bel ağrısı zordur inşallah önemli bişey yoktur seninde doğumdan sonra bakıcaz artık..
gittiğim doktor fizik tedavi uzmanıydı ama dedim ya bir tuhaftı canım ya fıtıksa ve normal doğum yaparsam ne olur dedim fıtığın patlar yine ameliyat olmak zorunda kalırsın dedi sezeryan zorunlu değil seçim senin ama bak bahanen oldu sezeryan için diyor adam bir lutufmuş gibi ben istemiyorum sezeryan diyorum şaşırıyor niye ne rahat temiz iş diye...fıtık varsa bile çok ileri değildir herhalde 1 haftadır var ağrım öncesinde çok hareketliydim hiçbişey yoktu...
Selam kızlar..
kontrolden geldik çatı muayeneside oldum çok cnm yanmadı bu sefer 1 cm açılma varmış rahim ağzı yumuşamış
gel ptesi suni sancı vereyim çok rahat doğurursun diyor ama bende bilmiyorum ya normali bekleyeyim diyorum
kasılmalarım çok dr doğuma hazırlanıyor dedi
Selam kızlar..
kontrolden geldik çatı muayeneside oldum çok cnm yanmadı bu sefer 1 cm açılma varmış rahim ağzı yumuşamış
gel ptesi suni sancı vereyim çok rahat doğurursun diyor ama bende bilmiyorum ya normali bekleyeyim diyorum
kızlar 40. haftanın içindeyim hala bekliyoruz nazlı kızı , benden başka var mı 40. haftada olan
bir de kız bebekler erken gelir derlerdi. umarım bu kadar bekledikten sonra sezeryan olmak zorunda kalmayız
Nst de sancı çıkmıyor, açılmaya filan da bakmadı hiç, cuma tekrar gidicem doktora bakalım ne olacak
kızlar 40. haftanın içindeyim hala bekliyoruz nazlı kızı , benden başka var mı 40. haftada olan
bir de kız bebekler erken gelir derlerdi. umarım bu kadar bekledikten sonra sezeryan olmak zorunda kalmayız
Nst de sancı çıkmıyor, açılmaya filan da bakmadı hiç, cuma tekrar gidicem doktora bakalım ne olacak
Bende 40. Haftadayim canim ama daha hic belirti yok, beklenen dogum tarihi haftaya sali doluyo bakalim nezaman gelicek oglusum.
Canım benim dr. um 2500 g dan sonra bebeğin ne kadar olduğu hiç önemli değil dedi. Bazen yavaşlar bazen hızlanabilirmiş. 2500 g olan bir bebek o an doğsa bile sıkıntı olmazmış. Hatta en son ölçümde bizim yaramaz 2900 olunca artık kg ölçmeyeceğim dedi dr.
Yerim ben onun hallerini yaaaa. Eminim çok tatlıdır. Emzirme konusunda o inatsa sen ( biz) daha inat olmak zorundayız tatlım ya. Annem benimle 1,5 ay savaş vermiş resmen. Ben istememişim o zoraki dayamış ama sonra annem kazanmış savaşı ben de 2 yaşına kadar emmişim.
Tatlım olumlu düşüneceğiz herşey olumlu olacak. Bir defa hareketlerinden anlaşılır diye düşünüyorum.....
Tatlım korkma bebeğin 2 kg olmuş. Dün yazmıştım benim bir danışanım geçen haftasonu doğum yaptı 1830 g doğdu bebiş (37. haftada) Fındık kurdumuz maşallah çok iyi. Danışanımda da kordonu çok inceydi o yüzden bebek yeteri kadar beslenemiyordu. Kuvöze bile girmedi kereta.Gerçi çentik ne bilmiyorumama erken doğsa bile şuan riskler çok azalmış vaziyette.
Dediğin doğru burada hepimiz takılmayalım desek de en ufak olumsuz birşey olduğunda düşünmeden edemiyoruz. Ama elimizden geldiğince pozitif olmak zorundayız. Üzülmenin bebeğe faydası yok . İnşallah zamanında gelir bebişin.
Saol canım. Valla şimdilik çatlağım yok ama belli de olmaz geçen bir arkadaş yazmıştı 39/ 40. haftada olmuş çatlak ben de tırsmıyor değilim ama o kadar da takılmamaya çlışıyorum :))
Bu arada bebeğinde su çiçeği çıkmamasına çok sevindim. Umarım en yakın zamanda emzirmeye başlayabilirsin.
Bence ikisi de güzel isimler ama bertuğ tuğsan a göre biraz daha zor bir isim.
Tatlım umarım dokotrlar yanılıyordur yada anne karnındayken kendi kendine düzelir. Haklısın kimse yavrusunun acı çekmesini istemez ama bir de şu yönden bak en azından düzeltilebilecek birşey. Lütfen üzme kendini de bebeğinide
evet canım eşim ve benim fotolarımız...
Canım saol. Ama bu bile bana ağır gelmeye başladı. Çok zorlanıyorum artık taşımakta. Dua ediyorum şu son 3 günüm ( iş yerinde) çabucak geçse de evde biraz dinlensem diye.
Bu sallanan beşikten bir arkadaşım aldı kızı için çok memnun. Güzel bir tercih olmuş. Güle güle kullnın canım
Tatlım sanki doktorun sezeryana kaymak için bahane yaratıyor gibi geldi bana ama... Bende de bel fıtığı var, şimdi bir de basur eklendi, sakrumda ( kuyruk sokumumda ) çöküklüğüm var ve bunlar güya her biri tek başına normal doğuma engel sebepler gibi görünsede doktorum normali deneyeceğiz dedi. Bence normal istiyorsan diret bu konuda.
Ayy canım sanırım şuan güzel kuzunu kucağına aldın. Umarım doğumun rahat geçmiştir. Allah sana ve yavruna sağlıklı bir ömür versin inşallah
Canım hayırlı olsun doğum tarihin. İnşallah rahat bir doğum olur. Güzel bebişine sağlıkla kavuşman dileğiyle...
Belki batıl inanç gibidir ve doğru değildir ama nereden duyduysam aklımda kulak kirini temizletirsen bir daha düzenli aralıklarla hep temizletmen gerekir diye hatırlıyorum. O yüzden bir kaç gün daha dayanayım diyorum, dayanılmayacak gibi değil çünkü... Orta kulak iltihabı falan olmasın da ... :) Bakalım bir kaç gün daha geçsin belki dediğin gibi ağrı dayanılmaz olacak ve gitmem gerekecek....
Günaydın kızlar(gerçi orada öğlen olmak üzere...)
Benim de ağrım var ama kulağımdasol kulağım çok nadirde olsa kaşınıyor ama genel olarak sanki içi doluymuş gibi oluyor, sanki içinde bir şey varmış gibi... Muhtemelen kulak kiri falan diyeceğim ama doktora gitsem mi doğumu mu beklesem bilemedim
Belki batıl inanç gibidir ve doğru değildir ama nereden duyduysam aklımda kulak kirini temizletirsen bir daha düzenli aralıklarla hep temizletmen gerekir diye hatırlıyorum. O yüzden bir kaç gün daha dayanayım diyorum, dayanılmayacak gibi değil çünkü... Orta kulak iltihabı falan olmasın da ... :) Bakalım bir kaç gün daha geçsin belki dediğin gibi ağrı dayanılmaz olacak ve gitmem gerekecek....
Hay allah son zamanlarda insan çok gergin olabiliyor demekki, annene ne kadar sinirli ve gergin olduğunu anlat seni anlayışla karşılayacaktır umarım. Ama bazen büyükler bizim yaşadıklarımızı çok abarttığımızı düşünerek bize tepki veriyor olabilirler. Ben de annemleri haftaya çağıracam artık, abim eşi iki cocuk, kızkardeşim oğlu, bekar kızkardeşim yani kalabalık bir grup gelecek, bide kayınvalideler gelirse ev ne halde olur bilmiyorum. Ev müsaitte umarım benim ruh halim de müsait olur :)))))
Selam kızlar..
Merhaba kızlar...
Bugün çok yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi. Nedendir acaba bilemedim??
Sizde de varmı böyle halsizlik?
Nefes alamıyorum sanki...
Selam kizlar nst den geldik yaklasik 40 taktilar nstyi kizim ilk 20 dk da uyudu bi 20 dqha ancak son 10 dk da tesrif etti esimle bende uyumak uzereydik artik hemsire sizidenuyutuyor dimindiyor) esim zaten her nst de uyku modunda kizimin kalp atislari babasini uyutuyor :)) Neyse nst sonucu sancim yok kasilma yok gibi hersey normal benim dr yoktu baska bir dr bakti sorun yok dedi ogle saatlerinde kendi drm gelecekmis ona gosterip aratacaklar beni ama tahminimce sorun yok demek daha doguma var demek :)Valla kuzum vaktinde gelecekte biz acele ediyoz galiba babam gitcem diye tutturdu ya saliya yolluyorum onu artik dogumum olursada napiim babam erken gelince bu kadar dayanmasi bile mucize yani 3 hafta oldu esimde diyirki durdun durdun tam dogum olacagi hafta gidiyorsun ama yapacak bisey yOk artik biletini aldik 40. Haftada olan arkadaslarmsanirim bende siz gibi kizimin yolunu gozluycem :)) drmlannormalengidiyoruz ama koedon sikinti yaratirsa sezeryana doneriz dedi zaten asagiyada inmedi drm da belki kordondan inemiyodur dedi haklida olabilir valla pzt kontrol olucam bakalim bugun aramasindan cok umutlu degilm ama belki pzt biseyler olabilir :))Dun aksamdan beri kiziyorum kndimede anne babama hakszlik yaptigimdan dolayi Buda sunu gozteriyorki dengeyi hakkaten kaybetmisim yaa bi cok sinirli bi kendini suclayan hic sabrim kalmamis zaten su son gunlerde zor lamaya basladi uyku oturup kalkma yurume tuvalet herseyim etkileniyor ya biran once bitsin istiyorum esimde az kaldi deyip duruyo sanki kendi cekiyo valla yaaa :))
My little sun shine;
canım resimler harika, bayıldım valla. Akşam bende eşime dedim hadi bizde çektirelim diye..
Fotoğrafçıda mı çektirdiniz?
canım 1.5 aya kadar annen seni neyle beslemiş acaba? bi sorsan annene?
günaydın kızlar bu gece kaç defa üst değiştim bilmiyorum o kadar terledim yani. tuhaf rüyalar gördüm artık zaman hemen geçse de şu sıcak beklemeli dönem bitse. hayırlısıyla geçsin tabii de. eyeszay haber yok sulesli de gelip gitmiyor son 2 haftam kaldı ama çok uzunmuş gibi geliyor
selam kizlar müjdemi isterimmmm :) eyeszayden az önce mesaj aldim. dogum olmus. eva mina da geldi yani
epidural normal dogumdan hic korkma yazmis. o biraz agri cekmis ama suni sancidan dolayi epiduralle cok rahat oldugunu söylemis. simdilik bildiklerim bu kadar. haber alirsam yazarim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?