ben bişey vermicem ilk kıyafetini onlar giydiriyomuş ve hiçbişey lazım değil dediler bebek bakım ürünü bez falan hepsi var dediler.. sende istersen hastane görevlisi ile konuş..
Niye sezeryan olacaksın?
epidural düşünmüyorum canım,şuan sancım azaldı sadece bacaklarımın arası ağırıyor o da herhalde alttan muayeneden oldu çok canım acıdı çünkü ebe sağolsun bi anda soktu parmağını neye uğradığımı şaşırdım öyle bi çığlık attım ki acilde herkes duydu rezil oldum....Selam kızlarr...
Şimdi doktordan geldik. Kızım 2600 gr olmuş. Yine biraz ufak ama 10 gün eksiklik, 5 güne düşmüş. Böyle giderse 3 kg ın üstünde doğar. Bıldırcın yumurtası çok işe yaradı. Kim tavsiye etmişti hatırlamıyorum ama çokkkk teşekkürler. 1 haftada 300 gr aldı.
NST'ye bağlandım, herşey yolunda. Dün kızım korkuttu beni ama bugün maşallahı vardı. NST'de hiç durmadı diyebilirim.
Canım korkutma bizi yaa...
Epidural yaptırmayı düşünmüyormusun?
İgdenazcım;
allah analı babalı büyütsün canım.
Canım bekle işte zamanını, niye acele ediyorsun.Az kalmış zaten...
bebek iriymiş şimdiden kilosu boyu falan 3 hafta önde..
epidural düşünmüyorum canım,şuan sancım azaldı sadece bacaklarımın arası ağırıyor o da herhalde alttan muayeneden oldu çok canım acıdı çünkü ebe sağolsun bi anda soktu parmağını neye uğradığımı şaşırdım öyle bi çığlık attım ki acilde herkes duydu rezil oldum....
gunaydin fistiklarrr;
ben dun ekndimi epey yormusum; ev sil, toz al, banyo temizle derken; bugun karnimin alt tarafinda adet sancisi gibi agrilarim var sabahtan beri; bisey olmaz insallahh..
canım benim 39+2 oldu. doktora dedim suni sancı falan verinde doğurayım artık diye kabul etmedi. perşembe günü bi bakayım açılma yumuşama gibi bi şey varsa hastaneye yatırırım yoksa beklenen doğum tarihi 8 ağustos. o gün alırız artık suni sancıyla dedi. bi yandan doğsun istiyorum bi yandan da bu kadar bekledi madem tam gününde olsun diyorum offf...ay ne güzel cnm ya normal çok kötü valla böyle beklemek bende 38+3 oldum valla bana da deseler aldırsam mı diye düşünüyorum
gerçi dr normal doğumuda başlatmak için suni sancı vereyim dedi ben istemedim, böyle beklemek daha kötü :-((
Selam kızlarr...
Şimdi doktordan geldik. Kızım 2600 gr olmuş. Yine biraz ufak ama 10 gün eksiklik, 5 güne düşmüş. Böyle giderse 3 kg ın üstünde doğar. Bıldırcın yumurtası çok işe yaradı. Kim tavsiye etmişti hatırlamıyorum ama çokkkk teşekkürler. 1 haftada 300 gr aldı.
NST'ye bağlandım, herşey yolunda. Dün kızım korkuttu beni ama bugün maşallahı vardı. NST'de hiç durmadı diyebilirim.
Canım korkutma bizi yaa...
Epidural yaptırmayı düşünmüyormusun?
İgdenazcım;
allah analı babalı büyütsün canım.
Canım bekle işte zamanını, niye acele ediyorsun.Az kalmış zaten...
Kızlar bu arada,
haftaya çatı muayenesi yapıcam dedi doktor. Sizler oldunuz mu?
gunaydin fistiklarrr;
ben dun ekndimi epey yormusum; ev sil, toz al, banyo temizle derken; bugun karnimin alt tarafinda adet sancisi gibi agrilarim var sabahtan beri; bisey olmaz insallahh..
Selam herkese:)
Hippy,igdenaz hayırlı olsun kızlar darısı başımıza
canım benim 39+2 oldu. doktora dedim suni sancı falan verinde doğurayım artık diye kabul etmedi. perşembe günü bi bakayım açılma yumuşama gibi bi şey varsa hastaneye yatırırım yoksa beklenen doğum tarihi 8 ağustos. o gün alırız artık suni sancıyla dedi. bi yandan doğsun istiyorum bi yandan da bu kadar bekledi madem tam gününde olsun diyorum offf...
canım maşallah kızına toparlamış bak ne güzel
canım ben 2 hafta önce oldum. valla doktorum sakin ol kendini rahat bırak dedi. yine de biraz acıdı tabi. geçen hafta açılma var mı diye baktığında daha az acıdı...
[Selam kızlarr...
Only smile merhaba;
bende eylülde doğurucamda merak ettim bebeğinde gelişme geriliğimi vardı. Benimkindede birkaç gün varda. Birde bıldırcın yumurtasını nasıl yiyosun ve gerçekten işe yaradımı ???
az önce mesajima geri döndü eyeszay. 1 cm acilmam varken dayanamadim epidural istedim simdi iyiyim 3 cm suan acilma yazmis.
kizlar bu arada cati muayenesi dediginiz doktorun ebenin parmaklariyla yaptigi muayene mi ki. onu burda her kontrolde yapiyolar ki ben haftada 1 kez gidiyorum kontrole düsünün artik :) ama öyle korkulacak bisey degil ki kendinizi s1kmazsaniz acimaz. doktorun vajinal ultrasonla ya da o demir aletlerle bakmasindan bin kat daha iyi parmaklariyla bakmasi.
only_smile canim bebegin yavas yavas farki kapaticaktir insallah bildircin yumurtasi ise yaramis :)))
peppermintcim yorma kendini artik misafirinde anlasin halinden bol bol dinlen senin durumunu bilmiyolarmi
gunaydin fistiklarrr;
Canım sağol, toparladı miniğim çok şükür...Anlatsana çatı muayenesini nasıl yaptı doktorun. Parmakla mı yaptı yoksa cihazla mı?
Ayyy evet yaaa basindan beri normal derken simdi bir anda sezer ihtimali drm bekliyor tabii pzt gunu muhtemelenndogumntarihine karar vericez sanirim bebeisim baslatmazsa sezerle bitiricez bebisim baslattigindada risk varsa sezere gecicez hayirlisi ne diim canim :)) Evet canim yaa her hamilemcok fedekarlik yapiyor elbette ama rahat yiyememek zaman zaman agzimn suyuda aksa yok demek ... Bende inaniyorum karsiligini alicagima Sen nasilsin canim gulseyle yasamaya alistinizmi ? Kilo durumun ne oldu dogum donusu diyete benim beslenme uzmanida 6 hafta sonra gorucem seni diyor yani kirkim cikinca onsure zarfinda serbesttsin dedi ama ben gnede cok kilo almamak adina serbetler vs tuketimine dikkat edicem ama canim bi magnum cekersede yiycem ama))
gelişimci merhaba arkadaşım..hiç planıma bile almamışken sezeryan söz konusu oldu. senin çabuk toparlandığını düşünüyorum yazdıklarınla öyle bir izlenim veriyorsun. ne kadar sürede toparlandın canım? emzirirken ameliyatlı olman problem yarattı mı? beni en çok bu sezeryanın sonrası düşündürüyor
Selam herkese:)
Hippy,igdenaz hayırlı olsun kızlar darısı başımıza
canım benim 39+2 oldu. doktora dedim suni sancı falan verinde doğurayım artık diye kabul etmedi. perşembe günü bi bakayım açılma yumuşama gibi bi şey varsa hastaneye yatırırım yoksa beklenen doğum tarihi 8 ağustos. o gün alırız artık suni sancıyla dedi. bi yandan doğsun istiyorum bi yandan da bu kadar bekledi madem tam gününde olsun diyorum offf...
canım maşallah kızına toparlamış bak ne güzel
canım ben 2 hafta önce oldum. valla doktorum sakin ol kendini rahat bırak dedi. yine de biraz acıdı tabi. geçen hafta açılma var mı diye baktığında daha az acıdı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?