birakmiyoruz ama burnu tikandi!!! Bazen burnundan ve agzindan sut geliyor, ondan mi tikandi diye dr.a goturduk, iyi sorun yok dedi! Bir burun damlasi verdi ise yaramadi, burun aspiratoru de biizm minik kizin burnuna buyuk geliyor! Otri Bebenin burun aspriratoru daha kucukmus simdi onu ariyoruz. Geceleri daha da hirli bir ses geliyor yarin yine dr.a goturecegiz sanirim, siz de boyle bir sey oldu mu? Bir de bebeklerinize ne giydiriyorsunuz? Pencere acik mi, klima kullanan var mi? Dr. klimayi 26-28 derecede tutabilirsiniz dedi ama bir sure sonra soguk oluyor o yuzden penceriyi acmayi tercih ediyorum, siz de durumlar nasil?

Dogum yapan arkadaslar, gozunuzaydin.

Dogum yapacak arkadaslar, darisi size insallah.

ikinci bebeğim benim ilki sezeryan olduğu için ıkıncı mecburen sezeryan ..:18:
cok yoğun Leylant hanım evet ama araya aldı bizi ..
yarın öğleye doğru kavusmus olucaz muhtemelen yavrumuza..
darısı başına

canım biz daha burun tıkanıklığı yaşamadan hastaneden çıkarken dr. physiologica gifrer diye burun ve göz temizleyicisi verdi..biz 1 hafta sonra kullnmaya başladık..demekki her bebekte olabilir diye düşündüm..gerçi çok faydası olmadı gibi....ama çokta sorunda yaşamıyoruz..

Been...5 miydi 6 mıydı ben çıktığımda...ama hep sulu gıdalar yediğimiz için olabilir. Sonunda tuvalete çıkılıyor merak etme. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…