kızlarr günaydın dün gece acildeydim 1cm açılma var dedi sancılar hafif hafif başlamış hafifi öyleyse yandım...
eve gidin ağrınız artınca gelin dediler ama şuan çok hafif bakalım ne olacak öptüm herkesiii
dun aksam igdenaz dogum yapmis kizini kucagina almis. detaylari bilmiyorum musait olunca bizi bilgilendirir..
Allah anali babali buyutsun
günaydınnn herkesee, kontrole gitmiştim ama acil sezeryan çıkmış gitmiş doktor öğleden sonra tekrar gidicez göremedim oğlumuuueşime diyorum gel alalım bebeği hemen dersde kabul edelim diorum hayırrrrr dio stresi sardı heraldeee ben sol bacağımın üzerine basamıorum iyice arttı ağrısııı hele merdivenlerden inmek tam işkenceee haftaya çarşamba gelioo bebeğimmmmmmmmmmmmmmmm
kızlarr günaydın dün gece acildeydim 1cm açılma var dedi sancılar hafif hafif başlamış hafifi öyleyse yandım...
eve gidin ağrınız artınca gelin dediler ama şuan çok hafif bakalım ne olacak öptüm herkesiii
dun aksam igdenaz dogum yapmis kizini kucagina almis. detaylari bilmiyorum musait olunca bizi bilgilendirir..
Allah anali babali buyutsun
Canım bekle işte zamanını, niye acele ediyorsun.Az kalmış zaten...ay ne güzel cnm ya normal çok kötü valla böyle beklemek bende 38+3 oldum valla bana da deseler aldırsam mı diye düşünüyorum
gerçi dr normal doğumuda başlatmak için suni sancı vereyim dedi ben istemedim, böyle beklemek daha kötü :-((
ay ne güzel cnm ya normal çok kötü valla böyle beklemek bende 38+3 oldum valla bana da deseler aldırsam mı diye düşünüyorum
gerçi dr normal doğumuda başlatmak için suni sancı vereyim dedi ben istemedim, böyle beklemek daha kötü :-((
Kızlar bu arada,
haftaya çatı muayenesi yapıcam dedi doktor. Sizler oldunuz mu?
kızlaaarrr....
doğumhaneye girerken ebelere neler vereceksizin tulum mu yoksa altüst badileden mi? bi de çocuğu silmek için havlu mu koyacaksınız yoksa bez tarzında bi şey mi?
Selam kızlar,
İgdenaz bebeğine kavuşmuş tebrik ederim, eyeszay'dan hala haber yok ne yaptı acaba ??
Bende henüz muayene olmadım sanırım benim doktorda haftaya yapar.
günaydın kızlarrrrr...
benimkiside hiç çatı muayenesinden konuyu açmıyo belkide sezeryan olacağı için bahsetmiyo..
kızlaaarrr....
doğumhaneye girerken ebelere neler vereceksizin tulum mu yoksa altüst badileden mi? bi de çocuğu silmek için havlu mu koyacaksınız yoksa bez tarzında bi şey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?