günaydınnnnn
çok sıcak uyuyamıyorummmm bi de üstüne kızımın ateşi çıktı((dün bi baktım 40 derece bugün düşer inşallahhh
günaydın kızlar sıcak bir geceden sonra sabah etmek zor oluyor. geceleri susamak ve wc gitmekten uykuya zaman kalmıyor. yarın randevum var bakalım bebeğim nasılmış. bugün bebeğimin kıyafetlerini ütüleyeceğim ama yerleştirme konusunda kararsızım hala koku var çünkü ama yerleştirmek de istiyordum bakalım hayırlısı
gunaydin kizlar
hala kendime gelemedim,hatirlarsaniz gogus altimda zona isminde bulasici bi hastalik ciktigini soylemistim
tedavim devam ediyor ama henuz bir gelisme yok
bebegime bakamiyorum bile,onu gorunce goz yaslarimi tutamiyorum
gozlerim,yuzum bir garip oldu aglamaktan
hic boyle hayal etmemistm,sukurler olsun onu sag salim kucagima aldim ama acaba benden virus kapmismidir kaygisi benibenden aliyor
eger gectiyse su cicegi olarak baslarmis
o kadar kotuyum ki
günaydın güzel ağustos anneleri,doğumlar birer birer olmaya başladı herkese sağlık sıhat dolu günler dilerim bebişleri ile...ben yarın sabah epidural sezeryan ile 38+3 de kızımla allah izin verirse kavuşacağım herşey yolunda giderse bir iki gün sonra yaşadıklarımızı sizlerle paylaşırız..korkuyorum biraz sonra çok heyecanlıyım nasıl uyuyacağım bu gece bilmiyorum ...hepinizin dualarını bekliyorum allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...hepinize hayırlı ve zamanında sağlıklı doğumlar diliyorum...
Sezeryan olacak ama ben yinede Allah bir avazda kurtarsın diyeyim. :))Umarım rahat bir doğum geçirir ardından da kuzunu hemen emzirirsin. Haberlerini dört gözle bekliyoruz...
günaydın güzel ağustos anneleri,doğumlar birer birer olmaya başladı herkese sağlık sıhat dolu günler dilerim bebişleri ile...ben yarın sabah epidural sezeryan ile 38+3 de kızımla allah izin verirse kavuşacağım herşey yolunda giderse bir iki gün sonra yaşadıklarımızı sizlerle paylaşırız..korkuyorum biraz sonra çok heyecanlıyım nasıl uyuyacağım bu gece bilmiyorum ...hepinizin dualarını bekliyorum allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...hepinize hayırlı ve zamanında sağlıklı doğumlar diliyorum...
günaydın güzel ağustos anneleri,doğumlar birer birer olmaya başladı herkese sağlık sıhat dolu günler dilerim bebişleri ile...ben yarın sabah epidural sezeryan ile 38+3 de kızımla allah izin verirse Kavuşacağım herşey yolunda giderse bir iki gün sonra yaşadıklarımızı sizlerle paylaşırız..korkuyorum biraz sonra çok heyecanlıyım nasıl uyuyacağım bu gece bilmiyorum ...hepinizin dualarını bekliyorum allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...hepinize hayırlı ve zamanında sağlıklı doğumlar diliyorum...
Canımmm, seni hatırlıyorum farklı bir topikten. Yazışmıştık...Demek 22 haftalık hamilesin, tebrik ederim...
Bebek şampuanı,yağı,kremi vs. bunları Bübchen aldım ben. Sebamed de öneriliyor.
Ateş ölçer weewell aldım, kulaktan ölçer. Arkadaşıma doktoru kulaktan ölçer al demiş...
Sana bir tavsiyemde son 2 aya çok fazla bişey bırakma.Şimdiden herşeyini seç beğen ve alabiliyorsan al. Benim şu an ufak tefek eksiklerim var, onları almak bile çok zor geliyor. Sıcaklarında etkisi var tabi ama çok çabuk yoruluyorum. Beslenmene çok dikkat et. Mutlaka hergün 1 yumurta ye. Kalsiyum al..
hayırlı doğumlar sağ salim gelmenizi bekliyoruz. Bende epidrual sezeryan düşünüyorum. Gelince anlat lüfen. Bebiş şu an kaç kilo
Canım aynı durumdayız. Ben de yaklaşık 3,5 haftadan beri dolabı havalandırıyorum. Son 1 haftadır da vanilya koydum ama yinede 5 dk. dolabın kapağını kapatayım boya kokuyor gibi geliyor. O yüzden de yerleştiremiyorum. Ama bu haftasonuna kadar daha bekleyip sonra yavaş yavaş yerleştireceğim. Umarım kıyafetlere koku geçmez. Yada başka önerisi olan var mı?
kızlar dua edin görümcelerim geliyo bugün bi sorun olmmasın
canım bebeğinin seninle ve sağlıkla olmasını düşün ve şükret neden kötüyü düşünüyorsun hiç bişey olmaycak diye düşün rabbim büyük. şu güzel günlerini mahvetme kendinegunaydin kizlar
hala kendime gelemedim,hatirlarsaniz gogus altimda zona isminde bulasici bi hastalik ciktigini soylemistim
tedavim devam ediyor ama henuz bir gelisme yok
bebegime bakamiyorum bile,onu gorunce goz yaslarimi tutamiyorum
gozlerim,yuzum bir garip oldu aglamaktan
hic boyle hayal etmemistm,sukurler olsun onu sag salim kucagima aldim ama acaba benden virus kapmismidir kaygisi benibenden aliyor
eger gectiyse su cicegi olarak baslarmis
o kadar kotuyum ki
canım ben denemek için dün gece bir kıyafetini kapalı şekilde dolapta bıraktım ama kıyafete sinmemiş koku ama yine ütülediklerimi şimdilik hurca sonra biraz daha oda rahatlayınca dolaba koyacağım bugün çantamı hazırlayacağım artıkCanım aynı durumdayız. Ben de yaklaşık 3,5 haftadan beri dolabı havalandırıyorum. Son 1 haftadır da vanilya koydum ama yinede 5 dk. dolabın kapağını kapatayım boya kokuyor gibi geliyor. O yüzden de yerleştiremiyorum. Ama bu haftasonuna kadar daha bekleyip sonra yavaş yavaş yerleştireceğim. Umarım kıyafetlere koku geçmez. Yada başka önerisi olan var mı?
canım hayırlı doğumlar ne güzel bebeğinle kavuşuyorsun. ben de artık çok heycanlanıyorum hemen zaman geçse bebeğim sağlıkla gelse kucağıma diyegünaydın güzel ağustos anneleri,doğumlar birer birer olmaya başladı herkese sağlık sıhat dolu günler dilerim bebişleri ile...ben yarın sabah epidural sezeryan ile 38+3 de kızımla allah izin verirse kavuşacağım herşey yolunda giderse bir iki gün sonra yaşadıklarımızı sizlerle paylaşırız..korkuyorum biraz sonra çok heyecanlıyım nasıl uyuyacağım bu gece bilmiyorum ...hepinizin dualarını bekliyorum allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...hepinize hayırlı ve zamanında sağlıklı doğumlar diliyorum...
kızlar dua edin görümcelerim geliyo bugün bi sorun olmmasın
aventin gerçekten güzel bende baya araştırmıştım onu aldım iki modeli var biri sarı diğeri beyaz sarı olan daha güzel birde yeni doğanlar için ucunu 1 no alman gerekiyo amakızlar biberonnu ne marka alayım bana bi fikir verin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?