Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar.. geçmişi okuyamadım henüz ama çok doğum olduğunu anladım... Allah herkesin evladını analı babalı büyütmeyi nasip etsin... doğumu bekleyen arkadaşlara da hayırlı doğumlar diliyorum....
evetttt... 29 temmuz da kızım Gökçe 49 cm ve 3.400 kg olarak sabah 10.20 'de genel anestezi- sezeryanla dünyaya geldi... çok şükür sağlıklı doğdu ancak şu an sarılıkla uğraşıyoruz... düzenli olarak topuk kanı alınıyor... sütüm 3. gün olmasına rağmen yok ama mama takviyesi yapıyoruz... şimdilik bizden bu kadar... malum fazla kalamıyorum...:))))
günaydinnn...
dogum yapanlara yetismek o kadar zor oldu ki :) agustos annelerinin cogu oldu temmuz annesibütün anneleri tebrik ediyorum ve bebislere
diyorumm. sulesliii ne yapti acaba??? numarasi var bende ama aramak icin erken midir ki:26:
bu kadar soguk bi havada bile her gece su gibi terlemeyi nasil basarabildigimi anlamis degilim ki normalde cooook üsüyen biriyim ben. burda hava sicakligi bi haftadan fazladir 15 derece falan ve yine de geceleri su icinde kalkiyorum her seferinde de suyum geldi diye panikliyorumbabamiz hala uyuyo dün gece 3 e kadar tv seyretti tabi kalkamiyo kizimda acikti biseyler atistirmam lazim. ugrariz gene
![]()
ayyyyy yiuppooooooo. masallah kizina canim. merak etme sutunde gelir sen denemeye devam et. sarilik zaten yeni dogan her bebekte oluyor ama o normal sarilik gibi deilmis baska biseymis. bendede olmus geciyormus merak etme ondan. opuyorum ikinizideee tekrardan masallah bebisine. allah anali babali buyutsun..
hahaha dimi temmuz annesi oldular. ayy aylar once konustugumuzda bole biseyi tahmin edermiydik. bu arada benimkide uyuyor. dun gene gelir gelmez ezel izlemeye basladi gecte yatti. biraz once kaldirdim ilgilen benle diye gene uyumus. aman napiim:))
:))) ezel bildigimiz ezel mi??? benimki türk dizilerinden nefret ediyo alerjisi var sanki sürekli alman kanallari izliyoruz hele 2. dünya savasi belgesellerinden icime fenalik geldi. sanki bi türkle degilde almanla evliymisim gibi hissediyorum :) valla ben kahvaltimi yaptim bundan sonra kalkarsa da kendi basinin caresine baksin :)))
bu arada faceten yazicagima burdan yaziyim. hani dedim ya ilk dogduklarinda cirkin oluyolar diye dün gece anneme de demistim o da bana kargaya yavrusu kuzgun görünür demisti :) ama ben yine de dogum aninda cekilen fotograflara bakinca icim bi tuhaf oluyo üstleri beyaz falan burus burus. kendi bebegimi öyle görünce ne hissederim bilmiyorum. esime gösteriyorum o fotograflari bana böyle seyler gösterme diyoo kötü oluyomus bi de doguma giricem diyo bayilmazsa iyidir :))
:))) ezel bildigimiz ezel mi??? benimki türk dizilerinden nefret ediyo alerjisi var sanki sürekli alman kanallari izliyoruz hele 2. dünya savasi belgesellerinden icime fenalik geldi. sanki bi türkle degilde almanla evliymisim gibi hissediyorum :) valla ben kahvaltimi yaptim bundan sonra kalkarsa da kendi basinin caresine baksin :)))
bu arada faceten yazicagima burdan yaziyim. hani dedim ya ilk dogduklarinda cirkin oluyolar diye dün gece anneme de demistim o da bana kargaya yavrusu kuzgun görünür demisti :) ama ben yine de dogum aninda cekilen fotograflara bakinca icim bi tuhaf oluyo üstleri beyaz falan burus burus. kendi bebegimi öyle görünce ne hissederim bilmiyorum. esime gösteriyorum o fotograflari bana böyle seyler gösterme diyoo kötü oluyomus bi de doguma giricem diyo bayilmazsa iyidir :))
günaydın kızlar.. geçmişi okuyamadım henüz ama çok doğum olduğunu anladım... Allah herkesin evladını analı babalı büyütmeyi nasip etsin... doğumu bekleyen arkadaşlara da hayırlı doğumlar diliyorum....
evetttt... 29 temmuz da kızım Gökçe 49 cm ve 3.400 kg olarak sabah 10.20 'de genel anestezi- sezeryanla dünyaya geldi... çok şükür sağlıklı doğdu ancak şu an sarılıkla uğraşıyoruz... düzenli olarak topuk kanı alınıyor... sütüm 3. gün olmasına rağmen yok ama mama takviyesi yapıyoruz... şimdilik bizden bu kadar... malum fazla kalamıyorum...:))))
vichy falan catlak sorasi gorunumu azaltici bisiler varmis olmazmiki etkisi?
aman canim benim sen yat bisey olmaz zannetmiyorum. fazla gezinme hadi bakiyim yataga:))
oyy kiyamam ben onaa. yaa nasil tatlidir simdi. hala bana 3 gun sora bebegi gorucekmisim gibi gelmiyor cok heyecanliyim ben ya cook. uyuyabiliyormusunuz bari?
amaninnnn kujum nasil aliyor sizin bebekleriniz bu kadar kilo yaa. bizimki 3 gun once 2 900 du. isallah bari 3 kilo dogar diye dua ediyoruz. bide doktor uzun bir bebek diyor ama zayif. o kadarda yiyorum anlamadimki( sende bide zayiftinn benim gibi iyi almis bebisin.
canım mama kaplarının rengi benimde öyle..belki herkese öyle göndermişlerdir...slm kızlar prima paketim geldi 2 gün önce arayıp, ancak 1 ağustosta kargolayabileceklerini söylemişlerdi. ama az önce elime ulaştı ufak tefek ama işe yarayacak şeyler var almayanlara tavsiye ederim. Tek komik olan 2 tane tupper kapı gönderiyorlar ya yeşil ve mavi yollamışlar ama mavinin kapağı turuncu koymuşlarneyse canım buna şükür değişik bi kombinasyon oldu
![]()
Bugun, yarin ve haftaya dogum yapacak olan arkadaslar: Allah bir avazda kurtarsin, guzel haberlerinizi bekliyoruz.
Korse muhabbeti yapilmis ama bu sicakta korse nasil giyilir ki? Neredeyse ciplak dolasmak en iyisi... Benim goruntum hala daha hamile gibi, doktorum 3 aydan sonra egzersizlere baslayabilecegimi soyledi. Korseyi hangi bedene gore almak lazim ki?
Gelisimci, bizim bebegimiz de de gaz sancisi var. Doktoru, Metsil diye bir surup verdi ama cok aci cekiyor, onunla birlikte tabii biz de aci cekiyoruz. Ebemde ayaklarinin altina aci elma yagi ile masaj yapmami onerdi, onu da yaptim ama bu gaz olayi kacinilmaz sanirim. Simdi herkes 40'i cikana kadar boyle devam eder diyor. Meme uclarim lansinoh ve Fito krem surmeme ragmen feci agriyorlar, bugun aci cekerek emzirdim ama ogleden sonra mama verecegim, dayanilir gibi degil, meme uclarinin biraz toparlanmasi lazim. Biz hem mama hem anne sutu devam ediyoruz. 3 gundur de kaka yapamadik, umarim bugun yapar.
Dogum yapan arkadaslar: Bebeklerinizdeki gaz sancisi ve kaka yapamama problemi icin ne tur onerileriniz var?
selam kızlar ben geldim allaha şükür iyiyim beni çok merak etmişsiniz allah razı olsun işin açığını söylemek gerekirse çok mutlu oldum değer verilmesi insana güzel bişigörümcelerimden 2 tanesi bugün gitti malesef onların çocuklarından bana laptop düşmedi ve hiç yazamadım ama aklım hep sizdeydi ve inanın hepte bahsettim sizden kızım 3 kilo civarında ve 51cm şu anda çrş kontrolümüz var ama bugün çok sancılıyım sanki heran için bebek gelcekmiş gibi korkuyorum yarında diğer görümcem geliyo bakalım artık hepinizi çok seviyorum
![]()
ilginc aslinda turk dizilerinin cekim kalitesi falan cok daha iyi. hemde hepsinde salak salak hikayelerde yok. bence ezel cok basarili mesela. alman dizilerini hic bilmiyorum ama.
bizimkide kalkti on saattir dusta. artik bugun gene oturur ezel izletir bize. yaa burda pazar heryer kapali bende pazar sendromu oluyor. alinacak edilecek seyler var ama oturuyoruz acik biyer yokkien cok pazarlari ozluorum tryi.
yaa bana garip gelmiyor bebislerde. zaten ilk dogduklarinda hepsi ayni. yaa isallah bizim bebegimiz esime benzemez heheh. benzersede bebekligine benzesin. mesela o cok esmer isallah bizim bebis beyaz olur. burnu benzemesin. yani ona bitek boyu ve fizigi benzesin yeter:))) hihi
günaydinnn...
dogum yapanlara yetismek o kadar zor oldu ki :) agustos annelerinin cogu oldu temmuz annesibütün anneleri tebrik ediyorum ve bebislere
diyorumm. sulesliii ne yapti acaba??? numarasi var bende ama aramak icin erken midir ki:26:
bu kadar soguk bi havada bile her gece su gibi terlemeyi nasil basarabildigimi anlamis degilim ki normalde cooook üsüyen biriyim ben. burda hava sicakligi bi haftadan fazladir 15 derece falan ve yine de geceleri su icinde kalkiyorum her seferinde de suyum geldi diye panikliyorumbabamiz hala uyuyo dün gece 3 e kadar tv seyretti tabi kalkamiyo kizimda acikti biseyler atistirmam lazim. ugrariz gene
![]()