2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet az kisi kaldik, 25 agustos beklenen dogum tarihi, biraz da gec gelirse... eylulde gelecek... eylul annelerine mi gecsem ben he he ...:)

kızlar kayınvalıdem aradı yemege cagrdı gıdıcem sımdı 8gıbıde esım gelecek oraya.umarım isim mevzusu acılmaz yıne benım şartellerim atar yoksa.ılk kez bukdr ısteksız zorakı gdyrm.gttgmde bebege hedıye alms olsalar barı yoksa gozumde hıc degerlenemıcekler ve soğuklugun onune geçemıceklerr

:Gözdecim bence vücut kendini temizliyor ilk doğumumda çok öğürüyordum kusma yoktu ama 2 dk bir wc de idim
ebeler bana öğürmenin açılmayı hızlandırdığını söylemişti inş.seninde açılman çabucak olur ve kucağına alırsın eva minayı
benimde kızlar en az 2 saattir kasılmam sürekli oluyor bir tarafa doğru dediğiniz gibi hareketlerde az az

onların gözünde biz hala çocuğuz ne anlarızki bebek bakımından.. eniyisini onlar bilirler çünkü görüp geçirmişler tecrubeliler.. anneminde iki lafından biri bizim zamanımızda şöyleydi böyleydi..

ayyy işte ideal kayınvalide.. bende yemek yapıcam şimdi keşke çağırmış olsaydı benimkide.. nasıl belim ağrıyo bugün anlatamam kızlar sol bacağımın üstüne basamıyorum o derece yani eşim oruç tuttuğu için sahurda onlara gidiyor hemen yan tarafta oturuyolar zaten.. geçen akşam iftardada sahurdada sizdeyim dedi annesine "aaa iftarada mı geleceksin" dedi sinir olduğuma eşime gitme dedim sende benimle diyet yemekleri yersin dedim.. dedim ama belim çok fena ağlamak istiyorummmm

ne ıdealı guselımm benım sınırlerımı altust edıyorlar of konusup rahatlamam lzm dertlesmek ıstıyorum kımsemde yok ıcıme atıyorum hep..

masallah Bade bebek gelmis, hosgelmis. Hippy'cim gozun aydin.
eyeszay'cim sanada Allah kolaylik versin yarin bebisin kucaginda olur en kisa zamanda insallah, stres yapmamaya calis. hayal et minigini

bende 40. haftaya girdim ama daha tik yok, gelse biran once bebisim artik ya. beklenen dogum tarihim 9 Agustos, bakalim pasam nezaman gelmek istiyecek.
bu arada kizlar dun dus aldigimda baktim vucuduma hala bir catlak bile yoktu, ama azonce dustan ciktim soktayim ne ara ne dere oldu catir catir catlamis karnimin alt kismi, ne uyuz birseymis ya. ben hergun gunde 3 lt geckin su icerdim kremlerdim saat basi su son 3gundur, ihmal ettim kendimi yigenimin olayindan dolayi, oraya git gel hic su icemedim, ondanmi oldu acaba, yoksa cok araba kullandim su son gunler ondanmidir? neyse artik sebeb nedir bilmiyorum ama catlaklar grubuna katildim bende, cirkin birseymis beahhh olmasaydi iyi olurdu yapacak birsey yok galiba artik

ciddimisin sen?? ayy isallah dedigin gibidir ama sole bi durum var. ben normalde buyuk tuvaletimi rahat yapiyordum. 2 gundur otur otur saatlerce gelmiyor. ondan incir kayisi ne bulduysam yedim doguma gitmeden yapiyim diye. bilmiyorumnki valla

selamlarrrrr

bade bebek gelmiş hoşgelmişsağlıkla büyüsün inşallahhhh

eyezsay sana da hayırlı kolay doğumlar dilerim canım güzel haberlerini bekliyoruzzzz

cok saol canim

cok saol canim hepimizin isallah.

ciddimisin. yaa isallah oledir. gercekten bole vucud doguma hazir olmadan gitmek korkutuyor. ya 3 gun surerse cok agrim olursa napariz diye dusunuyorum.

cok saol canim hepimize. benimde 10 agustostu beklenen dogum tarihim ama bu kordon durumu olunca dogumu yapay olarak baslatmak zorunda kaldilar. zaten bebekte kendisi gelmeyecekmis. bu arada catlak degildir onlar sanmiyorum. bi anda olurmu. bende gecenlerde az aglamadim gobegimdekileri catlak sandim. degilmis sukur.seninkilerde degildir sanmam.

Geçmiş olsun canım yaa... off ellerine yapışır 1 kap yemek yapıp verseler. Benim kayınvalidem de istediğinde yapar yemek ( ama istemen lazım :)) ) ama kaşığın ucuyla verir çok komik. Geçen hafta sonu Yazlığa gittik aynı yerde hem annemleri hem kayınvalidemlerin evi var, götürmeniz için ben size yemek yapacağım dedi. Ben tabi eşime '' sen yine de git yemek yapmam için sebze falan al annen kuş kadar verir '' dedim inanmadı. Sonra dönerken kayınvalidem 1 hafta yiyelim diye verdiği yemekler ( hiç abartmıyorum kızlar ) ; 200 g lık yoğurt kabında nohut, 2 kg lık oğurt kabında pirinç pilavı ki eşim de bende sevmeyiz., 1 adet tavuk baget - but değil- 500 g lık yoğurt kabının 1/3 ü kadar un helvası.

1 hafta bunlarla beslenecekmişiz. Eşim yolda '' sen annemi çözmüşsün'' dedi. Çok güldük.

Canım ciddiyim zaten bunu ben daha öncede okumuştum bir kitapta. Doğum öncesi vücut kendini hazırlarmış... İnşallah dediğimiz gibi olur veçoookkk kolay bir doğum yaparsın

Amanın! 1 -2 gündür ben de üşengeçlikten çatlak kremlerimi sürmüyorum şimdi seni okuyunca heen gidip süreyim bari :18::18::18:

malesef catlak canim, ikide bir aynadan bakiyorum simdi ama catlak bunlar, anlasilmiyacak gibi degiller, guzelim gobusum mahvoldu

Amanın! 1 -2 gündür ben de üşengeçlikten çatlak kremlerimi sürmüyorum şimdi seni okuyunca heen gidip süreyim bari :18::18::18:

sur canim ihmal etme ben carsamba gununden beri ihmal ettim kendimi , son haftada catlarmi insan yaaaa su icmeyide ihmal etmeyin. ay basa gelmeyince diyodum ne olcak birsey degil niye catlaklari olanlar bu kadar uzuluyor diye, haklilarmis. cok cirkin vede sinir bozucu ama oglusumun cani sagolsun demekten baska birsey gelmiyor elimden.

Son düzenleme:

Gerçekten de öyle insan bir yeden sonra kabullenmek zorunda kalıyor.. Geçen ben de karnımı kşımışım sanırım farkında değilim. Sora duşa girmek için bir soyundum karnımın üzeri pembe çizgilerle dolu biran çatlak zannettim kafayı yiyecetim sonra ne yapimm yeterki oğlum ve ben sağlıklı olalım dedim

canım en azından eşin sana hak verip kabul etmiş.benimki ne olursa olsun annesine toz kondurtmaz.

Canım ciddiyim zaten bunu ben daha öncede okumuştum bir kitapta. Doğum öncesi vücut kendini hazırlarmış... İnşallah dediğimiz gibi olur veçoookkk kolay bir doğum yaparsın

ayy isallah jnm benim

malesef catlak canim, ikide bir aynadan bakiyorum simdi ama catlak bunlar, anlasilmiyacak gibi degiller, guzelim gobusum mahvoldu

( isallah degildir valla canim

..........................................................

canim simdi cikicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…