2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Haklisin canim, tek istegim su heyecanla bekledigimiz donemi, mutlu olmamiz gereken donemde, insanlarin bencilliklerinden kaynaklanan stres yasamamak. 5 yildir bu ani beklerken, niye boyle seyler olsunki. Kimseyi kirmakta istemiyorum.

canım o sağ taraftaki ağrıdan bendede oldu sağ karnım kasığım ve böbreğim şeklinde ilerledi ağrı,doktora gidecektim,üşütmüş olabileceğimi düşünüp o bölgeye-zararlı olduğunu bildiğim halde-sıcak su tuttum,hafif oovaladım ve geçti,biraz ceyranda kalınca tekrarladı ,bence üşütmeyle alakalı,bana o gaz gibi geldi...ama doğum ağrısı değil kesinlikle,gerçi seninde günün yaklaşmış baya,belki seninki farklıdır canım bi sor doktora bakalım...

günaydın kızlar bu gece kaç defa üst değiştim bilmiyorum o kadar terledim yani. tuhaf rüyalar gördüm artık zaman hemen geçse de şu sıcak beklemeli dönem bitse. hayırlısıyla geçsin tabii de. eyeszay haber yok sulesli de gelip gitmiyor son 2 haftam kaldı ama çok uzunmuş gibi geliyor

Günaydın kızlar,

İnşallah rahat doğum olur canım, ve de sütün bol, bebiş emen bebişlerden olsun :)))) güzel haberlerini bekliyoruz

Zeynep güzel isim, Zeynep Lal de uymuş, Bizimkisi de Zeynep Naz olacak :)))

Hadi hayırlısı canım, herşey yolunda geçer umarım minik prensesine kavuşmana az kalmış.

günaydın fıstıklarrr.. ankara bugün kapalı ve sıcaklık düşmüş biraz inanamıyorummmmmm. sabaha karşı pencereyi kapattım... ayy biraz daha böyle gitse ne iyi olur..

opuyoırum hepinizi.. doğum haberlerini merakla bekliyorummm

Günaydın canım, dün gece biraz yağmur yağdıda rahatladı hava, sabah iyi gibiydi ama şimdi sıcaklık artıyor ((((

canim harika pozlar :)))

Canım benim dr. um 2500 g dan sonra bebeğin ne kadar olduğu hiç önemli değil dedi. Bazen yavaşlar bazen hızlanabilirmiş. 2500 g olan bir bebek o an doğsa bile sıkıntı olmazmış. Hatta en son ölçümde bizim yaramaz 2900 olunca artık kg ölçmeyeceğim dedi dr.

Yerim ben onun hallerini yaaaa. Eminim çok tatlıdır. Emzirme konusunda o inatsa sen ( biz) daha inat olmak zorundayız tatlım ya. Annem benimle 1,5 ay savaş vermiş resmen. Ben istememişim o zoraki dayamış ama sonra annem kazanmış savaşı ben de 2 yaşına kadar emmişim.

Bende coknkasildim Cok hareket ettim ondan heralde dinlenmedim hic Bi itiraf size su kordOn dolanma hic aklimdan cikmiy yaaa yaa kotu bisi olurda ben fark etmezsem dr far edersin dedi ama (

Tatlım olumlu düşüneceğiz herşey olumlu olacak. Bir defa hareketlerinden anlaşılır diye düşünüyorum.....

Tatlım korkma bebeğin 2 kg olmuş. Dün yazmıştım benim bir danışanım geçen haftasonu doğum yaptı 1830 g doğdu bebiş (37. haftada) Fındık kurdumuz maşallah çok iyi. Danışanımda da kordonu çok inceydi o yüzden bebek yeteri kadar beslenemiyordu. Kuvöze bile girmedi kereta. Gerçi çentik ne bilmiyorumama erken doğsa bile şuan riskler çok azalmış vaziyette.

doktorda takilma dedi ama ne biliyim takiliyo iste. nst sonucu icin aradi doktorum ptesi tekrar kontrole cagirdi ama benim sancilar hala devam ediyo( gelmesin simdi yaa beklesin oglum biraz daha(

Dediğin doğru burada hepimiz takılmayalım desek de en ufak olumsuz birşey olduğunda düşünmeden edemiyoruz. Ama elimizden geldiğince pozitif olmak zorundayız. Üzülmenin bebeğe faydası yok . İnşallah zamanında gelir bebişin.

resimler harika,
hic catlakta goremedim gobusunde
ayy ilerde ne guzel bi hatira olacak melegine

Saol canım. Valla şimdilik çatlağım yok ama belli de olmaz geçen bir arkadaş yazmıştı 39/ 40. haftada olmuş çatlak ben de tırsmıyor değilim ama o kadar da takılmamaya çlışıyorum :))
Bu arada bebeğinde su çiçeği çıkmamasına çok sevindim. Umarım en yakın zamanda emzirmeye başlayabilirsin.

bebegimizin adini bertug koyucaktik ama bugun esim dediki, 3 gundur ruyamda adini tugsan koyduk diye goruyorum degistirelim diyo. bende dedim ki normalde anneler gorur isim ruyalarini :)) off bende kararsiz kaldim tugsan da guzel isim

Bence ikisi de güzel isimler ama bertuğ tuğsan a göre biraz daha zor bir isim.

Tatlım umarım dokotrlar yanılıyordur yada anne karnındayken kendi kendine düzelir. Haklısın kimse yavrusunun acı çekmesini istemez ama bir de şu yönden bak en azından düzeltilebilecek birşey. Lütfen üzme kendini de bebeğinide

Bu sizmisiniz canım?

evet canım eşim ve benim fotolarımız...

Canım saol. Ama bu bile bana ağır gelmeye başladı. Çok zorlanıyorum artık taşımakta. Dua ediyorum şu son 3 günüm ( iş yerinde) çabucak geçse de evde biraz dinlensem diye.

Bu sallanan beşikten bir arkadaşım aldı kızı için çok memnun. Güzel bir tercih olmuş. Güle güle kullnın canım

Tatlım sanki doktorun sezeryana kaymak için bahane yaratıyor gibi geldi bana ama... Bende de bel fıtığı var, şimdi bir de basur eklendi, sakrumda ( kuyruk sokumumda ) çöküklüğüm var ve bunlar güya her biri tek başına normal doğuma engel sebepler gibi görünsede doktorum normali deneyeceğiz dedi. Bence normal istiyorsan diret bu konuda.

Ayy canım sanırım şuan güzel kuzunu kucağına aldın. Umarım doğumun rahat geçmiştir. Allah sana ve yavruna sağlıklı bir ömür versin inşallah

Canım hayırlı olsun doğum tarihin. İnşallah rahat bir doğum olur. Güzel bebişine sağlıkla kavuşman dileğiyle...

canım sancı değil bencede,dayanamadım bir kez ağrı kesici aldım ama kesmedi bir iki saat anca geçer gibi oldu.ya bebek o tarafa basıyor ya da buyurken karın kaslarımı çok zorluyor akşama konuşucam bakalım.

kızlar kolay gelsin hepinize....1cm açıklık var dedi ebe sancı da çıktı hastanede ama şimdi tık yok artık olsun ve bitsin gerçekten hiç halim kalmadı öyle bitkin ve halsizim ki anlatamam
doktor bebek aşağı inmiş dedi ama beklemek sıkıcı öffff.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Bazen bu 1 cm açıklıkla doğumun başlaması birkaç gün sürebiliyor, suyun falan gelmediyse vede normal doğum istiyorsan bekleyeceksin, umarım çok uzun sürmez ve sağlıkla kavuşursun bebeğine. bol bol dinlen, uyuyup enerji toplamaya bak canım.

Günaydın kızlar(gerçi orada öğlen olmak üzere...)

Benim de ağrım var ama kulağımda sol kulağım çok nadirde olsa kaşınıyor ama genel olarak sanki içi doluymuş gibi oluyor, sanki içinde bir şey varmış gibi... Muhtemelen kulak kiri falan diyeceğim ama doktora gitsem mi doğumu mu beklesem bilemedim

günaydıın;geçmiş olsun canım,eğer dayanılmaz bir ağrıysa ve geçmiyorsa git tabiki canım,eğer kirse temizlenir rahatlarsın,doğumdan sonra birde kulak ağrısı çekme...

günaydıın;geçmiş olsun canım,eğer dayanılmaz bir ağrıysa ve geçmiyorsa git tabiki canım,eğer kirse temizlenir rahatlarsın,doğumdan sonra birde kulak ağrısı çekme...

Belki batıl inanç gibidir ve doğru değildir ama nereden duyduysam aklımda kulak kirini temizletirsen bir daha düzenli aralıklarla hep temizletmen gerekir diye hatırlıyorum. O yüzden bir kaç gün daha dayanayım diyorum, dayanılmayacak gibi değil çünkü... Orta kulak iltihabı falan olmasın da ... :) Bakalım bir kaç gün daha geçsin belki dediğin gibi ağrı dayanılmaz olacak ve gitmem gerekecek....

normal istiyorum canım biliyosundur belki sağ bacağımda lenf ödem hastalığı var benim sezeryan olmamı önermiyor kalp damar cerrahları,mecburen sabredeceğim ama nedenini bilmiyorum çok sinirli ve gergin oldum yaa Annem de geldi yanıma ama hiç etkisi olmadı az önce sesimi yükselttim saçma sapan bişeyden dolayı o da ben giderim böyle yaparsan diyo çok canım sıklıdı yaaa .....kimse anlamıyo beni....

Hay allah son zamanlarda insan çok gergin olabiliyor demekki, annene ne kadar sinirli ve gergin olduğunu anlat seni anlayışla karşılayacaktır umarım. Ama bazen büyükler bizim yaşadıklarımızı çok abarttığımızı düşünerek bize tepki veriyor olabilirler. Ben de annemleri haftaya çağıracam artık, abim eşi iki cocuk, kızkardeşim oğlu, bekar kızkardeşim yani kalabalık bir grup gelecek, bide kayınvalideler gelirse ev ne halde olur bilmiyorum. Ev müsaitte umarım benim ruh halim de müsait olur :)))))

Selam kızlar..
kontrolden geldik çatı muayeneside oldum çok cnm yanmadı bu sefer 1 cm açılma varmış rahim ağzı yumuşamış
gel ptesi suni sancı vereyim çok rahat doğurursun diyor ama bende bilmiyorum ya normali bekleyeyim diyorum
kasılmalarım çok dr doğuma hazırlanıyor dedi

Belki pazartesine kadar suni sancıya gerek kalmadan normal açıklığa erişecektir ptesine daha çok var çünkü, bu arada kaç haftalık oldun sen canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…