AYY dünakşam bende kocama bi bağırdım neye uğradığını şaşırdı adam.daha 1 hafta önce kayınvalidemler evine gitti.bizde 22 gün kaldılar dün demiş beni aramıyo hiç dedimyahu daha bir hafta bile olmadı yeter ya dedim senbenim annemleri bayramdan bayrama arıyon ses çıkarmadım tepeme çıktın dedim.görümcem kayınvalidesiyle hiç görüşmüyo bizimkisenede bir bayramlarda arıyo senin ailen çok mudeğerli dedim ayyy hepsitemhep sitem kimse benide aramıyo kontürü yokmuş biz bankeriz sankionlarda para yok bizde tonla para var tövbe yaaaaaa
Doğum ne zaman?
Herkes ne kadar az kilo almış
9 kilo 10 kilo nedir ki? zaten bebekti plasentaydı suydu kandı derken hepsi doğumda gidiverir.
Ben tam 20 kilo aldım . Var mı benim gibi pehlivan
Bu arada en yaşlı anne benim aranızda galiba ... 38 de hamile kaldım 39 da doğuracağım. İlk çocuğumu 30 yaşında doğurmuştum. Yaşım ileri diye bütün testlerde risk çıkacak diye tek test yaptırdım. 13. haftada CVS ... Amniyosentez benzeri bişey bebeğin suyundan değilde , plesantadan iğneyle parça aldılar. üç gün sonra sonuç çıkıyor. Tam sonuç 2 hafta sonra. DNA sına bakılıyor.Şükür temiz çıktı ve amniyosenteze ve diğer testlere gerek kalmadı.
Hani şunun için yazıyorum aklınızda bulunsun ileri yaşlardada sağlıklı beslenerek ,güzel hamilelik geçirmek mümkün. Tek sorun sil baştan bu kadar yıl sonra aynı şeyleri yaşayabilecekmiyim. Bebek emzirmek , alt açmak falan
annemin hakkini yiyemem zevklidir dekorasyon konusunda ama ikimizin zavkleri uyusmuyo :) o cok süslü seyleri seviyo tasli falan bende coook sadeciyim :)
ya ben 13 kilo aldimmmbugüne kadar hep zayiftim cocuklugumda dahil bu kiloyu tasiyamiyorum artik
Güle güle büyütün bebeğinizi
Sizin yaşınızda ilk bebeğini dünyaya getiren tanıdıklarım var.
Ben de 34 yaşındayım, benim de ikinci kuzucuğum.
Bence bebeklerimiz bize daha çok gençlik, enerji, mutluluk getirecek.
kızlar bu ne yaaaa 9 kilo 10 kilo hiç almamışsınız 24 kilo aldım ve bebeğe hiç yaramadı kızım zayıf doğacak dedi doktor bende yıllardır hep 36 beden 1.72 boy 52 kilo biriydim ne olacak halim bilmiyorum (tek bacağım 10 kilo almıştır gerçi)
bu arada ben lenf ödem hastasıyım sağ bacağım diğerinden daha kalın bu rahatsızlık 2 yıl önce çıktı sebebi bulunamadı diğer adı fil hastalığı...tek bacak çorap giyorum ve yakıyor beni çok kalın bir çorap ispanyadan getirtiliyor sadece
dün medikale gittim çorap siparişi için ağlamaktan öldüm 8-9 cm fark olmuş iki bacak arasında offff offff tedavisi de yok...
Kalp damar cerrahım var izmir kent hastanesinde Sivasta olduğum için ona da pek gidemedim kontrole artık doğumdan sonra...Doktor beni uyardı hamilelik senin için tehlikeli bacağın çok kötü olur diye ama eşim çok istedi çocuk ve kabul ettim ,ne etek giyebiliyorum ne de elbise sandalet topuklu ayakkabı...herkes bacağıma bakıyor rahatsız oluyorum çok fazla...hepsine hasret kaldım...
onun için hiç bişeyi dert etmeyin hemen verirsiniz kilo nedir ki...keşke 100 kilo olsaydım ama bacağım böyle olmasaydı(((((
cnm cook gecmıs olsun.vucut olculerımızz hamılelık oncesı aynıymıs.ben cok kılo almadım ama bunyeden ıste arkadasım.bak dert etme 7ay once doğum ypn arkdsm 56kıloyla hamıle kaldı boyuda aynı bızımle 35 kılo almıstı.suan sadece gobektekı yag kaldı yıne 38beden yıne 38.verırsın mutlaka.bacaklarının arasındakı fark hamılelık ödemındende kanaklandıgı ıcın doğumdan 2-3 ay sonra şişlıklerın ıner dert eme sen sımdıden bende selulıt abıdesı olarak dikilecem:)baskaları yok be ne selulıtı sende desede ben oldgnu goruyorum hıc olmayınca vucutta bıranda selulıt olunca bana cok gelıyr sımdı krem aldım 3hafta once faydası oluyor sankııı
4 ağustos perşembe... 6 gün kaldı sadece..
Doğum sonrası cinsel hayat | Doğum Sonrası | DOĞUM | Bebisler.com
henuz okumadım kızlar smdı sızle paylasıp hemen okumaya baslıyorum..
6 hafta diyor burda. 6 hafta nasil beklenir yahu. annem geldi diye bir haftadir bisey yapamiyoruz eski eve gitme planlari yapmaya basladik. bide gecende annemi banyoya kilitledim yanlislikla gibi banyo yaparken hihi. ama sora utandim anlarsa diye actim yine:))))
canim benimde annem beni 40 yasinda dogurdu. ne hamileliginde sorun oldu ne bende. bana ileriki yaslarda cokta tehlikeli gelmiyor hamilelik bilmiyorumda. ama jenerasyon farki sora azcok sirun oluyor:))bide ben hep anneme bisey olucak korkusu yasiyordum surekli cunku ben yasliyim genc dogurmadim falan diyordu. halbuki ileriki yaslarda hamilelik geciren kadinlar vucud yenilendiginden daha dinc kaliyorlar kimse annemin yasina inanmiyor. sadece tavsiyem bebege yada cocuklugunda ben seni genc dogurmadim vs deme yeterli bence:)) bende cok psikolojik baski olmustu cunku.
AAA hiç böle düşünmemiştim sağol yaa.. Dilime sahip çıkayım o zaman ... Korkutmayayım kızımı. Benle çok yaş farkı olacak ama ablasını dinler umarım 8 buçuk yaş olacak aralarında. Birbirlerine destek olsunlar ..İnşallah çok iyi anlaşırlar...
Valla maşaallah diyorum.
Ben zerre kadar düşünemiyorum.
Zorluyorum kendimi hatta kocam için; yazıktır diyorum adama bunun bi de lohusalığı var..
Ama ııı ıııhhhh
allalal bende bi anormallik var zaten. ama istemiyorsan zorlama kendini canim o zaman dahada sogursun psikolojik olarak. konus esinle bekleyin hazir olana kadar..
AAA hiç böle düşünmemiştim sağol yaa.. Dilime sahip çıkayım o zaman ... Korkutmayayım kızımı. Benle çok yaş farkı olacak ama ablasını dinler umarım 8 buçuk yaş olacak aralarında. Birbirlerine destek olsunlar ..İnşallah çok iyi anlaşırlar...
6 hafta diyor burda. 6 hafta nasil beklenir yahu. annem geldi diye bir haftadir bisey yapamiyoruz eski eve gitme planlari yapmaya basladik. bide gecende annemi banyoya kilitledim yanlislikla gibi banyo yaparken hihi. ama sora utandim anlarsa diye actim yine:))))
yukarda görünüm yazıyor sayfayı açınca ordan büyüyor,ctrl++ yapınca da büyür.
Yenidoğonda daline ısınamadım,johnsonsın kokusunu içim almıyor(ben göz makyajını temizlemek için bebe şampuanı kullanıyordum o ara tiksindim).Bübchen alıcam herşeyi sadece pişik kremi sebamed aldım,o daha iyi dediler.
heheheh ama normal canim hamilelik hareketleri cok kisitlaniyor insanin. bide yaslilar gibi koltuktan on saatte kalkiyoruz zaten. ole hissetmemiz normal. donersin eski haline dogumdan sora kesin.
oyy oyy kiyamam. valla uzakta olmalari aramamalari daha iyi degilmi. evet para mara konusunda haklisin tabiki. dusunmeleri lazim. ama bazi insanlarin yapisinda olmuyor o galiba dusunemiyorlar dusuncesiz oluyorlar. yada durumlarimi kotuki??? ama hep beraber oraya gelmeleri kotu olmus. yeni dogum yapicaksin kac kisi evde dusunmeleri lazim. esin desin ailesine bence biraz gec gelsinler ilk gunler bebege enfeksiyon gecmemesi lazimmis fazla kisi olmasin demis doktor der. siz biraz gec gelin der. zaten o kadar cok gelip gitme aliskanliklarida yokmus sorun yapmazlar sanirim.
hahahha valla sende guldurdun yahu. 1 ay kalicaklar fenaymis. benimde annem 3 ay falan kalicak heralde. cok sevinmistim gelmeden once bayram yapmistim ama gelince hayatim zorlasti biraz. bide dil bilmiyor etmiyor tercuman olmaktan fenalik geldi. ee bide bu durumlar. herhalde biz hergun bi eski evi ziyaret ederiz esimle dogumdan sora. gerci burda 6 hafta bisey demis ama isallah ole bisey demez doktor. ben bide esime yazik demiyorum hic valla bana yazik onca zaman:))
ee aynen iste cok suslu seyler yaptigi icin bende cingene evine benzeticek diyorumya:)))) kapi susu icin foto yollamistim. gelin var bitane kuzenimin karisi ona yolladim fotograflari. dedim aman annem alamaz suslu seyler alir millete rezil olurum. neyse herseyi almislar beraber. ama annem kapi susunu almaya gittiginde yanlislikla mavi yapmislar diye degistirtmis pembesini siparis vernis ustunede fazladan bi dolu kelebek bilmemne koydurmus. dusun artik.
kids gobu arada daha komik bi zevksizlik olayi anlatiyim:))) simdi kayinvalidem nedendir anlamadim herhalde ben bebegi dogurup ona birakicam hayalleri kuruyor. yatak almisti hani ayicikli yesil. bunun malzemelerini yikamis bebek gelicek diye gecende. bize gosterdi ama koptum yani soka girdim. carsaflar pembe prensesli. yatak yesil ayicikli. cibinlik bide bisey daha sari baska biseyli. yaa bide bu kadin modern bole hani gormus gecirmis is hayatinda basarili bir kadin. cok guzel giyiniyor vs. ama bu nasil bir zevktir ben hic anlamadim. gorunce bi soka girdim zaten. bide hala anlamamis durumdayim kendi evinde bole bebek odasi yapip bide bebegin dogumuna hazir hale getirmesini:)) diyorum ben sut vericem 2 yil. diyor artik kimsenin sutu gelmiyor anca 1 ay verirsin. hey allam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?