kızlar doktordan geliyorum moralim bozuldu.35 haftalığım çentik devam ediyomuş bebeğin beslenmesiyle ilgili bebeğim 2 kilo.ege üniversitesine gitcem bakalım yarın ne dicekler belki hastaneye yatırabilirlermiş taki açısından belkide erken alabilirlermiş erken olursa küvezde kalır heralde(( allahım hayırlısını versin yaa.aranızda varmı 35 haftalık doğum yapan????
Cicim maalesef koyamiycam dogum fotolariyla beraber alicamnalbum vs olcek insallah sonrada vaki bulup eklerim :)))Ehuehuehu cook komik yaaa benimkide gecn gun hafif bi karton tasirken karnina degmis ayy coknacidi diyor dedim iyiki siz erkekler hamile kalamisyosunuz mahvolurduk valla allah isini biliyor :))) canim cok takma bunlara bosver bence benim sata gore d. Trhm 14 u ama ultrasonda 22 cikiyor neden dedim ki iskillendim bundan dr bu eegerler birtakim istatistiklere gore belirleniyor cok takilma bunlara dedi hatta yillarca bebeklerin uyluk kemigi uzunluklariyla ugrastik down mi var diye dedi oysa bizim turk insaninin bacak boyu kisaligindan benim dr universite hocasi cok takilmiyor yani bunlara sende rahat ol haftaya daha cok alir bakarsin) Desene sebek olucaz biz :))) Bende emmesini dusunuyorum artik baska bisi degil ;?
tatlım biz çok da beceremedik ve benim eller dolma gibi olunca kötü durdu ama bu pozu da deneyebilirsiniz.Eki Görüntüle 233651
Canim bizim topigin ilkbebegi bahar 35 hafta 2500 gr kuveze girmedi lutfen guzel dusun ki gerceklessin :)) annesini de emdi gecenlerde yari kirki icin gezmelere bile gitti :)))kızlar doktordan geliyorum moralim bozuldu.35 haftalığım çentik devam ediyomuş bebeğin beslenmesiyle ilgili bebeğim 2 kilo.ege üniversitesine gitcem bakalım yarın ne dicekler belki hastaneye yatırabilirlermiş taki açısından belkide erken alabilirlermiş erken olursa küvezde kalır heralde(( allahım hayırlısını versin yaa.aranızda varmı 35 haftalık doğum yapan????
valla ben benimki aslan burcu olcak parmağında oynatıcak bizi diyordum yengeç oldu yine parmağında oynatıyor....çokta inat 8 saat aç bıraktım banamısın demedi..ve yine o kazandı..biberonla verdim....çok tatlı halleri var..ellerini uyurken başının altına koyuyor..sanki büyük insan gibiçok bilinçli hareketleri
bizimkide hem keyifli hem tembel hem nazlıhiç çekilcel gibi değil o tatlı halleri olmasa
of canım sorma bende sütte var ama benim kızçok inatçı çoook....göğsümü almak istemiyor..ilk gün emmiş ben çok hatırlamıyorum gecen haftada birkaç gün ara ara emdi..ama şuan tamamen bıraktı..sanki memeyle savaşıyor...göğsümü açınca hortlak görmüş gibi davranıyor..şuan ağlancak halime gülüyorum..dün gece epey ağladım..bebeğin bu hallerine anlam veremiyorum..hadi senin sütün gelmediği içinmiş...benimkinin sebebi yok..dr.lar hemşireler çok uğraştı ama emmek istemiyor maalesef...
kizlar doktordan geldik simdi olcumlere gore 1 hafta gerilemis kilosu 36. haftada gozukuyo dedi 3 kilo civarinda bebek ama problem yok dedi. bende surekli dinleniyorum iyi besleniyorum neden almiyo dedigimde bazen az aldiklari oluyo bazende haftada 600 gr alan bebekte oluyo bu aralar bebegin kilo almasi yavaslamis demekki dedi. nst de sancim cikti ama doktoe ameliyatta oldugu icin bakamadi bizde evdeyiz simdi doktor baktiktan sinra aricakmis bizi.
sancilarim basladi benimde bazen siddetleniyo yaa biraz daha beklese bebegimde kilo alsa biraz daha(
Estedacim insallah gelmezde gelsede nolucakki biz burda neler gorduk dimi masallah 37 siniz artik zaten bence daha beklerde sen gelecekmi gelecekmi diye elin karninda dusunme yoksa cagurdigini sanar erken gelir psikoloji valla :))Dert etme canim yaa gercekten bende bebgim kilonaldikca kasiyodum sekerden dolayi sekerli annelerin bebekleri kilolu olur ve erken doguma yol acar diye allahtan onlarida gectik senle aramizda cok gun farki yok disarda hepsi esitleniyor nasilsa :)). Bak zeynep 35 te 2500 gr dogurdu onu dusun bidenbenim arkadasimn35,5 ta ikiz biri 2400 biride 2600 dogurdu kuvezsiz umut et :)))doktorda takilma dedi ama ne biliyim takiliyo iste. nst sonucu icin aradi doktorum ptesi tekrar kontrole cagirdi ama benim sancilar hala devam ediyo( gelmesin simdi yaa beklesin oglum biraz daha (
Esteda bebegin kilosuna takilma hic saglikli olsun da gerisi hic onemli degil
insallah vaktinde gelir bebegin
Estedacim insallah gelmezde gelsede nolucakki biz burda neler gorduk dimi masallah 37 siniz artik zaten bence daha beklerde sen gelecekmi gelecekmi diye elin karninda dusunme yoksa cagurdigini sanar erken gelir psikoloji valla :))Dert etme canim yaa gercekten bende bebgim kilonaldikca kasiyodum sekerden dolayi sekerli annelerin bebekleri kilolu olur ve erken doguma yol acar diye allahtan onlarida gectik senle aramizda cok gun farki yok disarda hepsi esitleniyor nasilsa :)). Bak zeynep 35 te 2500 gr dogurdu onu dusun bidenbenim arkadasimn35,5 ta ikiz biri 2400 biride 2600 dogurdu kuvezsiz umut et :)))
Kizlar Iclal uyurken gireyim dedim
Ayy dogum yapan arkadaslar olmus,cok sevindim
Benim bahsettigim yaralar iyilesmeye basliyor, epey duzelme var.Haftasonuna emzirmeye baslayanbilirim belki
Bebegim bugun 13 gunluk oldu,cok sukur su cicegine dair bi belirtisi yok,vucudunu ve atesini surekli kontrol ediyorum.Insallah 1 haftayida atlatalim,bir ohhcekebilecegim
Dun gobegi dustu kizimin,bugun yikayacagiz insallah
Bu arada herkesin Ramazani kutluyorum
hepinizi opuyorum,hoscakalin
Estedaciim ciger ve organ gelisimi tamlandi artik yaglaniyorlar nasilsa dert etme be guzelim Sizin isimlerde de hep yumusak g var) tugsan i daha cok begendim bertug telaffuzda daha zor
Aayyy masallah canim sanada kiiznada insallah daha da guzel haberlerini yazarsin burdan :)) online doguma sahit olduknsayende :))Kizlar Iclal uyurken gireyim dedimAyy dogum yapan arkadaslar olmus,cok sevindimBenim bahsettigim yaralar iyilesmeye basliyor, epey duzelme var.Haftasonuna emzirmeye baslayanbilirim belkiBebegim bugun 13 gunluk oldu,cok sukur su cicegine dair bi belirtisi yok,vucudunu ve atesini surekli kontrol ediyorum.Insallah 1 haftayida atlatalim,bir ohh cekebilecegimDun gobegi dustu kizimin,bugun yikayacagiz insallahBu arada herkesin Ramazani kutluyorumhepinizi opuyorum,hoscakalin
Ahh caniim keske olmasaydi ama olduktannsonrada hayatta kalmasini etkilemiyor ya ona sukur bakarsiniznameliyatla duzelir suan bunu dert etmemallah beterinden korusun hepimizinve bebislerimizingecenlerde bir bebekte gordum 1 yas civari cunku yuruyordu iki bacagindada vardi drndemiski ameliyatn evet cok zor gelisme cagindankemik problemi ama hunada sukur de demekki sinavin varmis canim Cok gecmis olsun bende bir amniyo sureci atlattim bir krozomda terslik var falan filan vallanhepsini unuttum simdide kordon dolandi onuda salla hatta sekerimde vardi artik sadece bebegimi kucaklayacagim zamanin hayali onu emzirmenin verecegi haz bunlari dusunuyorum gerisi yalan :)moralım bozuldu falan demıssınz ya kızlar bebıslerınızdekı rahatsızlıktan bahsetmıssınız umarım doğduklarında hıcbır sıkıntı yasamassınız.dı kızlar benım de bebegım 4 bucuk aylıkken ultrosonda kaval kemıgınde eğrılık var ama belkı pozısyonundandır dedı doktor. tekrar gıttgmzde aynı sorunu yıne gordu çok takılmayın yapabılecek bırsey yok anne karnındayken dedı doğdugunda tedavısı olabılırmıs.(bu doktor benm suankı doktorum deıl doğumumda ızınde olcg ıcın baska doktora gectık)onada sorduk oda evet var gozukuyor dedı.1-2ay cok uzuldum aklımdan cıkmadı.doğum yaklastıkca bırde sızın sımdı yazdklarınızı okurken aklıma geldı yıne.ALLAHım ınsallah bebegm gozlerımızı yanıltmıstr doğdugunda acı cekmez tedavısı ıcın.off aklımdan cıkmaz sımdı bu bnm.her tekme atısında aklıma gelıyor sımdı.gözlerım doluyor ağlayıverıyorum hemen
Canan'cim moralini bozma,insallah bi sıkıntı yasamadan bebegine kavusursun
Yarin uni.hastanesine git bakalim,hayirli haberlerini bekliyoruz.
Bu arada Temmuz annelerinde 35.haftada degilde cok daha erken gelen bebekler var.Oraya da bi yaz istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?