Kizlar anliyorum sizi. Yine de sakin olmaya calisin, yani takmamaya calisin(size degil kendime de hep bunu diyorum) Biliyorum cok zor hele de hamileyken insan cok alingan oluyor.
Ben size kendi kayinvalidemi ornek vereyim, belki biraz kendinizi iyi hissedersiniz: kayinvalidem dogacak bebegime ikinci el giyisi ve oyuncak satan magazadan alisveris yapmayi dusunuyor. Hatta gecen gun misafirlige geldi cocuga İkinci el oyuncak kopek almis. İnanin birsey diyemedim, tesekkur edip kabul ettim sirf arami bozmamak icin. Tabiki o oyuncagi asla ve asla cocuguma vermem. Hicbirsey almasa benim icin bin kat daha iyi. Ayrica esimin bebekken kullandigi yatak minderini hala sakliyormus ve istersem onu alip kullanabilecegimi soyledi. Mama sandalyesi olarak da elinde bir tane varmis: eskiden papagan besliyormus ve hayvan da o sandalyenin ustunde oturmayi cok seviyormus, papagan rahmegli olmus dolayisiyla sandalyeyi ben alabilirmisim. Allahim bunlari hediye diye verecegine keske eli bos gelse diye dua ediyorum. Sadece esimin hatirina susuyorum.
kayınvaliden yabancı mı Türk mü merak ettim canım
çk enteresan insanlar var gerçekten