• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sıcaklar internet kullanım oranını arttırdı desene :1: bu arada oruç tutacak olan varmı?
bizim üst kattaki çok bilmiş komşu tutabilirsin aslında dedi ağzını bükerek kendi tutmuş.. iyi ama kendi tuttuğunda oruç kışa geliyodu ve kendisi eylülde doğum yaptı ramazan ekimde başlıyodu nasıl olduda tuttu anlamadım :44:

ben bu sene tutamıcam zaten ağustosun 12 sinde doğum yapıcam hamileyken de tutamam
seneye inşallah

sıkıntıdan oynuyorum valla :))) kızlar biraz dondurma yedimde elis im costu yaaa
kids_go su kızımı kucagına vermeme olayı benide sardıda benimki zaten alamıycagı için kucagına pek tutmaz heralde :(

bana da eşim şimdi getirdi süpriz yaptı. oğluşum kıpır kıpır dondurma yiyo içerde bi o yana bi bu yana....:52:

Selam kızlar,
Ayy bugün herkes ne dertli öyle, sakin olun kızlar, bu stres asabiyet bebişleri etkilemesin. Tüm suç havanın o kadar sıcakki hiç bir şeye tahammül edemiyoruz. Bu akşam benim kontrolüm var hem kızımı görecem diye seviniyorum hem de çatı muayenesi yapacak sanırım doktorum onun içinde stresliyim offf yaaaa :))))

bu arada kararsız kocam hala isim bulamadı ben devreye girdim kıvanç ismine karar verdim nasıl? 2 tanede alternatifimiz var engin(benim favorim) hakan (eşimin favorisi) bakalım kısmet

merhaba güzel anneler...26 temmuz sabahı kızımı kucağıma aldım tarifsiz bir duygu şuanda uyuyor onu izliyorum uykusu kaçıyor insanın biraz daha bakabilmek için :)51 cm 3900gr:nazar: epidural sezeryanle dünyaya geldi miniğim ameliyat masasına oturmamla bebeğimi bana göstermeleri arasında sadece 10 dk geçti,hastanede de rahattım gaz ağrı olmadı wc ye tek gitttim kolayca yürüdüm ama eve geçince ilk iki gün sancılarım oldu dikişlerden ama sanırım normal kaç kat kesiyorlar sonuçta..yürürken ve oturup kalkarken biraz ağrım oluyor dikişlerde hala ama en önemli sorunumuz sütüm daha bugün geldi ama kızım mamayı biberonla almaya alıştığından sağıp verince içiyor ancak anne sütünü normal doğumun en konforlu yanı sanırım süt olayı insan çok üzülüyor ilk 2 gün mama vernce çok üzüldüm inşallah düzelir kızımın emme sorunu:( hepinize zamanında doğumlar diliyorum şimdi kızım uyandı.sağlıklı sıhatli bebişler ve hayırlı doğumlar:54:

canım hayırlı olsun:nazar:imrendim valla :emir_bebek::nazar: inşallah bir kaç güne süt sorunu da geçer de rahatlarsınız.

Ya bu psikoloji hormonlarla alakalı galiba herkes aynı durumda.Ben de gece olsun istemiyorum.Uyku yok saat başı su gibi uyanıyorum.Ne tarafa yatsam o tarafta elim uyuşuyor uyuytmuyor.Dönmek desen ağrıdan bir kaç hamle de:37:5.ayımda ku:37:yruk sokumumda bir ağrı vardı da doktora ben ağırlaştım hareket edemiyorum demiştim.O da gülümsemişti ağırlaşmık mı dur daha neler demişti.Şimdi anlıyorum demek istediğini ağırlık da dibe vurduk.Yatsan olmuyor dolansan olmuyor.Garibim eşim işten geliyor dışarı çıkarayım,gezelim diyor ben huysuz istemiyorum.Horultu bende de artmış eşim diyor:18:
Napalım dayansın..Kocalar sizi kızdırmış,artık cezalarını kesersiniz.Benimkinin de gece tansiyonu düştü...Dedim eyvah napıcam ben fenalaşırsa.Herkesttailde biz de anne baba,eş dost...Bu halde benim de faydam olmaz dedim.Düzelene kadar dokuz doğurdum valla:52: Allahtan yarın dönuyor ahali.Annem erken gelip sıcakta< pişmesin diyordum ama evde olursa pskolojim daha iyi olacak gibi çağırıcam 10unda.Sağolsun kayınvalidem de tatilden aradı,temizlikçini ayarlayalım da annen gelmeden bitsin işler diye.O da gelecek o gün perdelerini yıkayalım diyor.Ev temizlense ohhh...Geriye bir benim bakım kalır o da kuaförde bir saate bakar.

Oruç yaklaşıyor ona da kafam takılıyor,kocişe ne hazırlasam,anneme ne pişirsek falan...O ben oruç tuttum diyenlere aferin diyorum sadece.YApabildilerse ne güzel de başkasının ibadetinden size ne!Ben iki yazdır burdayım ikisinde de klinikde klimanın altında normal de 15 gün zor tutabildim hep hasta oldum.Şimdi can taşırken zorlamanın alemi yok ki bize böyle ayrıcalık tanındıysa sebebi vardır.Daha geçen dedim 5 saat aç kaldım dr.endişelendi nst sonucundan tok karnına istedi.

Son düzenleme:
bana da eşim şimdi getirdi süpriz yaptı. oğluşum kıpır kıpır dondurma yiyo içerde bi o yana bi bu yana....:52:

bizimki yiyemiyo :59: şekerimiz yükselmesin diye dikkat ediyoz arada bi vanilyalı max yiyorum diyetisyen 3 top vanilyalı yiyebilirsin dedi bende topunu mopunu arayana kadar vanilyalı max yiyiveriyon gariii :131::129: heh şimdi oldu enerji depoladım yürüyüşse yürüyüş koşuysa koşu her istediğinizi yapabilirim artıkın diyom :1:

kızlar limangoda dr browns satışta ama anlamadığım bişi var dar agızlı geniş agızlı diye iki tip var farkları ne olaki:????????

akış hızı canım o...görümcem kullanmıştı...genelde yeni doğanlara dar ağızlı veriliyormuş...ama bebişine de bağlı biraz dedi...bazı bebişler geniş ağzılıyı daha çok seviyorlar dedi...ben geniş ağızlı bulmuştum ve almıştım...gerçi inşallah kullanmak zorunda kalmayız hemen:emir_bebek:

ben kaçaaar yemek yiycem duş alcam avm ye gitcez bizimkilerle sıkıldım çoook:))

akış hızı canım o...görümcem kullanmıştı...genelde yeni doğanlara dar ağızlı veriliyormuş...ama bebişine de bağlı biraz dedi...bazı bebişler geniş ağzılıyı daha çok seviyorlar dedi...ben geniş ağızlı bulmuştum ve almıştım...gerçi inşallah kullanmak zorunda kalmayız hemen:emir_bebek:
netten baktım da geniş agızlıyı yıkamak daha kolay falan demişler bende geniş agızlı aldım valla

sıcaklar internet kullanım oranını arttırdı desene :1: bu arada oruç tutacak olan varmı?
bizim üst kattaki çok bilmiş komşu tutabilirsin aslında dedi ağzını bükerek kendi tutmuş.. iyi ama kendi tuttuğunda oruç kışa geliyodu ve kendisi eylülde doğum yaptı ramazan ekimde başlıyodu nasıl olduda tuttu anlamadım :44:

aman amannnnnnn sakın ha. herkesin kendi bileceği iş ama şahsen ben 5 dakika susuz duramıyorum. aerada hep atıştırmalar...Kendimi geçtim bebişime neden zarar vereyim ki onun minicik midesiyle aç kalamasına gönlüm razı olmaz.Allah nasip ederse daha sonra öderiz borçlarımız...:59:

valla ben annemi o kadar cok özledim ki :(((( gelince onu kirmamak icin elimden geleni yapicam diyorum kendi kendime. anneme kizarsam kardesime kocama patlarim :)

bizimkide kiskanc hatta daha simdiden kizini kiskaniyo desem gülersiniz herhalde :) bi arkadasimin oglu var bazen diyolar beraber gezmelere gidicekler falan bi bozuluyooo sanki kizi büyümüs de erkeklerle gezmelere gitmis :1: ama ona da hazirlikli ol diyorum ben babamin yerine koyarsin artik kendini diyorum :)

ayni bende ole diyordum anneme hic bagirmicam gelsin. gerci bagirmiyorumda arada dellendigim oluyor evi cingene evine dondurmeye calisinca:((( su eskilerin zevki cok garip:)) bu arada bizde kizimiza erkek arkadas baktik:)) karsida bi komsunun oglu var cok yakisikli sarisin renkli gozlu bisey ona karar verdik damat olaraktan:DD

netten baktım da geniş agızlıyı yıkamak daha kolay falan demişler bende geniş agızlı aldım valla
umarım geç tanışırlar bizimkiler biberonla :)
hadi sana iyi gezmelerrrrrrr...benim için de gez ,dolan emi...malum ben salondan lavaboya giderken yorulan biriyimmmmmm ihihhihi :49:

kızlar bazen karnımda minik minik nefes alışveriş gibi tek noktada hareket oluyo ama hıçkırık gibi değil.. hızlı hızlı nefes alma gibi sizde de oluyomu bu? benim çoğu zaman oluyo.. bu ne ki böyle elinimi emiyo acaba? henüz nefes almıyolarsa bu ne?

kızlar bazen karnımda minik minik nefes alışveriş gibi tek noktada hareket oluyo ama hıçkırık gibi değil.. hızlı hızlı nefes alma gibi sizde de oluyomu bu? benim çoğu zaman oluyo.. bu ne ki böyle elinimi emiyo acaba? henüz nefes almıyolarsa bu ne?

evet evet benimde oluyor. ne ki acaba

umarım geç tanışırlar bizimkiler biberonla :)
hadi sana iyi gezmelerrrrrrr...benim için de gez ,dolan emi...malum ben salondan lavaboya giderken yorulan biriyimmmmmm ihihhihi :49:

yaa kacgundur denize gidelim diyorum bende. gec kalkiyoruz yok gunes silahini dogrultmus sen deniz diyorsun 5 den sonra gideriz diyor ondan sorada tembel oldugu icin kaldirmiyor bitarafini. bugunde konsere cok uzak bi sehire gitti yarin gelicek. bi pazar kaliyor denize gidicek dogum oncesi. annemi aliyimde 5 den sora sole bi dolasalim bari.

selam arkadaşlar hepinizin bebekleri sağlıklı hayırlı olsun:nazar:

bişey sorcam bebeğiniz için şampuan filan ne kullanmayı düşünüyosunuz

evet evet benimde oluyor. ne ki acaba

yaa kacgundur denize gidelim diyorum bende. gec kalkiyoruz yok gunes silahini dogrultmus sen deniz diyorsun 5 den sonra gideriz diyor ondan sorada tembel oldugu icin kaldirmiyor bitarafini. bugunde konsere cok uzak bi sehire gitti yarin gelicek. bi pazar kaliyor denize gidicek dogum oncesi. annemi aliyimde 5 den sora sole bi dolasalim bari.

valla doktora sorayım diyorum onada bişey sormaya gelmiyo hemen inceleme olayına giriyo testler şüpheler başka bi uzmana yönlendirmeler sormaya korkuyom valla :1:

ayni bende ole diyordum anneme hic bagirmicam gelsin. gerci bagirmiyorumda arada dellendigim oluyor evi cingene evine dondurmeye calisinca:((( su eskilerin zevki cok garip:)) bu arada bizde kizimiza erkek arkadas baktik:)) karsida bi komsunun oglu var cok yakisikli sarisin renkli gozlu bisey ona karar verdik damat olaraktan:DD

benim annem evin dekorasyonuna karismaz allahtan zaten daha koltuklarimizin da gelicegi yok o da ayri bi dert oldu bana :( annemler gelince kucak kucaga oturucaz herhalde :)

bizim babamiz cok kiziyo erkek arkadaslara daha simdiden bi de ciddi ciddi cok komik oluyoo :1:

bende de oluyo ben nefes alıyor sanmıştım....

Back