potansiyeliz yane...ben ütü yaparken ağladım yaa...düşün eheueh..sıcakla kavga ediyomm..ayaklarıma sövüyorummm....şu an evde ayaaama olan tek bir terlik var...aldığım sabolar felan kenar süsü kaldı...beni sokmaya çalışan sivrilerle kavga halindeyim...yani videoya alsanız beni baya eğlenirsiniz
potansiyeliz yane...ben ütü yaparken ağladım yaa...düşün eheueh..sıcakla kavga ediyomm..ayaklarıma sövüyorummm....şu an evde ayaaama olan tek bir terlik var...aldığım sabolar felan kenar süsü kaldı...beni sokmaya çalışan sivrilerle kavga halindeyim...yani videoya alsanız beni baya eğlenirsiniz
aynı durumlar bende de var baydım artık yaaa söylenmekte istemşiyorum gerçi de amaaan ne biliiim işteyürümeye acizim kıç kalkmıyor oturmak ayrı yerımden kalkmak ayrı ezıyet gelyr ve yalnızlıgında verdg sıkıntıdan bnde ağlıyorum.oyalanacak hıcbırsey bulamıyorum gun ıcınde cocugumun camasırlarını acıorum bakıorum bıda acıyorum toplyrm katlıyorum .hepımız aynıyız annelerımız ne sıkıntılar cekmıs dımıcnm annemı cok ozledım ya
ben hep pijama takımı koydum gecelikte alayım olmazsa
Ankaradan kaç ağustos annesi var kızlar?
Redmask da Ankara'dan. Sesi çıkmadı bugünSulesssliiiii kuzum bı gir çık yazsana naptin dogurdunmu gorumcelerını görünce :)))
Kızlar yaaa doğumdan 15 gün sonra Türkiye'ye dönmek istiyorum ama şimdi konsoloslukla görüştüm ve sanırım en az 1 ayı alacakHamilelerin duaları kabul olur ya ne olur dua edin de her şey yolunda gitsin, hiç zorluk yaşamadan hayırlısıyla, en kısa zamanda dönebilelim. Ne olur dua edin...
hastanedeki ilk kontrollerim içinde iyi olur sanırım elbise ac kapa rahat olur :)))) hihhiiihihihi ayyy çok sıkıldım 2 gündür kafayı yemeden kızımı kucaklasaydım dengem gitti yaaaa :))
2 gündür her wc ziyaretimde aglıyorum yüzümü yıkayıp çıkıyorum manyaga bağladım resmen
acaba doğumumun yaklaştıgı sinyallerimi bunlar ?????
cerenimo ve venüs habersiz bıraktılar bak bugün bizi naptılar ki :??
yarının doğumları :))))
29-07-2011 cuma
mgokberk sabah 8 de sezeryan
nazsem sabah 9 da sezeryan
kızlaaar inşallah kazasız belasız sağlıkla bebişlerinizin haberini verirsiniz :))
iyi geceler fıstıklar..topicte kimse kalmamış ama yazayım ben yine uyku yine yook yine yokk.. bugün evdeyim sıcaktan bi o köşeye bi bu köşeye yattım durdum.. işyeri daha serindi valla...
yeni doğum haberleri var mı diye merakla girdim ama ses çıkmamış... inşallahhhh mis kokulu kuzular annelerinin koynundadır.
buarada kızlar hızlıca okudum da selülitler , çatlaklar konuşulmuş.. benim çok şükür çatlağım olmadı ama selülitlerimin maşallahhı var ayrı ürün mü kullanıcaz onun için.. bu arada ayaklarım şişmedi diye seviniyodum.. ayak bileklerim ve ayaklarım şişmeye başladı ayaklarımın altı kor gibi yanıyo... akşamları soğuk leğende bekletiyorum biraz..Aynen... bende seviniyordum ayaklarım şişmiyor ne güzel diye ama ayak bileklerim bile şişmeye başladı şu son haftaÇok baharatlı yemekler yediğim için oldu diyordum ama bu akşam yine oldu Hele de hava sıcaksa ayaklarım yanıyor resmen... Çatlak umarım oluşmaz, selülitler henüz çok belli olmuyor ama onun çözümü daha kolay gibi :) Bunları yazarken oğlum karnımda kıpır kıpır :)
Bu arada sağol canım inşallah kolay halledilir,şimdi düşünüp bir de ona üzülmeyeyim diyorum. Bebek artık onu istemediğimi düşünecek
cerenimo ve venüs habersiz bıraktılar bak bugün bizi naptılar ki :??
yarının doğumları :))))
29-07-2011 cuma
mgokberk sabah 8 de sezeryan
nazsem sabah 9 da sezeryan
kızlaaar inşallah kazasız belasız sağlıkla bebişlerinizin haberini verirsiniz :))
Vermidoncum benim sancım belli periyotta değildi.
Tıpkı adetim başlıyormuş gibi sürekli ve yoğun bir sancıydı.
Nişan geldikten sonra rahatladım birkaç saat.
Sonra açılma oldukça aralıklarla sancım gelmeye başladı düzenli olarak.
Tabii hepsi boşuna; o kadar sancıyı çekip 7 santim açıldıktan sonra sezaryene alındım bebeğimin kalp atışları zayıflamıştı mekonyum yuttuğu için.
Ne güzel.
Doğumu nerede yapacaksın ?
Gece mesaim basladiTopikte cok sessiz herkes uyuyabilmis heralde ))Ense boyun sirt gogus arasi offfff vicik vicik oldum gene kendimden tiksiniyorum bide dogum sonrasi noluruz biz bu sicaklarla lohusa atesi diye bisey varmis tere batip cikiyomussun ;((
Konyada nem durumu nasil?İs.da gece aicaklik iii amamnemde mahvoluyos kimse uyuyamiyo hamis olmaya gerek yok yani :)
son hazırlıklarımı yapıyorum bir saat sonra doğum için hastaneye gidiyoruz.Çok heyecanlıyım garip bir duygu.Eve döndüğümde vakit bulduğumda hemen yazıcam sizlere dualarınızı bekliyorum
son hazırlıklarımı yapıyorum bir saat sonra doğum için hastaneye gidiyoruz.Çok heyecanlıyım garip bir duygu.Eve döndüğümde vakit bulduğumda hemen yazıcam sizlere dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?