2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın,

Haftaya biraz kötü başladım. DÜn saat başı uyandım. Zaten artık yatak odamda yatamıyorum. Gecede 3 yer değiştiriyorum, saat başı lavaboya kalkıyorum. Çokk uykusuzuuummm...Ve şuan pelvis bölgemdeki kemikler o kadar ağrıyor ki yürümekte zorlanıyorum. Otursam daha beter ağrıyor.

günaydınnnnn
çok sıcak uyuyamıyorummmm bi de üstüne kızımın ateşi çıktı((dün bi baktım 40 derece bugün düşer inşallahhh

Geçmiş olsun canım. Umarım hemen iyileşir kızın.

gunaydin kizlar
hala kendime gelemedim,hatirlarsaniz gogus altimda zona isminde bulasici bi hastalik ciktigini soylemistim
tedavim devam ediyor ama henuz bir gelisme yok
bebegime bakamiyorum bile,onu gorunce goz yaslarimi tutamiyorum
gozlerim,yuzum bir garip oldu aglamaktan
hic boyle hayal etmemistm,sukurler olsun onu sag salim kucagima aldim ama acaba benden virus kapmismidir kaygisi benibenden aliyor
eger gectiyse su cicegi olarak baslarmis
o kadar kotuyum ki

Son düzenleme:

Canım aynı durumdayız. Ben de yaklaşık 3,5 haftadan beri dolabı havalandırıyorum. Son 1 haftadır da vanilya koydum ama yinede 5 dk. dolabın kapağını kapatayım boya kokuyor gibi geliyor. O yüzden de yerleştiremiyorum. Ama bu haftasonuna kadar daha bekleyip sonra yavaş yavaş yerleştireceğim. Umarım kıyafetlere koku geçmez. Yada başka önerisi olan var mı?

Tatlım iyide bu senin bilerek yaptığın birşey değil. Ayrıca eğer bir bulşama olduysa ne kadr sürede ortaya çıkarmış yada bir test yok mu hemen yapılsa da bulaşma olup olmadığı anlaşılsa, sen de bu işkenceden kurtulsan. Yazık sana ama ya... Lütfen olumlu düşünmeye çalış. Kötü şeyler getirme aklına... Sana dua ediyorum. Umarım bebişine hiç birşey olmayacak Allah' ın izniyle...

Selam kızlar hiç uyumadım döndümm durdum çok sıcak ve bitkinim halim yok yaaaaa ağlıcam neredeyse hiç böyle olmamıştım.....allahım yardım etsin hepimize...

günaydın güzel ağustos anneleri,doğumlar birer birer olmaya başladı herkese sağlık sıhat dolu günler dilerim bebişleri ile...ben yarın sabah epidural sezeryan ile 38+3 de kızımla allah izin verirse kavuşacağım herşey yolunda giderse bir iki gün sonra yaşadıklarımızı sizlerle paylaşırız..korkuyorum biraz sonra çok heyecanlıyım nasıl uyuyacağım bu gece bilmiyorum...hepinizin dualarını bekliyorum allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...hepinize hayırlı ve zamanında sağlıklı doğumlar diliyorum...

Sezeryan olacak ama ben yinede Allah bir avazda kurtarsın diyeyim. :)) Umarım rahat bir doğum geçirir ardından da kuzunu hemen emzirirsin. Haberlerini dört gözle bekliyoruz...

canım Allah kolaylık versin güzel haberlerini beklioz
:))

hayırlı doğumlar sağ salim gelmenizi bekliyoruz. Bende epidrual sezeryan düşünüyorum. Gelince anlat lüfen. Bebiş şu an kaç kilo

My little sun shine
umarim birsey olmaz bebegime
onceden yapilabilecek bir test yokmus, su cicegi virusunun kulucka suresi 14-20 gunmus,yani takip ediyoruz devamli.Kucuk bir ihtimal bulasmis olabilir diyorlar ama onlarin kucuk dedigi ihtimaller beni rahatlatmsaya yetmiyor.
Carsamba gunu annem ve kizkardesim gelicek turkiyeden,belki onlari gormek moral olur bana
beterin beteri var diyorum,hersey de Allahtan.Bebegimi yoktan var eden de O,insallah bu sureci sorunsuz atlatiriz.

Evet, çok şükür 22 haftalık hamileyim. Allah dileyen herkese nasip etsin. Önce size, sonra bize kolay doğumlar nasip etsin. Tavsiyelerin için de teşekkür ederim. Yavaş yavaş alıyorum bebeğimin ihtiyaçlarını. Dediğin gibi çabuk yoruluyoruz ve her geçen gün daha da ağırlaşıyoruz. Havalar da sıcak. Bir an önce alışverişi bitirip nasipse odasını hazırlayıp doğumu beklemek istiyorum. İnşallah sağlıkla kullanmak nasip olur hepsini. Bebeğine ve sana sağlıklı, mutlu günler diliyorum. Sevgiler.

hayırlı doğumlar sağ salim gelmenizi bekliyoruz. Bende epidrual sezeryan düşünüyorum. Gelince anlat lüfen. Bebiş şu an kaç kilo

tamam cnm en uygun zamanda paylaşırım...3600 ama gercek deger + - 300 diye okumuştum nette makina ölçümü farklı oluyormuş gerçek değerle...hayırlı doğumlar diliyorum...

günaydinnnn herkese

dün gece 1 saat bile uyuyamadim desem yalan olmaz herhalde. ne kizim rahat duruyo ne midem rahat birakiyo. bi de sicak degil allahtan burasi sicak olsa ne yapardim bilmem. allah sizlerin yardimcisi olsun valla kizlar...

doktor kontrolümüz vardi sabah. daha dogrusu ebe :) nst iyiydi artik magnezyumu günde 1 kez ic dedi kasilmalari önlemesin diye. elle muayenemizi olduk her zamanki gibi kizimin basi hala dogum kanalinda degilmis bi de basini elleyebiliyorum demez mi icim bi tuhaf oldu !!! su perine masajini sordum elle muayene yaparken bi gösterdi ki sormayin ben onu hayatta yapamam. acayip baski yapmak gerekiyomus onun yerine 38. haftadan sonra sicak su buharinda oturmayi denicem belki bi faydasi olur. zaten dogum esnasinda da yapiyolarmis o perine masajini. artik kesilip kesilmicegim kader kismet diyorum. ayrica zaman yaklastikca korkularim da artiyo kizlar yaa

selam teyzoşlarrrrrrr...
geceler bitmek bilmiyor yaa...günün en güzel saati sabah 8 ile 10 arası oldu benim için...o saatlerde mışıl mışıl uyuyorum...geceler işkence ötesi olmaya başladı...
şu bir haftayı da sağsalim geçireyim de kuzuma kavuşayım artık...

canım hacı şakir saf sabunu 4e kesip dolaplara koydum misler gibi oldu vallaha...vanilya pek kesmiyor...biz cicilerimizi yerleştirdik dolaba...sabunları hala çıkarmadım...süper kokuyor:)

ayyyyyyy hadi bakalım...hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz canımcım...

uğrarız gene bizzzzzzzzzzzzzzz

odamız geldi....eşim gidip aldı şimdi taşıyor bakalım kaç günde kuracagız ama dolabımızın kapakları yok yolda kırılmış o yüzden iade göndermişler tekrar gelecek epey sürer gerçi onun gelmesi heyecan yaptım ya...daha kurulmadan zıp zıp oldum kurulunca nasıl olacak acaba biz farklı renk secmiştik kurulu halini bilmiyoruz o yüzden.halı perdeyi de almış gitmişken kurulsun paylaşırım

canım bebeğinin seninle ve sağlıkla olmasını düşün ve şükret neden kötüyü düşünüyorsun hiç bişey olmaycak diye düşün rabbim büyük. şu güzel günlerini mahvetme kendine

canım ben denemek için dün gece bir kıyafetini kapalı şekilde dolapta bıraktım ama kıyafete sinmemiş koku ama yine ütülediklerimi şimdilik hurca sonra biraz daha oda rahatlayınca dolaba koyacağım bugün çantamı hazırlayacağım artık

canım hayırlı doğumlar ne güzel bebeğinle kavuşuyorsun. ben de artık çok heycanlanıyorum hemen zaman geçse bebeğim sağlıkla gelse kucağıma diye
kızlar dua edin görümcelerim geliyo bugün bi sorun olmmasın

bu halinle nasıl misafir ağırlayacaksın benim görümcem eşimin kuzenleri gelmek istedi ama rahatsız olduğumu söyledim doğuma zaten geleckler hem yatılı misafir hiç kolay olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…