bende aldım 79 tlye ama çoook rahat. kesimi dar hamile değilken bile giyilebilir. beli ayarlanabilir lastikli göğüslerimin altına kadar çıkıyor zaten.benim göbek kocaman oldu normal pantlonları giyemiyorum zaten
kullanmaya başlayım o zaman tekrar folbiol
zararı olmaz nasılsa herhalde
teşekkür ederimoh çok iyi yapmışsın iraden için seni takdir ederim
kafein çok zararlıymış plesantaya %20 den fazlası geçiyormuş
ama o kadarcıkdan birşey olmaz bende sabahları 2 bardak çay içiyorum
çukulatada filanda varmış ama sigarayı ve kahveyi azaltmış olman süper
biraz daha azaltmak da fayda olacaktırcnm haftada bır ıc ama ıkı uc cok bence.ben su ana kadar bıkere ıctım turk kahvesı bı de kafeınsız nescafe aldım onun ıcınde kafeın olmadıgından zararı yok ama zazrarı yok dıye wsureklı ıcmıyorum cnm cekınce veyabı ortamda.vs
benim dr um günde 4 birim içebilirsin dedi
yani açık çay en fazla 4 bardak gibi
tebrik ederim seni bebeğin için süper işler başarmışsın bence haftada 2-3 çok gelmedi bana
sorma canım sorma ben sigarayı bırakacaktım he
teşekkür ederim canım cevabın için içim rahatladı aslındacerenimo çok içmediğin sürece kahveden bişey olmaz.zaten dr larda hafta 1-2 kere içebilisiniz diyor.
ben de folik asidi bıraktım elevite başladım hatta dişlerimde kanama oluyor bu yüzden zymaflour içiyorum dişler için sonra demir verecekmiş doktor..sigara konusunda sanırım beni iyi anlıyorsunfolik asidi 2.aydan sonra bırakıyorlar ama emelcim sen elevit ya da başka bir vitamine başladın mı? onların içinde de folik asid oluyor zaten..
sigarayı bırakan arkadaşı tebrik ediyorum, ben de bıraktım..haftada 2-3 kahve bana da çok gelmedi canım..
canım benim adlığımında beli lastikli ve uzun göğsüme kadardı.ama arka taraf düşük bel gibi yani arkadada lastik var ama pantolon olan yani kot kısmı biraz aşağıda ..eğilip kalktım yürüdüm.hiç rahat edemedim.dün gittim 2 mağaza daha gezdim hepsi aynı ...rahat edemedim.bende gittim aldığımı geri verip normal beli lastikli pantolon aldım...zaten düşük bel normaldede giymem.belki alışık olmadığımdandır....
kıyafet sorunumu çözdüm kızlar lcw wakiki hamile koleksiyonu deneyim derim
20,90 a pantolon aldım beli lastikli gögüse kadar geliyo..ben birazcık kiloluyum da 2. ay da aldık pantolonubir de tişört aldım uzun kollu 16 liraya fiyatları çok güzel mutlaka bakın derim
Kızlar ben hala eski pantolonlarımı giyiyorum.kızımda o kdar çok hamile kıyafeti almıştımki herkes şişersin ald edi ama yaza geldiği içni hepsi boşa gitti hala etiketiyle duranlar var şimdi dahada yaza geldiği için hiç giyemicem.bu hafta sadece beli lastikli olan birkaç kot alıcam bide tayt yaza doğruda elbise ve tuniklerle olayı tamamlıcam.şimdiden hiçbişey almıcam
teşekkür ederim
biraz daha azaltmak da fayda olacaktır
benim dr um günde 4 birim içebilirsin dedi
yani açık çay en fazla 4 bardak gibi
tebrik ederim seni bebeğin için süper işler başarmışsın bence haftada 2-3 çok gelmedi bana
sorma canım sorma ben sigarayı bırakacaktım he
teşekkür ederim canım cevabın için içim rahatladı aslında
ben de folik asidi bıraktım elevite başladım hatta dişlerimde kanama oluyor bu yüzden zymaflour içiyorum dişler için sonra demir verecekmiş doktor..sigara konusunda sanırım beni iyi anlıyorsun
kıyafet sorunumu çözdüm kızlar lcw wakiki hamile koleksiyonu deneyim derim
20,90 a pantolon aldım beli lastikli gögüse kadar geliyo..ben birazcık kiloluyum da 2. ay da aldık pantolonubir de tişört aldım uzun kollu 16 liraya fiyatları çok güzel mutlaka bakın derim
canım bende lcw den almıştım hemde %70 indirimdi..gerçi indirimde olmayanlarıda denedim aynı.yürürken aşağı iniyo gibi.eğilincede popom açılcak gibi oluyo.değiştirdim.lcw den bu sefer normal beli lastikli aldım...
canım ben biraz kiloluyum sanırım pantolon o yüzden bana tam oturdu
ama çok rahat ettim ya kanvas tipi pantolon gri ve çok rahat
günaydın kızlar,
benim bir sorum olacak aslında bunu doktora da sordum, araştırdım da..
ama yine de size de sorayım dedim.
sigara tiryakisi idim..bebeğimi öğrenir öğrenmez bıraktım..ciddi şekilde içiyordum sigarayı..
tabi yanında türk kahvesi..nescafe..yani anlayacağınız nikotin ve kafein ben de tavan yapıyordu..
şimdi hepsini terk ettim nescafe hiç içmiyorum..türk kahvesini de haftada 2-3 kez içiyorum
acaba sakıncası olur mu ?
Kızlar ben hala eski pantolonlarımı giyiyorum.kızımda o kdar çok hamile kıyafeti almıştımki herkes şişersin ald edi ama yaza geldiği içni hepsi boşa gitti hala etiketiyle duranlar var şimdi dahada yaza geldiği için hiç giyemicem.bu hafta sadece beli lastikli olan birkaç kot alıcam bide tayt yaza doğruda elbise ve tuniklerle olayı tamamlıcam.şimdiden hiçbişey almıcam
aayy yemek yaparken kıymanın kokusundan kustum benim sesime oğlum uyandı anca topladım kendimi
şimdi çocuğa yemek hazırlamam lazım
canım ben biraz kiloluyum sanırım pantolon o yüzden bana tam oturdu
ama çok rahat ettim ya kanvas tipi pantolon gri ve çok rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?