• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dün gece hastanede yattım doğum erken diye durdurdular 2 cm açılma varmış sürekli yatmam gerekmiş şimdilik böyle dua edin bana 38 e varayım

seni merak etmiştim canım sakın kalkma yat dualarım senınle ınan bana bısey olmayacak canım zamanı gelince bebeğin gelecektir canım hiç üzülme rahat olmaya calış

normal doğum yapan anneler bu doğumda gelen su ne renk seffaf mık sarımsı mı?benim aşırı terleme problemim var bacaklarımdan damla damla süzülüyor gün içinde.ben diyorum ki bu gidişle suyum gelse ter sanırım yardımcı olabilir misiniz?

yeni doğum yapan anneler yetişemedim bugün ne çok maşallah.hayırlı ugurlu olsun.Allah sağlık sıhhat versin bize de hayırlısı ile o günleri görmeyi nasip etsin.

normal doğum yapan anneler bu doğumda gelen su ne renk seffaf mık sarımsı mı?benim aşırı terleme problemim var bacaklarımdan damla damla süzülüyor gün içinde.ben diyorum ki bu gidişle suyum gelse ter sanırım yardımcı olabilir misiniz?

yeni doğum yapan anneler yetişemedim bugün ne çok maşallah.hayırlı ugurlu olsun.Allah sağlık sıhhat versin bize de hayırlısı ile o günleri görmeyi nasip etsin.

Dün ben de öyle ayırt edemedim soluğu doktorda aldım. Yanlış alarmmış. Doktor sıcak bir sıvı olacağını ve onu kesinlikle anlarsın dedi

Kızlar selam,

3 gündür giremedim nete umarım tüm doğumlar sağlıkla gerçekleşmiştir. Hepinizin ve bebişlerinizin iyi olduğunu umuyorum.

Kızlar cuma sabahtan beri çok kötüyüm. Biranda hemoroid çıktı. Felaket canım yanıyor. Cuma günü birde dr. muayenem vardı. Neyes dr. um fitil verdi hemoroid için ama yok yani ben hayatım boyunca kullanamadım fitili hala da kullanamıyorum. Buarada muayenemiz iyi geçti. 35+ 3 de oğlum 2935 g olmuş FL değerine göre boyu 49,4 cm. Dr. bundan sonra kilo ölçümü almayacağım 2500 ü geçmiş olması yeterli dedi. Çatı kontrolü de yapmayacakmış. Fiziki durumun vs. normale uygun risk oluşturacak birşey görmüyorum, çatı muayenesini mantıklı bulmuyorum dedi. Açıkçası çok mutlu oldum. Yani cuma hemoroidden dolayı çıok ağrım olmayınca oğluşumda sağlıklı olunca iyiydim ama cumartesi sabah hemoroidden iltihap falan gelince acaba başka birşey mi diye gastroenteroloğa gittim, parmağı yedim. Başka birşey değilmiş. Dr. umun verdiği fitilin kremini verdi. Kendini zorlamana gerek yok ama doğumdan sonra ancak geçer dedi. Şuan ara ara kanamaya devam ediyor :((( Geceleri bölük pörçük olan uykum şimdi acıyla da bölünüyor. Dün 13:00 e kadar çalışıp eve geldim ve oğlumun odasını hazırlamaya başladım. Sıcakta kan ter içinde kaldım.İlk önce neyi nereye yerleştireceğimi şaşırdım sinir krizi geçirip eşime sardırdım. O sırada bacağımdan sıvılar akıyordu, lavaboya bir gittim günlük pedim ve iç çamaşırım sırılsıklam. Eyvah suyum geldi dedim ve hemen dr. umu aradım. hemen muayenehaneye gel dedi. Gittim. Bir de orada parmak yedim. Meğer yanlış alarmmış. Akıntım biraz fazla gelmiş, bacağımdan akanlar şise terden başka birşey değilmiş. Yani anlayacağınız dün benim parmak yeme günümdü. Sonra eve gelip oda düzenlemeye devam ettim. Ajkşam 8 de artık canım çıkmış vaziyette bitti oda hazırlıkları. Gerçi çok da istediğim gibi olmadı ama neyse artık. Bir ara resim çeker eklerim. Bugün sabah eşim deniz kenarına kahvaltıya götürdü bizi. O sırada arkadaşlar aradı onlar da geldi. İçlerinden bir tanesi fotoğrafla uğraşıyor. Fotoğraflarımı çekti. Çok şirin oldu. Yarın eşim gidip fotoları alacak...

Şimdi hastane çantamı hazırlamaya gidiyorum akşama tekrar uğrarım.

Öptüm hepinizi.....
geçmiş olsun canım
kızlar dün gece hastanede yattım doğum erken diye durdurdular 2 cm açılma varmış sürekli yatmam gerekmiş şimdilik böyle dua edin bana 38 e varayım

ayy canım benim dikkat et kendine geçmiş olsun

kötü haber vermek istemem ama dr'lar genelde hemoroid ve bel fıtığı olanlara normal doğum yaptırmıyorlarmış. Zaten yapanlar da bin pişman arkadaşımın aile hekimi anlatmış eskiden sezeryan yoktu ve mecburduk sen asla bu halinle normal doğum yapma demiş. Onda da hemoroid var sürekli.Kadında dğum esnasında içindeki yaraları dahi dışarı fırlamış. Çocukları 20-25 yaşlarında ama senelerdir çekiyorum diye bahsetmiş.

bi de dr'um demişti ki doğum başlangıcı 3 şekilde belli eder kendini 1.nişan 2. su 3. kasılma (sık gelen sancılar) nişan gelmesi demek 24 saat içinde doğumun başlayacağının habercisiymiş panik yapmaya gerek yokmuş. Ama diğerlerinde derhal dr 'a gitmek lazımmış. bi de şu uyarıda bulunmuştu nişandan sonra ılık bi duş alıp gelin ve o bölgenizi temizleyin :D :21: haklılar tabi onlar da...

bu arada slm kızlar dün kontrolümüz vardı bebiş iyiymiş 3500 gr olmuş 3 hafta ileriden gidiyor.. baş aşağı dönmüş ama sezeryan olacak :1: canım oğlum benim oda diğer bebişler gibi normal doğacak zannedip dönmüş :1: kıyamaaaamm. birde karnımdaki ufak ufak nefes alır gibi hareketlenmeyi sordum nefes almasada nefes almak için egzersiz yapıyor ciğerlerini hazırlıyor geliştiriyor o sırada bu kıpırdanmaları görmen normal dedi..

kötü haber vermek istemem ama dr'lar genelde hemoroid ve bel fıtığı olanlara normal doğum yaptırmıyorlarmış. Zaten yapanlar da bin pişman arkadaşımın aile hekimi anlatmış eskiden sezeryan yoktu ve mecburduk sen asla bu halinle normal doğum yapma demiş. Onda da hemoroid var sürekli.Kadında dğum esnasında içindeki yaraları dahi dışarı fırlamış. Çocukları 20-25 yaşlarında ama senelerdir çekiyorum diye bahsetmiş.

bi de dr'um demişti ki doğum başlangıcı 3 şekilde belli eder kendini 1.nişan 2. su 3. kasılma (sık gelen sancılar) nişan gelmesi demek 24 saat içinde doğumun başlayacağının habercisiymiş panik yapmaya gerek yokmuş. Ama diğerlerinde derhal dr 'a gitmek lazımmış. bi de şu uyarıda bulunmuştu nişandan sonra ılık bi duş alıp gelin ve o bölgenizi temizleyin :D :21: haklılar tabi onlar da...

ayy seninle haftamız günümüz aynı sezeryanmı normal doğummu seninki belli oldumu?

ayy seninle haftamız günümüz aynı sezeryanmı normal doğummu seninki belli oldumu?

çarşamba belli olacak kısmetse benim yaramaz tersti bakalım değişmezse sezercik olup ağustos annesi olacaz.....Bizimkini de iri bekliyo dr en son 32+0 da gitmiştim 2.081 gr dı 4ü geçer diyo bakalım kısmetttt....Sağlıklı olsunlar da...:emir_bebek:

kizlar ben simdi ogle uykusuna yatmistim bole regl agrisi gibi bir agriyla kalktim. tuvalete gittim bole afedersiniz buyuk tuvaletim varmis gibi geldi surekli. cok az yapabildim. ama agri gecmedi. belimde bole agri var asagiya dogru ama kasilma varmi hissedemiyorum. baska hicbir belirtide yok kanli nisanmis suymus ama son aylar boyunca ilk defa bole bir agri. nasil biseydi bu agri nasil anlayacagim?? yaa yarin gidicez doktora diyede herseyi sabah hazirlarim demistim. bisey olmaz degilmi degildir o agri.

Canım önerilerin için sağol.
Kızın kaç kilo doğmuştu,, hatırlayamadım?

Birde lansinoh'un göğüs ucu çıkarıcı kremi farklı bişey mi? Şu 2 ay önce başladığımız krem mi?

Bu arada ben hiç lohusa kilotu almadım. Normal kullandığımın 1 beden büyüklerinden aldım o kadar. Almalımıyım yoksa?
2550g doğdu kızım. Göğüs ucu çıkarici krem değil canım küçücük bir pompa duşun göğüs ucunu çıkarmaya yarıyor belirginlestiriyor yani. Bir de silikon göğüs ucu var avent in onu kullanıyorum ben onla anca emebiliyor benim göğüste uç diye birsey yok nerdeyse de.
Sizlerin de göğüs ucunuz azsa bence bunlardan edinin rahat olur hastanede daha az uğraşırsınız, yara fln olmasını da engelliyor biraz. Ne kadar ugrasilirsa o kadar tahris oluyor çünkü.

Bu gerçekten kötü haber oldu. Sezeryandan deli gibi korkuyorum ben. :(( Nebileyim ben normali çok istediğim için belki moral bozmamak adına deneyeceğiz mi dedi acaba? off umarım normal yapabilirim.

bu arada slm kızlar dün kontrolümüz vardı bebiş iyiymiş 3500 gr olmuş 3 hafta ileriden gidiyor.. baş aşağı dönmüş ama sezeryan olacak :1: canım oğlum benim oda diğer bebişler gibi normal doğacak zannedip dönmüş :1: kıyamaaaamm. birde karnımdaki ufak ufak nefes alır gibi hareketlenmeyi sordum nefes almasada nefes almak için egzersiz yapıyor ciğerlerini hazırlıyor geliştiriyor o sırada bu kıpırdanmaları görmen normal dedi..

MAşallah oğluşuna:nazar::nazar::nazar: Tosun Paşa olmuş :emir_bebek::emir_bebek:

kizlar ben simdi ogle uykusuna yatmistim bole regl agrisi gibi bir agriyla kalktim. tuvalete gittim bole afedersiniz buyuk tuvaletim varmis gibi geldi surekli. cok az yapabildim. ama agri gecmedi. belimde bole agri var asagiya dogru ama kasilma varmi hissedemiyorum. baska hicbir belirtide yok kanli nisanmis suymus ama son aylar boyunca ilk defa bole bir agri. nasil biseydi bu agri nasil anlayacagim?? yaa yarin gidicez doktora diyede herseyi sabah hazirlarim demistim. bisey olmaz degilmi degildir o agri.

Canım doktoru arasan?!! belki de doğum başlayaxcak olabilir. Buna benzer şeyler duymuştum

kızlar, herkese merhaba. bir kaç gündür foruma hiç giremiyorum. umarım hepiniz iyisinizdir. ben yokkken galiba bir kaç doğum daha gerçekleşti. allah analı babalı büyütsün. mutlu ve uzun ömürler diliyorum.

benimde buğün doğum günüm var, çeşmede kutlamaya karar verdik. daha yeni döndük. su çok sıcaktı, insan rahatlayamıyor bile. ama Deniz'im belki doğumdan önce son defa anne karnında denizli buluşmuş oldu :):) acaba, doğumdan sonra kızım kışa girmeden deniz'e girebilir mi, yoksa onun için daha çok küçük olacak:26:

QUOTE=mgokberk;20300163]günaydın kızlar.. geçmişi okuyamadım henüz ama çok doğum olduğunu anladım... Allah herkesin evladını analı babalı büyütmeyi nasip etsin... doğumu bekleyen arkadaşlara da hayırlı doğumlar diliyorum....

evetttt... 29 temmuz da kızım Gökçe 49 cm ve 3.400 kg olarak sabah 10.20 'de genel anestezi- sezeryanla dünyaya geldi... çok şükür sağlıklı doğdu ancak şu an sarılıkla uğraşıyoruz... düzenli olarak topuk kanı alınıyor... sütüm 3. gün olmasına rağmen yok ama mama takviyesi yapıyoruz... şimdilik bizden bu kadar... malum fazla kalamıyorum...:))))[/QUOTE]
canım, çok çok tebrik ediyorum. allah ananalı babalı büyütsün. umarım şu sarılıkda hemencik geçerde, rahatlarsınız. bakıyorum, bu ağustos anneleri daha çok temmuzcu çıktılar. ama ben bugün doğurmasam artık %100 ağustos annesi olacağım :)

herkese iyi pazarlarrrrrrrrrrrrrrr...
kızlar gece varyaa son zamanların en güzel uykusunu çekmişimmm maşallah tütütüt....saat 9.30a kadar uyuduk valla kuzum arada yokladı gerçi beni ama...sanırım bünyem yarın için hazırlık yapmam gerektiğini söylüyor...bugün annem gelecek...yarın için son hazırlıkları yapacağız...bakalım bu gece nasıl geçecek benim için...yarın bu saatlerde ne vaziyette olacağımmmmmmmmmm offffffffffffffff!

canım tebrik ederim...Allah analı babalı büyümesini nasip etsin kuzunun:nazar::nazar::nazar:...sarılık genelde %90 her bebişte görünüyor...bazıları çok hafif atlattığı için fark edilmiyormuş bile...endişeeeeee etme lütfen!

biz kaçtık şimdi...tembellik yapasım varrrrrr...mucuk:)
canım, şu anki heyecanını düşünemiyorum bile. hele insan tarihi bilince bence daha da heyecanlanıyordur. ben şimdiden tırnak yeme alışkınlığım olmamasına bile tırnaklrımı yerdim. inş. herşey çok güzel geçerde, kuzuna mutlu bir şekilde kavuşursun. bu gece umarım rahat uyursunda yarına yorgun düşmemek için. senden artık haberler bekleyeceğiz.
gelişimci ve sspapatyass, tebrikler içinde çok çok teşekkürler. forumada yoğunluktan dolayı girme fırsatım olmadı. ama işim çoğu bitti, bundan sonra daha çok sık yanınızda oluruz.

bu arada, altın yastığım, tepsim ve bardak süsleri hepsini bitirdim. fotoğraflarını çekip koyarım artık...

Bu gerçekten kötü haber oldu. Sezeryandan deli gibi korkuyorum ben. :(( Nebileyim ben normali çok istediğim için belki moral bozmamak adına deneyeceğiz mi dedi acaba? off umarım normal yapabilirim.

MAşallah oğluşuna:nazar::nazar::nazar: Tosun Paşa olmuş :emir_bebek::emir_bebek:

Canım doktoru arasan?!! belki de doğum başlayaxcak olabilir. Buna benzer şeyler duymuştum

yaa hazirlanmaya basladim ama daha doktoru aramadim. bisey olursa hemen gideriz diye. yani cok siddetli degil bu agri zannetmiyorum ama ilk defa benim agrim oluyor normalde hic olmadi. ondan tedbiri birakmayalim. zaten dogum hemen ole bi anda gerceklesmiomus. bekliyim bakalim su nisan falan gelicekmi.

yaa hazirlanmaya basladim ama daha doktoru aramadim. bisey olursa hemen gideriz diye. yani cok siddetli degil bu agri zannetmiyorum ama ilk defa benim agrim oluyor normalde hic olmadi. ondan tedbiri birakmayalim. zaten dogum hemen ole bi anda gerceklesmiomus. bekliyim bakalim su nisan falan gelicekmi.

Dediğin de doğru, bira anda olmuyor. :)) Hazırlıklar tamam mı bari? Ped falan koymayı unutma... Gerçi hastanede de vardır muhtemelen ama..
Buarada msjım cebine geldi mi? Çünkü tlfnum yurt dışına açık mı değil mi hatırlamıyorum...

kızlar, herkese merhaba. bir kaç gündür foruma hiç giremiyorum. umarım hepiniz iyisinizdir. ben yokkken galiba bir kaç doğum daha gerçekleşti. allah analı babalı büyütsün. mutlu ve uzun ömürler diliyorum.

benimde buğün doğum günüm var, çeşmede kutlamaya karar verdik. daha yeni döndük. su çok sıcaktı, insan rahatlayamıyor bile. ama Deniz'im belki doğumdan önce son defa anne karnında denizli buluşmuş oldu :):) acaba, doğumdan sonra kızım kışa girmeden deniz'e girebilir mi, yoksa onun için daha çok küçük olacak:26:

QUOTE=mgokberk;20300163]günaydın kızlar.. geçmişi okuyamadım henüz ama çok doğum olduğunu anladım... Allah herkesin evladını analı babalı büyütmeyi nasip etsin... doğumu bekleyen arkadaşlara da hayırlı doğumlar diliyorum....

evetttt... 29 temmuz da kızım Gökçe 49 cm ve 3.400 kg olarak sabah 10.20 'de genel anestezi- sezeryanla dünyaya geldi... çok şükür sağlıklı doğdu ancak şu an sarılıkla uğraşıyoruz... düzenli olarak topuk kanı alınıyor... sütüm 3. gün olmasına rağmen yok ama mama takviyesi yapıyoruz... şimdilik bizden bu kadar... malum fazla kalamıyorum...:))))
canım, çok çok tebrik ediyorum. allah ananalı babalı büyütsün. umarım şu sarılıkda hemencik geçerde, rahatlarsınız. bakıyorum, bu ağustos anneleri daha çok temmuzcu çıktılar. ama ben bugün doğurmasam artık %100 ağustos annesi olacağım :)

canım, şu anki heyecanını düşünemiyorum bile. hele insan tarihi bilince bence daha da heyecanlanıyordur. ben şimdiden tırnak yeme alışkınlığım olmamasına bile tırnaklrımı yerdim. inş. herşey çok güzel geçerde, kuzuna mutlu bir şekilde kavuşursun. bu gece umarım rahat uyursunda yarına yorgun düşmemek için. senden artık haberler bekleyeceğiz.
gelişimci ve sspapatyass, tebrikler içinde çok çok teşekkürler. forumada yoğunluktan dolayı girme fırsatım olmadı. ama işim çoğu bitti, bundan sonra daha çok sık yanınızda oluruz.

bu arada, altın yastığım, tepsim ve bardak süsleri hepsini bitirdim. fotoğraflarını çekip koyarım artık...[/QUOTE]

Canım iyi olmana sevindim, denize girebilenlere acaip imreniyorum. Ben bir türlü temiz denizi olan biryere gidemediğim için denize giremedim. Resmen deniz aşeriyorum.. Seneye unun acısını çıkaracağım umarım.

Dediğin de doğru, bira anda olmuyor. :)) Hazırlıklar tamam mı bari? Ped falan koymayı unutma... Gerçi hastanede de vardır muhtemelen ama..
Buarada msjım cebine geldi mi? Çünkü tlfnum yurt dışına açık mı değil mi hatırlamıyorum...

canim hazirlaniyorum su anda iste ama sanirim bu yalanci dogum sancisi. cunku duzensiz. ped falan aldim ama bitane almistim yetmez dediler. pazarda burada hicbiyer acik olmadigindan alamadim ama sanirim hersey vardir hastanede. bu arada mesajin gelmedi bana. ama ben kaydettim telini. kapali demekki cebin. olsun ben ararim mesaj atarim hastaneye gidince

canim hazirlaniyorum su anda iste ama sanirim bu yalanci dogum sancisi. cunku duzensiz. ped falan aldim ama bitane almistim yetmez dediler. pazarda burada hicbiyer acik olmadigindan alamadim ama sanirim hersey vardir hastanede. bu arada mesajin gelmedi bana. ama ben kaydettim telini. kapali demekki cebin. olsun ben ararim mesaj atarim hastaneye gidince

Salı gideceksin hastaneye değilmi? Ben yarın açtırırım tlfnu. Ben de son çalışma haftama giriyorum. Cumadan sonra doğum iznine ayrılacağım ama içimden bir ses bebek 40 haftayı beklemeyecek diyor. :)) Yada eşim sürekli bende sen 15 ağustos ta doğum yaparsın ( 30 ağğustos beklenen doğum tarihim) dediği için de böyle hissediyor olabilirim

günaydın kızlar.. geçmişi okuyamadım henüz ama çok doğum olduğunu anladım... Allah herkesin evladını analı babalı büyütmeyi nasip etsin... doğumu bekleyen arkadaşlara da hayırlı doğumlar diliyorum....

evetttt... 29 temmuz da kızım Gökçe 49 cm ve 3.400 kg olarak sabah 10.20 'de genel anestezi- sezeryanla dünyaya geldi... çok şükür sağlıklı doğdu ancak şu an sarılıkla uğraşıyoruz... düzenli olarak topuk kanı alınıyor... sütüm 3. gün olmasına rağmen yok ama mama takviyesi yapıyoruz... şimdilik bizden bu kadar... malum fazla kalamıyorum...:))))

Gozunuzaydin, Allah anali babali buyutsun. Benim de sutumun gelmesi icin hastanede elektirikli pompa ile sagdilar, feci agrimisti ama sonunda sut geldi. Kuru emzirmeye devam etmeyi yada pompa ile denemeyi oneririm. Bizde de bebek erken dogdugu icin sarilik olur demislerdi ve oldu! Ama cabuk geriledi, sizinkide oyle olur sanirim ama o topuktan kan almalarinda bebekle birlikte ben de cok agladim, cok zor bir sey! Allah kolaylik versin, minik Gokce'nin bahti acik olsun.

My Little Sunshine, cok gecmis olsun canim. Hamilelikte olusan hemoroid hamilelik sonlaninca gerileyip bitiyormus, biraz daha dayan canim az kaldi, Allah sabir versin. Oglusa kavusunca hepsini unutacaksin.

Gelisimci, masallah sizinki hemen kakasini yapmis, darisi bize diyecegim ama yarin doktora gidecegiz cunku yarin 6.gun olacak hala kakasini yapmadi. Bebeklerin haftalari da sanirim bizim gebelik haftalarindaki degisiklikler gibi....Ilk hafta her sey iyiydi sonradan degismeye basladi....

Gebeliginin son zamanlarini yasayan arkadaslara bol sabirlar dilerim.

Taze annelere, bebislerle birlikte gazsiz, sancisiz, bol sutlu gunler-geceler dilerim.

Dogum yapacaklara da bol sans ve saglik dilerim, mucksssssssss.

eyeszay geçmıs olsun....senınle cuma aksamı konusmusturk burda aynı agrılar bana da olmustu doğuruverıcem sanmıstım cunku bnmde ılk kez otarz bır agrım olmustu neredeyse sabaha kadar yokladı aynı agrı.ertesı gunde 1-2 saat kadar gıdıp geldı ve cumadan berıde ara ara devam edıyor.nısan yada su gelmesı olmadı tabıkı.benım muaynem cuma.ogunu beklıyorum gıtmedım doktora aramadım da bakalım sana ne dıcek doktorun

Gozunuzaydin, Allah anali babali buyutsun. Benim de sutumun gelmesi icin hastanede elektirikli pompa ile sagdilar, feci agrimisti ama sonunda sut geldi. Kuru emzirmeye devam etmeyi yada pompa ile denemeyi oneririm. Bizde de bebek erken dogdugu icin sarilik olur demislerdi ve oldu! Ama cabuk geriledi, sizinkide oyle olur sanirim ama o topuktan kan almalarinda bebekle birlikte ben de cok agladim, cok zor bir sey! Allah kolaylik versin, minik Gokce'nin bahti acik olsun.

My Little Sunshine, cok gecmis olsun canim. Hamilelikte olusan hemoroid hamilelik sonlaninca gerileyip bitiyormus, biraz daha dayan canim az kaldi, Allah sabir versin. Oglusa kavusunca hepsini unutacaksin.

Gelisimci, masallah sizinki hemen kakasini yapmis, darisi bize diyecegim ama yarin doktora gidecegiz cunku yarin 6.gun olacak hala kakasini yapmadi. Bebeklerin haftalari da sanirim bizim gebelik haftalarindaki degisiklikler gibi....Ilk hafta her sey iyiydi sonradan degismeye basladi....

Gebeliginin son zamanlarini yasayan arkadaslara bol sabirlar dilerim.

Taze annelere, bebislerle birlikte gazsiz, sancisiz, bol sutlu gunler-geceler dilerim.

Dogum yapacaklara da bol sans ve saglik dilerim, mucksssssssss.

Merhaba Clarissa' nın iyi olduğunu ümit ediyorum.Bebekli hayat nasıl? Güzel kızın anladığım kadarıyla tam olarak emmeye başladı. :))

Back