Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes ne kadar az kilo almış
9 kilo 10 kilo nedir ki? zaten bebekti plasentaydı suydu kandı derken hepsi doğumda gidiverir.
Ben tam 20 kilo aldım . Var mı benim gibi pehlivan![]()
Ailecek karar verdik nohutun azizligi)) zira wc olayina girdim bakalaim rahatlarm heralde :))) Ayyy cok komik yaa baska zaman Olsa aaa ne ayip gaz falqn deriz dimi :))) eyeszaay anam senaryo yazmissin
)))
nasil kirmizi oluyor?? cokmu belli bir kirmizi? olsa anlarmiydim?
bende sendenim canım 20::::::::::![]()
kizlar bu arada balkonda cay esliginde(umarim bu son bi hafta ictigim onca cay bebege bisi yapmaz)deniz kokusu bi yandan sizinle sohbet ediyorum. yasasin internet. bundan daha buyuk bi keyif olamaz:))
bence anlardın hani böleee lastikli bşi giymişsinde o çok sıkmış büzüş büzüş olmuş gibi bendeki görüntüü ilk gördüğümde ben öle sanmıştım giydiğim şey sıktı sanmıştımm ama değilmişşş![]()
canım kesinlikle anlardın çatlağın olsa hem çok kısa sürede artıyor. ayrıca çay her gün açık çay içtim ben o kadarcığın bebeğe zararı yokmuş ki. endişlenme sen asıl kafein daha zararlı kahve içmek bebebği çok olumsuz etkiliyor diye biliyorum. ayrıca ohhh maaşallah keyfe
selam kızlar...
bi görünüp kaçacağım...karnım acayip aç...mama yemem lazım:)
doktordan geldim son kontroldü bugün...sizi bilgilendirimm istedim...nst'de sancım çıkmadı şükür...kızım çok oynaktı ama eheuehe:)
çok şükür herşey yolunda...kuzum 3900 olmuş...gerçi +- çıkıyor biliyorsunuz ama 3500 civarı doğar en az dedi...
boyu da 53 civarı..ama o da yaklaşık bi tahmin...50 civarı olur herhalde dedi...
pzt sabah 9da hastanede olacağım...genel anestezi olacağım için 12 saat önce yemek yemeye son...4 saat önceye kadar su içebiliyorummmmm...11de olacak inşallah ameliyatım...ben heyecanlardayım yaaaaa..dualarınızı esirgemeyin nolurrrrrrrrrrrrrrrr...
şimdi bişiler yiyeyim...uğrarız gene...öpücüksss![]()
Kesinlikle epidural derim. Doğum sonrası bebişini hemen emziriyorsun.İlk saatlerde emmesi çok önemli.Akşamada toparlıyorsun.Genel anestezide bebişten falan haberin olmuyo...
selam guzel anneler 3 gundur giremiyorum takip edemedim sizleri, cok kotu seyler oldu. oncelikle dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum. herkesler iyidir umarim
ayin 26.sinda aksam annemi aldik havaalanindan geldi diye seviniyodum eksikleri tamamlayacakti felan. 27.sinde ablam geldi bize oturmaya telefonu caldi yigenimin okulda kolu kirilmis diye aradilar(okulun son gunuydu tatil olacakti okul ogun,burda cok gec kapaniyor okullar) okul bize yakindi kostuk gittik ambulansalr felan vardi, neyse cok korktuk ama kiriktir cocuktur olur dedik. hastanede filmi felan cekildiki 2 yerden cok kotu kirilmis hemen ameliyatta aldilar platin taktilar, ameliyattan sonra ertesi gun yigenim parmaklarini hissetmedigi icin tekrar ameliyata aldilar, 2gun sonra yine olacak. bi kirik dedik birsuru sey cikti. tabi ben agla agla mahvoldum yigenimi oyle gordukce. annemde ablamlarda kaliyo geldiginden beri ablamin 11 aylik oglu var ona bakiyo. oda hic durmuyo agliyo daha emdigi icin annesini istiyor, ablamda surekli hastanede yigenimin basindayani zor gunler geciriyoruz ama Allahim beterinden korusun, insallah hersey yoluna girer dua edin ne olur. benimde dun kontolum vardi saglik ocaginda, bebegi yine olctuler 39 haftalik olmasi gerekirken 34 haftalik cikti ( metre olcumu) bebisimin oynamamamisti gun boyunca onu soyledim, birde kalp atislari zayif cikinca beni hemen hastaneye yolladilar, ultrasyona koydular, 20dk makinaya felan koydular hersey yolundaydi cok sukur. oglusumu uzun zamandan beri ilk defa gordum 2780gr ve 46cm mis, kucuk bi bebis olcak yani ama cok sukur iyiydi.
bu arada ev isimiz oldu demistim, onda da yine sorun ciktitum hayaller gitti. salak avukatin yuzunden, satici sirket evi cekti. kismet degilmis saglik olsun.
kafanizi sisirdim gece gece ama icimi dokmek istedim buraya, aklimda hep yigenim birsuru risk sayiyor doktorlar. uzmemeye calisiyorum kendimi hastaneye gitmemeye calisiyorum ama olmuyo, dayanamiyorum.
yani simdi bebis dogsa annemin bana yetisecek, yardim edecek durumuda yok gibi. saglik olsun bebisim sagligiyla gelsin, yigenim iyilessinde bakilir bi caresine.
offffffffff icim s1kildi kac gundur. icimi doktum sizlere. insalalh sizler iyisinizdir
selam guzel anneler 3 gundur giremiyorum takip edemedim sizleri, cok kotu seyler oldu. oncelikle dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum. herkesler iyidir umarim
ayin 26.sinda aksam annemi aldik havaalanindan geldi diye seviniyodum eksikleri tamamlayacakti felan. 27.sinde ablam geldi bize oturmaya telefonu caldi yigenimin okulda kolu kirilmis diye aradilar(okulun son gunuydu tatil olacakti okul ogun,burda cok gec kapaniyor okullar) okul bize yakindi kostuk gittik ambulansalr felan vardi, neyse cok korktuk ama kiriktir cocuktur olur dedik. hastanede filmi felan cekildiki 2 yerden cok kotu kirilmis hemen ameliyatta aldilar platin taktilar, ameliyattan sonra ertesi gun yigenim parmaklarini hissetmedigi icin tekrar ameliyata aldilar, 2gun sonra yine olacak. bi kirik dedik birsuru sey cikti. tabi ben agla agla mahvoldum yigenimi oyle gordukce. annemde ablamlarda kaliyo geldiginden beri ablamin 11 aylik oglu var ona bakiyo. oda hic durmuyo agliyo daha emdigi icin annesini istiyor, ablamda surekli hastanede yigenimin basindayani zor gunler geciriyoruz ama Allahim beterinden korusun, insallah hersey yoluna girer dua edin ne olur. benimde dun kontolum vardi saglik ocaginda, bebegi yine olctuler 39 haftalik olmasi gerekirken 34 haftalik cikti ( metre olcumu) bebisimin oynamamamisti gun boyunca onu soyledim, birde kalp atislari zayif cikinca beni hemen hastaneye yolladilar, ultrasyona koydular, 20dk makinaya felan koydular hersey yolundaydi cok sukur. oglusumu uzun zamandan beri ilk defa gordum 2780gr ve 46cm mis, kucuk bi bebis olcak yani ama cok sukur iyiydi.
bu arada ev isimiz oldu demistim, onda da yine sorun ciktitum hayaller gitti. salak avukatin yuzunden, satici sirket evi cekti. kismet degilmis saglik olsun.
kafanizi sisirdim gece gece ama icimi dokmek istedim buraya, aklimda hep yigenim birsuru risk sayiyor doktorlar. uzmemeye calisiyorum kendimi hastaneye gitmemeye calisiyorum ama olmuyo, dayanamiyorum.
yani simdi bebis dogsa annemin bana yetisecek, yardim edecek durumuda yok gibi. saglik olsun bebisim sagligiyla gelsin, yigenim iyilessinde bakilir bi caresine.
offffffffff icim s1kildi kac gundur. icimi doktum sizlere. insalalh sizler iyisinizdir
nasil kirmizi oluyor?? cokmu belli bir kirmizi? olsa anlarmiydim?
yaa isallah olusmaz. olusursa anlarmiyiz ki. catlak bide beyaz degilmi neden kirmizi pembe oluyor acaba.
yaa benimde ole yataktan kalkinca oluyor ama bizim yatagin sekli cikiyor. kalktiktan bi saat sora duzeliyor. onlar olamas demi(( off bi dogursamda bi iki hafta gecse rahatlasam catlamadim diye.
selam kizlar...
dün geceden beri vajinamda acayip agrilar oluyo igne batar gibi bisey saplanir gibi. bunlar ara ara oluyodu ama simdi cok fazla. kizim da dün gece iyice tuhaf hareketler yapti durdu zaten bi ara yattigim yerde ziplatti beni resmen sag gögsümün altina bi de sol kasigima öyle bi bastirdi ki ayni anda neresiyle nasil yapiyo bilmiyorum ama artik pek fazla icerde kalmaya niyeti yok gibi. bi yandan dogmasini istiyorum bi yandan da diyorum söyle bi 10 gün daha beklese. korkuyla merak duygusu birbiriyle yarisiyo resmen...
anlaşılmayacak gibi değilki.benim karnım çok kötü oldu ya çatır çatır çatladım![]()
Ahhh canim yaaa yalniz mi hissediyorsun kendini belkide kizindan ayrilmis olmayi kabullenememe de olabilir valla bende var dn bi iki gizli agladim valla dogurunca nolcak bilmiyorum ama benim beslenme uzmanim omega 3 un lohusaliknpsikolojisinede faydasi oldugunu soyledi bir zarari yok nasilsa icsene sende belki iyi gelir ama sunu soyliim bence 7-10 gunnaraligunda bunlari atlatacaksin bence :)) sikilirsan yaz bana gousmemeiz pek mumkun olmayabilir malum seninkiler benimkiler ama merak etme canim yaa gececek hep gececegini dusun sonunda bebisinide aldin kucagina tipki sana benziyor yaaa nasilda isirmqlik masallah gizlerde acik fildir fildir :))) Canim burda hep dertlesmek icin variz unutma her zaman yaz sacmala muhim diil hepimiz ayniyiz nasilsa :))) ooyyyy qz kqlmis cqnim yaaa sali qllqh kurtarsin hayirli heberlerini bekliyoz :))
aman yahu aglattin bizi simdi kocisle.
yaa sorma ben zaten kendimi bildim bileli usurum. sicaklar benide basiyor sizin gibi dayanilmaz ama klimayida sabaha kadar acinca vucud isimmi dusuyor ne usuyorum. bu arada onlar daha cok benle ilgili. simdi burda bu ezel, dudaktan kalbe, aci hayat, menekse ile halil hepsi ayri kanalda oynuyor insanlar sabahtan aksama turk dizilerini izliyorlar ya. ondan heralde oyle bir merak soz konusu bizede.
ay kiyamam bide hamilelik. gecmis olsun jnm.
aman allahim bakip seyretmeye doya,iyorsunuzdur. yaa inanilmaz bisey gercekten. ben napicam heyecandan hic bilmiyorum.
canim benim en son kontrolunde ne oldu kacirdim ben. artik yuru hareket et dedimi doktor.
valla biz daha bi haftalikken gidicez tatile. burda ole 40 i ciksin bilmemne beklemiyorlar.
seninle gunlerimiz ayni sanirim benimde 2 agustosta baslaticaklar dogumu.
haha kuaforden canli yayin. acitmadimi yahu agda.
selam kızlar nasılsınz..dün kontrolüm vardı..bebişim 2500 gram olmş.bebeğim tnihayet bir fotoğraf verdi bize..ama su ve parazitten dolayı burnunun sanki bir tarafı yok gibi..tam yakalayamadı neyse bunada şükür..
her neyse nsty girdim ve sancm çıktı serum verdi serumdan sonra sancım normale inmeseydı hastaneye yatıracaktı..1 hafta istrahat verdi,akciğer geliştirici iğne verdi bebek için..nidilat verdi..1 hafta yatıcam malesef hep sola..bu sıcaklarda hiç çekilmiyor..kızlar dua edin oğlum daha küçük biraz daha beklesin![]()
sizleri çok merak ediyorum ama her zaman giremeycğim..kapıya bile kalkma dedi bana...![]()
aman benimkide cok hareketli. dusun artik bu haftada yani. zayifya ondan heral. ama bole hareketli olmasi kordonu dolamis boynuna. 2 kez bide hey allam. neyse teyzem dogum hemsiresi bisey olmaz dedi genelde doluyorlar. yani evdeyken bisi olmazmisda zaten doktorda soledi asagiya inmeye calisirsa belki kotu olabilir dedi evdeyken dogum baslarsa yani. off o merak duygusunu ole iyi biliyorum ki. biz dogumu baslaticaklarini bilmiyorken artik deliricem zannettim gelmeye niyeti yok kac hafta daha beklicem ben. simdi zamanini biliyorumya daha bi guzel oluyor sanki. ama ona ragmen 3 gun gecmiyor iste.
(
selam kızlar nasılsınz..dün kontrolüm vardı..bebişim 2500 gram olmş.bebeğim tnihayet bir fotoğraf verdi bize..ama su ve parazitten dolayı burnunun sanki bir tarafı yok gibi..tam yakalayamadı neyse bunada şükür..
her neyse nsty girdim ve sancm çıktı serum verdi serumdan sonra sancım normale inmeseydı hastaneye yatıracaktı..1 hafta istrahat verdi,akciğer geliştirici iğne verdi bebek için..nidilat verdi..1 hafta yatıcam malesef hep sola..bu sıcaklarda hiç çekilmiyor..kızlar dua edin oğlum daha küçük biraz daha beklesin![]()
sizleri çok merak ediyorum ama her zaman giremeycğim..kapıya bile kalkma dedi bana...![]()