• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yani canım tabloya göre evet 1 hafta geriden geldiği için tahmini doğum tarihi kaymış.
Hamilelikte Ultrasonografi Ultrason lleri Deerleri lmleri Fetal Biometri Perinatoloji Biyometi FL AC BC BPD
bu siteden değerlerine bi bak istersen. değerleri haftasına göre uyumlu ya o yüzden doktor bi şey dememiştir
canım kafana takma.
burdan baktım tam sınırlarda ama haftasının içinde amaan çok da takmamamk gerek aslında dimi :)
sağol canım :))ilgilendinvalla :))

kızlar dah önce de yazmıştım paketim gelmedi diye mail attım ertesi gün cevap geldi subatta yollamışlar ama ben evde yokmusum
tekrar yollancakmış :)

.

Canım yeni bir doktora başladın mı yoksa aynı doktora mı gittin? Sezeryan olacaksın değil mi? Gerçekten bana çok ilginç gelen bazı huyların var :1: annen şoka girmez umarım :1::1::1:

canım cumartesi farklı bir doktora gittim ama o beni kendi doktorumla devam etmem konusunda ikna etti çok şaşırtıcı ama doktorumu savundu bana normal doğum yapmamın sakıncalarından bahsetti ben de dün doktorumu arayıp sezeryana karar verdiğimi söyledim ''bir kez daha muayne ederim diye düşünüyodum o gün biraz sıkıntılı geçmişti ''falan dedi sesinde anlayış vardı!!sona geldim artık hayırlısıyla yarın kavuşursam yavruma bitecek inşallh ...
ilginç olmama gelirsek haksızsız diyemem bana da garip gelen huylarım yok değil:1:

bikeshacım teşekkür ederim güzel dileklerin için annemi bi şekilde idare etcez artık o da benim hamişliğime heyecanıma verir umarım;))

efsungcum,aslında haklısın evde de bir sürü iş var kadına hepsini bugün yaptırıp yarında hastaneye götürcem:52:inşllh oymaz beni:1:

canım cumartesi farklı bir doktora gittim ama o beni kendi doktorumla devam etmem konusunda ikna etti çok şaşırtıcı ama doktorumu savundu bana normal doğum yapmamın sakıncalarından bahsetti ben de dün doktorumu arayıp sezeryana karar verdiğimi söyledim ''bir kez daha muayne ederim diye düşünüyodum o gün biraz sıkıntılı geçmişti ''falan dedi sesinde anlayış vardı!!sona geldim artık hayırlısıyla yarın kavuşursam yavruma bitecek inşallh ...
ilginç olmama gelirsek haksızsız diyemem bana da garip gelen huylarım yok değil:1:

bikeshacım teşekkür ederim güzel dileklerin için annemi bi şekilde idare etcez artık o da benim hamişliğime heyecanıma verir umarım;))

efsungcum,aslında haklısın evde de bir sürü iş var kadına hepsini bugün yaptırıp yarında hastaneye götürcem:52:inşllh oymaz beni:1:
oymaz canım merak etme annen nede olsa :)))) canımmm hayırlı haberlerin,i bekliyoruz artık :)))

ooohh maşallah 3-4 gunluk ugrastan sonra emmiş ha darısı bizlere olsun maşallah gülse ye :))) rahatlamışsındır :))
nasılsın cnaım dikişlerin hareketlerin agrın sızın varmı

evet biraz daha rahatım ..emmediği için nerdeyse psikolojim bozulaaktı....sürekli süt sağ tekrar onu ver..gecede öyle..bakalım daha gece emmedi ama inşallah bundan sonra emer...canım düküşüm yok..çok şükür ağrımıyorda..ilk günler daha ağrım başlmadan ağrım var dedim iğne vurdular..yani hafif hafif başlayınca ağrım var dedim..sadece ilk günler kalkerken nefesim kesiliyor gibi oluyordu...

kızlar, herkese iyi günler. bir kaç güdür giremiyoruz. bilgisayarı bile bir kaç gündür açmağa fırsat olmuyor. bebek mobilyasını siparişini verdik. odayı hazıladıki kıyafetleride hallettik. valizimizi toparldık. bir tek henüz bebek arabasını alamadık. git gide bu konuda kafam çok karıştı. ama sonuçta bir tanesini alıp geçeceğiz:)

ya, sen şimdi misafirini falan hiç dert etme, yeterki kendine ve bebeğine bak. zaten şimdi baya bir heyecanlısındır. inş. herşeyin yolunda gider ve minik yavruna mutlu bir şekilde kavuşursun. annen konusunda ise, benimki kesinlikle bozulurdu ama normalde de herşeye hemncik bozulan birisi. bu bir haftada bile herşeyi kafasına takıyor. bazen içimden patlayacak gibi oluyorum ama bozulmasın diye bir şeyde söylemiyorum. sende annenin gönlü olsun diye, ben bu hafta olacağını düşünmüyordum ama doktorum istiyor diye işin içinden sıyırırsın:) sana yarın başarılar. herşeyin gönlünce olsun...

bencede kaygısızlar. benim annem iki aylığına yanımıza geldi, ben şimdiden bu iki ay nasıl dayanırım diye düşünüyorum. halbuki hep yardım etmeye çalışıyor. kayınvalidemle 22 gün birlikte delirirdim

gelişimci, seni bir kaç kere aradım ama telefonun hep kalıydı, büyük ihtimal bebeğin uyuyor falan diye düşündüm. seni ve bebeğini çok merak etmiştim. umarım ikiniz gayet iyisinizdir..

evet canım ilk günler tel. pek bakamadım..şarzım filanda bitmiş..kusura bakma dönemedim snaa canım..çok şükür iyiyiz canım..emme sorunumuz vardı..oda yavaş yavaş geçicek inşallah...

Arkadaslar Merhaba

Yeni dogum yapan arkadaslarimiz olmus, saglikla mutlulukla bebeklerini buyutsunler. Doguma aza kalan arkadaslar, bir avazda saglikla bebislerinize kavusun.

Bebek dogduktan sonra bilgisayar kullanmak bir luksmus bunu anlamis durumdayim, bilginiz olsun kizlar.
Foto eklemeye calistim sanirim biraz buyuk geldi daha sonra terker deneyecegim. Ben ve Clarissa Ela bebek gecemiz gunduzumuz birbirine karismis bir sekilde hayatimiza devam ediyoruz. Sariligimizin ilerlemesinin durmasi bizi sevindirdi. Benim sezeryan olan bolge hissiz! Dun doktorum 8 ay kadar filan boyle hissedecegimi soyledi, sonmus bir balon gibi duruyor ama halen biraz hamile goruntusundeyim!

Gelisimci, fotolarinizi gordum, Allah saglikla buyutsun canim.

My Little Sunshine, emzirmeye kizimi zorladim, basini tutamadigi memeyi de almaya basladi cok sukur ama halen mama takviyesine devam ediyoruz.

Dogum yapan Agustos Anneleri icin yeni bir baslikla devam edecek miyiz, yoksa buradan mi devam edecegiz? Cunku yakinda, gaz durumlari, kusmuk durumlari, kaka cis durumlari konusuluyor olacak....

Arkadaslar herseyi elbetteki okuyamadim, kusura bakmayin lutfen, hepinizi kocaman opuyorum sevgilerimi gonderiyorum.

amin canım..çok teşekkür ederim..

http://pratikanne.com/2007/03/urun-degerlendirme-emzirme-takviye-sistemi-supplemental-nursing-system.html

k
ızlar gelişimci nin kızı gülse emme sorunu nyaşayınca ya bizede olursa diye bu ürünü buldum ma tr de satılmıyor maalesef :(( acaba buna benzer bir sistem yapamazmıyız sırıngaya süt doldurup serum hortumu gibi bişeyi gögüse yapıtırıp bebklerimizi emiyor gibi hissetiremezmiyiz ne dersiniz
ürün burda daha net anlaşılıyoır
‪Breastfeeding with a Supplemental Tube‬‏ - YouTube

canım benimki gerçi çok şükür biberondan ammeye geçmek üzere..ama sizin aklınızda bulunsun kaşık mama varmış ondan kullanaın medelanın..ondan daha rahat geçiyorlarmış..

canım çok emin değilim ama bana öyle söylediler.

Canım devlette aktarabiliyorsun ama malesef özeldekiler aktaramıyor :(((( Bu konuyu hatırladıkça sinirim bozuluyor

Canım yeni bir doktora başladın mı yoksa aynı doktora mı gittin? Sezeryan olacaksın değil mi? Gerçekten bana çok ilginç gelen bazı huyların var :1: annen şoka girmez umarım :1::1::1:

Keşke anlasam da cevap verebilsem. EDD karın çevresi galiba ona göre 22 ağustos yazıyor belki ona göre söylemiştir doktorun.

Gülse' nin emmeye başlamasına çok sevindim.

Canım çok sevindirici bebeğinin emmeye başlamış olması. Hep söylenen birşey yılmadan boş da olsa memeyi vermek gerekiyormuş.

Süper bir aletmiş bu ama evet ben de şimdi nette blındım bulamadım. Yurt dışında olabilir belki?!!!

çok teşekkür ederim canım psikolojim daha iyi şimdi..

cnm peki hangi modelini aldın?büyüklüğü nasıl fotosunu çekip koyabilirmisin
ve ne renk aldın?bende alıcamda son kararlarımı vermeye çalışıyorum
nettenmi aldın sen?

şu e seker i mi diyosun cnm
2 günde eline ulaşıyo

normal olursa 24 ağustos cnm
cuma kontrolüm var bakalım sezeryana dönmez ise dr

hayılrı haberlerle dön inşallah canım...
:nazar:

kızlar bu sıcakta saatlerdir ütü yapıyorum ve dolaba tam koku çıkmamış olsa da artık yerleştiriyorum kapılarını da açık bıraktım yarın randevum var sabahtan bugün artık çantamı da hazırlayacağım. bugün bir kaç kez karnım sertleşti umarım sorun olmaz

kızlarr merhaba
öyle halsizlik var ki üzerimde bugün
sanırım klima çarptı beni
bütün gece klima açık.bide uyuyabilsem süper olacak:9
sabaha karşı uyuyabiliyorum ancak
Allah hepimize kolaylıklar versin

kızlar eğer bebğimiz emmezse diye kısa bir araştırma yaptım sizle paylaşayım
1. sütünü sağ biberona koy veya şırıngaya cek sırınga daha rahat olacak galiba
2. sanırım serum hotumu ince bir hortum
3. biberona çektiysen ordan sırıngaysa sırınganın ucuna o serum hortumunu koyun veya takın nasıl olacgını bende tahmin ediyorum hiç denmediğimden :))
3. serum hortumunun diğer ucunu gögüs ucunuza yapıstırın hartumun ucu gögüs ucunuzu gececek sekilde bantlayın
4. eveeettt yapayda olsa en doğal haliyle sizin göğsünüzden sizin sütünüzü emmeye hazır yavrunuz :))
bu video biberondan emmeyi gösteriyor ben sırınganın daha iyi alcagını düşünüyorum sırıngayı da agzı asagıya gelecek sekilde vucudumuza tutururuzu yada bantla yapıştırızı
‪Breastfeeding Pregnancy.org2.flv‬‏ - YouTubeoksa biberonu uttacak birini bulmak gerek :)

3. biberona çektiysen ordan sırıngaysa sırınganın ucuna o serum hortumunu koyun veya takın nasıl olacgını bende tahmin ediyorum hiç denmediğimden :))
3. serum hortumunun diğer ucunu gögüs ucunuza yapıstırın hartumun ucu gögüs ucunuzu gececek sekilde bantlayın
4. eveeettt yapayda olsa en doğal haliyle sizin göğsünüzden sizin sütünüzü emmeye hazır yavrunuz :))
bu video biberondan emmeyi gösteriyor ben sırınganın daha iyi alcagını düşünüyorum sırıngayı da agzı asagıya gelecek sekilde vucudumuza tutururuzu yada bantla yapıştırızı
‪Breastfeeding Pregnancy.org2.flv‬‏ - YouTubeoksa biberonu uttacak birini bulmak gerek :)

kızlarrrrr
yaklasık 1bucuk aydır bebegım 5bucuk 6da benı uykumdan uyandırıyor aşırı açıkmayla uyanıyorum ve uyandıgımda da oğlum sankı karnımdan çıkacak kıpır kıpır..ANNe acıktım neolur kalk yemek ye der gıbı.kıyamıyorum kalkıp bı lokma yıyıp yatyrm oyle bır aclık kı yatıyım uyuyayım demem mumkun deıl okadar acıkıyorum.sızede oluyormu?
sanırım bnm oğlum acıktıgında yaygarayı basacak.ve sanırım hep gecelerı 5bucuk-6da açlıkla uyanıp karnını doyurtup tekrar uyuyacak.
canım yaaa aynen benımde oyle oluyor. ama saatı bellı olmuyor 2-3-4 gibi, yanı kalkıp yemesem o zamanda mıdem bulanıyormus gıbı oluyor, hemen dolaba saldırıyorum, artık karpuz, meyvalı yoğurt ekmek ne varsa ındırıyorum mıdeye :) ancak oyle rahatlıyorum. sanırım doğurana kadar boyle gececek.

:66::66::66::66::66:

kızlar benim asıl doğum tarihim 23 ağustos ama doktor sezeryan için 8 ağustosa gün verdi 38+0 oluyo biraz erken değilmi banamı öle geldi

ameliyattan sonra dikişlerimin falan ağrımasından çok korkuyorum sizce boşunamı stres yapıyprum acaba sezeryan doğum yapanların hikayelerini anlattığı bi bölüm varmı acaba birde
estetik dikiş yapılcakmış iz kalmaz dedi doktor ama ölemi acaba gerçekten

kızlar benim asıl doğum tarihim 23 ağustos ama doktor sezeryan için 8 ağustosa gün verdi 38+0 oluyo biraz erken değilmi banamı öle geldi
canım nedenini bilmiyorum ama tüm drlar nedense 38+0 la 39. hafta arasında sezeryan yapıyorlar valla

Kızmıyorsun umarım bana takılıyorum çünkü komiğime gitti annenin geliyor ama yarın doğum yapcağını bilmiyor olması. Benim annemi düşündüm biran beni oymazdı ama kalpten giderdi sanırım :1:

Aman canım umarım doktorunun bu iyi hali devam eder. :))) Yarın kime haber vereceksin doğumu?

Bu arada adamel ve lorry den haber yok nasıllar acaba?

Back
X