• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim cevap için :) bizim 32. haftaya kadar gününü takip etti ama 32. haftada 3. gün geri çıktı. Benim rahimde direnç olduğu için doktor biraz endişelendi. Geri kalabilir diye bende o yüzden protein ağırlıklı beslenmeye başladım bu hafta. Sabah mutlaka yumurta yiyorum ve akşamda et.. Bakalım önümüzdeki hafta belli olcak asıl geri kalıyor mu kalmıyor mu...

Rahimde direnç nasıl oluyor??İlk defa duydum...

dun aksam igdenaz dogum yapmis kizini kucagina almis. detaylari bilmiyorum musait olunca bizi bilgilendirir..
Allah anali babali buyutsun

Ahh çok sevindim. Umarım ikiside iyidirler şuan. Onun da hamileliği sorunlu geçmişti ama inşallah artık rahat eder:nazar::nazar::nazar: allah analı babalı büyütmek nasip etsin

Kızlar bu arada,
haftaya çatı muayenesi yapıcam dedi doktor. Sizler oldunuz mu?

benim dr. um yapmayınca en son cuma sordum yapacak mısın diye hayır dedi. Birçok risk faktörü saydı. Bunlardan hiçbiri sende yok oyüzden çatı muayenesine de gerek yok dedi.Öncelikle normali deneyeceğiz eğer olmazsa sezer olacak dedi. Genel olarak çatı muayenesine karşı olduğunu söyledi. Çok mutlu oldum. :)))

benim dr çatı muyanesi yapmıyor

Benim kide yapmıyor. Ben de bizim ki biraz değişik yine bir cinsliği çıktı diyordum ki senin kide yapmıyormuş.

bugun ogleden sonra kontrolumuz var. heyecan basti simdiden:))) artik 10 gununuz kaldi bizim haftaya son kontrol.

Off hadi bakalım sen de kontrole gidip doğurup gelme de :))))

selam kızlar nasılsınz? sizleri özledim 4-5 gündür giremiyorum aklım hep burda..kimler kimler doğm yaptı..dün hipyy bebişine kavuştu hatrladğm kadarıyla..süpriz doğum oldu mu?bugünde eseyzay yavrusuna kavuşacak ne mutlu darısı bizim başımıza..
ben de sürekli yatıştayım doktor bir hafta kapı çalsa bile bakmayacaksın dedi :( ama bir kaçamak yapayım dedim..bu sıcaklarda evin içinde kapanmak ço kötü sürekli terliyorum birde kastamonu burası başka bir il olsa çıldırırdm heralde..allah deniz kenarında olanlara sabır versin..
umarım herkes iyidir..bu zamana kadar paylaşmlarda bulunup en özel dönemde aranızda olamamak çok kötüü.şu birkaç günü daha atlatayım acısını çıkarıcam..öptüm hepinizi

Canım ama güzelce dinlen. Sen izne ayrıldın artık demek. Ben kaçırmışım. Umarım önemli bir sorun yoktur.

Ahh çok sevindim. Umarım ikiside iyidirler şuan. Onun da hamileliği sorunlu geçmişti ama inşallah artık rahat eder:nazar::nazar::nazar: allah analı babalı büyütmek nasip etsin

benim dr. um yapmayınca en son cuma sordum yapacak mısın diye hayır dedi. Birçok risk faktörü saydı. Bunlardan hiçbiri sende yok oyüzden çatı muayenesine de gerek yok dedi.Öncelikle normali deneyeceğiz eğer olmazsa sezer olacak dedi. Genel olarak çatı muayenesine karşı olduğunu söyledi. Çok mutlu oldum. :)))

Benim kide yapmıyor. Ben de bizim ki biraz değişik yine bir cinsliği çıktı diyordum ki senin kide yapmıyormuş.

Off hadi bakalım sen de kontrole gidip doğurup gelme de :))))

Canım ama güzelce dinlen. Sen izne ayrıldın artık demek. Ben kaçırmışım. Umarım önemli bir sorun yoktur.

Ayy keşke bizimkide karşı olsaydı:1:

doğum yapan a nneler hepinizi tebrik ediyorum.geçmişi okuyamadım malum,eyesnaz ve hippyden haber var mı?

bu arda benim hala sütüm yok :(( :14: sağıyorum anca bi kaç damla kolostrum çıkıyor:((napıcam ben ya..bebeişim 300 gr vermiş.mama veriyoruz kaşıka..

doğum yapan a nneler hepinizi tebrik ediyorum.geçmişi okuyamadım malum,eyesnaz ve hippyden haber var mı?

bu arda benim hala sütüm yok :(( :14: sağıyorum anca bi kaç damla kolostrum çıkıyor:((napıcam ben ya..bebeişim 300 gr vermiş.mama veriyoruz kaşıka..

canım süt artırıcı çaylardan içiyor musun ?tavsiye etti mi doktor ?
benden süt geldi ama gögüsler yara oldu hem de çok fena bebeğim kan içiyo bazı anlarda..
doktora sordum bişi olmaz emzir dedi ama çok canım yanıyor çok ağlaya ağlaya emziriyorum..

hippy doğurmuştur he ? haber var mı ?

psikolojim hala düzelmedi... rüyamda yataktan kalkıyorum böyle karnımı kesmişler ben sezeryan olmak istemiyordum diye bağıra bağıra ağladım.. bebiş de hissediyor herhalde 1 dk yerinde durmuyor kıpır kıpır. ayın 10unda sezeryan olmaya hazır değilim. keşke bebek kilolu olmasaydı da böyle bir risk olmasaydı..

canım bu kadar takma ...bak sana yazmıştım yine yazıyorum..benim çok rahat geçti..normal olsa nasıl olurdu bilmiyorum ama ağrısız sızısız atlattım..inşallah seninde öyle olur....ben sezaryan olduğuma çok memnunum ..

herkese selam kızlar. doğum yapanların gözü aydın olsun, sağlıkla mutlulukla büyütsünler bebişlerini, benimde doğum sezeryan olacaktı 10da tam doğum günümde doktorum izne gidecekmiş 11nde öyle olunca taburcu işelmini falan başka doktor yapacak e sorularımız olacak ne yapalım dedik doktorda ayın 6 da alalım bebek iyi dedi 3250 olmuş kızım ctesi saat 8.30 da bakalım hastanede olacaz Allah hepimizin yardımcısı olsu sağlıcakla alalım bebişlerimizi

Tatlım hiç yılma bebeği emzirmeye zorla... Mutlaka ki artacak sütün. Bir de rahat olmaya çalış ve bol sıvı tüket.

Buarada avatar resmim nasıl kızlar? Birde bu resim;

$göbük.webp

Selam kızlar,3 gündür giremiyorum,ailemin yanına köye gittik, bugün döndük,buralar çok sıcak,eşimde izinde olunca bizde kaçtık biraz,çok iyi geldi,annem baktı bana,serin rerin uyudum,yıllardır ailemden uzaktaydım,yakın olmak hele bu dönemde ne kadar güzelmiş,2 gün sonrada annem gelecek,biraz ortalığı toparlayacak,redmaks ın dediği gibi insanın bir yönden şanslı olması güzel...rabbim yardım ediyo bi tarafın ilgisizliğini diğeri kapatıyo.
buarada doğum yapan arkadaşlar olmuş bebişlerini almışlar kucaklarına Allah analı babalı büyütsün...darısı başımıza.

psikolojim hala düzelmedi... rüyamda yataktan kalkıyorum böyle karnımı kesmişler ben sezeryan olmak istemiyordum diye bağıra bağıra ağladım.. bebiş de hissediyor herhalde 1 dk yerinde durmuyor kıpır kıpır. ayın 10unda sezeryan olmaya hazır değilim. keşke bebek kilolu olmasaydı da böyle bir risk olmasaydı..

cnm neden boyle yapıyosn önemli olan bebegının ve senın saglıklı olması
inan korkulacak bişey yok
ben sadece 5 gün yataktan kalkarken ve wc de zorlandım suan herısımı kendım görüyorum
bebegıme de kendım bakabılıyorum
gercekten takmayın bunları hamıleleıgınız son gunlerını güzel gecırın ve tadını cıkarın

burda neler neler anlatıldı yok sonda söyle acıdıyo acılmaya bakınca şöyle cnm yandı
inanın kızlar hicbirisi can yakmıyor yeterkı kendınızi kasmayın

zaten o küçücük tatlı meleği kucagınıza alınca cektıgınız tüm sıkıntılar hamılelık sankı hiç yasanmamıs gibi gelıyor
dünyalar sizin oluıyor sanki hep onunlaymıssınız gibi

bu arada herkese hayırlı ramazanlar
bol bol dua edın kızlar
hepınızı öpüyoruzzz

çook güzel keşke bizimde böyle fotoğraflarımız olsa :( çok isterdim ama kısmet değilmiş burada çok pahalı malesef:(

Saol cicim :)) Ama burada da çok ucuz değiller. Bizim şansımıza fotoğrafçılığa yeni merak sarmış bir arkadaşımız var. Ona gitmiştik haftasonu o çekmek istedi bizde bayıla bayıla çektirdik. Para vermedik yani :)))

ayyy çokkk şirinsizniz maşallahhhh allah bozmasınnn

Teşekkür ederim tatlım. Amin.:nazar:

kontrolden geliorummmm oğlum 3500 gr olmuşşşşş:nazar::nazar::nazar: her şey normal dedi :nazar: haftaya perşembe sabah 8 buçukta hastanede ol dedi odamızı falan ayarladıkkk :76: bugün temizlikte vardı evde ohh mis gibi oldu bebiş gelebilir artıkkk :81:

Ayyyy igdenzda dogurmus masallah bizim topige :)))) 1-08-2011 pzthippy34 saat 11 de sezeryancigdem33 sabah.... .sezeryan..2-08-2011eyeszay .... epidural normalscedcedu ..... sezeryan3-08-2011Tavas epidural? Sezeryanmı?Bebegim1 4-08-2011Arsume .sabah 9:30Kizlar bendeki dogum listesi bu sekilde gorunuse gore hippy ve cigdem dogumbyapti :))) darisi bizlere hayirlisiyla Bende yarina falan bi nst ye gidicem ve muhtemelen sezer trh belli olacak fotografcim cuma yada pzt olabilir hazirla kendini diyor bakalim artik 5 mi 8 mi yoksa kordondan kurtulup( ki cok dusuk ihtimal yeri dar artik kizimin) istedigi tarihtemi gelir bakalim :))Eyeszay de bugun doguracak bakalimnhaberler gelir :))
dun aksam igdenaz dogum yapmis kizini kucagina almis. detaylari bilmiyorum musait olunca bizi bilgilendirir..Allah anali babali buyutsun
Allah anali babali buyutsun ;))
canım gülsewyle yaşamaya alıştık...sadece beni üzen emmemesi....sütümü sağıp veriyorum....kaşıkla şırıbngayla vermeyi denedim mamayı yada sütü yine olmadı...memeye rahat geçsin diye....8 saat aç bıraktım yine emmedi..normalde 2 saatte emmesi gerkirken....bugün hastaneye gttim dr. hemşireye yönlendirdi....emzirmeye çalıştık..ama benim bebek nuh diyor peygamber demiyor....hemşirenin parmağını emiyor benim memeyi emmiyor..hemşire göğsümün ve sütümün normal olduğunu söylüyor..ilginç bebek dedi...dün gece ağladım emmediği için fazla takmamaya çalışıyorum ama neden böyle yaptığınıda akıl erdiremiyorum....neyse artık tek sorun bu olsun..çok şükür sağlığıda kilo alışıda normal.....bu arada beni çok mutlu eden kilo konusu hamilelkte toplam 5.800 aldım şuan 10 kilo vermiş durumdaydım..nerdeyse 4-4.5 kilo vermişim normal kilomdan göbeğim bile yok şuan....hatta hızla vermeye halen devam ediyorum...inşallah sende öyle olursun... canm gerçekten benim çok rahat geçti..herkese böyle doğum nasip etsin....artık benim kilo verişimdenmi ? doktorumdanmı yoksa yapı meselesimi bilmiyorum..ağrı sızı doğru düzgün hissetmedim..sadece hastanede kaldığım süredeyataktan doğrıulurken nefesim kesiliyordu..zaten ağrım başlamaya yakında ağrı kesici istiyordum...eve döner dönmez evi toparlamaya ve temizlyie başladım....şuan tamamen eski halimdeyim..zaten 3. gün normale döndüm....
Ayyy insallah herkes senin gibi sezeri atlatir :)) gulse hanim nazli ve tembelmi cikti biraz :))) emmezsede artik mecbur sagip vericen neyse bunun da avantaji goguslerin deforme olmaz :))) Ayyy canim yaaa nasil boyle ozeniyorum sizlere dogurmussunuz falan :)) gerci rehnuma isler kaliyor diyor ama olsun kuzumu ozluyorum cook onla ugrqsmak istiyorum artik annemle babamla kocamla degil yani ayyy hadii darisida bana olsun vaktim geldi yani;)))))
Buarada avatar resmim nasıl kızlar? Birde bu resim; Eki Görüntüle 233594
Vaaaauuuuuuuwwww cok guzel bir calisma dur bakemmm bende ayni pozdan istiyooom kocaminki benimkine yetismez gercide :)))

kontrolden geliorummmm oğlum 3500 gr olmuşşşşş:nazar::nazar::nazar: her şey normal dedi :nazar: haftaya perşembe sabah 8 buçukta hastanede ol dedi odamızı falan ayarladıkkk :76: bugün temizlikte vardı evde ohh mis gibi oldu bebiş gelebilir artıkkk :81:

Maşallah tosuncuğa :))) :nazar::nazar::nazar: Hadi hayırlısı olsun canım. ayy ne güzel yaaa ben de oğlumu kucağımda istiyorum diyemiyorum korkuyorum erkenden gelir falan diye :))) Darısı başımıza diyeyim

Back