- 13 Temmuz 2007
- 1.239
- 4
- 681
sen nerdesin bakcin yabancimi nerden buldun yatilimi bide kac ozel olmazsa kac para bunlara ozelden de cevap verebilirsin fark etmez :)ben bakıcı tuttum canım 1 temmuzdabaşlattım eve bize düzenimize alışsın dedim hem temizlik de yapıverdi bana şimdilik çok iyi ama bakalım çocukla nasıl olacak yatılı yabancı bakıcı bir ara düşündüm ama sonra sanki gece rahatsız oluruz gibi geldi bana bakalım duruma göre belki fikrim değişir
sqkin panik yapma canim artik vaktin geldi cunku Benim dr da dunku kontrolde kordon boyuna yakin ama endise etme dolanmis degil dedi ee dedim yaa dolanirsa hissedersin zaten kasilmalrin olur dedi :) o kadar rahattki ne bn ne esim ne annem nede babam hic bunun ustunde bile durmadik zaten Allahtan hala normal dogumu denemeye calisacak dr un bence sakin ol son gunlerde iyice panikliyoruz galibakizlar doktordan geldim simdi. kafam karmakarisik oldu. haftaya dogumu baslaticaklar sali gunu. bebegin boynuna kordon dolanmis 2 defa. doktor bizi panikletmemek icinmi soylemedi bilmiyorum ama bi onceki haftada bole biseyler solemisti olabilir diye. neyse iste gene bizi panikletmeden anlatti dedi eger kendisi gelmeye ve asagiya inmeye kalkarsa kordon sikisabilir dedi. ama cok zor bir olasilik dedi. bisey olmazmis gibi anlatti. sonra vaginaya bisey sokup onunla acikliga kalinliga bakti tamemen kapali ve oldukca kalinmis pelvis bebek gelicek gibi degil dedi. sonra nst ve kalp atisina baktilar nst de agri cikti ama ben bisey hissetmiyorum. herneyse dedi bebek zaten zamanini tamamladi. 39. haftada normal dogumu baslaticaz normal dogumla bebegi dunyaya getiricez dedi. dogumun seklini anlatti. iste geceden vaginaya o pelvisimi ne inceltici bisey koyucaklar. sabahta sanci ignesi yapicaklarmis. pelvis kalin oldugundan 20 saat falan surebilir dogum dedi. ama korkma buyuk sanci baslayinca epidural olucak dedi. kordon konusunda bi sikinti olacagini sanmiyorum olursa sezeryana gecilir dedi. benim durum bu. bi anda cok heyecan oldum....aa bu arada 2 haftada anca 200 gram almis bebek hala 3 kilo olamadi 2900. ama doktor cok uzun bi bebek dedi. bole oste.

iste orda elbirligi lazi ben muhtemelen senden once girebilirim doguma Huuu kizlaar arkada kalanlar dogum topigini bos birakmayin iyimi hep takipleyelimnimece usuluevet canım yaaa beni kim eklicek listeye şimdi hheheheehebende bugün onu düşünüyodum benim doğum zamanımda doğum topiğine doğum yapanlarıda yazarsanız bende geldiğimde eklerim herkesi
![]()