2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aksama dogacak gibi:))) Allah bir avazda kurtasin canim

dun aksam igdenaz dogum yapmis kizini kucagina almis. detaylari bilmiyorum musait olunca bizi bilgilendirir..
Allah anali babali buyutsun

selam güzel anneler ve anne adayları bende 36+3 günlük hamişim ve bebeğim doğum kanalına girmiş dedi doktor normal doğum olucak inş. ben cok merak ediyorum 25 ağustos son günüm ama kanala girdigine göre o zamana kadar beklemez mi acaba? bilgisi olan cavap verirse sevinirim herkese kolay doğumlar.Doğum yapmış olanlarada hayırlı olsun...

günaydınnn herkesee, kontrole gitmiştim ama acil sezeryan çıkmış gitmiş doktor öğleden sonra tekrar gidicez göremedim oğlumuuu eşime diyorum gel alalım bebeği hemen dersde kabul edelim diorum hayırrrrr dio stresi sardı heraldeee ben sol bacağımın üzerine basamıorum iyice arttı ağrısııı hele merdivenlerden inmek tam işkenceee haftaya çarşamba gelioo bebeğimmmmmmmmmmmmmmmm

ay ne güzel cnm ya normal çok kötü valla böyle beklemek bende 38+3 oldum valla bana da deseler aldırsam mı diye düşünüyorum
gerçi dr normal doğumuda başlatmak için suni sancı vereyim dedi ben istemedim, böyle beklemek daha kötü :-((

Selam kızlarr...
Şimdi doktordan geldik. Kızım 2600 gr olmuş. Yine biraz ufak ama 10 gün eksiklik, 5 güne düşmüş. Böyle giderse 3 kg ın üstünde doğar. Bıldırcın yumurtası çok işe yaradı. Kim tavsiye etmişti hatırlamıyorum ama çokkkk teşekkürler. 1 haftada 300 gr aldı.

NST'ye bağlandım, herşey yolunda. Dün kızım korkuttu beni ama bugün maşallahı vardı. NST'de hiç durmadı diyebilirim.

Canım korkutma bizi yaa...
Epidural yaptırmayı düşünmüyormusun?

dun aksam igdenaz dogum yapmis kizini kucagina almis. detaylari bilmiyorum musait olunca bizi bilgilendirir..
Allah anali babali buyutsun

İgdenazcım;
allah analı babalı büyütsün canım.

Canım bekle işte zamanını, niye acele ediyorsun.Az kalmış zaten...

Son düzenleme:

gerçi doktor gerçektem alalım desee bencde tırsarım heraldxe daha 8 gün var diye ama bi taraftan da kavuşmak istiom artıkk çok yoruldummm bu koca göbişli halimdennn

selam kızlar herkes iyi inaşallah :)
annemdeydim eve yeni geldim..

doğumlar olmuştur valla güncel liste diğer topikte mi acep ?

selam kizlar...

igdenaz dogum yapmis tebrik ederimmm. eyeszay den haber yok herhalde mesaj attim ama geri dönmedi aramak istemedim bende müsait degildir diye. coook merak ediyorum onu yaa.

bende dünkü yorgunluktan sonra dogurmadim :))) dün gece belim ve kalca kemiklerim o kadar cok agirdi ki ama bugün biraz daha iyiyim. gerci artik dogmasini da istiyorum bi yandan da korkuyorum iste ne biliyim ya cok karisik duygular bunlar.

kizlar burda cati muayenesimidir nedir onu yapmiyolar doktora sordum dogum öncesi kontrol etmicekmisiniz darlik olup olmadigini hayir dedi. bilemiyorum o yüzden de aslinda biraz korkutuyo bu kadar rahatlik beni. offff hayirlisiyla kizimi bi kucagima alsam suan baska bisey istemiyorum.

bi de dünden beri sol bacagim cok agriyooo fazla dolastigim icin herhalde zaten bacaklarim incecik bu yükü tasiyamiyolar

kızlaaarrr....
doğumhaneye girerken ebelere neler vereceksizin tulum mu yoksa altüst badileden mi? bi de çocuğu silmek için havlu mu koyacaksınız yoksa bez tarzında bi şey mi?

kızlaaarrr....
doğumhaneye girerken ebelere neler vereceksizin tulum mu yoksa altüst badileden mi? bi de çocuğu silmek için havlu mu koyacaksınız yoksa bez tarzında bi şey mi?

Havlu koymadım ben, hastanenin havlusu vardır herhalde...

Ben bebek için ayrı, kendim için ayrı bohça yaptım. Bebek bohçasında 3 takım var.Ne giydirmek isterlerse onu giydirirler herhalde. Hiç düşünmedim...

Selam kızlar,

İgdenaz bebeğine kavuşmuş tebrik ederim, eyeszay'dan hala haber yok ne yaptı acaba ??

Bende henüz muayene olmadım sanırım benim doktorda haftaya yapar.

benimkiside hiç çatı muayenesinden konuyu açmıyo belkide sezeryan olacağı için bahsetmiyo..

kızlaaarrr....

ben bişey vermicem ilk kıyafetini onlar giydiriyomuş ve hiçbişey lazım değil dediler bebek bakım ürünü bez falan hepsi var dediler.. sende istersen hastane görevlisi ile konuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…