• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar anliyorum sizi. Yine de sakin olmaya calisin, yani takmamaya calisin(size degil kendime de hep bunu diyorum) Biliyorum cok zor hele de hamileyken insan cok alingan oluyor.
Ben size kendi kayinvalidemi ornek vereyim, belki biraz kendinizi iyi hissedersiniz: kayinvalidem dogacak bebegime ikinci el giyisi ve oyuncak satan magazadan alisveris yapmayi dusunuyor. Hatta gecen gun misafirlige geldi cocuga İkinci el oyuncak kopek almis. İnanin birsey diyemedim, tesekkur edip kabul ettim sirf arami bozmamak icin. Tabiki o oyuncagi asla ve asla cocuguma vermem. Hicbirsey almasa benim icin bin kat daha iyi. Ayrica esimin bebekken kullandigi yatak minderini hala sakliyormus ve istersem onu alip kullanabilecegimi soyledi. Mama sandalyesi olarak da elinde bir tane varmis: eskiden papagan besliyormus ve hayvan da o sandalyenin ustunde oturmayi cok seviyormus, papagan rahmegli olmus dolayisiyla sandalyeyi ben alabilirmisim. Allahim bunlari hediye diye verecegine keske eli bos gelse diye dua ediyorum. Sadece esimin hatirina susuyorum.

kayınvaliden yabancı mı Türk mü merak ettim canım
çk enteresan insanlar var gerçekten

ilk doğumum sezeryanla olmuştu arkadaşlar bebeğimi ilk gördüğüm andan itibaren ebe ablası emmesi için 15 dakika kadar pes etmeden uğraştı resmen bebeğimin kafasını memeye bastırıyordu oğlum çekiyorsa o tekrar bastırıyordu iki inatçı keçi gibiydiler :94:ve çok şükür ebe ablamız kazandı da oğlum memeyi tutmayı öğrendi ve 16 ay aralıksız emdi vazgeçmeden uğraşınca sütler fışkırıyor emin olun biberonlar en son çaremiz olsun inşallah...:62:

kayınvaliden yabancı mı Türk mü merak ettim canım
çk enteresan insanlar var gerçekten

yabanci...yine de dusunuyorum dusunuyorum kafam almiyor nasil bunlari hediye diye getirir diye. sirf hediye falan getirmesinler diye "cocugun 1 yasina kadar tum ihtiyaclarini istanbuldan aldik" dedim yine de ordan burdan topladigi copleri getiriyor. bir de ovunuyor "cok ucuza aldim, cok az yipranmis, kucuk bir parcasi eksik o kadar". bu arada bunlarin maddi durumu gayet yerinde, oyle olmasa zaten kusur bulmazdim.

canım genel anesteziylemi oldun sezeryanı nasıldı ağrıların falan

evet canım genel anestezi olmuştum.hiç doğum sancısı çekmeden doğum yaptım.sonrasıda yatarken ve kalkarken tabi sancı oluyor sonuçta yedi kat dikiş oluyor.ama öyle oturunca ,ayakta dolaşınca sancım yoktu.15 gün sonra normale dönmüştüm.seninde herhalde sezeryan olucak.hayırlı,sağlıklı doğumun olsun inşallah.bebeğini görünce ne ağrı ne sancı kalmaz.ama evde nazlanmaya devam et :))))

kızlar cogunuz biliyosunuz dimi öğretmen oldugumu lisede
2 yıl önce mezun ettiğim bir öğrencim hemen evlenip cocuk yaptı suan muhtemlen 8-9 aylık bebeği şimdi face foto eklemiş onlara baktımda amaaan dünkü çocuk kendini toparlamış bebişini büyütmüş benmi(bizmi)yapamıycaz bir güç bir inanç bir kuvvet doldu ki içime :))) sormayın valla :))) heeehheeeyyyyyyt kim tutar:52::52::52::52::52: beni :)))

yabanci...yine de dusunuyorum dusunuyorum kafam almiyor nasil bunlari hediye diye getirir diye. sirf hediye falan getirmesinler diye "cocugun 1 yasina kadar tum ihtiyaclarini istanbuldan aldik" dedim yine de ordan burdan topladigi copleri getiriyor. bir de ovunuyor "cok ucuza aldim, cok az yipranmis, kucuk bir parcasi eksik o kadar". bu arada bunlarin maddi durumu gayet yerinde, oyle olmasa zaten kusur bulmazdim.

haklısın işte napacaksın tamamen kültür farkı.
he diyip geçekten başka çare yok.
bu yaşından sonra değişmezler ki

Hürriyet Aile'nin Fotoğrafları - Duvar Fotoğrafları | Facebookok güzel çıkmışlar dimi:))

evet canım genel anestezi olmuştum.hiç doğum sancısı çekmeden doğum yaptım.sonrasıda yatarken ve kalkarken tabi sancı oluyor sonuçta yedi kat dikiş oluyor.ama öyle oturunca ,ayakta dolaşınca sancım yoktu.15 gün sonra normale dönmüştüm.seninde herhalde sezeryan olucak.hayırlı,sağlıklı doğumun olsun inşallah.bebeğini görünce ne ağrı ne sancı kalmaz.ama evde nazlanmaya devam et :))))

öle yapıyorum zaten ama kocişimide dayanamıyom bazen yazık ya çok abartıyom galiba bazen nazlanmayı. bu arada ewet canım bende ayın 8inde sezeryan olucam tabi eğer oğluşum beklerse:1:

Kizlar anliyorum sizi. Yine de sakin olmaya calisin, yani takmamaya calisin(size degil kendime de hep bunu diyorum) Biliyorum cok zor hele de hamileyken insan cok alingan oluyor.
Ben size kendi kayinvalidemi ornek vereyim, belki biraz kendinizi iyi hissedersiniz: kayinvalidem dogacak bebegime ikinci el giyisi ve oyuncak satan magazadan alisveris yapmayi dusunuyor. Hatta gecen gun misafirlige geldi cocuga İkinci el oyuncak kopek almis. İnanin birsey diyemedim, tesekkur edip kabul ettim sirf arami bozmamak icin. Tabiki o oyuncagi asla ve asla cocuguma vermem. Hicbirsey almasa benim icin bin kat daha iyi. Ayrica esimin bebekken kullandigi yatak minderini hala sakliyormus ve istersem onu alip kullanabilecegimi soyledi. Mama sandalyesi olarak da elinde bir tane varmis: eskiden papagan besliyormus ve hayvan da o sandalyenin ustunde oturmayi cok seviyormus, papagan rahmegli olmus dolayisiyla sandalyeyi ben alabilirmisim. Allahim bunlari hediye diye verecegine keske eli bos gelse diye dua ediyorum. Sadece esimin hatirina susuyorum.

ewt doğru hiçbişey almasa daha iyi gerçekten ama dedikodu makinesi bakalım çocuk doğunca neler çıkarcak laf etcek eşime annemleri kötülemek için elinden geleni yapıyo.benden uzak olsun yeter.

slm güzel anneler
artık bayağı az kisi kaldık doguramayanlar olarak...
Dün bende kontrole gttim.1,5 cm acılmam varmıs.
Ama bende hic tık yok,bazen belimde ve kasıklarımda agrı oluo ama her zman degil.
Benm günüm haftaya pazar günü doluo,kızım hala gelmemeye inat ederse epidural normal dogum yapcam.şlmdilik her halukarda normal dogum yapcam kısmetse.
Kızımı cok merak ediorum ve artık dayanamıorum.
Benm kızımın cıkacagı yok hic sanki:)

hepiniz bu sıcaklarda kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
Rabbim saolıkla bebişlerime kavusmayı nasip etsin.

slm güzel anneler
artık bayağı az kisi kaldık doguramayanlar olarak...
Dün bende kontrole gttim.1,5 cm acılmam varmıs.
Ama bende hic tık yok,bazen belimde ve kasıklarımda agrı oluo ama her zman degil.
Benm günüm haftaya pazar günü doluo,kızım hala gelmemeye inat ederse epidural normal dogum yapcam.şlmdilik her halukarda normal dogum yapcam kısmetse.
Kızımı cok merak ediorum ve artık dayanamıorum.
Benm kızımın cıkacagı yok hic sanki:)

hepiniz bu sıcaklarda kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
Rabbim saolıkla bebişlerime kavusmayı nasip etsin.
çok garip aslında daha ağustos ayına gelmedik bile ama maşallah bizim topikin bebekleri hızlı çıktı :)

kızlar ademel doğum yapmış...erdem alp 16.43 te dünyaya gözlerini açmış..allah uzun sağlıklı ömürler versin...

kızlar ademel doğum yapmış...erdem alp 16.43 te dünyaya gözlerini açmış..allah uzun sağlıklı ömürler versin...
ay maşallah analı bablı büyüsün inşallah
doğum saati böyle geçmi olacaktı ki sabah değilmiydi
acaba bi terslikmi olmuş
lorryden haber yok galiba ?

selam kızlar Allah razı olsun hepinizden size yazdıktan sonra halsizlikten sızmışım yeni açabildim bilgisayarımı heryerim şiş yaa ellerim kürek gibi,normalde tansiyonum hep düşüktür ama sıcaktan oldu galiba bir de vücuttaki ödem basınç yapar kulakların ondan tıkanıyordur dedi doktor...çok kötüydü yaaa ölüyorum zannettim hayırlısıyla bi doğsaydı annemi aradım cumartesi yanımda olacak Allah nasip ederse inşallah...
Darısı anneciğini bekleyenlerin başına ,Allah yardımcımız olsun sadece hepimiz için dua ediyorum yemek de yok evde her yer toz ama hiç halim yok birini bulup temizletmem lazım eşim de gelir birazdan ne yiyorsa yesin artık onu bile görmüyor gözüm ...:)hepinizi öptümmm

kızlar size cep telefonundan yazıyorum:bugün haftalık kontrole geldik oğlum bize süpriz yaptı bir aydır baş aşağı idi,ama şimdi dönmüş makat gelişli.doktor beklemeye gerek yok Yarın Sezeryana alalım dedi. bende doktoruma güveniyorum. işin ilginç tarafı Yarın evlilik yıldönümümüz

kızlar size cep telefonundan yazıyorum:bugün haftalık kontrole geldik oğlum bize süpriz yaptı bir aydır baş aşağı idi,ama şimdi dönmüş makat gelişli.doktor beklemeye gerek yok Yarın Sezeryana alalım dedi. bende doktoruma güveniyorum. işin ilginç tarafı Yarın evlilik yıldönümümüz

aa birden dr bana yarın dese heyecandan oracıkta bayılırım heralde
hayırlısı olsun cnm evlilik yıldönümünüze gelmesi çook güzel bişi
inş sağlıka sorunsuz kucağına alırsın cnm

Back
X