2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

heee bıde bu kontor mevzusu evet ttlm oyle dıorlar.kayınpederın telınden arasın aksam zormu.bnmkı ıcın dıorum bu lafı:) valla bnde bgn bebegıme son alıncakları almk ıcın gttm ordayyken aradı kayınvldm napıon ddm bebek mgazasndym ne alıosun dedı o bu şu soyledım ıste.aman sıcaklarda cıkmasaydın falan ıyyy baska bısı demez zaten.eşim gecen annesıne telfnda bagırdı sen nerdesn arayp sormuon falan(oda sanrım savunmaya gectı e benım haberm yok eve temızlkcı gelecegnden falan) eşimde sen arayp sorcan ne yaptın ne ettın dıye dedı soylendı baya. bu fırcanın ardından yarım saate geldı kaynanam eşimde evvden cıkmıstı.kayınvalıdem bana ne dıo bak ee emre ne dıye bana bağırıyor terbıyesız falan sen cagırdında ben gelmedım mı falan benim sıkayet ettgmı dusundu galıba halbukı ben eşime hıcbırsey dememıstım o kendı arayp kızdı:) hoşuma da gıttı oh dedım ıcımden

canim benimde annem beni 40 yasinda dogurdu. ne hamileliginde sorun oldu ne bende. bana ileriki yaslarda cokta tehlikeli gelmiyor hamilelik bilmiyorumda. ama jenerasyon farki sora azcok sirun oluyor:))bide ben hep anneme bisey olucak korkusu yasiyordum surekli cunku ben yasliyim genc dogurmadim falan diyordu. halbuki ileriki yaslarda hamilelik geciren kadinlar vucud yenilendiginden daha dinc kaliyorlar kimse annemin yasina inanmiyor. sadece tavsiyem bebege yada cocuklugunda ben seni genc dogurmadim vs deme yeterli bence:)) bende cok psikolojik baski olmustu cunku.

ee aynen iste cok suslu seyler yaptigi icin bende cingene evine benzeticek diyorumya:)))) kapi susu icin foto yollamistim. gelin var bitane kuzenimin karisi ona yolladim fotograflari. dedim aman annem alamaz suslu seyler alir millete rezil olurum. neyse herseyi almislar beraber. ama annem kapi susunu almaya gittiginde yanlislikla mavi yapmislar diye degistirtmis pembesini siparis vernis ustunede fazladan bi dolu kelebek bilmemne koydurmus. dusun artik.

kesinlikle annemde ole oldu. kadin dinc kaldi yaslanmadi 40 yasinda dogurunca. siz daha cok gencsiniz bile.

canim hamilelikte vucud odem yapiyorya dogum yapinca gecer o kesin. ama sende doktoru ihmal etme. simdi herseyi kisa zamanda kesin tedavi ediyorlar mutlaka var internetten dogumdan sorada tedavi ol bence. kisa zamanda gecicektir. gecmis olsun

yaa aynen bende de selulit oldu. hic selulitim yoktu. bunalimdayim. herkes dogum sonrasi gecer simdi vucud su tutuyor diyor ama ben hic selulitin gectigini duymadim. bide bende krem aldim ama surekli unutuyorum surmeyi. sen hangi kremi aldin?

Valla maşaallah diyorum.

Ben zerre kadar düşünemiyorum.

Zorluyorum kendimi hatta kocam için; yazıktır diyorum adama bunun bi de lohusalığı var..

Ama ııı ıııhhhh

kids gobu arada daha komik bi zevksizlik olayi anlatiyim:))) simdi kayinvalidem nedendir anlamadim herhalde ben bebegi dogurup ona birakicam hayalleri kuruyor. yatak almisti hani ayicikli yesil. bunun malzemelerini yikamis bebek gelicek diye gecende. bize gosterdi ama koptum yani soka girdim. carsaflar pembe prensesli. yatak yesil ayicikli. cibinlik bide bisey daha sari baska biseyli. yaa bide bu kadin modern bole hani gormus gecirmis is hayatinda basarili bir kadin. cok guzel giyiniyor vs. ama bu nasil bir zevktir ben hic anlamadim. gorunce bi soka girdim zaten. bide hala anlamamis durumdayim kendi evinde bole bebek odasi yapip bide bebegin dogumuna hazir hale getirmesini:)) diyorum ben sut vericem 2 yil. diyor artik kimsenin sutu gelmiyor anca 1 ay verirsin. hey allam.

Valla maşaallah diyorum.

Ben zerre kadar düşünemiyorum.

Zorluyorum kendimi hatta kocam için; yazıktır diyorum adama bunun bi de lohusalığı var..

Ama ııı ıııhhhh

allalal bende bi anormallik var zaten. ama istemiyorsan zorlama kendini canim o zaman dahada sogursun psikolojik olarak. konus esinle bekleyin hazir olana kadar..

allalal bende bi anormallik var zaten. ama istemiyorsan zorlama kendini canim o zaman dahada sogursun psikolojik olarak. konus esinle bekleyin hazir olana kadar..

Yok onun zaten ısrar ettiği yok ama ben de özledim o duyguları.

Kendime başkasının gözüyle baktığımda ahlayıp ohlayan tam bir sürahi nine görüyorum

Neyse en geç 2 ay sonra eski halime dönerim inşaallah

tabi canim o sansli bak ablasida varmis. zaten cocuksun anlamiyorsun ki yas farkini anne solemese. ama tutup anne surekli soleyince. bende cok buyuk problemler yaratmisti. ben sana tam tersi komik bir hikaye anlatiyim. esimin koyunde paskalyada dinledik bunu gulmekten olduk. bir kadin dogum yapmis ama yasida genc bide cokta genc gosteriyor. aradann yillar gecmis cocuk okula baslayinca anneside gidip aliomus aksamlari. cocuk annesine demiski sen gelme okula beni almaya utaniyorum. niye demis anne. herkesin annesi anne gibi sen hic anne gibi durmuyorsun cocuk gibi duruyorsun utaniyorum demis:))))))))))))))o kadar gulmustukki. zaten onlarin gozunde anne resmi olgun demekki.

Son düzenleme:

guldurdun valla eyeszay:) bıze daha gelen gıden yok ama bendede tık yok:) ayagm agrıyor kolum agrıyr dıyorum ya eşime dur ben bı bakıım neyın varmıs ıyı edeym senı dıor ben laf degstryrm gülüyorum az cıddıye alsam adamın ıstedg olacak ama zaten oturdgm yerde sıkınt basıp yoruluyorum bıde ılıskı..EYLÜLLLDE GElLL sarkısını mırıldanıyorum bıde ha hayyy guluverıyorum arkasından :)yazık adamıma ama n ypym.sımdı yıne ıyı zamanımz logusalıkta eşlerimiz teklıfte bıle bulunamıcaklar hem bnmde aılem uzaktn geldg ıcın 1ay kalırlar.onlar kalırkende bn ısterm senın gıbı zaman bulamayız evde 1 banyo var annemı oraya kılıtlesem babamla kardesımı ne yapıcam:)

ben niveanın atta çantasını aldım orda şampuan falan herşey var bübchenin şampuan pişik kremi bebe yağını aldım johnsonun bebe yağını aldım yenidoğan ıslak havlu aldım unibabymiydi ne markası :) dolu doluda ıslak havlu aldım pampers marka primanın sanırım..

o fırtınadan bende de var koptu bir kaç saat önce sesim çıkmadı ağla ağla patladım oğlum da doğayım mı annecim diye deneme yaptı üstüne.çok hzursuz içim.hani ilhan irem in bir şarkısı vardı "konuşamıyorum" diye benden tüm annelere...
"konuşursam gözyaşlarım beni boğacak...."

eyeszay haklısın bıze yazık:) ben senın durumu pek bılmıyorum takıp edebldgm kadaryla sen yurtdısındasın galiba kayınvalıde yabancı bırde 2.el esya flan onları blyrm cnm bn bırtek:)tam olrk durumunu bılemıyorum yanı.
2.el esya ıcın sunu dıcem yurtdısındakıler bu durumu cok normal goruyor bıt pazarından alıyorlar bazı seylerıı.cevremde cok var ve gayet gayet modern markadan aşağı gıymeyen kısıler..garıpsemedım senınkı oyuzden:) ama bebıs ıcın almasıda hakkaten ınsanı fıtıl eder tatlım.senınkı kotunun ıyısıymıs unutma hıc almayan babaneeeelerrr var (bızımkı gıbı)

canım bende öyle diyorumda hergün arıyolar kızım nasılsın diye şu gün doğum desem hemen çıkıp gelceklermiş. benim ağzımdan gün bekliyolar ben de daha 3 haftamız var dedim. eşimede söyledim de hastane masraflarını onlar ödeyeceklermmişmiş gelmezsek olmaz demişler oof off bende bilmiyorum ne yapıcaz bu sıcakta o kadar kişi bi ewde allahtan evin heryerinde klima var

benim de annem besik icin takim alicam diye tutturmustu ben türkiyedeyken ama bi görsen böyle beyaz acayip süslü bisey yeni gelin yatagi sanki ben aldirtmadim ama benden sonra almis olabilir emin degilim :) gelirken bana bi sürpriz yapabilir yani :)

senin kayinvalide zevksiz bisey de olsa almis ya benimki onu da yapmiyo gerci alsa da aynen sizinki gibi olur cooook zevksiz bi insan cünkü o kadar zaman yurtdisinda yasamis hic bi görmemis diyorum kendi kendime. bizimki de benim bebege bakamicagimi falan düsünüyo herhalde gecen demez mi biz onu alir türkiyede büyütürüz nasil sinirlendim anlatamammm

bu arada biz esimle ne zamandir kardes gibiyiz valla su erken dogum tehlikesi yüzünden yasaklamisti doktor gecen artik iliskiye girebilirsiniz dedi ama esim istemiyo :) nedeni de ebe eliyle muayene ettiginde basini tutabiliyorum ama daha dogum kanalinda degil dedi esim diyo ben hayatta yapmam kizimin kafasi ebenin eline geliyo ama sanirim dogumdan sonra bi süre daha yapamicaz 40 gün kadar

yaaa kizlar sulesliii nin telefonu kimsede yok mu ??? acayip merak ettim ben onu. günlerimiz ayniydi onunla acaba dogum mu yapti. en son görümcemler gelicek dedi bi daha da sesi solugu cikmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…