2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar folik asit ve progestanı beraber alıyorum ama artık çok mide bulantısı ve ağrı yapmaya başladı..doktoruma söyledim bırakayımmı dedim olmaz dedi..ikisi de 3 ay dolana kadar devam edecek dedi..ama artık midem almıyor nerdeyse..bugün yatarken alayım diyorum..akşamları yemekten sonra alıyordum normalde...

bende aldım 79 tlye ama çoook rahat. kesimi dar hamile değilken bile giyilebilir. beli ayarlanabilir lastikli göğüslerimin altına kadar çıkıyor zaten.benim göbek kocaman oldu normal pantlonları giyemiyorum zaten

canım benim adlığımında beli lastikli ve uzun göğsüme kadardı.ama arka taraf düşük bel gibi yani arkadada lastik var ama pantolon olan yani kot kısmı biraz aşağıda ..eğilip kalktım yürüdüm.hiç rahat edemedim.dün gittim 2 mağaza daha gezdim hepsi aynı ...rahat edemedim.bende gittim aldığımı geri verip normal beli lastikli pantolon aldım...zaten düşük bel normaldede giymem.belki alışık olmadığımdandır....

emel sen o zamana kadar kullan o zaman..doktor kaan kocatepe 2.aydan sonra gereksiz yazmış ama ben de ilk hamileliğimde 3 ay kullanmıştım sonra elevite geçince doktor bunun içinde de var, folbiol u bırak demişti..

Kızlar ben kızımdada 3.aya kadar folik asit sonarsında elevite geçtim.bu dr umda 3.ayda elevite geçicez dedi.sanırım her dr farklı uygulamalar yapıyor.

kullanmaya başlayım o zaman tekrar folbiol
zararı olmaz nasılsa herhalde

Kızlar ben hala eski pantolonlarımı giyiyorum.kızımda o kdar çok hamile kıyafeti almıştımki herkes şişersin ald edi ama yaza geldiği içni hepsi boşa gitti hala etiketiyle duranlar var şimdi dahada yaza geldiği için hiç giyemicem.bu hafta sadece beli lastikli olan birkaç kot alıcam bide tayt yaza doğruda elbise ve tuniklerle olayı tamamlıcam.şimdiden hiçbişey almıcam

teşekkür ederim
biraz daha azaltmak da fayda olacaktır

canım bende rahatsız olmuyorum.hatta beliş sıkmıyorda ama dr. artık dar giyme dedi.haftasonu hamile pantolunu aldım rahat edemedim.dün değiştirip beli lastikli pantolon aldım...

Gelişimci iyi yapmışssın çünkü hamile pantolonu acayip bol duuyor bende şuan bacaklarda öyle.ama 2 ay sonra falan giyilmeye başlanabilir kilo alma durumumuza göre.bende lcw den alıcam çok hoş modeller vardı fiyatlarıda makul.

Bende aynı senin gibiydim , herşeyi bıraktım duyunca , ama bende haftada 1 veya 2 kere türk kahvesi içiyorum . dr. a sormadım ama bi arkadaşımın dr.u günde 1 içebilirsin demiş , oda biraz abartı geldi bana , senin dr. ne dedi ???

Bende hala normal kıyafetlerimi giyiyorum ,almak istiyorum ama çok korkuyorum alırsamda bişi olursa diye , ama bu paanoyaları bırakmam lazım heralde((

aayy yemek yaparken kıymanın kokusundan kustum benim sesime oğlum uyandı anca topladım kendimi
şimdi çocuğa yemek hazırlamam lazım

aayy yemek yaparken kıymanın kokusundan kustum benim sesime oğlum uyandı anca topladım kendimi
şimdi çocuğa yemek hazırlamam lazım

ay canımya işte en zoruda bu.evde çocuk olunca mecbur yapılıyor.bende et ürünlerinden tiksniyiroum ama mecburen yapıyorum.özellikle soğan görmek istemiyorumki soğanıda çok severek yerdim:)

demirim kullanıcısından alıntı
doğum tarihim 14 haziran 1985
sat:27 kasım 2010
ilişki tam olarak bilememkle beraber 4-10 aralık arası
adet döngümde 32 şimdiden tşkler

gelen cvp:
kıza yatkın günlerde hamile kalmışsın
ayrıca yumurtlama günün 13 aralıkmış.sen 3 gün öncesinden hamiş kalmışsın.buna görede kız ihtimali yüksek
ben %90 kız olur diyorum.erkek olursa ben burdayım:))
haber ver cinsiyeti belli olunca olurmu

kızlar burdaki bi paylaşımdan şu bebeğin kesedeki konumuna göre olan bi hesaplama varmış
onu yaptırdım bu çıktı inş. doğrudur

canım ben biraz kiloluyum sanırım pantolon o yüzden bana tam oturdu
ama çok rahat ettim ya kanvas tipi pantolon gri ve çok rahat

canım bende çok kiloluyum..alt kısmı oturuyo.ama popo kısmı eğilince açılcak gibi oluyo...kanvas tipi nasıl canım?

hamile taytı varmı?

ay müge inş.senin gibi güzel bir kızın olur
var cnm hamile taytı ben ilk hamişliğimde almıştım.

bizrazdan doktora gideceğim çok heyecanlıyım daha duymadım bebeğimin kalp atışlarını inşallah duyarım bana dua edin..bende hesaplattım bioritime gmre kız çıktı,çin takviminde erkek,rus takvimind kız hadi hayırlısı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…