- 13 Ekim 2009
- 1.834
- 702
- 163
günaydın herkese allah kolaylıklar versin sağlık sıhat versin anne ve bebişlere bende birazdan nst için çıkıcam evden haftaya bu gün de benim doğum tarihim hAyırlısıyla
19 günümüz kaldı ama hala peeeek çok eksiğimiz var.
Sıcakta dışarı çıkmayı gözüm kesmiyor; internetten tamamlayacağız artık .
Ama görmeden almayı da hiiiç sevmiyorum ooof ne tembelim
ya bence sormasının nedeni, siz nasıl seviyorsanız öyle yapmak istediğindendir.benım annemde soruyor çünküayy canım ya güldürdün beni vallahi :) okurkrn gülüyorum annem de ne neye gülüyorsun diye soruyo :) o da aynı senin annen gini yaa :) oda 37 yıllık ev hanımı duygu bunu şöylemi yapsam suyunu öncemi koysam sonramı koysam mutfağa girince sürekli bi soru hali :) bak diyorum arkadaşımın annesi de aynı senin gibiymiş hiç bi kere ben öylemi yapıyorum duygu diyoo :))))demekki hepsi aynı oluyo
canım allah kolaylık versin ya..kıyafet krizi bizde de var burda istediğimi giyemiyorum laf olur vs diye ki oluyordur da elbise giymedim hiç hep pantolon ama dayanamıyorum artık sıcaga.akşam yürüyüşe giderken esofmanı giyiyorum eve gelince onun ıslaklığı ile çamaşır yıkanır resmen.yarın doktor kontrolümüz var eşime diyorum 1 tane elbisem var bari merkeze giderken onu giyeyim henüz cevap alamadım duymazdan geldi.aileler zaten uzakta evde ne bulsam giyiyorum eşimin benim diye bakmadan dolaptan ilk çektiğim üstümde zaten günde 5 kere üstümü değişiyorum bugün 44 dereceydi ev bile 38 derece.bir ara bana klima al diye ağlamaklı oldum
bende ben dealtın yatıırımnda bende varıııımmm kızlar.. nasıl yapcezz bunu?
bende de hem çatlak hem selülit..aynaya bakmak istemiyorum yüzümde çok lekelendibugün ilk çatlaklarımı müjdeledi eşim.3 tane yarım cm kırmızıymış ben göremiyorum zaten.yıkıldım baştan beri üzüm cekirdeği yagı kullanıyorum catlak yoktu 1 hafta önce bitti yenisini alamadım o arada.bunu fırsat bilen cildim çatladı gitti.bebişimin hediyesi deyip sevdim kendilerini.ama çatlak yok edici krem buldum internette.çok aşmazlarsa boyutlarını bunları düzeltebilir gibi geldi vichynin bir ürünü.zaten eşim kilo alma çirkin olma spora ne zaman başlarız ne zaman zayıflarsın diyordu ki çatladım inadına
Slm kızlar ne çok yazmışsınız oku oku anca bitirdim valla.
Biz bugün doktora gittik. oğluşum 3500 civarı ve maşallah keyfi yerinde. planlı doğum düşünmüyorum dedi doktor. bebek ne zaman gelmek isterse o zaman dedi. tahmini doğum tarihimiz 8 ağustos gözüküyor. bebek yerleşmiş tarihi beklemez zaten, 4 ağustosa kadar bi şey olmazsa gel bi daha bakalım dedi.
ben de sizin gibi korkuyorum yaa. suyun geldiğini anlamazsam falan diye. hastanede uzak biraz.doktorum da panik yapma diyor.
bi de bugün benim doğum günüm. oğlum belki süpriz yapar dedim ama gelmeye niyeti yok
neyse sağlıklı olsun da oğluşum beklicez artık.
başından beri hep doğumum temmuz sonu diyordum ama ağustos annesi olucam galiba
Günaydın;Günaydın herkese
Yine uzuuuun ve zor bir gece geçirdik, yorgun argın uyandım.
Sanki yüzyıllardır hamileymişim gibi hissediyorum.
Günaydın;
aynen yaaa çok kötüyüm sabahınköründe başladım hüngür hüngür ağlamaya eşim ne oluyor dedi uyandı,yanıyorum yanıyorum bitsin artık diye bağırdım durdum
az önce duş aldım ama hiç bişey kar etmiyor çok kötüyüm çook.......
son hazırlıklarımı yapıyorum bir saat sonra doğum için hastaneye gidiyoruz.Çok heyecanlıyım garip bir duygu.Eve döndüğümde vakit bulduğumda hemen yazıcam sizlere dualarınızı bekliyorum
Günaydın canım tam gunu yani kaynar kazan gibi topik :))Ayyy nihayet bağladılar :)))kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aylar suren bekleyis sonunda internetim baglandi. artik butun gun sizinle olabilecegim. en azindan sali gunu bebis gelene kadar. ayyy hala inanamiorum. nasil ozlemisim her yazdiginiza cevap verebilmeyi ve 40 kere yazmadan her sayfaya bakabilmeyi. artik kacirdigim butun aylari bastan okurum hehehe. nasil herkesler??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?