kızlar, herkese merhaba. bir kaç gündür foruma hiç giremiyorum. umarım hepiniz iyisinizdir. ben yokkken galiba bir kaç doğum daha gerçekleşti. allah analı babalı büyütsün. mutlu ve uzun ömürler diliyorum.
benimde buğün doğum günüm var, çeşmede kutlamaya karar verdik. daha yeni döndük. su çok sıcaktı, insan rahatlayamıyor bile. ama Deniz'im belki doğumdan önce son defa anne karnında denizli buluşmuş oldu :):) acaba, doğumdan sonra kızım kışa girmeden deniz'e girebilir mi, yoksa onun için daha çok küçük olacak:26:
QUOTE=mgokberk;20300163]günaydın kızlar.. geçmişi okuyamadım henüz ama çok doğum olduğunu anladım... Allah herkesin evladını analı babalı büyütmeyi nasip etsin... doğumu bekleyen arkadaşlara da hayırlı doğumlar diliyorum....
evetttt... 29 temmuz da kızım Gökçe 49 cm ve 3.400 kg olarak sabah 10.20 'de genel anestezi- sezeryanla dünyaya geldi... çok şükür sağlıklı doğdu ancak şu an sarılıkla uğraşıyoruz... düzenli olarak topuk kanı alınıyor... sütüm 3. gün olmasına rağmen yok ama mama takviyesi yapıyoruz... şimdilik bizden bu kadar... malum fazla kalamıyorum...:))))[/QUOTE]
canım, çok çok tebrik ediyorum. allah ananalı babalı büyütsün. umarım şu sarılıkda hemencik geçerde, rahatlarsınız. bakıyorum, bu ağustos anneleri daha çok temmuzcu çıktılar. ama ben bugün doğurmasam artık %100 ağustos annesi olacağım :)
herkese iyi pazarlarrrrrrrrrrrrrrr...
kızlar gece varyaa son zamanların en güzel uykusunu çekmişimmm maşallah tütütüt....saat 9.30a kadar uyuduk valla kuzum arada yokladı gerçi beni ama...sanırım bünyem yarın için hazırlık yapmam gerektiğini söylüyor...bugün annem gelecek...yarın için son hazırlıkları yapacağız...bakalım bu gece nasıl geçecek benim için...yarın bu saatlerde ne vaziyette olacağımmmmmmmmmm offffffffffffffff!
canım tebrik ederim...Allah analı babalı büyümesini nasip etsin kuzunun

...sarılık genelde %90 her bebişte görünüyor...bazıları çok hafif atlattığı için fark edilmiyormuş bile...endişeeeeee etme lütfen!
biz kaçtık şimdi...tembellik yapasım varrrrrr...mucuk:)
canım, şu anki heyecanını düşünemiyorum bile. hele insan tarihi bilince bence daha da heyecanlanıyordur. ben şimdiden tırnak yeme alışkınlığım olmamasına bile tırnaklrımı yerdim. inş. herşey çok güzel geçerde, kuzuna mutlu bir şekilde kavuşursun. bu gece umarım rahat uyursunda yarına yorgun düşmemek için. senden artık haberler bekleyeceğiz.
gelişimci ve
sspapatyass, tebrikler içinde çok çok teşekkürler. forumada yoğunluktan dolayı girme fırsatım olmadı. ama işim çoğu bitti, bundan sonra daha çok sık yanınızda oluruz.
bu arada, altın yastığım, tepsim ve bardak süsleri hepsini bitirdim. fotoğraflarını çekip koyarım artık...