• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese:emir_bebek:

Yine uzuuuun ve zor bir gece geçirdik, yorgun argın uyandım.

Sanki yüzyıllardır hamileymişim gibi hissediyorum.

günaydın herkese allah kolaylıklar versin sağlık sıhat versin anne ve bebişlere bende birazdan nst için çıkıcam evden haftaya bu gün de benim doğum tarihim hAyırlısıyla

19 günümüz kaldı ama hala peeeek çok eksiğimiz var.

Sıcakta dışarı çıkmayı gözüm kesmiyor; internetten tamamlayacağız artık .

Ama görmeden almayı da hiiiç sevmiyorum ooof ne tembelim

19 günümüz kaldı ama hala peeeek çok eksiğimiz var.

Sıcakta dışarı çıkmayı gözüm kesmiyor; internetten tamamlayacağız artık .

Ama görmeden almayı da hiiiç sevmiyorum ooof ne tembelim

canım aksam ustu cıksan ya , avm ler zaten 10a kadar acık, ben oyle yapıyorum artık bısey lazım olursa aksam 5-6 dan sonra cıkıyorum. yaz ya coğu yer gec kapanıyor.

ay bu gun doğuma gıden varmıs. allah kolaylık versın arkadasım sağlıkla al insallah bebısını kucağına.

ayy canım ya güldürdün beni vallahi :) okurkrn gülüyorum annem de ne neye gülüyorsun diye soruyo :) o da aynı senin annen gini yaa :) oda 37 yıllık ev hanımı duygu bunu şöylemi yapsam suyunu öncemi koysam sonramı koysam mutfağa girince sürekli bi soru hali :) bak diyorum arkadaşımın annesi de aynı senin gibiymiş hiç bi kere ben öylemi yapıyorum duygu diyoo :)))):9: demekki hepsi aynı oluyo:1::1:
ya bence sormasının nedeni, siz nasıl seviyorsanız öyle yapmak istediğindendir.benım annemde soruyor çünkü :9:
kıyafet krizi bizde de var burda istediğimi giyemiyorum laf olur vs diye ki oluyordur da elbise giymedim hiç hep pantolon ama dayanamıyorum artık sıcaga.akşam yürüyüşe giderken esofmanı giyiyorum eve gelince onun ıslaklığı ile çamaşır yıkanır resmen.yarın doktor kontrolümüz var eşime diyorum 1 tane elbisem var bari merkeze giderken onu giyeyim henüz cevap alamadım duymazdan geldi.aileler zaten uzakta evde ne bulsam giyiyorum eşimin benim diye bakmadan dolaptan ilk çektiğim üstümde zaten günde 5 kere üstümü değişiyorum bugün 44 dereceydi ev bile 38 derece.bir ara bana klima al diye ağlamaklı oldum
canım allah kolaylık versin ya..
altın yatıırımnda bende varıııımmm kızlar.. nasıl yapcezz bunu?
bende ben de :16:
bugün ilk çatlaklarımı müjdeledi eşim.3 tane yarım cm kırmızıymış ben göremiyorum zaten.yıkıldım baştan beri üzüm cekirdeği yagı kullanıyorum catlak yoktu 1 hafta önce bitti yenisini alamadım o arada.bunu fırsat bilen cildim çatladı gitti.bebişimin hediyesi deyip sevdim kendilerini.ama çatlak yok edici krem buldum internette.çok aşmazlarsa boyutlarını bunları düzeltebilir gibi geldi vichynin bir ürünü.zaten eşim kilo alma çirkin olma spora ne zaman başlarız ne zaman zayıflarsın diyordu ki çatladım inadına :D
bende de hem çatlak hem selülit..aynaya bakmak istemiyorum yüzümde çok lekelendi :(
Slm kızlar ne çok yazmışsınız oku oku anca bitirdim valla.
Biz bugün doktora gittik. oğluşum 3500 civarı ve maşallah keyfi yerinde. planlı doğum düşünmüyorum dedi doktor. bebek ne zaman gelmek isterse o zaman dedi. tahmini doğum tarihimiz 8 ağustos gözüküyor. bebek yerleşmiş tarihi beklemez zaten, 4 ağustosa kadar bi şey olmazsa gel bi daha bakalım dedi.
ben de sizin gibi korkuyorum yaa. suyun geldiğini anlamazsam falan diye. hastanede uzak biraz.doktorum da panik yapma diyor.
bi de bugün benim doğum günüm. oğlum belki süpriz yapar dedim ama gelmeye niyeti yok :1:
neyse sağlıklı olsun da oğluşum beklicez artık.
başından beri hep doğumum temmuz sonu diyordum ama ağustos annesi olucam galiba:52:

doğum günün kutlu olsun canım ;)

Günaydın herkese:emir_bebek:

Yine uzuuuun ve zor bir gece geçirdik, yorgun argın uyandım.

Sanki yüzyıllardır hamileymişim gibi hissediyorum.
Günaydın;
aynen yaaa çok kötüyüm sabahınköründe başladım hüngür hüngür ağlamaya eşim ne oluyor dedi uyandı,yanıyorum yanıyorum bitsin artık diye bağırdım durdum
az önce duş aldım ama hiç bişey kar etmiyor çok kötüyüm çook.......

Günaydın;
aynen yaaa çok kötüyüm sabahınköründe başladım hüngür hüngür ağlamaya eşim ne oluyor dedi uyandı,yanıyorum yanıyorum bitsin artık diye bağırdım durdum
az önce duş aldım ama hiç bişey kar etmiyor çok kötüyüm çook.......

Ben kendi hesabıma yaşa bağlıyorum; e sıcaklar büyük faktör tabii ama...

İlk hamileliğimde 26 yaşımdaydım şimdi 34 ; bayağı farkediyormuş.

günaydınnn kızlarr ayy ne geceydi yaaaa tam 6 buçukta uyudummmmm :53: hamişliiin en zor anı bu son haftalarmış yarabbimmm Allah kurtarsın hepimizi bu sıcaklardann bel ağrısından sürünüom zatennn :41: ayy sabah sabahh ne şikayet ettim dimii :9:

kızlar ücretli izne ayrılanlar bilir ücretli iznden dönüş tarihini bize burasımı söylüyo yoksa bizmi hesaplayıp dönecez.yaa benim karışıyo bu tarihler 37,hafta raporum bile muamma 30 ağustosa denk geliyo öncesi alırsam 1 hafta izin kaybım olacak:(

Allahım kızlar her gece daha da zorlaşıyo:43:

Benim şeyim ağrıyo :69: artık .beklemek çok zor,zaten kızım da çok beklemeyecek gibi geliyor.

Birkaç şey ve temizlik dışında hazırım ben.

Hepinize sevgiler:49:

kızlar yazzdıklarınıza şöyle bir okuma gayreti içinde göz gezdirdim. çatlak olanlar benim de 32. haftada çıktı ve bir haftada baya bir artmıştı. sıcaklar beni de mahvetti. ağlayanlar dün gece ben de ağladım eşime durduk yere sataştım. ağrısı olanlar kronik boyun ağrım azmış durumda ağlatıyor beni umarım doğumdan sonra geçer dol boynum kaslarım kulunçlarım ölüyorum

son hazırlıklarımı yapıyorum bir saat sonra doğum için hastaneye gidiyoruz.Çok heyecanlıyım garip bir duygu.Eve döndüğümde vakit bulduğumda hemen yazıcam sizlere dualarınızı bekliyorum :3:

ALLAH bir avazda kurtarsın derler ya inşallah sağlıklı sıhhatli alırsın bebişini kucağına darısı bize artık...

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aylar suren bekleyis sonunda internetim baglandi. artik butun gun sizinle olabilecegim. en azindan sali gunu bebis gelene kadar. ayyy hala inanamiorum. nasil ozlemisim her yazdiginiza cevap verebilmeyi ve 40 kere yazmadan her sayfaya bakabilmeyi. artik kacirdigim butun aylari bastan okurum hehehe. nasil herkesler??

Günaydın kizlaaar herkese ne oldu bugün Yaaa moraller cok kötü herkes ağlıyor şikayetler top noktaada bende öğleyin gercide halı hazırda sartlr zaten zor bide dün esimin aptalligi sınır küpüne cevirdi anlatmiiim de boş verin Bide bana sabah dio ki niye kızdın dedim bugün tüm gün duşun belki bulursun :(((

ben de sabah 7 de uyudum 10 buçuk da uyandım yatağa yapışmış bir halde:32:ah şu diş ağrısı yok mu öldürüyor beni:84:

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aylar suren bekleyis sonunda internetim baglandi. artik butun gun sizinle olabilecegim. en azindan sali gunu bebis gelene kadar. ayyy hala inanamiorum. nasil ozlemisim her yazdiginiza cevap verebilmeyi ve 40 kere yazmadan her sayfaya bakabilmeyi. artik kacirdigim butun aylari bastan okurum hehehe. nasil herkesler??
Günaydın canım tam gunu yani kaynar kazan gibi topik :))Ayyy nihayet bağladılar :)))

Kızlar valla ben cok merak ettim bu kızı neden hic girmedi 5 dk da olsa girmezmi insan kaç gün oldu .?İnşallah dogurmamistir gunu vardı daha ...

Back