2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr nstye bağlandım bugün sancım çıktı
alttan muayene oldum fakat çok canım yandı.çok sıktım kendimi.rahat bırakamadım
açıklık yok henüz
yarın dr.a gidiyorum,
sanırım spinal anesteziyle sezeryan olucam
çok cesaretsiz çıktım.kafam karmakarışık oldu
kendime çok kızgınım

bu arada yen doğum yapan anneler.hiçtartıldınız mı kaç kg gitti bebekle?

cesaretsiz çıktım diye düşünme, en büyük başarı senin ve bebeğinin sağsalim birbirnize kavuşmanız... Kahramanlık yapmaya da gerek yok, için nasıl daha rahat ise öyle yapmalısın, bebeğine kavuşacağın ana odaklan sen....

haftalardır tersti bebeğim .dualar ettim dönsün diye.geçen hafta döndü.ama gel gör ki dönse de dönmese de farketmiyormuş.
açıklık olmadığından mıdır o kadar canımın yanması bilmiyorum
ama çok sıktım kendimi.çok korktum
duygularım çok karıştı
bakalım yarın dr.um ne diyecek

buyuk ihtimal yalanci sancidir canim. dikakt et kendine, takip edersen sancilarini sorun olmaz, hayirlisi olsun.

ya ben de alttan muayene oldum ultrasonda görmek için bir çubuk soktular, ondan bahsediyorsan çok canım yandı hatta bağırdım, doktor sakın sakın dedi ama hızlıca içime sokuverdi, sonrasında biraz kan da geldi... ama normal doğuma engel demedi doktor... bana biraz zaman verseler ve yavaş soksalar canım yanmazdı diye düşündüm sonradan, belki snein de benzerdir...

buyuk ihtimal yalanci sancidir canim. dikakt et kendine, takip edersen sancilarini sorun olmaz, hayirlisi olsun.

geçen hafta ebe kontrolüm vardı, belin çok ağrıyor değil mi diye sordu yok benim hiç belim ağrımadı dedim, sanırım büyük konuştum. Gerçekten çok ağrıyor, en iyisi gidip uyumak sanırım.... Doğum böyle olmaz gibi hissediyorum :)

kızlar yeni doğum haberi yok sanırım, artık yarın sabah bakarım yeni haberler için, şimdi uyuyayım belki geçer bu bel ağrısı.... bacağıma da vuruyor, çok oturdum bugün belki ondan olmuştur off yaaa ne güzel hiç ağrız sızım yoktu, umarım geçer...

merhaba arkadaşlar bugün muayenedeydik bebeğim 3 kilo olmuş. ağustosun 10unda tekrar gel 3 buçuğun üzerinde çıkarsa normal doğum yapman zor olur o gün hemen sezeryanla alalım ama ben ille de normal yapıcam dersen sen bilirsin dedi. boyum 153 bundan dolayı 3 buçuk kiloymuş orta boylularda 4 kiloya kadar normal doğum oluyormuş. aşağıda birsürü dikişin olacağına karnında tek bir dikişin olması senin için daha sağlıklı olabilir falan dedi. Ben de normal yapmak istiyorum ama bebeğin ve benim sağlığım tehlikeye girecekse siz nasıl yönlendirirseniz öyle yaparız dedim. sonra nstye girdim nst nin hemen yanındaki oda sancı odasıymış kapıda bikaç kadın ağlayıp dua ediyordu.. dedim herhalde içerde çok kötü şeyler oluyor ben görmeyeyim beni o odadan geçirdiler kadıncağız uzanmış kısık kısık nefes alıyordu bağırma çağırma yoktu öyle. hasta gibiydi ağrısı vardı belliydi ama dirayetli davranıyordu. bu bana cesaret verdi. sonra hemen onun yanındaki odada 15 dakika nstdeydim ara ara kısık seslerle inledi doktor geldi kontrol etti az kalmış dedi hemşireye.. orada bambaşka bir psikolojiye girdim kızlar çok başka bir ortam yalnız başına yatıyorsun kimse yok can havliyle.. kapıdaki ağlayan kadınlardan çok etkilendim.. çoook kararsızım.. niye böyle oldu son dakika yaa..

ya sezeryan ya da normal senin ve bebeğin için hangisi hayırlıysa öyle olsun inşallah.bir de anlattığından ben de çok etkilendim.normal doğum isteyen ama son zamanlarda tırsıp sezeryana sempati duymaya başlayan bir anne adayıyım da yaa çok güçlü olmak lazım herhalde.valla tırsma tavan yaptı bende.hani böyle belgesellerde doğurmak için kıvranan can çekişen hayvanlar var ya onlar geldi aklıma.tek başınasın bi can dünyaya getirmeye çalışıyorsun...annemin kıymetini yeni anlıyorum vallahi...

off off psikolojim çok bozuk.. neyse başkalarınınkini de bozmayım :) inşallah düzelirim bikaç güne

off off psikolojim çok bozuk.. neyse başkalarınınkini de bozmayım :) inşallah düzelirim bikaç güne
hehe buluttan nem kapıyoruz bu günlerde dimiii.yaa bilmiyorum ben de bazen cesaretleniyorum.bazen çok korkuyorum.sonra bazen yeter artık gelsin de kavuşalım hem çok zorlanıyorum bu sıcaklarda taşımaktan diyorum (bir de benim bdt taa 31 ağustos sizi kıskanıyorum böyle etiketlerinde 38 hafta 39 hafta yazanları) :2:.bazen de kalsın daha içimde iyice gelişsin diyorum.kafa bi dünya yani.Allah'ım yardımcımız olsun.

gelişimci merhaba arkadaşım..hiç planıma bile almamışken sezeryan söz konusu oldu. senin çabuk toparlandığını düşünüyorum yazdıklarınla öyle bir izlenim veriyorsun. ne kadar sürede toparlandın canım? emzirirken ameliyatlı olman problem yarattı mı? beni en çok bu sezeryanın sonrası düşündürüyor

günaydınnn kızlar benimde 5 günüm kaldı allah herkesi bir avazda kurtarsın inşallah ama hala sancım yok beklemedeyim çok sıkıldım artık ya çok sıcak hemde uyuyamıyorum herkese hayırlı kolay dogumlar

kızlarr günaydın dün gece acildeydim 1cm açılma var dedi sancılar hafif hafif başlamış hafifi öyleyse yandım...
eve gidin ağrınız artınca gelin dediler ama şuan çok hafif bakalım ne olacak öptüm herkesiii

sezeryanı soruyosun canım cevaplamak istedim.Cuma sabahtan sezeryan oldum ilk saatler kendine gelene kadar biraz zor ama sonrasında ben hiç zorlanmadım.saat 10 da kendime geldim akşam saat 6da hemşireler kaldırdılar yavaş yavaş yürüdüm.ne kadar çok yürümeye gayrert gösterirsen o kadar iyi ben eşimle ilk gece hep kolidorda yürüdüm yavaş yavaş çok ağrım olmadı o yüzden.hastanede 1 gece yattım evdede gayet iyiyim şuan. Ben sezeryandan bile çok korkuyodum ama korktuğum gibi olmadı herkes kişiye göre değişir diyor.İnşallah allah kolay doğum nasip etsin sanada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…