2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla doktora sorayım diyorum onada bişey sormaya gelmiyo hemen inceleme olayına giriyo testler şüpheler başka bi uzmana yönlendirmeler sormaya korkuyom valla

hahahhahha oda iyiymis. valla ben sali dogum yapicam ondan once aklima gelirse sorarimda bu saatte bunumu soruosun dicek bizim doktordaD

yaa dekorasyondan falan anlamaz zaten. hani sunu al suraya koy demiyor. sacma sapan seylere ascma sapan seyler koyuyor yada koymayi oneriyor.

saol bende bı turlu karar veremedım sebamed mı dalin mı johansons baby mi bıde büshen gıbı bı marka var mother care var off bilemedım

ben chicco nun setini aldım kızımda da seba med kullnmıştım bunu da ablam çok beğendi diye aldım inşallah memnun kalırım

kızlar şekerlerimizde hazır kardeşimle uzun uğraşlar sonucu bitirdik birde bunun yanında dışrıyada iş yapıyorum doğumda elimde işle giricem bu gidişle :)))
kundak olanları mevlütte vericem ismini ve doğum tarihini yazdırmayı düşünüyorum.birde sizden fikir almak istiyorum patikleri hastaneye ve eve gelenlere vericez üzerine yazı olarak ne yazdırayım.

yaa of bilgisayarin yazilari kuculdu. zaten gozum gormuyor nasil buyuyodu bu( haha valla hamilelikle curuge ciktik kizlar.

yukarda görünüm yazıyor sayfayı açınca ordan büyüyor,ctrl++ yapınca da büyür.

selam arkadaşlar hepinizin bebekleri sağlıklı hayırlı olsun

bişey sorcam bebeğiniz için şampuan filan ne kullanmayı düşünüyosunuz

Yenidoğonda daline ısınamadım,johnsonsın kokusunu içim almıyor(ben göz makyajını temizlemek için bebe şampuanı kullanıyordum o ara tiksindim).Bübchen alıcam herşeyi sadece pişik kremi sebamed aldım,o daha iyi dediler.

Yenidoğonda daline ısınamadım,johnsonsın kokusunu içim almıyor(ben göz makyajını temizlemek için bebe şampuanı kullanıyordum o ara tiksindim).Bübchen alıcam herşeyi sadece pişik kremi sebamed aldım,o daha iyi dediler.[/QUOTE]

Ben sebamed in şampuanını,losyonunu ve pişik kremini aldım,kullanan arkadaşlarım çok memnun kaldılar...şampuanı saçlarda kepeklenme ve pullanma yapmıyomuş.

Kızlar; bugün kontrole gittik,bebişim 2450 gr.olmuş 6 gün geriliği varmış ama endişelenmeye gerek yok dedi doktorum,doğumu konuştuk,ben normal doğum istiyorum dedim,bebek baş geliş vaziyetteymiş,normal doğum için şuanda bir sakınca yokmuş,10 gün sonra kontrole gideceğiz,buarada doğum öncesi iznimi yazdırdım.4 hafta doğum sonuna aktarttım,artık rahatım iş yok,sabahları erken kalkmayacağım,ama kızlar çok kilo alıyorum ben evde yatarsam dahada şişeceğim ondan korkuyorum,15 kilo oldu daha 4 hafta var,ödem ve hipertansiyondan korkuyorum yoksa kilo sorun değil...

ayyy kızlarrrr evvvv alev alevvv bu ne yaaademin sıcaktanuyuşmuşum ohhh vakit geçmiştir dedim. 15 dakika uyumuşum. kan ter içinde kalktım sanki uyumadım spor yaptım..

kayınvalidemle yardımcı kadın mutfaktaki bütün dolapları indirip tekrar diziyolar.. son 3 saattir yapılan bu... mutfak da tam bi cehennem bu temizlik tutkusu bambaşka bişey.. hiçbişeye karışmayıp oturuyorum bi köşede..

çoğu şey halledildi çok şükür annemde ayda yılda belki bi telefonla o da genelde fırçalamak için arıyo.. hani anneler fedekar olurdu.. aynı şehirde yaşadığımızı belirtmek isterim.. bi kerede hastaneye gittim, doktora gittim, hastayım demese kurban kescem o derecede.. .çok şükür ki kronik bi rahatsızlığı yok kastettiği şeyler yaşa bağlı o gruptaki herkesin yaşadığı sıkıntılar.. ben de riskli gebeyim güya hiç bi faydasını görmedim. en çok da eşimin ailesine mahcup oluyorum. annem ortalarda yok... bu gidişle misafir gibi hastaneye gelir artık... bizim evde anne konusunu açmak yasaklandı. eşim huyuna biliyosun kendini üzmen aptallık diyo.. bugün çoğumuzun patlama günü ben de anlatayım dedim. oh rahatladım biraz. kaynana olsa çekiştirirsin anne olunca gücüne gidiyo...

buarda 11 kilo aldım.

16 kg aldım yaaaaaaaaaaaa...gerçi ödem tuhaf bişi...bazen bi günde 2 kilo almış gibi çıkıyorum tartıda

Son düzenleme:
bu arada herkes kac kilo aldi hamileligi boyunca?

hamıle oldugumu 7 haftalıkken öğrendım ogunkü kılom 52.8 di.bundan 18gun once muaynemde tartıldım 63.6 cıktım canım
ogunden berıde kılo almısımdr mutlaka hıssedıyorum cunku popo ağırlaştı kalkmıyor artık:)
şimdilik 12 kılo almısım dıyelım

canım ücretli izntarihini söyledilermisana iş yerinden yoksa senmi hesaplayıp döneceksin.hem aldığın kilo çok fazla değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…