2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok gecmiş lsun inşallah gececek bu günlerde kuzunda kazasız belasız atlatacak dirayetli ol annelik güçlü olmayı gerektiriyo unutma
ayy canım allah kurtarsın inşallah sıkıntı olmadan gerçekleşir doumun güzel haberleini burdan okuruz
bence annenler gelince biraz daha toparlarsın üzme kendini moral düzelince herşey yoluna girecektir zaten :)

ayy hemen kurunda foto ekleyın hayırlı olsun güzel günlerde kullanın :)

kızlar bugün benimde dr kontrolüm var bakalım ne diicek gerçi bi değişikliğim yok ama dogumada yaklaşıyoruz valla :))
akşama yazatım size :))

Canım dualarımız seninle birşey olmayacak bak gör. Annen ve kız kardeşinin geliyor olması iyi olmuş. Dediğin gibi biraz daha kafan dağılır.

Ben bile bir tuhaf oldum başını elliyorum diyince... :/ Ya ben hergün bu akşam perine masajını deneyeceğim diyorum ama sonra yemiyor. Gerçi doktorumda yapma gerek yok dedi. Gerçi biliyorsunuz benim ki herşeye gerek yok diyor Artık dediğin gibi kesileceksek de kesileceğiz :)))

Off benim içinde 08:00 tam uykuya dalacağım saat. Ama ben tam uykuya dalamadan iş için hazırlanmaya başlamam gerekiyor. Neyse bu haftayı da saymazsam 1 haftam kaldı geriye. Bence ben 37. haftada doğurcağım gibi hissediyorum :26:

Canım evet herzaman_seninle de söylemişti Hacı Şakir i ama ben acaba dolabın kokusunu bastırıp ta bizim boya kokusunu almamızı mı engeller diye tereddütteyim ama olmadı koyacağım. Yoksa bu gidişle o dolap hiç yerleşmeyecek.

Canım hayırlı olsun diyeyim odanız. Hemen kurun :))) Dört gözle odanızın fotolarını bekliyoruz...Güzel günlerde kullanın inşallah

Teşekkür ederim verdiğin bilgi için tatlım. Ben de şimdi herzaman_seninle ve hippy34 ü dinleyip akşam hacı şakir sabun yerleştireceğim dolaba. Umarım geçer haftasonuna kadar...

selam anneler
az önce doktordan geldik.. Hastaneden randevumuzu aldık.Haftaya perşembe sabah 9 da kızımı kucağıma alacağım.İkinci sezeryanım ama yinede çok heyecanlıyım.Bebişim 3400 olmuş boyuda 54 cm. Doğuma kadar 3600 ve 55 cm olabilirmiş. Allahım hepimizi yardımcısı olsun. Uykusuzluk bendede hat safhada. Artık yapacak bişey yok katlanacağız. Bu arada şunuda paylaşmak istedim doktorum hemogram ve kan pıhtılaşma testi istedi. Sanırım sezeryan doğumda bu test sonuclarını görmeleri lazımmış.

Hadi bakalım umarım güzel haberlerle gelirsin.

Son düzenleme:
onlar klasik yapılan testler merak etme
hadi hayırlısıyla alırsın kucagına inşallah :))

kızlar benimde dolap kokusundan epey cektim sabun silme silme genede kokuyordu 2 hfat falan kapı pencere açık havalandı sonra bir elbiseyi koydum sabaha kadar dolapta kapı kapalı bıraktım sabah koku yoktu sonrsa dizdim gene koku geliyodu eyvah dedim mehvettim ama kapıları hala açık fakat kokusu yok elbiselere sinmemiş yani yaklaşık 5-6 gundur dolaplarda eşyalarımız sorun da yok sabunlarda hala dolapta :))

Hadi bakalım umarım güzel haberlerle gelirsin.
inşallah canım bakalım pek umudum yok doğuma dair bişey demiycek bana ama kontrol maksatlı işte normal doğum beklediğimden ne gün verecek nede başka sey sadece sancı kasılma dikkat et tkaip et kilosu söyle diyecek sanırım ama meraktayım ve kızım için sabırsızlanıyorum artık :))

kızlar selamlar nasılsınız. valla ben pek ıyı sayılmam yanı değişik bir duygu var ustumde ıkı gundur.
ağrı kasılma falan değil ama artık gobeğimi taşıyamıyorum sankı. cok ağır gelıyor. sıcaklardan sanırım cok baskıda hıssedıyorum boyle vucudumu, anlatılmaz bır duygu.
cumartesı kraft dondy mızı almaya gıttık idil baby e , ya şansım yokkı benım. cuma gunu aradım ellerınde ıkıtane vardı keşke ayırtsaymısımkı aynı gun ıkısıde satılmıs. neyse bır haftaya kadar getırtıp arayacaklar. unutup onuda satmazlar ınsallah:)
odamızı kurmak ıcınde cuma gunu gelemedıler ihracat yuklemelerı varmıs. onun ıcınde bu aksam gelecekler ınsallah.
ben hastane cantamı yıkayıp utuleyıp ufak bır hurca koymustum zaten bır ıkı hafta once:) ama sımde vırde ufak valızım var onuda makınaya atmam lazım temızlensın oda.
ya kızlar yaz hamılelerı genelde erken doğuruyormus. heralde bu sıcaklarda bızde bırer bırer dokulucez ıyıcene. ha bu arada geçmısı pek okuyamadım . varmı haftasonu doğuran?

peppermint canım baban nasıl oldu varmı haber, şimdi biraz okudum gecmişi yoğun bakımdan nezaman cıkartacaklarmıs canım? dualarım senınle.
oooo hafta sonu doğumlar olmuş:) kızlar hepinizin evladı hoşgelmiş sefa gelmiş:)))) allah analı babalı buyutsun ınsallah. şimdi koca gobusumle biraz evı toplamaya çalışayım,daha sonra tekrar gelir gecmısı ıyıcene okurum fazla okuyamadım.
ay bu sıcakta nasıl ıs yapıcam ben yaaa daha aksam yemeği hazırlıcam. siz ne yaptınız yemek ısını kızlar?

canim yaa , sorma valla sicaklar beni de mahvediyor. hergun bazen gunde 2 kez dusa giriyorum. sacfimi kurutmadan ensemde toplayip oruyorum , oylece biraz serinleyebiliyorum ancak.

cnm izne az kaldi ha gayret. 37 ye kdar calisacaksan bari carsambalari falan izin kullansan artik. cok yordun kendini.

cnm senin elsinde olan bisey degil ki, neden aglayip uzuyosun kendini.
Allah'in izniyle gecmemistir bebegine; gecmis bile olsa hemen tedavisini olur atlatir; bebekler bizden bile direncli oluyorlar merak etme.
2-3 yil once bizim sirkette 2 bayan gecirmisti zona. B12vitamini cok onemliymis, sana verdi mi doktorlar B12?

aa hadi hayirlisi cnm,
insallah cok rahat bi dogum olur, saglikla gelir bebisinn

bizi haberdar et.

ayy ben hayatta yapamam o perine masajini....

bir de kesilmek derken normal dogum kesisinden bahsediyorsaniz aslinda o kadar kotu bisey degil.
dogum sirasinda yirtik olusmasindansa doktorun kontrollu bi sekilde kesmesi daha saglikliymis, hem de estetik.
benim 2 kuzenimde de doktor kesmemis, yirtik olusmus, 2side dogumlarindan bikac ay sonra ameliyat olmak zorunda kaldilar duzelttirmek icin.

peppermint nasılsın canım
baban nasıl oldu

cnm babam hastanede hala. bugun yogun bakimdan cikma ihtimali var.
biraz atesi ve tans. yukselmis gene dun gece, ama doktor bu ameliyat sonrasi bunlar normal demis.
ins. zamanla toparlicak cnmm

cok sagol

efsung, kontrolun guzel gecer ins. bugun

only_smile gecmis olsun cnm. valla ben de sacim yas yas duruyorum sinuzit olmam ins.

suleslii gorumcelerin kalmaya mi geliyorlar???

cok cok sagol cnm..
bugun bir ihtimal cikabilirmis, atesi ve tans. normale gelirse.

sen nasilsin cnm?

cerenimo, narcicegi, redmask, tavas, herzaman_seninle, adamel, hippy sesiniz cikmiyor kizlar; ne var ne yok??

bende uyduruktan vilelda temizliği yaptım..fazlası elimden gelmıyor.ellerim çok uyuşuk bugün.hazırda dövmeli mercimek çorbam var onun yanına da köfte patates yapıcam gırersem mutfağa tabi .evi topladım ama mutfak nanay,makıneyı boşalt yerleştır,hiç gözüm kesmıyor.

bu arada kızlar dayımı ameliyata almışlar haberim yoktu,bana söylemediler.ciddi bişi değil belinden bir problem ama ameliyat işte.dualarınıza eklersenız sevinirim

off şansa bak salçamda bıtmış.
yanı suan hıc bır kuvvet benı markete cıkartamaz. neyse bu gun melemen le ıdare edelım bız yapacak bısey yok.
uff benımde makına yenı yıkananlarla dolu, ama temızlerı cıkartıp yerıne dızecek adam lazım:))))
şu bulaşık makınasına pisleri dızmek ıyıde, temızlerı yerıne yerleştırmek oldum olası zor gelır zaten bana :) şimdi bide eyil kalk. ya ben eşıme hıc naz yapamadım yapsam bu gunlerde. ama hakkatten nazlanacak durumdayım yanı o derece:)
hafta sonu eşimin kuzenındeydik, sağolsun karısı ıkı gun boyunca yedırdı besledı benı. zaten eşimin ailesinde elle tutulacak bır onlar karı koca dığerlerını atın çöpe.
off neyse çıkayım yaa boyle oturmakla olmıcak.

bende ilk buna bakmıştım bu küçük olanı 1 ay kullanabiliyo dediler o yüzden bi büyüğünü alıp ucunu 1 numara yedek aldım doğduğunda gerekirse diye.değiştirme imkanın varsa değiştir bence büyüğünü daha uzun süre kullanabilirsin.

canim uzulmeni anliyorum ama moralini iyi tutmalisin bebisin icin. insalalh bi sorun cikmayacak, olsada tedavisi yapilir. annenler gelince daha iyi hissedersin kendini. stress yapma , yaptikca hem kendini hem bebisini uzersin. dualarimiz seninle canim.

evet ya , yapilcak gibi degil o masaj. ben sicak su buharini bilmiyordum bak. bende artik birseyler yapmaya baslasam iyi olcak normal dogum icin. zaman azaldikca korku oluyo gercektende:18: , canim ne guzel senin orda kontrollerin daha detayli geciyomus, ben hic sanci varmi yokmu diye bi makinaya baglanmadim, yada elle muayene yapilmadi. bu zamana kadar hic bi ilacta vermediler. persembede kontrolum var oglusumun kalp atislarini dinlemek rahatlatiyo biraz. ayy bu arada burda evde dogum yapmayida secebiliyormussun cok komik ya bu devirde kim evde yapmak isterki dogal olsun diyolar hersey ama dogalliginda bu kadari fazla yani :)

selam kızlar ben geldimm....
nasılsınz görüşmeyeli,beni hiç merak edeniniz olmamş bu kız ankaralarda doğrudu mu ne yaptı,oooo alışıtınz çünkü dimi zırt pırt doğum haberlerine..sizi gidi siziler

sdhkn canım tebrk ediyorum,allah analı babalı büyütsünn
sabahcan tebrik ederim canım,allah analı babalı büyütnsün darısı başımıza
balperisi canım emin ol ki bebişin etkilenmedi senın hastalığndan.dualarım senınle..kendını üzüp harap etme,sütün kesilmesin..bence lohusalğın verdiği pskolojide etkiledi seni
lemon-tree canım eviniz hayırlı uğurlu olsun..allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin inşallah..bebiş rızkıyla gelmiş bak
azra3437 canım tebrk ederim,allah oğluna güzel uzun ömnürler nasip etsin
nuray-turhan canım tebrk ediyorum,asllah analı babalı büyütsn..canlı canlı doğuma tanıklık ederken sen de sancılandın demek
sev-rey ne alemdesin canım,dğurdun mu..yakında sanki senın haberini alacaktık
efsung,redmask,zeynepela kızlar kontrolünz umarım çok güzel geçer...güzel haberlerinizi bekliyoruz
perpemint tekrar geçmiş olsun canım, baban umarım biran önce eski sağlığına kavşuru hatta daha iyi olur..bebişinede maşallah annesi bir haftada 200 gram ç.ok güzell
gelişimcikızın ve sen mükemmel görünüyorsunz canım..tekrar tebrk ederimm darısı başımıza inşallah
ve lorycim yarınki doğumunda sana kolaylıklar diliyorum..ne mutlu sanaki bebişine kavuşuyorsun darısı başımıza...

kızlar ben de cuma sabahı ankaraya gitmek için yola çıktım 3-4 saate ankaradydım..ankamallde lansion'un göğüs kremini aldım bir arkadaş indirm var demişti ama 40tlye aldm indi,rm yokmş..bide lohusa küllodu aldım..lcwden keten pantolun,oğluma da zaradan swet aldm bu kışın giymesi için
ardından beypazarına geçtk,annemin güzel yemeklerinden yedim..o gece orda kalıp ertesi günü annem ve kardeşimide alarak kastamonuya döndük..ama ayaklarım hala şiş
hala çalışıyorum bu haftayıda saymazsa haftaya son inşallah...my little shun shine la birlkte izne ayrılacağz. o günleri iple çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…