2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi ki doğdun canım...nice güzellikler senin olsun

kızlar lorry dün doğumda olacaktı dimi?kaçırdım mı?ondan da haber yok dimi?
evet yaa lorry den de haber yok cerenimo nun cebide vardı halbuki yazabilirdi ama demekki olmadı yada ne bilim venüsdende haber yok artı sulesssliiii den de haber yok noldu bu kızlara valla

heralde doğum olur olmaz netle ugrasamıyor yada hastaneden cıkıp eve gelinsede nete girmek zaman istiyor heralde o yorgunlugun istine de ugrasmak istemiyor ınsan galiba )

heralde doğum olur olmaz netle ugrasamıyor yada hastaneden cıkıp eve gelinsede nete girmek zaman istiyor heralde o yorgunlugun istine de ugrasmak istemiyor ınsan galiba )

bilmem ki yaşayıp göreceğiz biz de hihihhihi
eşime veririm talimat ...o girer duyurur size:) yeterki yavrum sağlıkla gelsinnnnnnnnnn

bilmem ki yaşayıp göreceğiz biz de hihihhihi
eşime veririm talimat ...o girer duyurur size:) yeterki yavrum sağlıkla gelsinnnnnnnnnn
valla ben girer yazarım diyorum yaaa :)) kızlarr dogurdum diye ilk sizlere haber vermek isterim annemden daha çok sizle paylaştım valla :))

valla ben girer yazarım diyorum yaaa :)) kızlarr dogurdum diye ilk sizlere haber vermek isterim annemden daha çok sizle paylaştım valla :))

yaa ben de kendim vermek isterim de...malum anestezi ve ağrı,acı...gözümde büyüyor sanırsam ,strese girmeye başladımm vakit azaldıkçaaaa:18::18::18:

yaw bi de bende şey başladı...pzt sezeryanım yaa...yaa kuzum daha önce gelmek isterse...kafamda binbir türlü senaryo yazıyorummm..of görsenizzzzzzzzzzzz:18::18::18: yok suyum gelir,nişan gelir..yalnızken felan olmasın nolur diye dua ediyorum...annem diyorki beni ararsın 10 dakkaya taksiyle yanındayım diyor...ben o 10 dakika napıcam pikiiiiiiiiiiiii:18::18::18:

nete gırıp yazmak zor olur vakıt olmaz brde kalabalık.durun ben bı klube yazayımda denmez:) cep telfnları olsa brbrmzde bır cağrıyla doğurdum haberı verılebılır.ama tabı yazıyla ıletmek baskaa.kızlar muhtemelen ben o kalabalıkta yazamam gıbı aılemde uzaktan geleceg ıcın.ama cepten grıp yazmayı denerım.yada erkek kardesm var ona derım ablam doğurdu yazar sıze:)

ben geldim kötü haberlerlee( idrarda protein çıkmıştı başka bi dr a gittim oda bana monural verdi kullanan oldumu aranızda..bebeğin boynuna bi kat kordon dolanmışmış buda dogum zamnında beni zorlarmış falanda filan..hayırlısıyla hepimiz kucagımıza alsaydıkta bebeklerimizi rahatlasaydık...

normal hayatta panık bırıysen dıyecegım yok cnm da eger sakınsen bence bu duruma sevınırsın yavrun gelıyor dıye.zaten nısan ve su gelır gelmez bebek gelmıyork guzelım.hıc unutmam annem duş alırken suyu gelmıstı babam köydeydı bırde..sonra babamı aradı tabı bız cocuk 13 yasındaydım ben.babam yarım saatı bırz gectı ve geldı annemı hastaneye getrdı.bunlar aksam 10 cıvarı oluyordu.annem sabah 6da bırıcık kardesımı dunyaya getrdı normal doğumla.korkma yanı guzelm cartta gelıvermez.sakın olmalısınkı kasların gerılmesın o anda.rahım kasların cok onemlı cunkuu

kotu haber demeeee..bak evıne gelmıs bıze yzıyorsun bıle bole aksılıkler dıger arkdsların basınada geldı çok kotu durum olsa hemen doğuma alırlardı dımı..ozel hastaneye gıdıyorsan(kı ben ozel hastny gdyrm.)bole turlu bahanelerle yok ters duruyor catı dar falan sezaryana alıstryrlarmıs hastalrı bunu devlet hastanesınde kadın doğumcu bır buyugum soyledı.

dert etme canım yaaa 10 dk ya gelsed annen doğumun daha allah bilir kaç saati olacak
sona yaklaştıkça gerginlik oluyor bende de var kardeşime diyorum bugun biraz sancım oldu bellimi olur belki doğururum amaaan ablaaa yaa bugun cok yorunum bugun dogurma dio banaa yaaa :))) eşimde iş yemeginde zaten :))) anne baba yanımda allahtan ama genede gerginliğim çok fazla

k konuşmiim de
vlla tuvalette bile olsa yazarım ben 2 satır sadece :) nolcak yaaa neyse buyu

canım hiç canını sıkma benim kordonda boyun civarında 4 gundur belkide dah uzun zamandır
eyeszayinde kuzusunun boynuna 2 tur dolanmış durumda çokda panik yapma bişey olsa hissedersin çokçok doğum erken olur sezeryan olur napalım kısmet deriz valla :)
monural bilmiorum

anaaam sen sakinsen rahim kaslarında daha rahat ve doumunda dah rahatmı oluyomuş :??
bende dıştan bakarsan sakinimdirde içimi aç abka oooo fenayımdır nasıl idare etcez bakalım

tek doz kullanılan bişi mi o,,sanki ben daha ilk aylarımda felan içtim öyle bişi?

panik ne demek...ötesiyim :)

sorma yaa...ben de tuhaflaştım...herbişee ters tepki veriyorum...herbişee ağlıyorum...aylardır normaldim...şu son 2 haftadır dellendim iyice...eşimi de çıldırtıyorum eheueheuen

sorma yaa...ben de tuhaflaştım...herbişee ters tepki veriyorum...herbişee ağlıyorum...aylardır normaldim...şu son 2 haftadır dellendim iyice...eşimi de çıldırtıyorum eheueheuen
bende cok aglıyorum yaaa günde 3-5 kez tabii anlamsızlıh-gını bildiğimden saklıyorum ama dün eşim bana sokudukça daynamadım foşur foşur agladım çok sıkılıyorum ben diye :)))bak işte az daha laf ediim gözler hazır hemen :)))))))

potansiyeliz yane...ben ütü yaparken ağladım yaa...düşün eheueh..sıcakla kavga ediyomm..ayaklarıma sövüyorummm....şu an evde ayaaama olan tek bir terlik var...aldığım sabolar felan kenar süsü kaldı...beni sokmaya çalışan sivrilerle kavga halindeyim...yani videoya alsanız beni baya eğlenirsiniz

ayyy bu arada eşim hadi uyuyalım diorrrrrrrrr...bilmiyor ki gece benim için daha yeni başlıyorrrrrrrrr...
onu kırmamak adına gidip yanında kitap okuyiimmm bariiiiiiiiii....sıkıntılı dakikalar ve bennnnnnnnnnnn...vantilatörsüz hayat olmaz.......hadi öptüm kaçtım ,yarın güzel bir güne uyanalımmmmmmmmmm(tabi uyuyabilirsek ihihihhihi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…