sıcaklar internet kullanım oranını arttırdı desenebu arada oruç tutacak olan varmı?
bizim üst kattaki çok bilmiş komşu tutabilirsin aslında dedi ağzını bükerek kendi tutmuş.. iyi ama kendi tuttuğunda oruç kışa geliyodu ve kendisi eylülde doğum yaptı ramazan ekimde başlıyodu nasıl olduda tuttu anlamadım :44:
ben bu sene tutamıcam zaten ağustosun 12 sinde doğum yapıcam hamileyken de tutamam
seneye inşallah
sıkıntıdan oynuyorum valla :))) kızlar biraz dondurma yedimde elis im costu yaaa
kids_go su kızımı kucagına vermeme olayı benide sardıda benimki zaten alamıycagı için kucagına pek tutmaz heralde
merhaba güzel anneler...26 temmuz sabahı kızımı kucağıma aldım tarifsiz bir duygu şuanda uyuyor onu izliyorum uykusu kaçıyor insanın biraz daha bakabilmek için :)51 cm 3900grepidural sezeryanle dünyaya geldi miniğim ameliyat masasına oturmamla bebeğimi bana göstermeleri arasında sadece 10 dk geçti,hastanede de rahattım gaz ağrı olmadı wc ye tek gitttim kolayca yürüdüm ama eve geçince ilk iki gün sancılarım oldu dikişlerden ama sanırım normal kaç kat kesiyorlar sonuçta..yürürken ve oturup kalkarken biraz ağrım oluyor dikişlerde hala ama en önemli sorunumuz sütüm daha bugün geldi ama kızım mamayı biberonla almaya alıştığından sağıp verince içiyor ancak anne sütünü normal doğumun en konforlu yanı sanırım süt olayı insan çok üzülüyor ilk 2 gün mama vernce çok üzüldüm inşallah düzelir kızımın emme sorunu hepinize zamanında doğumlar diliyorum şimdi kızım uyandı.sağlıklı sıhatli bebişler ve hayırlı doğumlar
bana da eşim şimdi getirdi süpriz yaptı. oğluşum kıpır kıpır dondurma yiyo içerde bi o yana bi bu yana....
kızlar limangoda dr browns satışta ama anlamadığım bişi var dar agızlı geniş agızlı diye iki tip var farkları ne olaki:????????
netten baktım da geniş agızlıyı yıkamak daha kolay falan demişler bende geniş agızlı aldım vallaakış hızı canım o...görümcem kullanmıştı...genelde yeni doğanlara dar ağızlı veriliyormuş...ama bebişine de bağlı biraz dedi...bazı bebişler geniş ağzılıyı daha çok seviyorlar dedi...ben geniş ağızlı bulmuştum ve almıştım...gerçi inşallah kullanmak zorunda kalmayız hemen
sıcaklar internet kullanım oranını arttırdı desenebu arada oruç tutacak olan varmı?
bizim üst kattaki çok bilmiş komşu tutabilirsin aslında dedi ağzını bükerek kendi tutmuş.. iyi ama kendi tuttuğunda oruç kışa geliyodu ve kendisi eylülde doğum yaptı ramazan ekimde başlıyodu nasıl olduda tuttu anlamadım :44:
valla ben annemi o kadar cok özledim ki((( gelince onu kirmamak icin elimden geleni yapicam diyorum kendi kendime. anneme kizarsam kardesime kocama patlarim :)
bizimkide kiskanc hatta daha simdiden kizini kiskaniyo desem gülersiniz herhalde :) bi arkadasimin oglu var bazen diyolar beraber gezmelere gidicekler falan bi bozuluyooo sanki kizi büyümüs de erkeklerle gezmelere gitmisama ona da hazirlikli ol diyorum ben babamin yerine koyarsin artik kendini diyorum :)
umarım geç tanışırlar bizimkiler biberonla :)netten baktım da geniş agızlıyı yıkamak daha kolay falan demişler bende geniş agızlı aldım valla
kızlar bazen karnımda minik minik nefes alışveriş gibi tek noktada hareket oluyo ama hıçkırık gibi değil.. hızlı hızlı nefes alma gibi sizde de oluyomu bu? benim çoğu zaman oluyo.. bu ne ki böyle elinimi emiyo acaba? henüz nefes almıyolarsa bu ne?
umarım geç tanışırlar bizimkiler biberonla :)
hadi sana iyi gezmelerrrrrrr...benim için de gez ,dolan emi...malum ben salondan lavaboya giderken yorulan biriyimmmmmm ihihhihi
evet evet benimde oluyor. ne ki acaba
yaa kacgundur denize gidelim diyorum bende. gec kalkiyoruz yok gunes silahini dogrultmus sen deniz diyorsun 5 den sonra gideriz diyor ondan sorada tembel oldugu icin kaldirmiyor bitarafini. bugunde konsere cok uzak bi sehire gitti yarin gelicek. bi pazar kaliyor denize gidicek dogum oncesi. annemi aliyimde 5 den sora sole bi dolasalim bari.
ayni bende ole diyordum anneme hic bagirmicam gelsin. gerci bagirmiyorumda arada dellendigim oluyor evi cingene evine dondurmeye calisinca(( su eskilerin zevki cok garip:)) bu arada bizde kizimiza erkek arkadas baktik:)) karsida bi komsunun oglu var cok yakisikli sarisin renkli gozlu bisey ona karar verdik damat olaraktan D
kızlar bazen karnımda minik minik nefes alışveriş gibi tek noktada hareket oluyo ama hıçkırık gibi değil.. hızlı hızlı nefes alma gibi sizde de oluyomu bu? benim çoğu zaman oluyo.. bu ne ki böyle elinimi emiyo acaba? henüz nefes almıyolarsa bu ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?