2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yeni geldim kontrolden hastahane uzak olunca ancak gelebildim.bebeğim iyide kan ve idrar tahlili yaptı kanımda problem yokmuş ama idrardan sonra bide idrar kültürü istedi.idrar tahlili sonuçlarından anlayan varmıki paylaşsam yaa niye kültür istedi korktum

bugun bnmde evde temızlk vardı terteemıiis gıbı oldu gercekten.hazırlıklar bıttı sayılır dedgn gıbı.hem bayram hem bebek temızlıgı oldu bu:)

cnm ıdrar yollarında azda olsa mıkrop varsa buna neden olan seyı ıncelemek ıstemıstr doktorun.normal şartlarsa ıdrarındakı mıkrop coook abartılı oldgnda ısterler neden olmus dıye.ama bız hamılelerde hersey ıncelendgnden bunu extra ıstemıstır.

efsung öğrenci konusunda seni deatekliyorum benimkilerden 2.çocugu olan var zaten mezuniyete doğru evlenmeye başlıyorlar olmadı kaçıyorlar.onlar bizden hızlı çocuk aklı işte

canım endişelenme sakın.
idrarda bakteri olabiliyor bunun için almış olabilir kültürü..ben de çıktı kültür aldı doktorum ilaçkullandım
fitil kullandım yine de tam olarak düzelmedi..
doğumdan sonra tedavi edecek artık.

ademelcim hayırlı olsun ben artık saat saymaya başladım :))
çok heyecanlıyım

bu arada prima paketim geldiçok cici şeyler var içinde

Canım sen yarın doğuma gidiyodun. Hadi hayırlısı artık,umarım sorunsuz geçer doğumun, sağlıkla kucağına alırsın bebişini...

Habersiz bırakma bizi..

bugun bnmde evde temızlk vardı terteemıiis gıbı oldu gercekten.hazırlıklar bıttı sayılır dedgn gıbı.hem bayram hem bebek temızlıgı oldu bu:)

Evet canım, hem bayram, hem bebiş temizliği...

Allahtan annem yanımda yoksa evim bu kadar güzel temizlenmezdi. Elimize geçen herşeyi yıkadık.Tertemiz oldu valla...

Evet canım, hem bayram, hem bebiş temizliği...

Allahtan annem yanımda yoksa evim bu kadar güzel temizlenmezdi. Elimize geçen herşeyi yıkadık.Tertemiz oldu valla...

n guzell annen ynnda bızımkılerde bu haftasonu gelecekler..cok ozledım valla

aa birden dr bana yarın dese heyecandan oracıkta bayılırım heralde
hayırlısı olsun cnm evlilik yıldönümünüze gelmesi çook güzel bişi
inş sağlıka sorunsuz kucağına alırsın cnm
Bende bi anda neye uğradığımı şaşırdım,doktorumuz aile dostu ablam gibidir,ona güvenmesem düşer bayılırdım ama beni çok güzel ikna etti sakinleştirdi.

prima paketn hayrlı olsun cnm bnmde geldi dün bnde beğendm hatta e- bebek ten indirim kuponlarımızda var myceyden felan güzel şeyler sipariş ettik %20 indirimlen güzel oldu

kızlar düşük tansiyon normal doğuma engel mi bilen var mı benim hep düşük tansiyonum

kizlar doktordan geldim simdi. kafam karmakarisik oldu. haftaya dogumu baslaticaklar sali gunu. bebegin boynuna kordon dolanmis 2 defa. doktor bizi panikletmemek icinmi soylemedi bilmiyorum ama bi onceki haftada bole biseyler solemisti olabilir diye. neyse iste gene bizi panikletmeden anlatti dedi eger kendisi gelmeye ve asagiya inmeye kalkarsa kordon sikisabilir dedi. ama cok zor bir olasilik dedi. bisey olmazmis gibi anlatti. sonra vaginaya bisey sokup onunla acikliga kalinliga bakti tamemen kapali ve oldukca kalinmis pelvis bebek gelicek gibi degil dedi. sonra nst ve kalp atisina baktilar nst de agri cikti ama ben bisey hissetmiyorum. herneyse dedi bebek zaten zamanini tamamladi. 39. haftada normal dogumu baslaticaz normal dogumla bebegi dunyaya getiricez dedi. dogumun seklini anlatti. iste geceden vaginaya o pelvisimi ne inceltici bisey koyucaklar. sabahta sanci ignesi yapicaklarmis. pelvis kalin oldugundan 20 saat falan surebilir dogum dedi. ama korkma buyuk sanci baslayinca epidural olucak dedi. kordon konusunda bi sikinti olacagini sanmiyorum olursa sezeryana gecilir dedi. benim durum bu. bi anda cok heyecan oldum....aa bu arada 2 haftada anca 200 gram almis bebek hala 3 kilo olamadi 2900. ama doktor cok uzun bi bebek dedi. bole oste.

yaa benim idrarda protein 30mg çıktı,tansiyon 12 7 bide lökosit 500.ve bol lökosit bol epitel yazmıştı..benim aklıma direk preeklmsi gelince panik oldum hatta içime ssinmedi tekrar aradım doktoru bişey olmaz kültür sonuçlarını bekleyecez dedi dua edin kızlar

canım dua edıcem.ALLAH senın ve bebegının yanında olsun.panık olunacak kadar olsaydı doktor hemen alırdı doğuma bak ne guzel normal doğumla denıyecek apartopar sezaryana almıcak.maşallah bebegın 39.haftaya doğacak çoğu kısı erken doğuma gıttı senınkı en geclerden bırı.sağlıkla bebegıne kavusman dileğiyle..içini ferah tut ona kavusacagının heyecanını yaşa ogune kdr

estadacııımmm sen doğum yapınca tabloya seni kim ekleyecek :)))daha zamanın var ama aklıma geldi :?

evet canım yaaa beni kim eklicek listeye şimdi hheheheehe
bende bugün onu düşünüyodum benim doğum zamanımda doğum topiğine doğum yapanlarıda yazarsanız bende geldiğimde eklerim herkesi

Canım sen yarın doğuma gidiyodun. Hadi hayırlısı artık,umarım sorunsuz geçer doğumun, sağlıkla kucağına alırsın bebişini...

Habersiz bırakma bizi..
canım perşembe günü ameliyatım benim :) cumartesi çıkaracaklar inşallah..o vakit yazabilirim herhalde amaimkan bulursam mutlaka yazarım :)
dua edicem arkadaşım..
Allah sağ salim kurtarsın

cnm dualarımız seninle merak etme sen
ama bebeğin boynuna kordon dolandıysa direk sezeryan yapılır diye biliyorum daha fazla riske gerek yok
inş senin ve bebeğin için hayırlısı olur cnm

adamelcim hayırlı olsun meleğin Allah analı babalı büyütsün
lorry den haber yok sanırım daha

bizde yarın kontrole gidicez sabahtan. 2 hafta kaldı artık doğuma

canım doktorun en iyisini biliyodur sen kendini sıkıntıya sokma.
hem benim ilk hamileleiğimde aynı sorun vardı doktorum çok kıpırdama yorulma yürüme demişti o zmana sorun olmaz demişti şükür bişey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…