Teşekkür ederim güzel dileklerin ve yorumun için. Ben sepeti Koçtaş tan aldım. Hatta bebeğin kız ise pembe tavşanlı olanı da vardı. Şifonyer üzerine koymak için daha küçük sepeti ve çöp kovası da var.
Canım yazıyı buldum hatta bu sitede emzirme üzerine başka yazılarda bulabilirsin
Emzirme | Pratik Anne - Part 3
Canım bence enerjini temizlik vs. gibi yorucu işler için harcama. Okuduğum tüm kaynaklarda bu enerjiyi doğum için saklayın diye yazıyor. İnsan tabi böyle bir fırsatı kolay kolay bulamıyor çok iyi anlıyorum seni ama dikkat etmekte fayda var.
Aaa! evet onu duymuştum. Hatta geçen D& R da gördüm ama alsam mı karar verememiştim. Demek beğenen arkadaşların var. ok. Saol. Hehe buarada umarım fazla alışmayız bu evde olma durumuna sonra işe dönmesi işkence olabilir. :)))
Canım biraz daha sabır. Allah kuvvetini verir. Uğraşacak başka şeyler bulmaya çalış. Kafanı dağıtmaya bak. ozaman vakit biraz daha kolay geçer belki.
Valla imrendim şimdi. Ben o cesarette değilim yani daha önce daha çocuk düşünmüyorken hep çocuk olunca 2 yıl ara vereceğim diyordum ama şimdi pek imkanı gözükmüyor. Gerçi eşim bence çalışma yada part time bir yerde danışmanlık yap diyorsa da hem borçlar hem de bizim işin biraz nankör olması nedeni ile cesaret edemiyorum.