selam arkadaşlar hepinizin bebekleri sağlıklı hayırlı olsun
bişey sorcam bebeğiniz için şampuan filan ne kullanmayı düşünüyosunuz
bende de oluyo ben nefes alıyor sanmıştım....
ben dalinin 5 set olanından aldım.
valla doktora sorayım diyorum onada bişey sormaya gelmiyo hemen inceleme olayına giriyo testler şüpheler başka bi uzmana yönlendirmeler sormaya korkuyom valla
benim annem evin dekorasyonuna karismaz allahtan zaten daha koltuklarimizin da gelicegi yok o da ayri bi dert oldu banaannemler gelince kucak kucaga oturucaz herhalde :)
bizim babamiz cok kiziyo erkek arkadaslara daha simdiden bi de ciddi ciddi cok komik oluyoo
saol bende bı turlu karar veremedım sebamed mı dalin mı johansons baby mi bıde büshen gıbı bı marka var mother care var off bilemedım
ben chicco nun setini aldım kızımda da seba med kullnmıştım bunu da ablam çok beğendi diye aldım inşallah memnun kalırım
yaa of bilgisayarin yazilari kuculdu. zaten gozum gormuyor nasil buyuyodu bu( haha valla hamilelikle curuge ciktik kizlar.
selam arkadaşlar hepinizin bebekleri sağlıklı hayırlı olsun
bişey sorcam bebeğiniz için şampuan filan ne kullanmayı düşünüyosunuz
yukarda görünüm yazıyor sayfayı açınca ordan büyüyor,ctrl++ yapınca da büyür.
bu arada herkes kac kilo aldi hamileligi boyunca?
kızlar; bugün kontrole gittik,bebişim 2450 gr.olmuş 6 gün geriliği varmış ama endişelenmeye gerek yok dedi doktorum,doğumu konuştuk,ben normal doğum istiyorum dedim,bebek baş geliş vaziyetteymiş,normal doğum için şuanda bir sakınca yokmuş,10 gün sonra kontrole gideceğiz,buarada doğum öncesi iznimi yazdırdım.4 hafta doğum sonuna aktarttım,artık rahatım iş yok,sabahları erken kalkmayacağım,ama kızlar çok kilo alıyorum ben evde yatarsam dahada şişeceğim ondan korkuyorum,15 kilo oldu daha 4 hafta var,ödem ve hipertansiyondan korkuyorum yoksa kilo sorun değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?