Ne güzel canım ya... Benim de yarın işte son günüm. Hiç gelmeyecek bugünler zannediyordum ama gelsi çattı işte. Bakalım evde ne yapacağız? Allah tan benim eşimin yıllık izni de aynı tarihe denk geld. En azından evde yalnız kalmayacağım. Gerçi o fransızca kursuna falan gitmeyi planlıyor ama olsun günde 1-2 saat uzaklaşacak sonuçta :))) 6 yıldır hiç böyle hastalık falan olmadan yada bir işim olmadan hafta içi evde bulunduğum olmamıştı. Çok garip geliyor. Kendimi herhalde kitaplara vereceğim.
Aklınıza gelen çocuk gelişimi / bakımı ile ilgili kitaplar var mı kızlar ??? Yada kafa dağıtıcı romanlar da olabilir. Son günlerimde biraz bebek için bişraz da kendim için yararlı şeyler yapmak istiyorum hazır fırsat bulmuşken :)
canım ben de 10 gündür evdeyim özellikle bu zamnalarımızda yok böyle bi rahatlık bu sabah aklımdan geçti ne iyiymiş eve olmak inşallah hala çalışan yoktur diye.. hiç sıkılmaya vakit kalmıyor pek iş güçte yapamıyorum ama oyalanacak bişeyler çıkıyor muhakkak zaten bi toz almaya kalkıyorum otura kalka 1-2 saat sürüyor:)
kitapyurdu: kitap - Hamilelikten Okul Öncesi Döneme Çocuk Bakımı El Eğitimi El Kitabı - Sevda Salihoğlu Dursun, hamilelikten okul öncesi döneme çocuk bakımı el eğitimi el kitabı, HAMILELIKTEN OKUL ÖNCESI DÖNEME ÇOCUK BAKıMı EL EĞITIMI EL KITABı,
bu kitabı almıştı eşim bana çok beğendim bayağı faydalı bilgiler var hem doğum öncesi hem doğum sonrası okul çağına kadar...
kitap okumayı çok severim önerebileceğim kitap ta çok ama bilmiyorum ki nasıl seversin açlık oyunları serisi çok heyecanlı ve akıcı nefes almadan bitiyor zaten.. ahmet ümit'in istanbul hatırası ve babı esrar çok hoşuma gitmişti polisiye ve tarih, paulo coelhonun Elifini de çok merak ediyorum var mı okuyan acaba?