2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım sıkma nolur canını beklentiler hep bizi bu hale getiriyo.. ben de neler neler bekledim 9 ay boyunca hem kendi ailemden hem karşı taraftan hem eşimden hiçbiri gerçekleşmedi. Üzülürsen üzüldüğünle kalıyorsun Allaha şükür sağlıklıyız ki yapabiliyoruz bak ben de kalkıcam birazdan bütün mutfağı temizliycem tek başıma, yapamayan temizlikçi çağıran hatta doğum yaklaşmadan temizlikçi için tarih ayarlamaya çalışanlar var.. hiiiç üzme kendini bu yaptıklarını bize telafi etmek için ağızlarıyla kuş tutmaya çalışacaklar bak göreceksin hiç tavır falan da yapma onlar herşeyin farkında..

canım gözünüz aydın tebrik ederim
darısı başımıza inş.nasıl bişey çıkacak çok meraktayım. sen ne güzel bebişini izliyorsun.
inş minişin emmeye kısa zamanda alışır.

sıkıntıdan oynuyorum valla :))) kızlar biraz dondurma yedimde elis im costu yaaa
kids_go su kızımı kucagına vermeme olayı benide sardıda benimki zaten alamıycagı için kucagına pek tutmaz heralde

benimki de tutamam diyo da ister istemez alicak :) gecen ona dogum fotografcilarindan fotograflar gösterdim ilk dogdugu anlari bebeklerin bana gösterme böyle seyleri kötü oluyorum diyoo. bende dedim alis hem doguma giricem diyosun hemde cocugun bu halini görünce kötü mü olucaksin. bi de demez mi bana dogumda morfin versinler dayanamam öyle utanmsa icip giricek uyuuuz. annem yetisibilrse onu almicam doguma zaten annem girsin yanima.

ya kizlar herkes annesinden sikayetci bense annemi 4 gözle bekliyorum gelsin diye. canim annem bi gün aramadan duramiyo beni. hep nasil oldugumu soruyo agrin var mi falan is yapma fazla birak ben gelince hallederim diyoo o böyle dedikce ondan uzakta olmak daha cok üzüyo beni resmen icimi sizlatiyoo ((

tek çeş,tm,iş hasbammm gücün yetiyosa sen yapp restorantmı be burası
ama eşek hoşaftan ne anlarr (kusura bakma valla cicim doğru yazmışsın)

amaaan bunların havaleye ihtiyacı yok saftrik colar biz bi toparlanalımda defterleini düreriz merak etmeyin :)) hahahaha hain domdom
ayy annende ne diye gelmiş sen ona bakasın diye mi yaaa şekerim insana kendisinden başka kimsenin faydsı yok valla ne koca ne ana baba ne de evlar ben diim size
bizde burda destak oluyoz işte birbirimize ohhh ne güzell :)) artık hayatı kendi istediğimiz gibi (onlar istediği şekilde değil) yaşaylaım

oyy kiyamam ben sana.evet yaa sen icmeyince icen birine katlanmak zor. bide onlarda dusunup hesaplayamiyorlar bizim durumumuzu. dedigin gibi bi anda yaa bebek gelmeye karar verse baba sarhos. iste o kadarini hesaplayamiyorlar heralde. bizimki gecende sarjim bitmis. annem dil bilmez bizi jumboya birakti. diyorum burda taksi durmazsa baska hicbir arac yok nasil eve gelicez nasil iletisim kurucaz hicmi merak etmiosun. etsem nolucak evde otur dicem oturmayacaksin diyor. sen bi solede ilgilendigini anliyim.bide benim esimde carsambalari biyerde canli performanslari var. her carsamba sarhos geliyor sorada basi agriyor. her carsamba bidaha bu kadar icmeyecegim diyor gene ayni seyi yapiyor. simdi xalkidiki diye biyere konsere gitti taa yarin gelicek. seviniyorum en azindan evi batirmayacak diye. bir insan bu kadar nasil evi mahvetme kabiliyetine sahip olur bilmiyorum. bitek balkonda ictigi halde heryeri sigara kulu. girdigi heryer belli oluyor evde. bebek gelince nasil temiz tutucaz evi bilmiyorum valla. bide oda ogrenicekmis bebek alti bezlemeyi. pisik yapar bebegin heryerini kesin. aman galiba hamilelikten bole herseye kiziyoruz. ben bole herseye sinirlenmiyordum simdi bide anneme sikayet ediyorum durmadan. kadin diycek neden evlendin madem bu kadar sikayetcisin. off off. bu arada ustte bahsetmissinya bel agrisi bilmemne. yaa bende hicbir dogum belirtisi yok hicbir agri sizi bilmemne. isallah normal dogurabilirim.

aman valla hepsi bi garip. bitek sana oluyor zannetme. bende bazen tansiyonum dusuyor gece bisey yemem gerekiyor. ama ole halsiz hissediyorumki kendimi bisey hazirlayamiorum. goruyor butun gece ayaktayim uyandiginda neyin var neden uyumadin demiyor. kafasini kaldiramiyor beyefendi. bu hamilelik donemi cok adaletsiz cidden.

dimi tamamladilar. gerci benimki cok zayif. isallah biraz kilo alabilirse 3 kilo anca dogar. bakiorum bebislere topikteki hepsinin masallahi var. isallah bi sorun olmaz. yaa alex 4 kilo dogmus ben 3 bucuk kilo. neden bizim bebis zayif anlamadim. bide doktor cok uzun bi bebek bu diyor. dusun artik o zaman dahada afrikali gibi dogucak.

oy masallah kizina canim.isallah o agrilarda gecer biran once. ilk gunler ve hastanede bebek bezi disinda bisey lazim olmuyor degilmi?

bugün topic baya dolmuş anlaşılan

hehe bende geldim

Ben de ağlayıp sızlanıyorum ki anneciğim olsaydı gelir yanıbaşımda olurdu diye.

Üzülme arkadaşım en azından hayatta ve doğumunda yanında olacak.

O da bebek bakmaktan bunalmıştır belki; saçmalamasını buna ver.

ben de de var ....:78:

uzaktan davulun sesi hoş geliyor şekerim darlamıyımda seni inşallah sorununuz olmaz :))

haaa benimki bana dioki siz kızınla ikiniz mahvedeceksiniz beni dedim doğru hazırlıklı ol oda biliyor basına ne gelecegini
bide benimki kıskançtır şimdi hamileyim diye sallmıuyo ama yanılıyor aslında neyseee doğum sonrası kocişimin sürünme zamanlarıda gelecek burdan haberdar edicem sizide :))nasıl burnunu sürtüp kemiğini eritiiğimi göreceksizin acımak yook :)))

Selam kızlar...
teşekkürler canım:)
bende çatlak dolu. eşim karnın karpuza benzedi aynı diyo çizgileriyle ve büyüklüğüyle
bikini yerine mayo giyersin artık bi şey olmaz diyo
ayy şu akıntı bende de çok yaa. ilaç vermedi doktor hiç. fitil ve krem kullandım. dün söyledim ne idrarda ne de vajinada enfeksiyon falan yok normal kremi kullan dedi.

ayyy canım ne güzel yaaa. dün doktor yerleşmiş bikaç güne gelir hazırlıklı ol dedi bana da. çok heyecan yaptım yaa

evet hamişliğin etkisiyle abartıyos tabii ama olsun yapmamalıydılar heheheheyyyyte kim tutar beni kaybeden onlar olacakkk :))(kendimia amazon sandım galiba :))

herkeste bir asabiyet bir gerilim
aynen ben de böyleyim
sanırım hormonlarımızın coşmasından dolayı herşeye çok çabuk sinirlenip tepki veriyoruz
eşler anlayışsız e ne de olsa hamileliği bizim gibi anlayamazlar
hiç alttan almıyorlar
bütün gece uyumamışım .sabah işe giderken onla kahvaltı etmem için diretiyor eşim
her sabah aynı muhabbet sıkıldım ben de

valla ben annemi o kadar cok özledim ki ((( gelince onu kirmamak icin elimden geleni yapicam diyorum kendi kendime. anneme kizarsam kardesime kocama patlarim :)

bizimkide kiskanc hatta daha simdiden kizini kiskaniyo desem gülersiniz herhalde :) bi arkadasimin oglu var bazen diyolar beraber gezmelere gidicekler falan bi bozuluyooo sanki kizi büyümüs de erkeklerle gezmelere gitmis ama ona da hazirlikli ol diyorum ben babamin yerine koyarsin artik kendini diyorum :)

ayy yerleşmiş haaa darısı bizede olsun :)) gözün aydın canım :))

kuzum adam sana iyilik yapıyo bee
bizde abartıyos galiba bazen :)))adamları yiycez yani:)

sıcaklar internet kullanım oranını arttırdı desene bu arada oruç tutacak olan varmı?
bizim üst kattaki çok bilmiş komşu tutabilirsin aslında dedi ağzını bükerek kendi tutmuş.. iyi ama kendi tuttuğunda oruç kışa geliyodu ve kendisi eylülde doğum yaptı ramazan ekimde başlıyodu nasıl olduda tuttu anlamadım :44:

kızlar limangoda dr browns satışta ama anlamadığım bişi var dar agızlı geniş agızlı diye iki tip var farkları ne olaki:????????

ben normaldede tutmuyorum valla
hatta bu sıcaklarda pek tavsiye edilmiyor benim beslenme uzmanım tutma dedi bana

aynen canım benim annem de diyo kayınvalideni görümceni çağırsana diyo.. zaten onlar önümüzdeki hafta gelicekler diyorum. çok kızdılar temizlik yaptım diye ama anneme göre boş iste.
biraz önce kızkardeşimi aradım ona şikayet ettim annemi oda " batuhan doğduğunda ennem evde temizlik yapıcakmış ama eşin bırakmamaış ben temizlerim diyip elinden almış annem ona alınmış" dedi. bende evet öyle oldu ama annem ozmanda bana temizliğe geliceği zaman haftasonu kızlarla hepberaber yaparız dedi ama haftaiçi tek geldi camı sildi gitti.haftassonuda annem kolunda misafirle geldi temzilik falan yine yok bende ertesi gün doğum yaptım" dedim oda ona sinirlenmişti doğumdan sonra yaptığı temziliğide istemedi şimdi suç bizdemi oldu hem kaç yılın olayı bu halamı devam ediyo dedim

haklsıın canım Allah eksiklerini göstermesin ama insanda anensini çok arıyo böyle zamanlarda olmayınca çok kırılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…