2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım yaa valla su sıcaklarda isyanını anlıyorum cok zor allah hepimize yardımcı olsun valla
cok cok sagol cnm..
bugun bir ihtimal cikabilirmis, atesi ve tans. normale gelirse.

sen nasilsin cnm?

cerenimo, narcicegi, redmask, tavas, herzaman_seninle, adamel, hippy sesiniz cikmiyor kizlar; ne var ne yok??
pepermint ciiim inşallah babandan bugun guzel haber ler gelir :))
sıcaklarda bişeyde yenmiyorki canım benim canım sürekli yogurtlu seyler cekiyo çorba falan köfte fazla geliyo bana :)) dünden beri yogurt ve türevlerini tükeityorum :)))
ben bunu bilmiyodum yaaa neyse allahtan indirimli almıştım kutusunu faln açtığımdan iade edemem artık (
neyse bende ilerde saklam kabı gibi kullanırım onları
başka biberon konusunda bilgin varmı anltsan ben hiç bişi bilmiyorumda

oohhhh melemende iyi olur yanindada karpuz yada ayran felan, beyaz peyniride cok seviyorum yaninda :) bendemi yapsam ne
benim evlendigimden beri hic bulasik makinam olmadi koyacak yer olmadigi icin alamadik. ama insallahhhhh yeni evde olcakkk...bu gobekle lavaboyada yetisemiyorum sirtim agriyor, esim yikamaktan bikti artik
ben hamile kaldigimdan beri yapiyorum naz, yani kendisi alistirdi napim heheheheh. evi dip kose temizledi sagolsun. bulasik, ev superme hep onda yazik, annem gelsede rahatlasa azicik.

maşallah canım hem iş hem ziyaret hem de topikteki herkese cevap vermişsin maşallah valla azmine gücüne hayran kaldım :))) o şişlikler birada sıcakların etkisiyle de artıyor :))
şaka bir yana iyi olmana anneni getirip artık rahatlamana sevindim :)))

doğurup ayag kalkmanı iple çekiyordu heralde :)))
benimkiyse beni ve hamilelik sürecimi tahminlerinden daha iyi geçirdiğimi söylüyor :))) bende oooo ne şanslı adamsın diyorum :))

zaten sabahtan beri okumaktan canım çıktı 4 gündür okuamamştım..bide bu işlerin arasında doğursaydım tam olurdu dimi

tesekkurler canim daha daha iyileri sizlerin olsun. gercekten helal olsun bu halinizle calisiyosunuz, aktifsiniz.
bu arada kizlar Turkiyede hersey pahalimi ne ya, banami oyle geliyor. ben lansionun gogus kremini £10 aldim burdan yani 26tl yapiyor. bazen fiyat veriyorsunuz aldiklariniza dair, ceviriyorum ingiliz sterlinine hep pahali.

zaten sabahtan beri okumaktan canım çıktı 4 gündür okuamamştım..bide bu işlerin arasında doğursaydım tam olurdu dimi
valla bomba olurdu :)) aman diim daha doğurma lafınıda etme sen senin haftan var daha acık daha beklesin :))
sen hangi kenttesin canım ?

canım had sağlıkla kavuş bebeğine sende güzel haberlerini bekliyoruz
çok geçmiş olsun canım zor bir durum Allah yardımcınız olsun ama yazdıklarından görüyorum ki Allah a tevekkül etmişsin sen o yüzden Rabbim bebeğini korur senin de şifanı verir inşallah dualarım sizinle.....
kızlar dua edin görümcelerim geliyo bugün bi sorun olmmasın
sen rahat ol ki bebeğin de rahat olsun ...gelenler de sorun çıkarmaz inşallah

hoşeldin sefalar getirdin canım aldıklarını güle güle kullannn

şu sıralar en cok yaptgm yedgm sey menemen.daha dun yaptım eşimıde kaldrdm hadı yylm dıye bana ne dese begenırsuınız domatesı cok olmus.bnm bıldgm menemen domatesle çoğalır ustunede 2yumrta kırmıstım.onun menemen anlayısı yumurtanın fazla olması.yanı oyle oldgnu dusunuyorum hala menemen anlyısını çözemedım koca tava menemenı kendım yedım dun sbah:) onun yaptg menemen bol enteresa bahartlı ve yumurtalı lur sankı 4yumurtay 2çeri domates atmıs havasında oluyor:)bı turlu menemen zevklerımızı uyusturamadık :) ınanmassınız google da menemen nasl yapılır dıye arattım.acaba benmı yanlıs bılıyorum dıye:)

lorry ALLAH yardımcın olsun mutlu sağlıklı doğumlar.ınsallah sorunsuz bebegıne kavusursun.bol sütlü gunler senın bol emmeli gunler de bebegının olsun:)

'Domatesi cok olmus' ayyyyyy cok guldum sende bidaha domatesli omlet yap belki onu sever :)))

balperisi

canım ıcını ferah tut.bu zona ılletı benımde 2kez basıma geldı.stres sıkıntı korkudan olurmus.demekkı doğum oncesı sende farkında olmadan fazla stres skntı oldu.bıraz yavas ıyılesıyor kasınıyor cevresı ıyılesırken cokk.ama ben bebegıne gectgnı dusunmuyorum sen merak etme ıcını ferah tut bebegınde hemen ertesı gune etkısını gosterırdı hala maşallahı varsa korkma guzelım stres yapyrsun ya suan bu ıyılesmenı zorlastırır.zona ya gece yanıgıda derler duymusundur.ben 2yazını okuyunca ya dedım bu zona bnm gece yanıgı deılmı dedım googleden baktım tekrar oyuzden gec yazıyorum.emın olmadan yazmk ıstemedım.dıkkat et lutfen stres sıkıntı uzuntuden uzak dur .mutlaka gececek bunu bılıyorsun bebegınede aglamaklı bakma annesı yuzunu yenı tanıyor o senın..KORKMA ALLAH yardımcın olsun dua edıcem su msjımın arkasından yıne.

benim teyzemde londra da bi kuzenimde cambridge de yaşıyorda ondan sordum gecen yıl bu zamnlarda ordaydım :))

londra bize 2saatlik uzaklikta, esimin abileri felan orda oturuyor ama cok s1k gitmiyoruz buyuk sehir bunaltiyo bizi alismisiz biz bizim buralara, daha sakin cunku. Cambridge'de gitmistik esimle gezmeye.
ayyyyy bidaha gelirseniz bizede bekleriz wallahi. nerde olursaniz gelip aliriz sizi :)

'Domatesi cok olmus' ayyyyyy cok guldum sende bidaha domatesli omlet yap belki onu sever :)))

bende guluyorum suan cnm:) ama adam sabah sabah benı kıl ettı ulan hazırlayıp cagıranda kabahat dedım kendı kendıme.sonra gunlerden pazar oldg ıcın surat yapmadım bz pazarları mutlak bıryere cıkrız eger surat yapsaydım kıçımı kakıp evde otururdum:) hepsını afıyetle yedım oh cok sıstım askım dedım:)

oh ne güzel gezmişsin cnm benim de dr 1 hft daha dayansan iyi olur dedi nst de sancı çıktı onun dışında herşey yolunda

maşallah bebişine benim normal olacak ama dr genede isteyecem dedi tahlilleri

Allahın izniyle çıkmayacak inş.bebişinde

HJadi hayırlısı ağustos bebişleri oldu temmuz bebişleri

Maşallah ikinizede fotolarda çok güzel baya büyük bir bebiş olmuş, hep kısa kollu mu giydirdiniz ben hep uzun koydum çantaya

Canım çok üzüldüm allah tezden şifasını versin babanın
ama demek dinlenmek yaramış ki kızın kilo almaya başlamış inş.çok daha kilo alır cnm

bende kalkimde yapim kendime azicik, oglen yemegi icin, menemen diye diye canim cekti. Allahtan 1 tanecik yesil turk biberimde var, gecen gittigimiz bi yerde bulmustuk.

gelişimci canım meleğin pek güzel maşallahh

kızlar bugün doktora son kontrole gittik
29.07.2011 olan tarihi 28.07.2011 yaptık
daha fazla dayanamıcam kaşıntıya
gelsin artık meleğim dedim
sabah 8.30 da epidural sezeryanla inşalah kavuşucam kızıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…