Kızlar selam,
sıcak bir gün daha geçti. Bugün büyük temizlik vardı evde. Heryer mis gibi oldu. Artık hazırlıklar yavaş yavaş bitiyor.
Bugün doktor kontrolümüz vardı. Kızım 300 gr almış, doktorumuz iyi dedi. Böyle giderse 3 kg doğabilir dedi. Sevindim bende. Yemeye ve yatmaya devam
Ademelcim tebrik ederim canım. Allah analı babalı büyütsün
lorry'den ses yok galiba kızlar. Umarım sorunsuz geçmiştir doğumu...
Bu arada doktorum, bundan sonra her hafta gel dedi. Artık her hafta salı günü gidicez. Bugünde NST'ye bağlandım. Acaba her hafta bağlanacakmıyız? Sizler her hafta bağlanıyormusunuz?
kızlar yeni geldim kontrolden hastahane uzak olunca ancak gelebildim.bebeğim iyide kan ve idrar tahlili yaptı kanımda problem yokmuş ama idrardan sonra bide idrar kültürü istedi.idrar tahlili sonuçlarından anlayan varmıki paylaşsam yaa niye kültür istedi korktum
kızlar yeni geldim kontrolden hastahane uzak olunca ancak gelebildim.bebeğim iyide kan ve idrar tahlili yaptı kanımda problem yokmuş ama idrardan sonra bide idrar kültürü istedi.idrar tahlili sonuçlarından anlayan varmıki paylaşsam yaa niye kültür istedi korktum
canım endişelenme sakın.
idrarda bakteri olabiliyor bunun için almış olabilir kültürü..ben de çıktı kültür aldı doktorum ilaçkullandım
fitil kullandım yine de tam olarak düzelmedi..
doğumdan sonra tedavi edecek artık.
ademelcim hayırlı olsun ben artık saat saymaya başladım :))
çok heyecanlıyım
bu arada prima paketim geldiçok cici şeyler var içinde
bugun bnmde evde temızlk vardı terteemıiis gıbı oldu gercekten.hazırlıklar bıttı sayılır dedgn gıbı.hem bayram hem bebek temızlıgı oldu bu:)
Evet canım, hem bayram, hem bebiş temizliği...
Allahtan annem yanımda yoksa evim bu kadar güzel temizlenmezdi. Elimize geçen herşeyi yıkadık.Tertemiz oldu valla...
Bende bi anda neye uğradığımı şaşırdım,doktorumuz aile dostu ablam gibidir,ona güvenmesem düşer bayılırdım ama beni çok güzel ikna etti sakinleştirdi.aa birden dr bana yarın dese heyecandan oracıkta bayılırım heralde
hayırlısı olsun cnm evlilik yıldönümünüze gelmesi çook güzel bişi
inş sağlıka sorunsuz kucağına alırsın cnm
canım endişelenme sakın.
idrarda bakteri olabiliyor bunun için almış olabilir kültürü..ben de çıktı kültür aldı doktorum ilaçkullandım
fitil kullandım yine de tam olarak düzelmedi..
doğumdan sonra tedavi edecek artık.
ademelcim hayırlı olsun ben artık saat saymaya başladım :))
çok heyecanlıyım
bu arada prima paketim geldiçok cici şeyler var içinde
kizlar doktordan geldim simdi. kafam karmakarisik oldu. haftaya dogumu baslaticaklar sali gunu. bebegin boynuna kordon dolanmis 2 defa. doktor bizi panikletmemek icinmi soylemedi bilmiyorum ama bi onceki haftada bole biseyler solemisti olabilir diye. neyse iste gene bizi panikletmeden anlatti dedi eger kendisi gelmeye ve asagiya inmeye kalkarsa kordon sikisabilir dedi. ama cok zor bir olasilik dedi. bisey olmazmis gibi anlatti. sonra vaginaya bisey sokup onunla acikliga kalinliga bakti tamemen kapali ve oldukca kalinmis pelvis bebek gelicek gibi degil dedi. sonra nst ve kalp atisina baktilar nst de agri cikti ama ben bisey hissetmiyorum. herneyse dedi bebek zaten zamanini tamamladi. 39. haftada normal dogumu baslaticaz normal dogumla bebegi dunyaya getiricez dedi. dogumun seklini anlatti. iste geceden vaginaya o pelvisimi ne inceltici bisey koyucaklar. sabahta sanci ignesi yapicaklarmis. pelvis kalin oldugundan 20 saat falan surebilir dogum dedi. ama korkma buyuk sanci baslayinca epidural olucak dedi. kordon konusunda bi sikinti olacagini sanmiyorum olursa sezeryana gecilir dedi. benim durum bu. bi anda cok heyecan oldum....aa bu arada 2 haftada anca 200 gram almis bebek hala 3 kilo olamadi 2900. ama doktor cok uzun bi bebek dedi. bole oste.
estadacııımmm sen doğum yapınca tabloya seni kim ekleyecek :)))daha zamanın var ama aklıma geldi :?
canım perşembe günü ameliyatım benim :) cumartesi çıkaracaklar inşallah..o vakit yazabilirim herhalde amaimkan bulursam mutlaka yazarım :)Canım sen yarın doğuma gidiyodun. Hadi hayırlısı artık,umarım sorunsuz geçer doğumun, sağlıkla kucağına alırsın bebişini...
Habersiz bırakma bizi..
kizlar doktordan geldim simdi. kafam karmakarisik oldu. haftaya dogumu baslaticaklar sali gunu. bebegin boynuna kordon dolanmis 2 defa. doktor bizi panikletmemek icinmi soylemedi bilmiyorum ama bi onceki haftada bole biseyler solemisti olabilir diye. neyse iste gene bizi panikletmeden anlatti dedi eger kendisi gelmeye ve asagiya inmeye kalkarsa kordon sikisabilir dedi. ama cok zor bir olasilik dedi. bisey olmazmis gibi anlatti. sonra vaginaya bisey sokup onunla acikliga kalinliga bakti tamemen kapali ve oldukca kalinmis pelvis bebek gelicek gibi degil dedi. sonra nst ve kalp atisina baktilar nst de agri cikti ama ben bisey hissetmiyorum. herneyse dedi bebek zaten zamanini tamamladi. 39. haftada normal dogumu baslaticaz normal dogumla bebegi dunyaya getiricez dedi. dogumun seklini anlatti. iste geceden vaginaya o pelvisimi ne inceltici bisey koyucaklar. sabahta sanci ignesi yapicaklarmis. pelvis kalin oldugundan 20 saat falan surebilir dogum dedi. ama korkma buyuk sanci baslayinca epidural olucak dedi. kordon konusunda bi sikinti olacagini sanmiyorum olursa sezeryana gecilir dedi. benim durum bu. bi anda cok heyecan oldum....aa bu arada 2 haftada anca 200 gram almis bebek hala 3 kilo olamadi 2900. ama doktor cok uzun bi bebek dedi. bole oste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?