psikolojim hala düzelmedi... rüyamda yataktan kalkıyorum böyle karnımı kesmişler ben sezeryan olmak istemiyordum diye bağıra bağıra ağladım.. bebiş de hissediyor herhalde 1 dk yerinde durmuyor kıpır kıpır. ayın 10unda sezeryan olmaya hazır değilim. keşke bebek kilolu olmasaydı da böyle bir risk olmasaydı..
kontrolden geliorummmm oğlum 3500 gr olmuşşşşşher şey normal dedi haftaya perşembe sabah 8 buçukta hastanede ol dedi odamızı falan ayarladıkkk :76: bugün temizlikte vardı evde ohh mis gibi oldu bebiş gelebilir artıkkk :81:
Ayyyy igdenzda dogurmus masallah bizim topige :)))) 1-08-2011 pzthippy34 saat 11 de sezeryancigdem33 sabah.... .sezeryan..2-08-2011eyeszay .... epidural normalscedcedu ..... sezeryan3-08-2011Tavas epidural? Sezeryanmı?Bebegim1 4-08-2011Arsume .sabah 9:30Kizlar bendeki dogum listesi bu sekilde gorunuse gore hippy ve cigdem dogumbyapti :))) darisi bizlere hayirlisiyla Bende yarina falan bi nst ye gidicem ve muhtemelen sezer trh belli olacak fotografcim cuma yada pzt olabilir hazirla kendini diyor bakalim artik 5 mi 8 mi yoksa kordondan kurtulup( ki cok dusuk ihtimal yeri dar artik kizimin) istedigi tarihtemi gelir bakalim :))Eyeszay de bugun doguracak bakalimnhaberler gelir :))Allah anali babali buyutsun) Ayyy insallah herkes senin gibi sezeri atlatir :)) gulse hanim nazli ve tembelmi cikti biraz :))) emmezsede artik mecbur sagip vericen neyse bunun da avantaji goguslerin deforme olmaz :))) Ayyy canim yaaa nasil boyle ozeniyorum sizlere dogurmussunuz falan :)) gerci rehnuma isler kaliyor diyor ama olsun kuzumu ozluyorum cook onla ugrqsmak istiyorum artik annemle babamla kocamla degil yani ayyy hadii darisida bana olsun vaktim geldi yani )))) Vaaaauuuuuuuwwww cok guzel bir calisma dur bakemmm bende ayni pozdan istiyooom kocaminki benimkine yetismez gercide :)))
Ayyyy igdenzda dogurmus masallah bizim topige :)))) 1-08-2011 pzthippy34 saat 11 de sezeryancigdem33 sabah.... .sezeryan..2-08-2011eyeszay .... epidural normalscedcedu ..... sezeryan3-08-2011Tavas epidural? Sezeryanmı?Bebegim1 4-08-2011Arsume .sabah 9:30Kizlar bendeki dogum listesi bu sekilde gorunuse gore hippy ve cigdem dogumbyapti :))) darisi bizlere hayirlisiyla Bende yarina falan bi nst ye gidicem ve muhtemelen sezer trh belli olacak fotografcim cuma yada pzt olabilir hazirla kendini diyor bakalim artik 5 mi 8 mi yoksa kordondan kurtulup( ki cok dusuk ihtimal yeri dar artik kizimin) istedigi tarihtemi gelir bakalim :))Eyeszay de bugun doguracak bakalimnhaberler gelir :))Allah anali babali buyutsun)
Vaaaauuuuuuuwwww cok guzel bir calisma dur bakemmm bende ayni pozdan istiyooom kocaminki benimkine yetismez gercide :)))
canım fotoğraflarınız çok hoş..ben hatta netten bir foto sandım..yani herhengi bir foto....siz olduğunuzu sanmamıştım...nazar değmesin
çok tembel ve keyfinin kahyası..ilerde çok çekicez çokkk..şimdieen parmağında oynatıyor bizi küçük hanımneyse artık sağlıklı olsunda ne yapalım....biberonu emerken bile kollar arkaya atıyor bacaklarda üst üste ..çok keyifli zora gelmiyor....
canım fotoğraflarınız çok hoş..ben hatta netten bir foto sandım..yani herhengi bir foto....siz olduğunuzu sanmamıştım...nazar değmesin
çok tembel ve keyfinin kahyası..ilerde çok çekicez çokkk..şimdieen parmağında oynatıyor bizi küçük hanımneyse artık sağlıklı olsunda ne yapalım....biberonu emerken bile kollar arkaya atıyor bacaklarda üst üste ..çok keyifli zora gelmiyor....
Canım hayırlısı olsun bakalım ama sanki 5' inde alınacak gibi geliyor bana... Senin de az kaldı ne güzel... Öncesinde de pozlar çekecek değil mi fotoğrafçın? Ben buraya sadece 2 poz koydum ama mesela bir de eşim bana arkadan sarılıyor başparmak ve işaret parmağı ile kalp yapıyor göbek deliğimin orada. o resmi koymadım çünkü benim şişmiş dolma parmaklarım çok kötü gözüküyor. :)))))) Bu arada benim kociş göbikli değil benimkine benzetmek için şişirdi orada
biz hamiş fotosu işini hallettik canım elisimin odasında çektirdik :)) farklı kıyafetlerle falan bayaa güzel oldu hoş bir hatıra hatta eşim yeni evimize taşınınca da nilayın (fotografcımız) gelmesini kızmın ilk yaşında falan yanımızda olmasını istedi :))tatlım biz çok da beceremedik ve benim eller dolma gibi olunca kötü durdu ama bu pozu da deneyebilirsiniz.Eki Görüntüle 233651
Canım hayırlısı olsun bakalım ama sanki 5' inde alınacak gibi geliyor bana... Senin de az kaldı ne güzel... Öncesinde de pozlar çekecek değil mi fotoğrafçın? Ben buraya sadece 2 poz koydum ama mesela bir de eşim bana arkadan sarılıyor başparmak ve işaret parmağı ile kalp yapıyor göbek deliğimin orada. o resmi koymadım çünkü benim şişmiş dolma parmaklarım çok kötü gözüküyor. :)))))) Bu arada benim kociş göbikli değil benimkine benzetmek için şişirdi orada
biz hamiş fotosu işini hallettik canım elisimin odasında çektirdik :)) farklı kıyafetlerle falan bayaa güzel oldu hoş bir hatıra hatta eşim yeni evimize taşınınca da nilayın (fotografcımız) gelmesini kızmın ilk yaşında falan yanımızda olmasını istedi :))tatlım biz çok da beceremedik ve benim eller dolma gibi olunca kötü durdu ama bu pozu da deneyebilirsiniz.Eki Görüntüle 233651
biz hamiş fotosu işini hallettik canım elisimin odasında çektirdik :)) farklı kıyafetlerle falan bayaa güzel oldu hoş bir hatıra hatta eşim yeni evimize taşınınca da nilayın (fotografcımız) gelmesini kızmın ilk yaşında falan yanımızda olmasını istedi :))
ama sizin poz çok hoş göbüşler yarışıyor :)))
şahane bi resim eşimle ben gibi aynı. Hamileliğimde benle beraber o da durmadan kilo aldı....
canım süt artırıcı çaylardan içiyor musun ?tavsiye etti mi doktor ?
benden süt geldi ama gögüsler yara oldu hem de çok fena bebeğim kan içiyo bazı anlarda..
doktora sordum bişi olmaz emzir dedi ama çok canım yanıyor çok ağlaya ağlaya emziriyorum..
hippy doğurmuştur he ? haber var mı ?
Tatlım hiç yılma bebeği emzirmeye zorla... Mutlaka ki artacak sütün. Bir de rahat olmaya çalış ve bol sıvı tüket.
tatlım biz çok da beceremedik ve benim eller dolma gibi olunca kötü durdu ama bu pozu da deneyebilirsiniz.Eki Görüntüle 233651
Saol canım... Arkadaş yeni başladı sayılır foto. ile uğraşmaya ama baya iyi bencede :))
Ya buarada sorma aslan burcu bebekler malesef öyle oluyor. Bizim bir arkadaşın kızı da geçen sene ağustosda doğdu. Resmen evin patronu şuan. Zorlada olsa sevdiriyor kendini kereta :))) Eminim çok tatlıdır Gülse bebeğin o halleriBakalım bizimki ne olacak çok merak ediyorum. 20 si gibi doğarsa aslan 21 inden sonra olursa başak olacak. Başak da mız mız olur derler ama bakalım. :)))
bizimkide hem keyifli hem tembel hem nazlıaaayyyyy hasbaaamm havasıda kimsede yok valla :)))
bakalım benim zıpır nasıl çıkacak anasıyla babasına cekerse keyfe keder olacak demektir :)))
benimde yara oldu.ama bari süt gelse ya..çok üzülü
yorum çok.az önce pompayla 4 çay kaşığı kadar kolostrum sağabildim.oda iki göğüsten.humana içiyorum,incir tatlısı falan hepsi niyapıyorum ama süt yok işte...
bebekte bıktı valla.ilk günle r ne güzel gayret ediyordu şimdi idtemiyor o da...(
Cicim maalesef koyamiycam dogum fotolariyla beraber alicamnalbum vs olcek insallah sonrada vaki bulup eklerim :)))Aaaa! Süper... Ya koysana o zaman fotolarınızı. Merak ettim şimdi :)))
Ehuehuehu cook komik yaaa benimkide gecn gun hafif bi karton tasirken karnina degmis ayy coknacidi diyor dedim iyiki siz erkekler hamile kalamisyosunuz mahvolurduk valla allah isini biliyor :)))Saol tatlım. Bizim evdeki asıl hamile eşim zatensürekli acıkıyor, saat akşam 20:00 de uykusu geliyor falan çok komik
canim cok takma bunlara bosver bence benim sata gore d. Trhm 14 u ama ultrasonda 22 cikiyor neden dedim ki iskillendim bundan dr bu eegerler birtakim istatistiklere gore belirleniyor cok takilma bunlara dedi hatta yillarca bebeklerin uyluk kemigi uzunluklariyla ugrastik down mi var diye dedi oysa bizim turk insaninin bacak boyu kisaligindan benim dr universite hocasi cok takilmiyor yani bunlara sende rahat ol haftaya daha cok alir bakarsinkizlar doktordan geldik simdi olcumlere gore 1 hafta gerilemis kilosu 36. haftada gozukuyo dedi 3 kilo civarinda bebek ama problem yok dedi. bende surekli dinleniyorum iyi besleniyorum neden almiyo dedigimde bazen az aldiklari oluyo bazende haftada 600 gr alan bebekte oluyo bu aralar bebegin kilo almasi yavaslamis demekki dedi. nst de sancim cikti ama doktoe ameliyatta oldugu icin bakamadi bizde evdeyiz simdi doktor baktiktan sinra aricakmis bizi. sancilarim basladi benimde bazen siddetleniyo yaa biraz daha beklese bebegimde kilo alsa biraz daha(
Desene sebek olucaz biz :))) Bende emmesini dusunuyorum artik baska bisi degil ;?valla ben benimki aslan burcu olcak parmağında oynatıcak bizi diyordum yengeç oldu yine parmağında oynatıyor....çokta inat 8 saat aç bıraktım banamısın demedi..ve yine o kazandı..biberonla verdim....çok tatlı halleri var..ellerini uyurken başının altına koyuyor..sanki büyük insan gibiçok bilinçli hareketleri bizimkide hem keyifli hem tembel hem nazlı hiç çekilcel gibi değil o tatlı halleri olmasa of canım sorma bende sütte var ama benim kızçok inatçı çoook....göğsümü almak istemiyor..ilk gün emmiş ben çok hatırlamıyorum gecen haftada birkaç gün ara ara emdi..ama şuan tamamen bıraktı..sanki memeyle savaşıyor...göğsümü açınca hortlak görmüş gibi davranıyor.. şuan ağlancak halime gülüyorum..dün gece epey ağladım..bebeğin bu hallerine anlam veremiyorum..hadi senin sütün gelmediği içinmiş...benimkinin sebebi yok..dr.lar hemşireler çok uğraştı ama emmek istemiyor maalesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?