2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım oda kişiye ve dr un tekniğimidir elimidri bilemem ama değişiklik gösteriyor kimi günlerce acı çekiyor kimi aynı gün ayakta normal doğumda da aynı durum söz konusu kişiye dr a çok bağlı istersen k.k. dan bulabilirsin bir sürü hikaye var çünkü:)

hakkaten yarın kime haber vereceksin :) biz nasıl haber alıcaz senden :??

kızlar benim asıl doğum tarihim 23 ağustos ama doktor sezeryan için 8 ağustosa gün verdi 38+0 oluyo biraz erken değilmi banamı öle geldi

canım zaten drlar sezeryanda 38. hafta alıyolar ama 38+3 falan olabılırdı soyleseydın druna canım ben su zaman ıstıyorum dıye ben cuma gunu gidince söyleyeceğim bakalım ne diyecek ama erken deıl yanı normal canım drlar hamılelıği 40 hafta olarak hesaplıyolar ama genelde doğumlar 40 haftadan önce oluyo sadece 100 doğumdan 5 tanesi 40 haftayı tamamlıyor canım sure o yuzden uzun gıbı gorunuyor

piki benim sezeryan tarihimi ndn geç tarih verdi doktorum???
38+5 yaaa...:18::18::18:

sanırım 38+0 ile +6 arası yapıyorlar doktorun müsait olmasına göre de düzenliyor olabilirler

sabahtan beri doktordayım muayene esnasında fenalaştım kulaklarım tıkandı tansiyonum yükseldi baygınlık geçirdim 2 serum taktılar kendime geldim doktor bebek kanala inmiş 37+4 görünüyor dedi hazırlıklı ol....
çok korktum yaa heyecan bastı bizim kız yakında geliyo galiba çok şiştim patlamaya hazır bımba gibiyim şişten
Allah yardımcımız olsun....

cok geçmiş olsun korkup heycan yapman tansiyonunu yükseltmiş olabilir senin sezeryan mı olacak tansiyonun yüksek oldugundan?
tansiyon düşüklüğü normal doğuma engel mi bilen var mı

geçmiş olsun tansiyonun neden yükselmiş heyecan falanmı yoksa sıcak v.s gibi bişeydenmi sende doguranlar kervanına katılacaksın haaa inşallah sağlıkla kucaguna alırsın bebegini:)

Geçmiş olsun cnm en zor kısım bekleme kısmı zaten :-((
bende 37+3 deyim dr 1 hft dayan dedi ama dinlenme yok bizde ne yazık ki :-;((

selam kizlar

dün gece karnimda adet olucakmisim gibi bi agri vardi ve belime de vuruyodu. bugün agri yok ama alt tarafta bi baski hissediyorum ve karnim tas gibi. daha dün kontrol oldum hic bisey yoktu bebek dogum kanalinda degildi ama simdi bi korku bastirdi ki sormayin :18::18:

Son düzenleme:
kızlar sezeryan doğumdan sonra bebek emmiyomu bazı yerlerde öle bişeyler okudum ama

ilk doğumumu sezeryanla yaptım cnm.ilk günü sütüm gelmedi,hastanedede kızımı yanımda bırakmadılar,herhalde ondan sıksık emziremedim.ertesi günü eve geldiğimde sürekli emmek istiyodu ama süt hiç gelmiyordu.mamayıda istemiyodu.kızımın emme inadıyla akşam sütler resmen fışkırıyodu.sütünüz gelmese bile inatla emzirin.hemen mama ve biborana sarılmayın kızlar.bebeklerimiz için en sağlıklısı anne sütü.

kızlar ben uzun zamandan beri çizelge yapmaya çalışıyorum ama olmuyor.ne kadar beceriksizim.çizelgeyi hazırlıyorum fakat tam kopyalıyorum profilimde çizelge bölümüne tıkladığımda yapıştıra basmıyor çıldırıcam yaaa.

bende korkuyorum bebeğim emmezse yada sütüm gelmezse diye ama inat edicem bebeğim için teşekkür ederim canım

çok geçmiş olsun...taze anneler ne alemde aceba

birde eve gelince dikişli bölgeyi su almayacak şekilde kapatıp duş alırsanız süt geliyor. Aklınızda olsun arkadaşlar. Ama dikkat edin su almasın. O an sütün olması önemli değil yeterki bebek emsin süt gelir

Kizlar anliyorum sizi. Yine de sakin olmaya calisin, yani takmamaya calisin(size degil kendime de hep bunu diyorum) Biliyorum cok zor hele de hamileyken insan cok alingan oluyor.
Ben size kendi kayinvalidemi ornek vereyim, belki biraz kendinizi iyi hissedersiniz: kayinvalidem dogacak bebegime ikinci el giyisi ve oyuncak satan magazadan alisveris yapmayi dusunuyor. Hatta gecen gun misafirlige geldi cocuga İkinci el oyuncak kopek almis. İnanin birsey diyemedim, tesekkur edip kabul ettim sirf arami bozmamak icin. Tabiki o oyuncagi asla ve asla cocuguma vermem. Hicbirsey almasa benim icin bin kat daha iyi. Ayrica esimin bebekken kullandigi yatak minderini hala sakliyormus ve istersem onu alip kullanabilecegimi soyledi. Mama sandalyesi olarak da elinde bir tane varmis: eskiden papagan besliyormus ve hayvan da o sandalyenin ustunde oturmayi cok seviyormus, papagan rahmegli olmus dolayisiyla sandalyeyi ben alabilirmisim. Allahim bunlari hediye diye verecegine keske eli bos gelse diye dua ediyorum. Sadece esimin hatirina susuyorum.

canım genel anesteziylemi oldun sezeryanı nasıldı ağrıların falan

bence söylede almasın ileride sana neler neler aldım diye anlatmasın milletin yanında sende sinir küpü olursun sonra söyle söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…