valla agzıma bi süür sey geliyodu hiç birini söylemek öfkemi azaltmıyor gerizekalılar mallık ya yaptıkları zayıf insanlar taşıyamıyosan içme hatta hiç içme bir yalnız bırkaıyolar bide sarhoş olmları ayrı dert yaniiiyazdigini simdi okudum da ne kadar da tanidik geldi bana :))) daha pazar gecesi ayni olay bizde de yasandi cnm. is yerinin eglencesine gitti bizimkide bi de giderken zar zor gitti 1 saat gidiyim görünüp gelirim dedi geldi gece 12de neyse gec gelmesi sorun degil de dedigin gibi bi icmis les gibi kokuyo kolay kolay sarhos olmayan adam bi güzel sarhos olmus. burda kimsemiz yok bizim daha bizimkilerde gelmedi bisey olsa hastaneye gitmek icin ya adam aricaz ya da ambulansi cagiricaz. bende senin gibi cok kizdim ya o gece dogum olsaydi diye. benimkide bana diyo ben kizim dogana kadar kendime gelirdim seni de hastaneye götürürdüm :))) komik yaa sorumsuz insan bende o kizi verirdim onun kucagina öyle bisey olsaydi cooook beklerdi. 1 gün konusmadik bu yüzden bi de sizdeki gibi niye kizdin ki bana gec geldim diye mi demez miii catlaticak beni en sonundaa. ertesi gün ise bile gidemedi kusmaktan ve is yeriyle biraz problemleri var tam dogum üstü bi isten cikarsinlar da görücem ben o zaman. bak aklima geldi yine sinirlendimmmmm
endişelenme canım yaa...bebişlerimiz gelişimlerini tamamladı zaten bu haftalarda doğum olması sorun değil...hayırlısıyla sağlıkla alacağız bebişlerimizi kucağımıza...calm down pls:)ne oldu yahuu?? bende bugunlerde cok kiziyorum nedense. dun kadin geldi calisiyor ertesi gunu diye biraz kaldirmadim esimi. sora dedim sen git bebek odasina yat burayi temizlesin sofia. gec kaldi sofiada temizlemeden gitti. biz temizledik annemle on saat ama hic sikayet etmiyor bidaha geldiginde ben ona solerim neden yapmiyor diye bilmemne herseyden utaniyor. bi dvd kiraladik 1 ay oldu geri vermedi. ayy deli oluorum bu tembelligine ve utangacligina napicam bilmiyorum. bide hic ekonomik olmayi basaramadi. bebekte olunca napicaz biz bilmiyorum. cok dertliyim bu konulardan cok.
2 gun once bende had safhadaydi. durmadan sut ictim duzeldi. herhalde bebek son kalsiyumlarimizida aliyor bide vucut sut yapmaya basliyor ondanmi ne dis agrisi cok son zamanlarda.
evet ya sorma valla cocugu gondermedim baglanmadan:)))kesin emin oliyim diye. ee aylar sora olunca:)
bisey olmaz canim be olucak fitilden. orayi temiz tutuyor. burda hamileligin basindan sonuna kadar orayi steril tutmasi icin bi fitil veriyorlar. ama ben trye gittikten sonra hic kullanmadim. ondan once hergun kullaniyordum. yaa senden sorada ben dogurucam cok heyecanliyim. aslinda ayni gun hastaneye yatisimiz. ama benim normal oldugu icin 20 saat alicak.
ben halsizim valla. ama zaten doktorda soledi bebegin gelmeye niyeti yok. yaa biz bi haftacik erken doguruyoruz ya. bebegin gelisimini engellemioruz dimi. gerci doktor soledi ama arada kafamda soru isareti oluyor hazir olsa gelir diye. gerci benimki gelemez. kordon bide. tehlikeli.
off evet yaa bi sen bi ben...bıktım ama artık...regl oluyormuşum gibi sürekli altımda ped...sürekli akıntııııııııı...umarım bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda bu sıkıntılarımızı unutacağızz...doktora sorarım yarın ama hemen fitil verecek...kullanmak istemiyorum fitil yaaaaaaaaaaaa...canım senle ben kadar kimse bu akıntıdan çekmedi 2 defa antibiyotik 3-4 kez fitil kullandım ama 2 gündür sanki çeşme mübarek akıyor ad akıyor senin sona geldin benim 3 hafta var ama ilaç da fitil de istemiyorum artık zaten normal doğum değilki enfeksiyon olsun.resmen yumurta akı gibi her wcde akıyor umarım bişeyck olmaz. sen sor bakalım doktorun ne diyecek
merhaba güzel anneler...26 temmuz sabahı kızımı kucağıma aldım tarifsiz bir duygu şuanda uyuyor onu izliyorum uykusu kaçıyor insanın biraz daha bakabilmek için :)51 cm 3900grepidural sezeryanle dünyaya geldi miniğim ameliyat masasına oturmamla bebeğimi bana göstermeleri arasında sadece 10 dk geçti,hastanede de rahattım gaz ağrı olmadı wc ye tek gitttim kolayca yürüdüm ama eve geçince ilk iki gün sancılarım oldu dikişlerden ama sanırım normal kaç kat kesiyorlar sonuçta..yürürken ve oturup kalkarken biraz ağrım oluyor dikişlerde hala ama en önemli sorunumuz sütüm daha bugün geldi ama kızım mamayı biberonla almaya alıştığından sağıp verince içiyor ancak anne sütünü normal doğumun en konforlu yanı sanırım süt olayı insan çok üzülüyor ilk 2 gün mama vernce çok üzüldüm inşallah düzelir kızımın emme sorunu hepinize zamanında doğumlar diliyorum şimdi kızım uyandı.sağlıklı sıhatli bebişler ve hayırlı doğumlar
bende geceleri dönerken acayip agrı hissediyorum bide sort don mon giyerken sağ bacağıma agırlık verdimmi bitiyorum dr ma sordum kemiklerim acıldığındanmış douma hzrlk yani
annesi ile anneannesi geldiğinde giriyodu şimdi neden giremesinki anlamadım telefonla ulaşabilecek kimse ykmu
bende de mayışma hali var ama doum yaklaştıkça enerjı artarmış tam tersi
valla sekerim bazen kocamda babamda dahil hepsine işkence yapasım geliyor amanyak ediyolar insanı aptallıklarıyla benimkide dün sarhoş geldi işle ilgili bir kokteyl (işmi kendi eğlencesimi o ayrı mevzu) sırnaşıyo tabii akşam neyse bişey demedim sonra yattık leş gibi kokuyo tabii bide sarılmayınca küsüyoo dedim kokuyosun neyseee uykudan tuvalete koşturdu niye istifra edecek ki kolay kolay sarhoş olmaz istifra etmez demekki ne kadar içmiş
sabahda bana dioki kızdınmı laf işte artık kaile akıp kızmıycam bile ne b.k yerse yesin 9 aydır zor bir süreç bir sürü fedakarlık yapmışım yediğimden içtiğme gittiğim yerlere kadar beyfendi içkisini sınırlaymadı yani dedimki ben bu gece doğursam nolucak ayılırım ben benim kızım olacak tabiii sen bekle ben o kızı öyle bir yetiştiricemki kızımla ikimiz senin burnundan getiricez işin gücün bizi memnun etmek olucak dur daha dur ben sana yapıcagımı biliyorum
mevzu içmesi değil sarhoş olması ya doğursam nolcak baba nerde tuvalette kusuyor
ayyy okadar kızgınım kiii bazen bu hamilelik sürecinde ona maddi olarak çok yüklendiğimi düşündüm ama değilll müstahak bunlara daha da fazlasını yapmalıymısım aslında adam kendini düşünmüyosa ben onu niye düşüniim allahtan istanbulun en pahalı drlarına gittim en pahalı hastaneisnde de doğurucaaamm ohhhh canıma değsin hem ev borcu hem dr doğum masrafları hem kızmın masrafları doğumdan sonrad agardrop yenilerim artık bideee
napiim elimden bişey gelmiyo çünkü savunması varr çok çalışmasının geç gelmesinin içmesinin neymiş bizim için çalışıyomuş ama ben hep yalnızım haftada 3-4 gun gec geliyo ama ses çıkarma neden hafta sonunu bana ayırıyomuş eeee bende sana ayırıyorum nolcak yyani
offfff sağlam ütü yaptıım ama içimi boşaltmam gerekiyodu dolmuştum haaa bide bana dioki akşam içkili araba kullandım die mi kızdın (daha evvel bu yüzden kızmıstımda )ben d..(arkadaşı) ile konuşmustum basta arabayı o kullanacaktı ondan rahat içtim
(sanki ben arbasına takıldım sarhoşsun bee adaaam )
benden ona cevapta suuu :))) gülün bari biraz
AFERİN İYİ DÜŞÜNMÜŞSÜN
:)))) emen aradı beni dalgamı geciyorum ciddimiyim durumumu anlamak için ne cin dir benimki varyaaa :))
ayyy çok sevindim tebrik ederim canım seniiiiiiiiii....merhaba güzel anneler...26 temmuz sabahı kızımı kucağıma aldım tarifsiz bir duygu şuanda uyuyor onu izliyorum uykusu kaçıyor insanın biraz daha bakabilmek için :)51 cm 3900grepidural sezeryanle dünyaya geldi miniğim ameliyat masasına oturmamla bebeğimi bana göstermeleri arasında sadece 10 dk geçti,hastanede de rahattım gaz ağrı olmadı wc ye tek gitttim kolayca yürüdüm ama eve geçince ilk iki gün sancılarım oldu dikişlerden ama sanırım normal kaç kat kesiyorlar sonuçta..yürürken ve oturup kalkarken biraz ağrım oluyor dikişlerde hala ama en önemli sorunumuz sütüm daha bugün geldi ama kızım mamayı biberonla almaya alıştığından sağıp verince içiyor ancak anne sütünü normal doğumun en konforlu yanı sanırım süt olayı insan çok üzülüyor ilk 2 gün mama vernce çok üzüldüm inşallah düzelir kızımın emme sorunu hepinize zamanında doğumlar diliyorum şimdi kızım uyandı.sağlıklı sıhatli bebişler ve hayırlı doğumlar
ayy canım allah anlı bablı büyütsün sık dişini emer gelişimcide de aynı sey oldu maşşalah artık alıyor memeyi :)) geçmiş olsun :)))merhaba güzel anneler...26 temmuz sabahı kızımı kucağıma aldım tarifsiz bir duygu şuanda uyuyor onu izliyorum uykusu kaçıyor insanın biraz daha bakabilmek için :)51 cm 3900grepidural sezeryanle dünyaya geldi miniğim ameliyat masasına oturmamla bebeğimi bana göstermeleri arasında sadece 10 dk geçti,hastanede de rahattım gaz ağrı olmadı wc ye tek gitttim kolayca yürüdüm ama eve geçince ilk iki gün sancılarım oldu dikişlerden ama sanırım normal kaç kat kesiyorlar sonuçta..yürürken ve oturup kalkarken biraz ağrım oluyor dikişlerde hala ama en önemli sorunumuz sütüm daha bugün geldi ama kızım mamayı biberonla almaya alıştığından sağıp verince içiyor ancak anne sütünü normal doğumun en konforlu yanı sanırım süt olayı insan çok üzülüyor ilk 2 gün mama vernce çok üzüldüm inşallah düzelir kızımın emme sorunu hepinize zamanında doğumlar diliyorum şimdi kızım uyandı.sağlıklı sıhatli bebişler ve hayırlı doğumlar
yaaa alahım yaa bunların cinsi böyleee töbe töbeee acımıycaksın bunlara hiççooookkk haklısın.. benimkide misafir gelsin dışarıda balık yemeğe gidelim mangala gidelim hiçfırsatı kaçırmaz içer bende geçenlerde resti çektim en sonunda seni boşarım dedim alırım oğlumu çeker giderim bundan sonra keyiften değil yalnızlıktan içersin dedim.. düğüne gidiyodu kuzeninin dedim erkenden gel orda kalma belki doğururum falan kalmayım ortalıkta sakın içeyim deme boşarım çok ciddiyim dedim.. içmeden erkenden geldiama gözü kalmış içilen masalarda ohhh olsun kararınla içmeyi bilmezsen böyle ağız tadınca içeceğin ortamlardanda uzak kalırsın dedim içimden..
ayyy çok sevindim tebrik ederim canım seniiiiiiiiii....
Sağlıkla,analı babalı büyüsün kızınnnnnnnnnnn
bende de stres başladı yaaa...pzt.kızlar pzt...az kaldı :18::18::18:
ben kendi adıma taşıyorum artık ama benimki salak akıllı olsa bu zamanlarımda böyle bir hata yapmaz suanda tüm öfkemi ona kusuyorum vallabugün topic baya dolmuş anlaşılan
ben kendi adıma taşıyorum artık ama benimki salak akıllı olsa bu zamanlarımda böyle bir hata yapmaz suanda tüm öfkemi ona kusuyorum valla
aman bu erkeklerde bizlerin halinden biraz anlasınlar yaaa.. zaten sıcaktan mahfoluyoruz bide onların bu saçmalıkları insanı daha da geriyomecbur doğuma kadar horultunu çekecek canım çekemezse gitsin yan odada yatsın yatmıyosa da kendi bilir demekki çokda rahatsız değil..
bende geçenlerde eşime sinir oldum annem babam bizdeydi yemek yaptım önlerine koydum önlerinden kaldırdım babamla balkonda kağıt oynuyolardı "eee çay kahve servisi yaparsın artık falan "dedi ben zaten sıcaktan şıpır şıpr terliyom bide bu sıcakta çay mı koyacam bide çok yorulmuştum.. hadi canım sen koy dedim " hadi hadi sen koyarsın dedi zaten tek çeşit yemek yapmışın demezmi" sinirden küplere bindimgittim öbür odaya ağla ağla ağlaaa geldi şaka yaptım ben sana dedi.. yaptığım yemekte uğraştıcı bi yemekti bamya yapmıştım bide semizotu salatası yaptım yanına daha ne olsun oturduk yedik işte.. ama eşek hoşaftan ne anlarr..
valla agzıma bi süür sey geliyodu hiç birini söylemek öfkemi azaltmıyor gerizekalılar mallık ya yaptıkları zayıf insanlar taşıyamıyosan içme hatta hiç içme bir yalnız bırkaıyolar bide sarhoş olmları ayrı dert yaniii
offffff
valla elime gecse dövcem de annemler var
offf kızlar offf canım çok sıkkın kaç gündür
1 haftadır evde temizlik yapıyorum sağolsun eşimde yardım ediyo ama annem çok yakın bana bahsetmişimdir yürüme mesafesiyle 5 dk var aramız. her gün arıyo ve bende temizlik yaptığımı söylüyorum hiç demediki yapma ben gelir yaparım diye. dikkat et yorma kendini diyip kapattı. evde kız kardeşimin çocuğuna bakıyo oda 5 aylık o var ondan gelemedim dedi dün ben biraz tavırlı konuşunca. ama kendi temizliğini çok iyi yapıyo temizliği çok sever evine gitsen toz yoktur knedine gelince çok iyi yapabiliyo ama bana gelince yok. bugünde aradı akşam kız kardeşin sende kalsın iş yapar biraz dedi. ama kız kardeşim çalışıyo ve işten çıkıp ehliyet kursuna gidiyo ordan çıkıp bana gelmesi akşamın 10 u. ee sonrada yatıcak c.tesi tekrar işe gidicek. yani temizlik yok laf işte. sonrada annem c.tesi biz arkadaşlarla adaya gidyoruz demesinmi yaa ben noluyorum. peki demesi gerekmezmi ben c.tesi gelir kalan işlerini yaparım diye haksızmıyım. sonrada eşimde duydu bunları telde konuşurken çok kızdı annemlere neden bu kadar ilgisizler yaa 2 haftaya çocuk doğacak hiç demediler eksiğin varmı kzıım diiye yaa bir çift çorap alamdılar. ihtiyacım olduğundan değil ama buda torun yani bende kzılarıyım.
çok bunalımdayım bu aralar inanın kayınvalidem yapsa bunları hiç sıkmam canımı boşver nede olssa kayınvalide der geçeerim ama bunu yapan annem. inanaın kayınvalidem çok kızdı temizlik yaptım diye
offf kızlar offf canım çok sıkkın kaç gündür
1 haftadır evde temizlik yapıyorum sağolsun eşimde yardım ediyo ama annem çok yakın bana bahsetmişimdir yürüme mesafesiyle 5 dk var aramız. her gün arıyo ve bende temizlik yaptığımı söylüyorum hiç demediki yapma ben gelir yaparım diye. dikkat et yorma kendini diyip kapattı. evde kız kardeşimin çocuğuna bakıyo oda 5 aylık o var ondan gelemedim dedi dün ben biraz tavırlı konuşunca. ama kendi temizliğini çok iyi yapıyo temizliği çok sever evine gitsen toz yoktur knedine gelince çok iyi yapabiliyo ama bana gelince yok. bugünde aradı akşam kız kardeşin sende kalsın iş yapar biraz dedi. ama kız kardeşim çalışıyo ve işten çıkıp ehliyet kursuna gidiyo ordan çıkıp bana gelmesi akşamın 10 u. ee sonrada yatıcak c.tesi tekrar işe gidicek. yani temizlik yok laf işte. sonrada annem c.tesi biz arkadaşlarla adaya gidyoruz demesinmi yaa ben noluyorum. peki demesi gerekmezmi ben c.tesi gelir kalan işlerini yaparım diye haksızmıyım. sonrada eşimde duydu bunları telde konuşurken çok kızdı annemlere neden bu kadar ilgisizler yaa 2 haftaya çocuk doğacak hiç demediler eksiğin varmı kzıım diiye yaa bir çift çorap alamdılar. ihtiyacım olduğundan değil ama buda torun yani bende kzılarıyım.
çok bunalımdayım bu aralar inanın kayınvalidem yapsa bunları hiç sıkmam canımı boşver nede olssa kayınvalide der geçeerim ama bunu yapan annem. inanaın kayınvalidem çok kızdı temizlik yaptım diye
merhaba güzel anneler...26 temmuz sabahı kızımı kucağıma aldım tarifsiz bir duygu şuanda uyuyor onu izliyorum uykusu kaçıyor insanın biraz daha bakabilmek için :)51 cm 3900grepidural sezeryanle dünyaya geldi miniğim ameliyat masasına oturmamla bebeğimi bana göstermeleri arasında sadece 10 dk geçti,hastanede de rahattım gaz ağrı olmadı wc ye tek gitttim kolayca yürüdüm ama eve geçince ilk iki gün sancılarım oldu dikişlerden ama sanırım normal kaç kat kesiyorlar sonuçta..yürürken ve oturup kalkarken biraz ağrım oluyor dikişlerde hala ama en önemli sorunumuz sütüm daha bugün geldi ama kızım mamayı biberonla almaya alıştığından sağıp verince içiyor ancak anne sütünü normal doğumun en konforlu yanı sanırım süt olayı insan çok üzülüyor ilk 2 gün mama vernce çok üzüldüm inşallah düzelir kızımın emme sorunu hepinize zamanında doğumlar diliyorum şimdi kızım uyandı.sağlıklı sıhatli bebişler ve hayırlı doğumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?