2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yürümeye acizim kıç kalkmıyor oturmak ayrı yerımden kalkmak ayrı ezıyet gelyr ve yalnızlıgında verdg sıkıntıdan bnde ağlıyorum.oyalanacak hıcbırsey bulamıyorum gun ıcınde cocugumun camasırlarını acıorum bakıorum bıda acıyorum toplyrm katlıyorum .hepımız aynıyız annelerımız ne sıkıntılar cekmıs dımı cnm annemı cok ozledım ya

aynı durumlar bende de var baydım artık yaaa söylenmekte istemşiyorum gerçi de amaaan ne biliiim işte ((((((

iyi geceler fıstıklar..topicte kimse kalmamış ama yazayım ben yine uyku yine yook yine yokk.. bugün evdeyim sıcaktan bi o köşeye bi bu köşeye yattım durdum.. işyeri daha serindi valla...

yeni doğum haberleri var mı diye merakla girdim ama ses çıkmamış... inşallahhhh mis kokulu kuzular annelerinin koynundadır.

buarada kızlar hızlıca okudum da selülitler , çatlaklar konuşulmuş.. benim çok şükür çatlağım olmadı ama selülitlerimin maşallahhı var ayrı ürün mü kullanıcaz onun için.. bu arada ayaklarım şişmedi diye seviniyodum.. ayak bileklerim ve ayaklarım şişmeye başladı ayaklarımın altı kor gibi yanıyo... akşamları soğuk leğende bekletiyorum biraz..

ben hep pijama takımı koydum gecelikte alayım olmazsa

ben de aynı şekilde canım .. sıcakları ve sezeryanı hesaba katmamışım hiç.. bi de azra3247 yazmış ya ince giydirmek lazım diye benimkinin kolsuz çıtçıtlı bodyleri bile böyle pamuklu kalın gibi.. olmadı bi iki ince bişeyler ekliyeyim çantaya..
Ankaradan kaç ağustos annesi var kızlar?

Redmask da Ankara'dan. Sesi çıkmadı bugünSulesssliiiii kuzum bı gir çık yazsana naptin dogurdunmu gorumcelerını görünce :)))

meraba canım sıcaktan bi köşede büzüşmekle meşguldum.. temizliğe de ara verilmişti bugün tüm gün söylene söylene tv seyrettim durdum bi arada kayınvalidem perdeleri yıkamış daha önce gelip onları astı.. bu işlerden yırttım çok şükür.. dolaplara yerleştirme hastane çantasını düzenleme vs işleri kaldı..

yaa evet suleslii ne yaptı ki acaba?;

ayyy canım inş. kısa sürede çözülür problem.. illa işi yokuşa sürecekler..

ayy iyice sinirlerimiz bozuldu.. bi yandan sıcak bi yandan bi şekilde doğurma korkusu... ama yavrularımızı kucağımıza alınca gülücez bu hallerimize.. aman dikkat edelim çevremizdekilere falan da bi lohusa depresyonuna girmeyelim..

inşallah kazasız belasız atlatırız dua edin bize:) bu kızımla aynı bedende son gecem çok garip bir duygu.eve geldiğimiz zaman bilgi vermeye çalışırım.

ben de sıcak hem de diş ağrısından uyuyamıyamıyorum malesef:84:keşke tek sorunum sıcak olsaydı

okuyacak kitabım da yok ben de bulmaca çözerek oyalanıyorum eşimi sıkıştırıyorum bulmaca getir diye bulmaca aşereni de ilk defa görüyorum diyorgeçen 4e kadar bulmaca çözdüm dişimin ağrısını düşünmeyeyim diye sonra sızmışım zaten

Bu arada özelden mesaj atamadım size tekrar burdan yazıyorum iyi dileklerin için sağol Allah hepimize hayırlı kazasız belasız doğumlar nasip etsin

benimde canım sürekli olan bi sancıydı saatlerce sürdü arada sadece şiddeti azalıyodu ama kesilmeden devam ediyodu,doğum sancısı değilmiş anlaşılan...hala başka belirti yok,aşırı derecede kasılıyorum sabahtan beri 10 dk..15dk ...ara ile ağrım kesildi ama kasılma olunca nefesim kesiliyo gibi oluyo...doktora gitmem içinde elimde sağlam deliller olması lazım...pazartesi bi gelse...

senin kötü olmuş canım ya 7 cm ne demek,epey çekmişsin,olsun sağlıklısınızya....bu bebeğinde sezeryan olacak galiba....

Gece mesaim basladi Topikte cok sessiz herkes uyuyabilmis heralde ))Ense boyun sirt gogus arasi offfff vicik vicik oldum gene kendimden tiksiniyorum bide dogum sonrasi noluruz biz bu sicaklarla lohusa atesi diye bisey varmis tere batip cikiyomussun ;((

aynı durumdayım karşıma vantilatörü aldım buda dokunuyor herhalde bana kasıklarım ağrımaya başladı hani üşütünce olur ya onun gibi

Aman canimndikkat et ofirfirlarda fena carpiyor serinlerken hasta olma Bende dun klimdanuyudum esim saatini ayarladi 3-4 saat superdi sonra durunca pismis olarak uyandim resmen

Konyada nem durumu nasil?İs.da gece aicaklik iii amamnemde mahvoluyos kimse uyuyamiyo hamis olmaya gerek yok yani :)

son hazırlıklarımı yapıyorum bir saat sonra doğum için hastaneye gidiyoruz.Çok heyecanlıyım garip bir duygu.Eve döndüğümde vakit bulduğumda hemen yazıcam sizlere dualarınızı bekliyorum

son hazırlıklarımı yapıyorum bir saat sonra doğum için hastaneye gidiyoruz.Çok heyecanlıyım garip bir duygu.Eve döndüğümde vakit bulduğumda hemen yazıcam sizlere dualarınızı bekliyorum

canım hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzz dualarımız senle annesiiiiiiiiiiii

bu arada günaydın kızlar...
5de bi uyandım sonra uyku yooooooooook...kahvaltı hazırladım eşime...onu uyandıracağım şimdi...bi bakiyim dedim kim var kim yok diyeeeeeee...muhtemelen yatarım kahvaltı sonrasıııııı...görüşürüzzzzzz öğlen...mucukkk

sağlıkla bebişini kucağına al canım inşallah. hayırlı kolay doğumlar darısı bize olsun inşallah

allah kolay doğum nasip etsin.bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.ben de heyecanlandım yaa.inş.güzel haberlerini bekliyoruz..diğer bugün doğum yapacak hanımlarada allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…