sen nerdesin bakcin yabancimi nerden buldun yatilimi bide kac ozel olmazsa kac para bunlara ozelden de cevap verebilirsin fark etmez :)ben bakıcı tuttum canım 1 temmuzdabaşlattım eve bize düzenimize alışsın dedim hem temizlik de yapıverdi bana şimdilik çok iyi ama bakalım çocukla nasıl olacak yatılı yabancı bakıcı bir ara düşündüm ama sonra sanki gece rahatsız oluruz gibi geldi bana bakalım duruma göre belki fikrim değişir
sqkin panik yapma canim artik vaktin geldi cunku Benim dr da dunku kontrolde kordon boyuna yakin ama endise etme dolanmis degil dedi ee dedim yaa dolanirsa hissedersin zaten kasilmalrin olur dedi :) o kadar rahattki ne bn ne esim ne annem nede babam hic bunun ustunde bile durmadik zaten Allahtan hala normal dogumu denemeye calisacak dr un bence sakin ol son gunlerde iyice panikliyoruz galibakizlar doktordan geldim simdi. kafam karmakarisik oldu. haftaya dogumu baslaticaklar sali gunu. bebegin boynuna kordon dolanmis 2 defa. doktor bizi panikletmemek icinmi soylemedi bilmiyorum ama bi onceki haftada bole biseyler solemisti olabilir diye. neyse iste gene bizi panikletmeden anlatti dedi eger kendisi gelmeye ve asagiya inmeye kalkarsa kordon sikisabilir dedi. ama cok zor bir olasilik dedi. bisey olmazmis gibi anlatti. sonra vaginaya bisey sokup onunla acikliga kalinliga bakti tamemen kapali ve oldukca kalinmis pelvis bebek gelicek gibi degil dedi. sonra nst ve kalp atisina baktilar nst de agri cikti ama ben bisey hissetmiyorum. herneyse dedi bebek zaten zamanini tamamladi. 39. haftada normal dogumu baslaticaz normal dogumla bebegi dunyaya getiricez dedi. dogumun seklini anlatti. iste geceden vaginaya o pelvisimi ne inceltici bisey koyucaklar. sabahta sanci ignesi yapicaklarmis. pelvis kalin oldugundan 20 saat falan surebilir dogum dedi. ama korkma buyuk sanci baslayinca epidural olucak dedi. kordon konusunda bi sikinti olacagini sanmiyorum olursa sezeryana gecilir dedi. benim durum bu. bi anda cok heyecan oldum....aa bu arada 2 haftada anca 200 gram almis bebek hala 3 kilo olamadi 2900. ama doktor cok uzun bi bebek dedi. bole oste.
iste orda elbirligi lazi ben muhtemelen senden once girebilirim doguma Huuu kizlaar arkada kalanlar dogum topigini bos birakmayin iyimi hep takipleyelimnimece usuluevet canım yaaa beni kim eklicek listeye şimdi hheheheehebende bugün onu düşünüyodum benim doğum zamanımda doğum topiğine doğum yapanlarıda yazarsanız bende geldiğimde eklerim herkesi
canım dua edıcem.ALLAH senın ve bebegının yanında olsun.panık olunacak kadar olsaydı doktor hemen alırdı doğuma bak ne guzel normal doğumla denıyecek apartopar sezaryana almıcak.maşallah bebegın 39.haftaya doğacak çoğu kısı erken doğuma gıttı senınkı en geclerden bırı.sağlıkla bebegıne kavusman dileğiyle..içini ferah tut ona kavusacagının heyecanını yaşa ogune kdr
canım perşembe günü ameliyatım benim :) cumartesi çıkaracaklar inşallah..o vakit yazabilirim herhalde amaimkan bulursam mutlaka yazarım :)
dua edicem arkadaşım..
Allah sağ salim kurtarsın
cnm dualarımız seninle merak etme sen
ama bebeğin boynuna kordon dolandıysa direk sezeryan yapılır diye biliyorum daha fazla riske gerek yok
inş senin ve bebeğin için hayırlısı olur cnm
canım doktorun en iyisini biliyodur sen kendini sıkıntıya sokma.
hem benim ilk hamileleiğimde aynı sorun vardı doktorum çok kıpırdama yorulma yürüme demişti o zmana sorun olmaz demişti şükür bişey olmadı
sen nerdesin bakcin yabancimi nerden buldun yatilimi bide kac ozel olmazsa kac para bunlara ozelden de cevap verebilirsin fark etmez :) sqkin panik yapma canim artik vaktin geldi cunku Benim dr da dunku kontrolde kordon boyuna yakin ama endise etme dolanmis degil dedi ee dedim yaa dolanirsa hissedersin zaten kasilmalrin olur dedi :) o kadar rahattki ne bn ne esim ne annem nede babam hic bunun ustunde bile durmadik zaten Allahtan hala normal dogumu denemeye calisacak dr un bence sakin ol son gunlerde iyice panikliyoruz galiba) dualarimiz seninle merak etme :)) iste orda elbirligi lazi ben muhtemelen senden once girebilirim doguma Huuu kizlaar arkada kalanlar dogum topigini bos birakmayin iyimi hep takipleyelimnimece usulu )) CERENİMOOOOOO canim sana da hayirli dogumlar olsun guzel haberlerini duyariz insallah Bu durumda yatina 4 dogum var dimi :))))
selam kizlar
dün gece karnimda adet olucakmisim gibi bi agri vardi ve belime de vuruyodu. bugün agri yok ama alt tarafta bi baski hissediyorum ve karnim tas gibi. daha dün kontrol oldum hic bisey yoktu bebek dogum kanalinda degildi ama simdi bi korku bastirdi ki sormayin :18::18:
kızlar sezeryan doğumdan sonra bebek emmiyomu bazı yerlerde öle bişeyler okudum ama
Kizlar anliyorum sizi. Yine de sakin olmaya calisin, yani takmamaya calisin(size degil kendime de hep bunu diyorum) Biliyorum cok zor hele de hamileyken insan cok alingan oluyor.
Ben size kendi kayinvalidemi ornek vereyim, belki biraz kendinizi iyi hissedersiniz: kayinvalidem dogacak bebegime ikinci el giyisi ve oyuncak satan magazadan alisveris yapmayi dusunuyor. Hatta gecen gun misafirlige geldi cocuga İkinci el oyuncak kopek almis. İnanin birsey diyemedim, tesekkur edip kabul ettim sirf arami bozmamak icin. Tabiki o oyuncagi asla ve asla cocuguma vermem. Hicbirsey almasa benim icin bin kat daha iyi. Ayrica esimin bebekken kullandigi yatak minderini hala sakliyormus ve istersem onu alip kullanabilecegimi soyledi. Mama sandalyesi olarak da elinde bir tane varmis: eskiden papagan besliyormus ve hayvan da o sandalyenin ustunde oturmayi cok seviyormus, papagan rahmegli olmus dolayisiyla sandalyeyi ben alabilirmisim. Allahim bunlari hediye diye verecegine keske eli bos gelse diye dua ediyorum. Sadece esimin hatirina susuyorum.
kızlar cogunuz biliyosunuz dimi öğretmen oldugumu lisede
2 yıl önce mezun ettiğim bir öğrencim hemen evlenip cocuk yaptı suan muhtemlen 8-9 aylık bebeği şimdi face foto eklemiş onlara baktımda amaaan dünkü çocuk kendini toparlamış bebişini büyütmüş benmi(bizmi)yapamıycaz bir güç bir inanç bir kuvvet doldu ki içime :))) sormayın valla :))) heeehheeeyyyyyyt kim tutarbeni :)))
kızlar ademel doğum yapmış...erdem alp 16.43 te dünyaya gözlerini açmış..allah uzun sağlıklı ömürler versin...
kızlar size cep telefonundan yazıyorum:bugün haftalık kontrole geldik oğlum bize süpriz yaptı bir aydır baş aşağı idi,ama şimdi dönmüş makat gelişli.doktor beklemeye gerek yok Yarın Sezeryana alalım dedi. bende doktoruma güveniyorum. işin ilginç tarafı Yarın evlilik yıldönümümüz
kizlar doktordan geldim simdi. kafam karmakarisik oldu. haftaya dogumu baslaticaklar sali gunu. bebegin boynuna kordon dolanmis 2 defa. doktor bizi panikletmemek icinmi soylemedi bilmiyorum ama bi onceki haftada bole biseyler solemisti olabilir diye. neyse iste gene bizi panikletmeden anlatti dedi eger kendisi gelmeye ve asagiya inmeye kalkarsa kordon sikisabilir dedi. ama cok zor bir olasilik dedi. bisey olmazmis gibi anlatti. sonra vaginaya bisey sokup onunla acikliga kalinliga bakti tamemen kapali ve oldukca kalinmis pelvis bebek gelicek gibi degil dedi. sonra nst ve kalp atisina baktilar nst de agri cikti ama ben bisey hissetmiyorum. herneyse dedi bebek zaten zamanini tamamladi. 39. haftada normal dogumu baslaticaz normal dogumla bebegi dunyaya getiricez dedi. dogumun seklini anlatti. iste geceden vaginaya o pelvisimi ne inceltici bisey koyucaklar. sabahta sanci ignesi yapicaklarmis. pelvis kalin oldugundan 20 saat falan surebilir dogum dedi. ama korkma buyuk sanci baslayinca epidural olucak dedi. kordon konusunda bi sikinti olacagini sanmiyorum olursa sezeryana gecilir dedi. benim durum bu. bi anda cok heyecan oldum....aa bu arada 2 haftada anca 200 gram almis bebek hala 3 kilo olamadi 2900. ama doktor cok uzun bi bebek dedi. bole oste.
yaa benim idrarda protein 30mg çıktı,tansiyon 12 7 bide lökosit 500.ve bol lökosit bol epitel yazmıştı..benim aklıma direk preeklmsi gelince panik oldum hatta içime ssinmedi tekrar aradım doktoru bişey olmaz kültür sonuçlarını bekleyecez dedi dua edin kızlar
sen nerdesin bakcin yabancimi nerden buldun yatilimi bide kac ozel olmazsa kac para bunlara ozelden de cevap verebilirsin fark etmez :) sqkin panik yapma canim artik vaktin geldi cunku Benim dr da dunku kontrolde kordon boyuna yakin ama endise etme dolanmis degil dedi ee dedim yaa dolanirsa hissedersin zaten kasilmalrin olur dedi :) o kadar rahattki ne bn ne esim ne annem nede babam hic bunun ustunde bile durmadik zaten Allahtan hala normal dogumu denemeye calisacak dr un bence sakin ol son gunlerde iyice panikliyoruz galiba) dualarimiz seninle merak etme :)) iste orda elbirligi lazi ben muhtemelen senden once girebilirim doguma Huuu kizlaar arkada kalanlar dogum topigini bos birakmayin iyimi hep takipleyelimnimece usulu )) CERENİMOOOOOO canim sana da hayirli dogumlar olsun guzel haberlerini duyariz insallah Bu durumda yatina 4 dogum var dimi :))))
yarın geremy,cerenimo,nar çiçeği ve ben 4 kişi doğumdayız hayırlısıyla inşallah
kids_go' cum umarım şuan iyisindir. Arada bilgilendir bizi...
yok öyle birşey canım. Geçen hafta bir arkadaşım doğum yaptı sezeryan ile, daha ameliyathanede emmeye başladı bebek...
Haha koptum papağan olayına... Kayınvaliden gerçekten orjinal bir kişiliğe sahipmiş. :)))) Demek ondan geçen ikinci el ürünleri sordun ...
Off bende de acaip bir güvensizlik var. Güya doğuma hazırlık kursuna gittim falan fasa fisooo( neyse herkes bir şekilde öğreniyor ben de öğrenirim.
Adamel' i tebrik ediyorum. Allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin bebişine...
Ayyy çok heyecanlıııııııCanım hayırlısıyla bir avazda doğur. Güzel haberlerini bekliyoruz...
Canım bence gayet güzel durum. Doktoruna bayıldım. Burada olsa kordon yandan geçiyor diye seni hemen aynı gün sezeryana alırlardı. 20 saat doğum süresi biraz ürkütücü ama bence en uzun labilecek süreyi söylemiştir. Ayyy hadi bakalım en azından gerkten ağustosta doğacak güzel kızın
Annem ve kayınvaliden arasında durumlar nasıl? dil sorunu nedeni ile çok zorlanıyor musunuz? Eee burada bebişin odası ne alemde???? Reeesiiimmm....
Canım umarım önemli bir soru çıkmaz.
25 temmuzda dunyaya geldı bebısım 2990 gr masallh bebegım hersey yolunda sezeryan yaptım malesef
kizlar doktordan geldim simdi. kafam karmakarisik oldu. haftaya dogumu baslaticaklar sali gunu. bebegin boynuna kordon dolanmis 2 defa. doktor bizi panikletmemek icinmi soylemedi bilmiyorum ama bi onceki haftada bole biseyler solemisti olabilir diye. neyse iste gene bizi panikletmeden anlatti dedi eger kendisi gelmeye ve asagiya inmeye kalkarsa kordon sikisabilir dedi. ama cok zor bir olasilik dedi. bisey olmazmis gibi anlatti. sonra vaginaya bisey sokup onunla acikliga kalinliga bakti tamemen kapali ve oldukca kalinmis pelvis bebek gelicek gibi degil dedi. sonra nst ve kalp atisina baktilar nst de agri cikti ama ben bisey hissetmiyorum. herneyse dedi bebek zaten zamanini tamamladi. 39. haftada normal dogumu baslaticaz normal dogumla bebegi dunyaya getiricez dedi. dogumun seklini anlatti. iste geceden vaginaya o pelvisimi ne inceltici bisey koyucaklar. sabahta sanci ignesi yapicaklarmis. pelvis kalin oldugundan 20 saat falan surebilir dogum dedi. ama korkma buyuk sanci baslayinca epidural olucak dedi. kordon konusunda bi sikinti olacagini sanmiyorum olursa sezeryana gecilir dedi. benim durum bu. bi anda cok heyecan oldum....aa bu arada 2 haftada anca 200 gram almis bebek hala 3 kilo olamadi 2900. ama doktor cok uzun bi bebek dedi. bole oste.
25 temmuzda dunyaya geldı bebısım 2990 gr masallh bebegım hersey yolunda sezeryan yaptım malesef
ya bişey sorucam sizlere nette baktım bayağı ama anne karnında ters duran bebeğin hareketleri nasıl hissedilir diye bulamadım.evet anne karnında ters duran bebeğin hareketleri diğerlerine göre daha az ve seyrek hissedilir yazıyo ama ben bayagı zamandır bebeğimin hareketlerini tekme şeklinde değilde böyle kayma kabarma şeklinde hisediyorum ve genelde göbek deliğimin üstünde yani usg de başının oldugu yerde ne elleriyle tekme attıgını nede ayaklarıyla tekme attığını hisetmiyorum bu normalmi acaba yaa moralim bozuluyo neden tekme şeklinde değilde kabarma yada kayma şeklinde hissediyorum benn
kızlar sonunda bugün bebek arabasını aldık.. içime çok sindi inşallah bu özene bezene aldığımız şeyleri güzel günlerde kullanmak nasip olur hepimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?