canım çok gecmiş lsun inşallah gececek bu günlerde kuzunda kazasız belasız atlatacak dirayetli ol annelik güçlü olmayı gerektiriyo unutmagunaydin kizlar
hala kendime gelemedim,hatirlarsaniz gogus altimda zona isminde bulasici bi hastalik ciktigini soylemistim
tedavim devam ediyor ama henuz bir gelisme yok
bebegime bakamiyorum bile,onu gorunce goz yaslarimi tutamiyorum
gozlerim,yuzum bir garip oldu aglamaktan
hic boyle hayal etmemistm,sukurler olsun onu sag salim kucagima aldim ama acaba benden virus kapmismidir kaygisi benibenden aliyor
eger gectiyse su cicegi olarak baslarmis
o kadar kotuyum ki
ayy canım allah kurtarsın inşallah sıkıntı olmadan gerçekleşir doumun güzel haberleini burdan okuruzgünaydın güzel ağustos anneleri,doğumlar birer birer olmaya başladı herkese sağlık sıhat dolu günler dilerim bebişleri ile...ben yarın sabah epidural sezeryan ile 38+3 de kızımla allah izin verirse kavuşacağım herşey yolunda giderse bir iki gün sonra yaşadıklarımızı sizlerle paylaşırız..korkuyorum biraz sonra çok heyecanlıyım nasıl uyuyacağım bu gece bilmiyorum ...hepinizin dualarını bekliyorum allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...hepinize hayırlı ve zamanında sağlıklı doğumlar diliyorum...
bence annenler gelince biraz daha toparlarsın üzme kendini moral düzelince herşey yoluna girecektir zaten :)My little sun shine
umarim birsey olmaz bebegime
onceden yapilabilecek bir test yokmus, su cicegi virusunun kulucka suresi 14-20 gunmus,yani takip ediyoruz devamli.Kucuk bir ihtimal bulasmis olabilir diyorlar ama onlarin kucuk dedigi ihtimaller beni rahatlatmsaya yetmiyor.
Carsamba gunu annem ve kizkardesim gelicek turkiyeden,belki onlari gormek moral olur bana
beterin beteri var diyorum,hersey de Allahtan.Bebegimi yoktan var eden de O,insallah bu sureci sorunsuz atlatiriz.
ayy hemen kurunda foto ekleyın hayırlı olsun güzel günlerde kullanın :)odamız geldi....eşim gidip aldı şimdi taşıyor bakalım kaç günde kuracagız ama dolabımızın kapakları yok yolda kırılmış o yüzden iade göndermişler tekrar gelecek epey sürer gerçi onun gelmesi heyecan yaptım ya...daha kurulmadan zıp zıp oldum kurulunca nasıl olacak acaba biz farklı renk secmiştik kurulu halini bilmiyoruz o yüzden.halı perdeyi de almış gitmişken kurulsun paylaşırım
My little sun shine
umarim birsey olmaz bebegime
onceden yapilabilecek bir test yokmus, su cicegi virusunun kulucka suresi 14-20 gunmus,yani takip ediyoruz devamli.Kucuk bir ihtimal bulasmis olabilir diyorlar ama onlarin kucuk dedigi ihtimaller beni rahatlatmsaya yetmiyor.
Carsamba gunu annem ve kizkardesim gelicek turkiyeden,belki onlari gormek moral olur bana
beterin beteri var diyorum,hersey de Allahtan.Bebegimi yoktan var eden de O,insallah bu sureci sorunsuz atlatiriz.
günaydinnnn herkese
dün gece 1 saat bile uyuyamadim desem yalan olmaz herhalde. ne kizim rahat duruyo ne midem rahat birakiyo. bi de sicak degil allahtan burasi sicak olsa ne yapardim bilmem. allah sizlerin yardimcisi olsun valla kizlar...
doktor kontrolümüz vardi sabah. daha dogrusu ebe :) nst iyiydi artik magnezyumu günde 1 kez ic dedi kasilmalari önlemesin diye. elle muayenemizi olduk her zamanki gibikizimin basi hala dogum kanalinda degilmis bi de basini elleyebiliyorum demez mi icim bi tuhaf oldu !!! su perine masajini sordum elle muayene yaparken bi gösterdi ki sormayin ben onu hayatta yapamam. acayip baski yapmak gerekiyomus onun yerine 38. haftadan sonra sicak su buharinda oturmayi denicem belki bi faydasi olur. zaten dogum esnasinda da yapiyolarmis o perine masajini. artik kesilip kesilmicegim kader kismet diyorum. ayrica zaman yaklastikca korkularim da artiyo kizlar yaa
selam teyzoşlarrrrrrr...
geceler bitmek bilmiyor yaa...günün en güzel saati sabah 8 ile 10 arası oldu benim için...o saatlerde mışıl mışıl uyuyorum...geceler işkence ötesi olmaya başladı...
şu bir haftayı da sağsalim geçireyim de kuzuma kavuşayım artık...
canım hacı şakir saf sabunu 4e kesip dolaplara koydum misler gibi oldu vallaha...vanilya pek kesmiyor...biz cicilerimizi yerleştirdik dolaba...sabunları hala çıkarmadım...süper kokuyor:)
odamız geldi....eşim gidip aldı şimdi taşıyor bakalım kaç günde kuracagız ama dolabımızın kapakları yok yolda kırılmış o yüzden iade göndermişler tekrar gelecek epey sürer gerçi onun gelmesi heyecan yaptım ya...daha kurulmadan zıp zıp oldum kurulunca nasıl olacak acaba biz farklı renk secmiştik kurulu halini bilmiyoruz o yüzden.halı perdeyi de almış gitmişken kurulsun paylaşırım
canım ben denemek için dün gece bir kıyafetini kapalı şekilde dolapta bıraktım ama kıyafete sinmemiş koku ama yine ütülediklerimi şimdilik hurca sonra biraz daha oda rahatlayınca dolaba koyacağım bugün çantamı hazırlayacağım artık
canım çok gecmiş lsun inşallah gececek bu günlerde kuzunda kazasız belasız atlatacak dirayetli ol annelik güçlü olmayı gerektiriyo unutma
ayy canım allah kurtarsın inşallah sıkıntı olmadan gerçekleşir doumun güzel haberleini burdan okuruz
bence annenler gelince biraz daha toparlarsın üzme kendini moral düzelince herşey yoluna girecektir zaten :)
ayy hemen kurunda foto ekleyın hayırlı olsun güzel günlerde kullanın :)
kızlar bugün benimde dr kontrolüm var bakalım ne diicek gerçi bi değişikliğim yok ama dogumada yaklaşıyoruz valla :))
akşama yazatım size :))
bende aventin 125ml liğinden aldım içinden uç çıktı bi daha alamaya gerek varmı benim aldığım 2li yenidoğan için olanaventin gerçekten güzel bende baya araştırmıştım onu aldım iki modeli var biri sarı diğeri beyaz sarı olan daha güzel birde yeni doğanlar için ucunu 1 no alman gerekiyo ama
onlar klasik yapılan testler merak etmeselam anneler
az önce doktordan geldik.. Hastaneden randevumuzu aldık.Haftaya perşembe sabah 9 da kızımı kucağıma alacağım.İkinci sezeryanım ama yinede çok heyecanlıyım.Bebişim 3400 olmuş boyuda 54 cm. Doğuma kadar 3600 ve 55 cm olabilirmiş. Allahım hepimizi yardımcısı olsun. Uykusuzluk bendede hat safhada. Artık yapacak bişey yok katlanacağız. Bu arada şunuda paylaşmak istedim doktorum hemogram ve kan pıhtılaşma testi istedi. Sanırım sezeryan doğumda bu test sonuclarını görmeleri lazımmış.
onlar klasik yapılan testler merak etme
hadi hayırlısıyla alırsın kucagına inşallah :))
bu testler olası risklere karşı tedbir niteliğinde aslında :))eee ilk doğumumu 9 yıl önce yapmıştım çok şeyler değişmiş.Bende yeni bişey sandım :)
inşallah canım bakalım pek umudum yok doğuma dair bişey demiycek bana ama kontrol maksatlı işte normal doğum beklediğimden ne gün verecek nede başka sey sadece sancı kasılma dikkat et tkaip et kilosu söyle diyecek sanırım ama meraktayım ve kızım için sabırsızlanıyorum artık :))Hadi bakalım umarım güzel haberlerle gelirsin.
Kızlar günaydın,
Haftaya biraz kötü başladım. DÜn saat başı uyandım. Zaten artık yatak odamda yatamıyorum. Gecede 3 yer değiştiriyorum, saat başı lavaboya kalkıyorum. Çokk uykusuzuuummm...Ve şuan pelvis bölgemdeki kemikler o kadar ağrıyor ki yürümekte zorlanıyorum. Otursam daha beter ağrıyor.
Geçmiş olsun canım. Umarım hemen iyileşir kızın.
gunaydin kizlar
hala kendime gelemedim,hatirlarsaniz gogus altimda zona isminde bulasici bi hastalik ciktigini soylemistim
hic boyle hayal etmemistm,sukurler olsun onu sag salim kucagima aldim ama acaba benden virus kapmismidir kaygisi benibenden aliyor
o kadar kotuyum ki
günaydın güzel ağustos anneleri,doğumlar birer birer olmaya başladı herkese sağlık sıhat dolu günler dilerim bebişleri ile...ben yarın sabah epidural sezeryan ile 38+3 de kızımla allah izin verirse kavuşacağım herşey yolunda giderse bir iki gün sonra yaşadıklarımızı sizlerle paylaşırız..korkuyorum biraz sonra çok heyecanlıyım nasıl uyuyacağım bu gece bilmiyorum ...hepinizin dualarını bekliyorum allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...hepinize hayırlı ve zamanında sağlıklı doğumlar diliyorum...
günaydinnnn herkese
dün gece 1 saat bile uyuyamadim desem yalan olmaz herhalde. ne kizim rahat duruyo ne midem rahat birakiyo. bi de sicak degil allahtan burasi sicak olsa ne yapardim bilmem. allah sizlerin yardimcisi olsun valla kizlar...
doktor kontrolümüz vardi sabah. daha dogrusu ebe :) nst iyiydi artik magnezyumu günde 1 kez ic dedi kasilmalari önlemesin diye. elle muayenemizi olduk her zamanki gibikizimin basi hala dogum kanalinda degilmis bi de basini elleyebiliyorum demez mi icim bi tuhaf oldu !!! su perine masajini sordum elle muayene yaparken bi gösterdi ki sormayin ben onu hayatta yapamam. acayip baski yapmak gerekiyomus onun yerine 38. haftadan sonra sicak su buharinda oturmayi denicem belki bi faydasi olur. zaten dogum esnasinda da yapiyolarmis o perine masajini. artik kesilip kesilmicegim kader kismet diyorum. ayrica zaman yaklastikca korkularim da artiyo kizlar yaa
peppermint nasılsın canım
baban nasıl oldu
peppermint canım baban nasıl oldu varmı haber, şimdi biraz okudum gecmişi yoğun bakımdan nezaman cıkartacaklarmıs canım? dualarım senınle.
oooo hafta sonu doğumlar olmuş:) kızlar hepinizin evladı hoşgelmiş sefa gelmiş:)))) allah analı babalı buyutsun ınsallah. şimdi koca gobusumle biraz evı toplamaya çalışayım,daha sonra tekrar gelir gecmısı ıyıcene okurum fazla okuyamadım.
ay bu sıcakta nasıl ıs yapıcam ben yaaadaha aksam yemeği hazırlıcam. siz ne yaptınız yemek ısını kızlar?
peppermint canım baban nasıl oldu varmı haber, şimdi biraz okudum gecmişi yoğun bakımdan nezaman cıkartacaklarmıs canım? dualarım senınle.
oooo hafta sonu doğumlar olmuş:) kızlar hepinizin evladı hoşgelmiş sefa gelmiş:)))) allah analı babalı buyutsun ınsallah. şimdi koca gobusumle biraz evı toplamaya çalışayım,daha sonra tekrar gelir gecmısı ıyıcene okurum fazla okuyamadım.
ay bu sıcakta nasıl ıs yapıcam ben yaaadaha aksam yemeği hazırlıcam. siz ne yaptınız yemek ısını kızlar?
bende uyduruktan vilelda temizliği yaptım..fazlası elimden gelmıyor.ellerim çok uyuşuk bugün.hazırda dövmeli mercimek çorbam var onun yanına da köfte patates yapıcam gırersem mutfağa tabi .evi topladım ama mutfak nanay,makıneyı boşalt yerleştır,hiç gözüm kesmıyor.
bu arada kızlar dayımı ameliyata almışlar haberim yoktu,bana söylemediler.ciddi bişi değil belinden bir problem ama ameliyat işte.dualarınıza eklersenız sevinirim
bende aventin 125ml liğinden aldım içinden uç çıktı bi daha alamaya gerek varmı benim aldığım 2li yenidoğan için olan
Philips Avent ikili Biberon 125ml Silikon Emzikli Biberonlar / Bardaklar En Ucuz fiyatları indirimli taksitli havale fiyatı ve ürün özellikleri akıllı fiyat'ta bundan aldım:)
gunaydin kizlar
o kadar kotuyum ki
günaydinnnn herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?