• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım en azından eşin sana hak verip kabul etmiş.benimki ne olursa olsun annesine toz kondurtmaz.:37:

Ya bazen çok sinir bozucu olabiliyor ama kötü niyetinden yapmıyor bazı şeyleri cahilliğnden hemde pür cehaletyani. Gülüp geçmezsem kafayı yiyecek gibi oluyorum. bazen çok da cin olabiliyor ama eşim Allah tan annesini tanıyor o yüzden herzaman benim yanımda yer alıyor. Gerekli yerlerde annesine dur demesini biliyor ama bazende demiyor ne biliim amaaannn yıllar içerisinde oturdu bu denge

arkadaşlar sadece 3kez kullandığım medela elektrikli süt sağma cihazımı satıyorum eğer düşünen olursa özelden mesaj atabilirsiniz.

selam kızlar bugün giremedim bir türlü sonra da oku oku bitmedi
benim göbek deliğimde bir siyah bir şey görünüodu bugün taktım ona demin dayanamadım hemşire olan komşuma gittim bu ne diye kabuk gibi bir şe dedi yarın sağlık ocagına gel baksın doktor dedi.geldim eve inceledim durdum cımbızla bakayım derken düştü kurumuş kabuk gibi.pembe pembe oldu göbek deliğim.şimdi de endişe bastı bir şey olmamıştır umarım.fikri olan başına gelen var mı?göbek deliğim dışarı fırtlamaya ramak kaldı dış kısmı tümsek epeydir

benim göbek deliğimde bir siyah bir şey görünüodu bugün taktım ona demin dayanamadım hemşire olan komşuma gittim bu ne diye kabuk gibi bir şe dedi yarın sağlık ocagına gel baksın doktor dedi.geldim eve inceledim durdum cımbızla bakayım derken düştü kurumuş kabuk gibi.pembe pembe oldu göbek deliğim.şimdi de endişe bastı bir şey olmamıştır umarım.fikri olan başına gelen var mı?göbek deliğim dışarı fırtlamaya ramak kaldı dış kısmı tümsek epeydir

canım yanılmıyorsam bende böyle birşeyi burdan okumuştum.arkadaşında senin gibi olmuş meğer göbek bağıymış bebekken düşmemiş tabi karın gerilince göbek deliğinden dışarıya sarkmış.ama yine de bilemem sen yine de doktora sor.

Kizlar bugun kontrolumuz vardi kizim 3200 Gr olmus biliyorsunuz normal planliyorduk ama 2 haftadir kordon boynunda oldugu icin dr muz sezer olabilecegini soyledi zaten dogum kanalida girmemis daha ama yine degisiklik olabilir dedi simdi carsamba nst ye gidicem pzt tekrar kontrolum var dr m dediki bide belki kordondan da inemiyor olabilir dogumnkanalinandedi Biraz can sikici ama kizim nasil isterse ne zaman isterse o zaman gelir diyorum hayirlisi olsun :))) Hippciiim gozn aydiiin badecik gelmis :))) Eyeszay ciiim eminim cok kolay olacak canimmm:))
kizlar hangi anne bile bile kizinin kötü olsun diye bir sey yapar ki? Sadece bizi anlamiyorlar, onlar iyi olduguna inandiklari seyi yapmaya calisiyorlar, bizde onlarin kopyasi olacagiz. Belki de biz anlatamiyoruz onlara kendimizi... annem benden cok uzakta biz bile sorun yasiyoruz, cunku artik o anne ben ise anne adayiyim, dogru olduguna inandigimiz seyler ayni degilse celisiyoruz. Mesela anneme bunu alip gönderir misin diyorum, yani Allah razi olsun mutlaka gider alir ama mesela ben israrla mavi renk istemisim alinan renk acik kahve :D:D Tamam verdigim örnek sagilkla ilgili degil ama simdilik bu kadar yardimci olabiliyor, onda bile kendi istedigini yapiyorsa ben Turkiye'ye donunce olacaklari dusunemiyroum bile :) Ama ne olursa olsun bizim iyiligimizi istiyorlar, bizde gerginiz bazen patlayiveriyoruz birbirimizi uzuyoruz ama (kendime de soyluyorum) unutmayalim ki su dunyada bizim iyiligimizi en bizim kadar dusunenler sadece annelerimiz... Sadece bizi anlamiyorlar ya da biz kendimizi anlatamiyoruz.bu arada benim annem de söyle karisiyor uzakta da olsa, tuz yeme, yagli yeme, ceviz ye, sunu ye sunu yeme , hiiiiiiii cok kilo almissin kiziimmmmmm nasil vereceksin :D:D Spor yap flan filan... :) Ne olursa olsun ben ona sakin sakin anlatirsam ondan beklentilerimi beni anlayacagina inanuyorum. Birde su var yaslandikca cocuk gibi olduklari da bir gercek. Nasil cocukken bize bir seyi 50 kez tekrarlamak zorunda kaldilarsa simdi biz ayni sabri onlara göstermeliyiz. Benim annem hayatini bize adamistir, hakkini asla ödeyemem. Allah bana da sabir versin güzel günler gecirelim beraber... Bazen onu cok özlüyorum ... Babam da annem de kardeslerim de esimin ailesi de daha uuzuuuuuun yillar bizimle olurlar insallah... birde oglum cok saglikli dogar insallah, annesi de cok saglikli atlatir dogumu :) Sizin dogumlariniz da cok rahat,kolay sorunsuz gecer insallah... Allah hepimize uzun ömürler versin :) Dilemedigim bir sey kaldi mi :D
Cok haklisin yazdiklarindada bazn bizimde tahammulumuz kalmiyor maalesef
AYYY BADE BEBEK GELMİŞ .. MAŞALLAH DARISI BAŞIMIZA.. AYY KIZLAR BİZ ANLAŞAMAMaYI GEÇTİK, KUS GİBİYİZ. AYIN 15İNDE SEZERYAN OLUCAK KESİNLEŞTİ DİYE MSJ ATMIŞTIM. 3GÜN SONRA ARADI.. BAŞKA KONULAR İÇİN KIZIP KAPATTI TELİ. DAHA ÖNCE KONDURAMAMIŞTIM AMA EMİN OLDUM Kİ BEBİŞİ KISKANIYO.. DOĞUMA DA GELMİYECEK HERHALDE BENİ PROTESTO EDİP.. 1 SAAT UZAKLIKTAKİ ANNEMİN GELMEMESİNİ NASI HAZMETCEM KIZLAR BEN.. DOSTA düşmana karşı ne diycem.. kasıldım kaldım ağlayamıyorum bile... bişey yaptığım da yok. ben nerde hata yaptım kimin ahını aldım.. hamileliğimin başından beri giderek artıyo davranışlarındaki anlamsızlık..
Canim ben artik soyle bir taktik izliycem tamam olur sen bilirsin iseme gelmezse net sekilde hayir olmaz sinirlari belli ama asla beklenti olmadan :)
canım çok takmamaya çalış..ben annemle daha doğrusu eşimle yaşamaya alıştığım için..3.kişiler istemiyordum yanımda...annem geleyim diyordu..bende doğumda gelirsin diyordum..doğumdan2 gün önce geldi annem....yanımda şuan....arada bir gerginlik yaşıyoruz....annenler çok erken geldi...ve sinirlerin yıprandı canım..keşke daha geç gelselerdi...benim annemde yemek yapmaya bayılıyor..ama hiç temzilik yapmıyor...ben bu halinle temzilik yapıyorum..hatta annemin arkasını topluyorum sürekli....bazen agresfileşiyorum annem sen psikologa git diyor..çok gerginsin diyor..bende anlayışla karşıla diyorum yeni doğum yaptım diyorum....aslında onlar beni geriyor....neyseki babam gecen geldi 2-3 gün kaldı gitti şuan sadece annem var.bu arada bende sen gibi şekere çoık dikkat ediyordum tabi annem yada kayınvalidem şekere çok dikkat etmyorlar..hele kayınvalideme şekerimi söyleyince ooo sende şkere yok diyor kendi 65 yaşında kendi şekeri ile kıyaslıyor...ben içimde minik bi yavru besliyorum abi şekerim düşük olması gerekiyor..canım seninde bebeğin inşallah sağlıklı doğar ..benim kıza 3 gün test yaptılar şükürki şeker çıkmadı....hatta benimde düştü sanırım insülün kullanmıyorum dr. gerek kalmadı dedi..ama tokluk bi ara yine ölçmem gerekiyor....
aman benim babamda kendisiyle kiyasliyor karpuz uzum beyaz ekmek herseyi yiyor Diyet seker konusunda encok sen anlarsin ne zor zamanlqrimiz oldu dimi canim aslinda takmamayi ogrenmek gerek esim diyorki genis karinli ol biraz :)))
merhaba kızlarçarşamba sabah Allah'ın izniyle kızıma kavuşuyorum2.200 ağırlığında beslenemediğinden erken alınacak plesantasında problem varbelki yoğun bakımada ihtiyacı olabilirmiş dua edin kızlar yoğun bakıma ihtiyacımız olmadan sağ salim kucağıma alayım
Canim hayirlisiyla allah kurtarsin senide :))

kizlar biz cikiyoruz. nolur dua edin. allah hepimize kolay dogumlar versin. seviyorum sizleri opuldunuz..

ALLAH güç kuvvet versın.bugun edilen tum dualar senın olsun..ramazanın ılk gunu doğuma gıttın ALLAH kolaylıgını verır sana.sağlıklı mutlu haberlerını beklıyoruz

Son düzenleme:
merhaba yeni anneler ve anne adayları ben bir eylül annesi adayıyım heyecanla doğumlarımızı bekliyoruz sayfanızı ziyaret ettim gelecek ay bizde sizler gibi olacağız inş. hergün yeni bir doğum heyecanı paylaşacağız allah herkese kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin :)

bugun farklı seyler oluyor kızlar.oğlenden berı 10-15 dk bı aşağı baskı yapyr bızztt dıye hıssedyrm 5sn falan gecıyor bunu sık sık tekrarlıyor ama agrı gıbı deıl garıp bırsey.sankı asagı kafasını dayamıs oğlusumda kafasını kaldırmaya calısır hıssı.(tarıfımın garıplıgıne bende guluyorum)ama oyle gıbı kızlar:) yavas yavas ben ınıyorum anneeccıııım dıyor sankı atlas ım.

yeni annelere bi sorum olacak kızlar ben 34. haftamdayım yaklaşık 6 haftam var doğuma. doğumun başladığını nasıl anlıcam yani ne oluyo belirtisi öncesinde. 1-2 gün önceden belli oluyo mu yoksa pat diye başlıyo mu doğum eylemi?

canım kurumuş kabuk olabillir baya oldu birisi yazmıştı taaa kendi doğumundan kalan göbek artığı mı kurumuş kanı mı ne çıkmıştı göbeğin pörtlemesiyle

Kizlar bugun kontrolumuz vardi kizim 3200 Gr olmus biliyorsunuz normal planliyorduk ama 2 haftadir kordon boynunda oldugu icin dr muz sezer olabilecegini soyledi zaten dogum kanalida girmemis daha ama yine degisiklik olabilir dedi simdi carsamba nst ye gidicem pzt tekrar kontrolum var dr m dediki bide belki kordondan da inemiyor olabilir dogumnkanalinandedi Biraz can sikici ama kizim nasil isterse ne zaman isterse o zaman gelir diyorum hayirlisi olsun :))) Hippciiim gozn aydiiin badecik gelmis :))) Eyeszay ciiim eminim cok kolay olacak canimmm:)) Cok haklisin yazdiklarindada bazn bizimde tahammulumuz kalmiyor maalesef Canim ben artik soyle bir taktik izliycem tamam olur sen bilirsin iseme gelmezse net sekilde hayir olmaz sinirlari belli ama asla beklenti olmadan :)aman benim babamda kendisiyle kiyasliyor karpuz uzum beyaz ekmek herseyi yiyor Diyet seker konusunda encok sen anlarsin ne zor zamanlqrimiz oldu dimi canim aslinda takmamayi ogrenmek gerek esim diyorki genis karinli ol biraz :))) Canim hayirlisiyla allah kurtarsin senide :))

hayırlısı olsun tatlım ya! Herşeyde bir hayır vardır derler belkide sezer daha iyi olacak ikiniz için de... Ben de kasmıyorum artık normal diye... Bebişin kilosu da normal için uygunmuş :)))

Kizlar bugun kontrolumuz vardi kizim 3200 Gr olmus biliyorsunuz normal planliyorduk ama 2 haftadir kordon boynunda oldugu icin dr muz sezer olabilecegini soyledi zaten dogum kanalida girmemis daha ama yine degisiklik olabilir dedi simdi carsamba nst ye gidicem pzt tekrar kontrolum var dr m dediki bide belki kordondan da inemiyor olabilir dogumnkanalinandedi Biraz can sikici ama kizim nasil isterse ne zaman isterse o zaman gelir diyorum hayirlisi olsun :))) Hippciiim gozn aydiiin badecik gelmis :))) Eyeszay ciiim eminim cok kolay olacak canimmm:)) Cok haklisin yazdiklarindada bazn bizimde tahammulumuz kalmiyor maalesef Canim ben artik soyle bir taktik izliycem tamam olur sen bilirsin iseme gelmezse net sekilde hayir olmaz sinirlari belli ama asla beklenti olmadan :)aman benim babamda kendisiyle kiyasliyor karpuz uzum beyaz ekmek herseyi yiyor Diyet seker konusunda encok sen anlarsin ne zor zamanlqrimiz oldu dimi canim aslinda takmamayi ogrenmek gerek esim diyorki genis karinli ol biraz :))) Canim hayirlisiyla allah kurtarsin senide :))

eşimde sen hereşeye çok takıyorsun diyor ama biz hassas dönemdeyiz..sanırım ondan böyleyiz..birde herkes bizim gibi sık eleyip sık dokumuyor....biz fazla ince düşünceliyiz....dediğin gibi nerdeyse 9 ay herşeye dikkat ettik..şu hamile halimizle diyet yaptık canımız istediğiniz yemedik....eşime karpuz dediğimde eşim bana sırf iyiliğim için almamaıştı....bir dilim yiycem dedim yine almamıştı..nelr yaşadık neler.....inşallah bunun karşığını sende alcaksın canım....

yeni annelere bi sorum olacak kızlar ben 34. haftamdayım yaklaşık 6 haftam var doğuma. doğumun başladığını nasıl anlıcam yani ne oluyo belirtisi öncesinde. 1-2 gün önceden belli oluyo mu yoksa pat diye başlıyo mu doğum eylemi?

canım normal doğum yapmadım..ama önce lekelenme oluyor yada suyun gelir....

ayyyy kizlar ben bugün arkadasimla dondurma yemek icin evin yakinindaki avmye gittim bi sürü arkadasi gördük esimin arkadaslari falan sonra esim de geldi baya yoruldum ve biraz fazla ayakta kaldim kalcamdaki kemikler sizliyo resmen bugün yarin dogurmazsam iyidir. kendimi kötü hissettim böyle yorunca.

eyeszay gitmis hastaneye umarim hersey cok güzel olur onun icin. hayirlisiyla kizini kucagina alir.

bugun farklı seyler oluyor kızlar.oğlenden berı 10-15 dk bı aşağı baskı yapyr bızztt dıye hıssedyrm 5sn falan gecıyor bunu sık sık tekrarlıyor ama agrı gıbı deıl garıp bırsey.sankı asagı kafasını dayamıs oğlusumda kafasını kaldırmaya calısır hıssı.(tarıfımın garıplıgıne bende guluyorum)ama oyle gıbı kızlar:) yavas yavas ben ınıyorum anneeccıııım dıyor sankı atlas ım.

cnm bi kaç haftadr bende öyle cızz die sızı gibi bişey rahmn içinde sanki aşağı tarafta...

dr. ma sordm yalancı sancı dedi.. :51:

bende üstelemedm arada oluyor yine

hayırlısı olsun tatlım ya! Herşeyde bir hayır vardır derler belkide sezer daha iyi olacak ikiniz için de... Ben de kasmıyorum artık normal diye... Bebişin kilosu da normal için uygunmuş :)))
Ayyy evet yaaa basindan beri normal derken simdi bir anda sezer ihtimali drm bekliyor tabii pzt gunu muhtemelenndogumntarihine karar vericez sanirim bebeisim baslatmazsa sezerle bitiricez bebisim baslattigindada risk varsa sezere gecicez hayirlisi ne diim canim :))
eşimde sen hereşeye çok takıyorsun diyor ama biz hassas dönemdeyiz..sanırım ondan böyleyiz..birde herkes bizim gibi sık eleyip sık dokumuyor....biz fazla ince düşünceliyiz....dediğin gibi nerdeyse 9 ay herşeye dikkat ettik..şu hamile halimizle diyet yaptık canımız istediğiniz yemedik....eşime karpuz dediğimde eşim bana sırf iyiliğim için almamaıştı....bir dilim yiycem dedim yine almamıştı..nelr yaşadık neler.....inşallah bunun karşığını sende alcaksın canım.... canım normal doğum yapmadım..ama önce lekelenme oluyor yada suyun gelir....
Evet canim yaa her hamilemcok fedekarlik yapiyor elbette ama rahat yiyememek zaman zaman agzimn suyuda aksa yok demek ... Bende inaniyorum karsiligini alicagima Sen nasilsin canim gulseyle yasamaya alistinizmi ? Kilo durumun ne oldu dogum donusu diyete benim beslenme uzmanida 6 hafta sonra gorucem seni diyor yani kirkim cikinca onsure zarfinda serbesttsin dedi ama ben gnede cok kilo almamak adina serbetler vs tuketimine dikkat edicem ama canim bi magnum cekersede yiycem ama ;)))

Back