• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar size cep telefonundan yazıyorum:bugün haftalık kontrole geldik oğlum bize süpriz yaptı bir aydır baş aşağı idi,ama şimdi dönmüş makat gelişli.doktor beklemeye gerek yok Yarın Sezeryana alalım dedi. bende doktoruma güveniyorum. işin ilginç tarafı Yarın evlilik yıldönümümüz

hadi hayırlı olsun canım doktoruna güveniyosan sorun yok :)ooo süper bi günde geliyor bizimde 7 ağustosta bekliyoz evlilik yıldönümümüz bizimde hatta 6 ağustos ta eşimin doğum günü...Allah yardımcın olsun herşey yolunda gider inşallah...

kızlar cogunuz biliyosunuz dimi öğretmen oldugumu lisede
2 yıl önce mezun ettiğim bir öğrencim hemen evlenip cocuk yaptı suan muhtemlen 8-9 aylık bebeği şimdi face foto eklemiş onlara baktımda amaaan dünkü çocuk kendini toparlamış bebişini büyütmüş benmi(bizmi)yapamıycaz bir güç bir inanç bir kuvvet doldu ki içime :))) sormayın valla :))) heeehheeeyyyyyyt kim tutar:52::52::52::52::52: beni :)))

bılmıyordum oğrendım bn zaten geç katıldım aranıza:) bukdr aktıf oldgndan habersızdım topiğin.sımdı artık burdayım tabı.demek oğrencın fırtlatıvermıs senden once ınan sendekı endişeler onda hıc olmamstır nıtekım dünkü çocuk:)
ha gayret efsung cum sımdı sıra sende(bızde) :) hala doğurmamış ağustos annelerinde:1:

bende varım daha kızlar son tarih 19 ağustos görünüyo bizim bakalım cuma kontrolümüz var doktorumuz ne diyecek herkes cumayı bekliyo bizde pür dikkat. doğum hakkında kesin bir şey konuşmadık çünkü doktorumla bakalım bu cuma artık söyler heralde bişeyler meraktayz çok:)

kızlar günü benden ileri olup doğurmamış olan var mı. biraz korkmaya başladımda.neden doğum sancısı gelmiyo diye.azıcık hareket etmese panik oluyorum artık bişey mi oldu diye.

bılmıyordum oğrendım bn zaten geç katıldım aranıza:) bukdr aktıf oldgndan habersızdım topiğin.sımdı artık burdayım tabı.demek oğrencın fırtlatıvermıs senden once ınan sendekı endişeler onda hıc olmamstır nıtekım dünkü çocuk:)
ha gayret efsung cum sımdı sıra sende(bızde) :) hala doğurmamış ağustos annelerinde:1:

kız ne zorun var ağustos annelerini erkenden doğurtmada
bırak ağustos anneleri ağustosta doğursun
en güzeli o

ben kaldım:3:
ama mümkünse haftaya doğsun en erken kızım
çünkü dr um tatile çıkıyor
bugünden p.tesiye kadar yok

ben kaldım bıde:) kacıncı hftasın sen?ben 36+3.sezaryan olucam.oyuzden az gun kaldı dıorum. bugun sancı tarzında farklı bısıler hısstmy basladım az az bobreklerımemı vuruyor ne:) kız herkes doğururken heyes ettım doğsun gelsın dıye sancı bıle zzevk vermeye basladı artık:1:

en güzeli o

aman aman oyle bı gayretım yok kımın ne zaman gunu gelırse ogun doğursun.ağustosun annelerinin coğu doğurdu demısler bende ha gayret bızım ıcınde az kaldı dedım.yokksa kımseyı erkenden doğurtmaya nıyetlenmedım..

ben kaldım bıde:) kacıncı hftasın sen?ben 36+3.sezaryan olucam.oyuzden az gun kaldı dıorum. bugun sancı tarzında farklı bısıler hısstmy basladım az az bobreklerımemı vuruyor ne:) kız herkes doğururken heyes ettım doğsun gelsın dıye sancı bıle zzevk vermeye basladı artık:1:

ben 36+5 im bugün
neden erken doğum oluyor senin canım?

bencede oyasta evlenip hemen cocuk yapmayı nasıl ki ince ince düşünmediyse büyütmeyide fazla takmamıştır :)
hadi hayırlı olsun canım doktoruna güveniyosan sorun yok :)ooo süper bi günde geliyor bizimde 7 ağustosta bekliyoz evlilik yıldönümümüz bizimde hatta 6 ağustos ta eşimin doğum günü...Allah yardımcın olsun herşey yolunda gider inşallah...
6 agustos bizimde yıl dönümümüz:))
kızlar size cep telefonundan yazıyorum:bugün haftalık kontrole geldik oğlum bize süpriz yaptı bir aydır baş aşağı idi,ama şimdi dönmüş makat gelişli.doktor beklemeye gerek yok Yarın Sezeryana alalım dedi. bende doktoruma güveniyorum. işin ilginç tarafı Yarın evlilik yıldönümümüz
ay canım yarına 3 kişi oldunuz valla :))) senden de hayırlı haberler gelir inşallah cepten yazmayı unutma yada birileirni ara haber ver :))
banada dese yarın heyecandan bayılırım ama normal doğum bekliyorum nedensede :)))))))))

kızlar günü benden ileri olup doğurmamış olan var mı. biraz korkmaya başladımda.neden doğum sancısı gelmiyo diye.azıcık hareket etmese panik oluyorum artık bişey mi oldu diye.
galiba bi sensin canım :)
en güzeli o
valla acele etmemek gerek ama son günlerde gecmek bilmiyor valla :))

kızlar benim gibi bakıcı tutacak olan varmı ailelelr il dışında e çalımak da gerek mecbur bakıcı bulucam hatta eşim yatılı yabancı olsun istiyor zira türklerin kaprisleri ve ücretleri sınırları aşıyor çevremizde gördüğümüz kadarı ile bende bundan dolayı bir başlık açtım beklerim ihtiaycı olanları :))
http://www.kadinlarkulubu.com/bakici-kres/458481-yabanci-bakici-nasil-bulunur.html

ben 36+5 im bugün
neden erken doğum oluyor senin canım?

yok yok cnm suan 36+3 teyım.doğumum sezaryan olucak 5agustosta muaynem var doktorum gecen gıttgımde ılk haftadan sonra alınabılır demıstı.13agustosta 38 doluyor.bana bırakırsa 15 agstos gıbı ıstyrm bakalım..omurılıgımde sorun var bnm cnm oyuzden doktorum yuksek sancılarımın gelmesını beklememız gerektgnı soyluyor.epıdural de omurılıkten oluyor ya sancıları beklersem hem epudırl olamazmısım normal yapmaya kalkarsamda ıkınmada sorun ysarmısım 38 doldugunda alınacak nasıpse.5agustos ta durumum bellı olur belkı daha erken belkı daha gec .

estadacııımmm sen doğum yapınca tabloya seni kim ekleyecek :)))daha zamanın var ama aklıma geldi :?

geremy canım şimdiden kutlarım inş yarın hersey yolunda gider bir aksilik olmadan yavruna kavuşursun ADEMAL canım senıde kutlarım

Kızlar selam,
sıcak bir gün daha geçti. Bugün büyük temizlik vardı evde. Heryer mis gibi oldu. Artık hazırlıklar yavaş yavaş bitiyor.

Bugün doktor kontrolümüz vardı. Kızım 300 gr almış, doktorumuz iyi dedi. Böyle giderse 3 kg doğabilir dedi. Sevindim bende. Yemeye ve yatmaya devam:1:

Ademelcim tebrik ederim canım. Allah analı babalı büyütsün :nazar:

lorry'den ses yok galiba kızlar. Umarım sorunsuz geçmiştir doğumu...

Bu arada doktorum, bundan sonra her hafta gel dedi. Artık her hafta salı günü gidicez. Bugünde NST'ye bağlandım. Acaba her hafta bağlanacakmıyız? Sizler her hafta bağlanıyormusunuz?

kızlar benim gibi bakıcı tutacak olan varmı ailelelr il dışında e çalımak da gerek mecbur bakıcı bulucam hatta eşim yatılı yabancı olsun istiyor zira türklerin kaprisleri ve ücretleri sınırları aşıyor çevremizde gördüğümüz kadarı ile bende bundan dolayı bir başlık açtım beklerim ihtiaycı olanları :))
http://www.kadinlarkulubu.com/bakici-kres/458481-yabanci-bakici-nasil-bulunur.html

ben bakıcı tuttum canım 1 temmuzdabaşlattım eve bize düzenimize alışsın dedim hem temizlik de yapıverdi bana şimdilik çok iyi ama bakalım çocukla nasıl olacak yatılı yabancı bakıcı bir ara düşündüm ama sonra sanki gece rahatsız oluruz gibi geldi bana bakalım duruma göre belki fikrim değişir

yok yok cnm suan 36+3 teyım.doğumum sezaryan olucak 5agustosta muaynem var doktorum gecen gıttgımde ılk haftadan sonra alınabılır demıstı.13agustosta 38 doluyor.bana bırakırsa 15 agstos gıbı ıstyrm bakalım..omurılıgımde sorun var bnm cnm oyuzden doktorum yuksek sancılarımın gelmesını beklememız gerektgnı soyluyor.epıdural de omurılıkten oluyor ya sancıları beklersem hem epudırl olamazmısım normal yapmaya kalkarsamda ıkınmada sorun ysarmısım 38 doldugunda alınacak nasıpse.5agustos ta durumum bellı olur belkı daha erken belkı daha gec .

anladım canım geçmiş olsun
hepimiz kolaylıkla bebişlerimizi dünyaya getiririz insallah

Back
X